Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Kim Kardashian oznámila konec reality show Keeping Up With the Kardashians. Fanoušci jsou v šoku
Kim Kardashian oznámila konec reality show Keeping Up With the Kardashians. Fanoušci jsou v šoku Profesionální celebrita Kim Kardashian se postarala o pořádný rozruch. Po dvaceti sezonách a 14 letech v úterý 7. září 2020 oznámila konec rodinné reality show Keeping Up With the Kardashians, díky které se stala celosvětově slavnou. K jejímu oznámení se posléze připojil zbytek její rodiny.
Článek
Čtenářka píše: Víte, jak udržet chuť a vůni koření? Papriku dejte k „ledu“
Čtenářka píše: Víte, jak udržet chuť a vůni koření? Papriku dejte k „ledu“ Gurmánský zážitek. Pod tím si každý představí možná trochu něco jiného. Někomu se vybaví luxusní večeře při svíčkách, někomu dávné jídlo z dětství, které podle rodinného receptu připravovala jeho babička. Ačkoliv kulisy se mění, všechny tyto nezapomenutelné chvíle spojuje to samé. Jedinečné chutě a vůně.
Článek
Čtenářka píše: První tři roky života jsou pro mozek rozhodující. Jak podpoříte jeho vývoj?
Čtenářka píše: První tři roky života jsou pro mozek rozhodující. Jak podpoříte jeho vývoj? Zatím se sice batolí, žvatlá, ale vy víte, jak velký pokrok to znamená. Každým dnem vaše dítě zdolává nejrůznější překážky a vy se radujete z jeho prvních slov a nemotorných krůčků. Všechnu náročnou koordinaci pohybů, vizuálních a sluchových vjemů má však na starosti ten nejpropracovanější „hardware“ na světě – mozek.
Článek
Shopaholic Nicol má po třídenním porodu trauma. Snaží se jej stále vytěsnit z hlavy
Shopaholic Nicol má po třídenním porodu trauma. Snaží se jej stále vytěsnit z hlavy Nikola Čechová alias Shopaholic Nicol se před několika dny stala novopečenou maminkou. Porod synka Huga jí však dal pořádně zabrat, neboť trval dlouhé tři dny. Nikola je již se svým chlapečkem doma, ovšem přiznala, že má z nedávného porodu stále velké trauma.
Článek
Herečce Míši Tomešové se po covidu zhoršil atopický ekzém. Své tělo se snaží vrátit opět do normálu
Herečce Míši Tomešové se po covidu zhoršil atopický ekzém. Své tělo se snaží vrátit opět do normálu Není to tak dlouho, co hvězda seriálu Sestřičky Míša Tomešová prodělala koronavirus. S následky tohoto onemocnění se však tato 29letá herečka potýká i v současné době. Po celém těle se jí totiž výrazně rozšířil atopický ekzém, jehož projevy se Míša Tomešová snaží potlačovat celý život.
Článek
Jak dnes vypadá Samantha ze Sexu ve městě? Herečka Kim Cattrall má 65 let a sluší jí to i v plavkách
Jak dnes vypadá Samantha ze Sexu ve městě? Herečka Kim Cattrall má 65 let a sluší jí to i v plavkách Patříte k fandům kultovního seriálu Sex ve městě? Možná, že vás zamrzelo, že v jeho seriálovém pokračování A jak to bylo dál… chyběla Samantha Jones v podání herečky Kim Cattrall. Zajímá vás proto, jak vypadá Samantha ze Sexu ve městě v současnosti? Kim Cattrall to sekne i v 65 letech a nebojí se ani ukázat veřejně v plavkách.
Článek
Markétě Konvičkové lidé píšou, že je tlustá a ošklivá. Zpěvačka se hatům postavila čelem
Markétě Konvičkové lidé píšou, že je tlustá a ošklivá. Zpěvačka se hatům postavila čelem Rodačka z Třince Markéta Konvičková je talentovanou zpěvačkou s krásným hlasem. Ač letos v květnu oslavila teprve 28 let, má za sebou velmi náročné období. Před lety bojovala se vzácným nádorem vaječníku, což se podepsalo na jejím zdraví i vzhledu. Toho si však nejsou vědomi někteří lidé, kteří zpěvačce píšou, že je tlustá a ošklivá.
Článek
Hana Mašlíková se připravuje na závody Bikini fitness. Lidé jí píšou, že je hora svalů a vůbec jí to nesluší
Hana Mašlíková se připravuje na závody Bikini fitness. Lidé jí píšou, že je hora svalů a vůbec jí to nesluší Modelka a moderátorka Hana Mašlíková pořádně pracuje na své postavě. Do silového tréninku dává v tuto chvíli vše, protože chce uspět v závodech Bikini fitness. Svou vypracovanou figuru ukázala i na Instagramu, kde se na její tělo snesla spousta kritiky. Komentující jí píšou, že tohle nemá s ženskou krásou už nic společného. Souhlasíte?
Článek
Ideál ženské krásy ušel dlouhou cestu. Krásná žena současnosti nosí make-up, má tělo tvaru přesýpacích hodin a chodí do posilovny
Ideál ženské krásy ušel dlouhou cestu. Krásná žena současnosti nosí make-up, má tělo tvaru přesýpacích hodin a chodí do posilovny Co ideál krásy, který v současnosti vzývá západní svět, od žen vůbec očekává? Krásná žena nosí každý den make-up, cvičí v posilovně, je štíhlá a zároveň správně zaoblená a snaží se co nejdéle zachovat mladistvý vzhled. Každá žena však může ukázat svou výjimečnost, protože se naše společnost stává stále inkluzivnější.
Článek
Kylie Jenner před plastikou byla jiným člověkem. Podívejte se, jak nejmladší Kardashianka vypadala dříve
Kylie Jenner před plastikou byla jiným člověkem. Podívejte se, jak nejmladší Kardashianka vypadala dříve Jméno Kylie Jenner je ve světě módního a kosmetického průmyslu pojmem. Tato kráska za svůj půvab nevděčí pouze přírodě, ale podle škarohlídů i zásahům plastického chirurga. Podívejte se na to, jak Kylie Jenner vypadala před plastikou. Co říkáte na její proměnu?
Článek
Jaký typ ženského zadečku nenechá muže chladnými? Čím vypouklejší, tím lepší
Jaký typ ženského zadečku nenechá muže chladnými? Čím vypouklejší, tím lepší Ženy bývají věčně nespokojené s tím, jak vypadají. Myslí si, že mají příliš řídké vlasy, malá prsa, špíčky na břichu nebo větší zadek. Muži však vůči ženskému tělu tolik kritičtí nejsou, ba naopak. Oceňují jiné kvality, k nimž patří právě i ženský zadeček. Jaký typ zadečku je v očích mužů ten nejideálnější? Vědci došli k zajímavému zjištění.
Článek
Neonové barvy se opět vrací do módy: Jsou hitem roku 2019
Neonové barvy se opět vrací do módy: Jsou hitem roku 2019 Není to tak dávno, kdy jsme nosily oblečení v barvách zvýrazňovačů. Tento trend hlásí v roce 2019 velký návrat, neonové barvy jsou opět in. O těchto křiklavých odstínech by se dalo říct, že rozdělují ženy do dvou skupin: Jedny je milují a druhé nenávidí. Pokud se vám neonové barvy líbí, jakým způsobem byste je měla nosit, aby to nebylo příliš?
Článek
Proč pít celerovou šťávu? Odšťavněný řapíkatý celer slibuje spoustu zdravotních benefitů
Proč pít celerovou šťávu? Odšťavněný řapíkatý celer slibuje spoustu zdravotních benefitů Zprávy o blahodárných účincích celerové šťávy se doslova jako lavina šíří sociálními sítěmi. Pravidelnému pití odšťavněného řapíkatého celeru podlehly i zahraniční celebrity, které ještě před nějakým časem vychvalovaly doslova zázračné účinky avokáda. Proč je šťáva z řapíkatého celeru tak úžasná a jakým způsobem působí na naše zdraví?
Článek
Taťána Kuchařová si naordinovala 21denní jarní detox. Před startem očistné kúry si stihla dát ještě pivo a chlebíček
Taťána Kuchařová si naordinovala 21denní jarní detox. Před startem očistné kúry si stihla dát ještě pivo a chlebíček S příchodem jara se řada lidí snaží očistit od škodlivých látek, které se s v jejich tělech nahromadily v průběhu zimních měsíců. Také modelka Taťána Kuchařová se pouští do intenzivní jarní očisty. Na svém instagramovém účtu oznámila, že od 1. dubna zahajuje 21denní detox. Ještě před jeho začátkem si stihla dát pivo a obložený chlebíček.
Článek
Že jsou instagramové celebrity dokonalé? Tato dívka vás vyvede z omylu
Že jsou instagramové celebrity dokonalé? Tato dívka vás vyvede z omylu Není všechno zlato, co se třpytí. S tím v případě Instagramu souhlasí švýcarská bloggerka Kim Tschoppová. Příspěvky na této sociální síti jsou podle ní pouhým pozlátkem. Aby ukázala, že nikdo není dokonalý, srovnává nastylované fotky s realitou. Máte-li mindráky z instagramových celebrit, určitě si prohlédněte její profil. Pochopíte celou pravdu.
Článek
Moderátor Petr Vágner pomáhá v pražské nemocnici jako dobrovolník. Pečuje o covidové pacienty
Moderátor Petr Vágner pomáhá v pražské nemocnici jako dobrovolník. Pečuje o covidové pacienty Moderátor a herec Petr Vágner během pandemie koronaviru v Česku pouze nepřihlíží, ale snaží se pomoci, kde je třeba. Kromě toho, že jej pravidelně coby televizního moderátora vídáme na CNN Prima News, v současné době působí jako dobrovolník v pražské Fakultní Thomayerově nemocnici. Právě zde zdravotníkům pomáhá s covidovými pacienty.