Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Zemřel filmový syn Cameron Diaz, herec Evan Ellingson. Bývalé dětské hvězdě bylo 35 let
Zemřel filmový syn Cameron Diaz, herec Evan Ellingson. Bývalé dětské hvězdě bylo 35 let V pouhých 35 letech odešel z tohoto světa americký herec Evan Ellingson. Našli jej mrtvého v neděli 5. listopadu 2023 v “domě střízlivého bydlení“ v kalifornské Fontaně. Přesné příčiny smrti této bývalé dětské hvězdy nejsou ještě známy, odhalí je až nařízená pitva.
Článek
Životní lásku nejčastěji nacházíme mezi 27 a 35 lety. S hledáním pravého partnera bychom však měli začít o něco dříve
Životní lásku nejčastěji nacházíme mezi 27 a 35 lety. S hledáním pravého partnera bychom však měli začít o něco dříve Čekáte stále na pana pravého, který nepřichází? Taková první láska i další vztahy, kterými dnešní lidé prochází, když jim je „náct“, jen málokdy trvají celý život. Právě na tuto skutečnost si posvítila matematička z University of London Hannah Fryová, která v rámci svého výzkumu došla k tomu, že ta pravá láska k nám přichází mezi 27 a 35 lety.
Článek
Známý polský youtuber spáchal sebevraždu skokem z 12. patra. Bylo mu 35 let
Známý polský youtuber spáchal sebevraždu skokem z 12. patra. Bylo mu 35 let Polská média zveřejnila 18. července 2023 velmi smutnou zprávu. Podle jejich informací vyskočil z 12. patra výškového domu známý polský youtuber Rafal Górecki, který vystupoval pod pseudonymem Ravgor. Známý online tvůrce zemřel ve věku pouhých 35 let.
Článek
Radioaktivní látky v houbách zůstávají i 35 let po Černobylu, upozornil německý úřad pro bezpečnost potravin
Radioaktivní látky v houbách zůstávají i 35 let po Černobylu, upozornil německý úřad pro bezpečnost potravin Už je to 35 let od černobylské havárie. Ačkoliv k výbuchu ukrajinské jaderné elektrárny Černobyl došlo 26. dubna 1986, v houbách rostoucích v přírodě stále zůstávají radioaktivní látky. Na tuto skutečnost upozornil německý Spolkový úřad pro ochranu spotřebitelů a bezpečnost potravin (BVL), který provedl rozsáhlý výzkum.
Článek
V 35 letech zemřel australský zpěvák a hvězda soutěže X Factor Australia Johnny Ruffo. Měl rakovinu mozku
V 35 letech zemřel australský zpěvák a hvězda soutěže X Factor Australia Johnny Ruffo. Měl rakovinu mozku Australský zpěvák a televizní star, Johnny Ruffo, zemřel v pouhých 35 letech na rakovinu mozku. Naposledy vydechl 10. listopadu 2023 obklopen svými blízkými. Se zákeřnou nemocí přitom bojoval od roku 2017. Smrt známého australského zpěváka a herce potvrdila na sociálních sítích jeho rodina.
Článek
Fakta o novoročním předsevzetí: V jeho plnění jsou nejméně úspěšní mladí lidé do 35 let
Fakta o novoročním předsevzetí: V jeho plnění jsou nejméně úspěšní mladí lidé do 35 let Dáváte si každým rokem novoroční předsevzetí a potom jste sami na sebe naštvaní, že jste jej nedokázali dodržet? Rozhodně v tom nejste sami. Většina lidí, kteří chtějí na Nový rok ve svém životě něco zlepšit nebo změnit, na svém novoročním předsevzetí po čase pohoří. Přinášíme vám i další fakta o novoročním předsevzetí, která vás velmi překvapí.
Článek
Trombóza jako strašák posledních let. Co nemoc způsobuje a jaké jsou její hlavní příznaky?
Trombóza jako strašák posledních let. Co nemoc způsobuje a jaké jsou její hlavní příznaky? Bohužel se může stát, že nás postihne nemoc, která je snadno léčitelná, ovšem v případě, že si jí člověk nevšimne včas, může ohrožovat i život. A bohužel jedna z takovýchto nemocí je i trombóza, protože ačkoliv tělo vysílá různé signály, že s ním něco není v pořádku, lidé je většinou ignorují a to je pak největší kámen úrazu.
Článek
Ženy ve věku 35 až 40 let pozor: Nedostatek vitamínu B12 vám může způsobit řadu obtíží
Ženy ve věku 35 až 40 let pozor: Nedostatek vitamínu B12 vám může způsobit řadu obtíží Na trhu je nepřeberné množství vitamínů a minerálů, které mají na naše zdraví podstatný vliv. Je úplně jedno, zda jej přijímáme v potravinách, nebo v tobolkách z lékárny. Zaměříme se na vitamín B12 a na to, co může způsobit jeho nedostatek - hlavně ženám.
Článek
Ideál mužské krásy prochází vývojem: Takhle se změnil za posledních 150 let
Ideál mužské krásy prochází vývojem: Takhle se změnil za posledních 150 let Jak podle vás vypadá ideální muž? Určitě má vysportovanou postavu a nádherný úsměv. Jenže, tak jako se mění ideál ženské krásy, i dříve si ženy představovaly ideálního muže naprosto jinak. S ohledem na tuto skutečnost designér Nikcolay Lamm vytvořil 3D modely, na kterých ukázal, jak se ideál mužské krásy proměnil v posledních 150 letech.
Článek
Na noční obloze září jedna z nejjasnějších komet za posledních 13 let. Pozorování komety Neowise je velký zážitek
Na noční obloze září jedna z nejjasnějších komet za posledních 13 let. Pozorování komety Neowise je velký zážitek Noční oblohu v současnosti krášlí kometa Neowise, kterou budeme moci vídat zhruba do poloviny srpna. Dobře pozorovatelná bude zejména v týdnu po 12. červenci. Neowise patří k nejjasnějším kometám, které jsme mohli za posledních 13 let na hvězdné obloze spatřit.
Článek
HPV DNA test vám dokáže zachránit život. Tato prevence rakoviny děložního čípku bude nově pro ženy ve věku 35 a 45 let zdarma
HPV DNA test vám dokáže zachránit život. Tato prevence rakoviny děložního čípku bude nově pro ženy ve věku 35 a 45 let zdarma Každý den zemře v Česku na rakovinu děložního čípku jedna žena. Tuto zákeřnou nemoc způsobuje zejména pohlavně přenosný lidský papilomavirus (HPV). Zda jej ve svém těle máte, nebo ne, určí HPV DNA test, který vám může gynekolog udělat v rámci preventivní prohlídky. Dobrou zprávou je, že tento test bude nově pro ženy ve věku 35 a 45 let zdarma.
Článek
Nejmenší žena světa má pouhých 63 centimetrů. 28letá Jyoti Amge je díky tomu žádanou herečkou i celebritou
Nejmenší žena světa má pouhých 63 centimetrů. 28letá Jyoti Amge je díky tomu žádanou herečkou i celebritou Nejmenší žena světa, 28letá Jyoti Amge z Indie, měří pouhých 62,8 centimetrů. Díky své jedinečné výšce je držitelkou dvou Guinessových rekordů, patří mezi žádané herečky a celebrity a ve své rodné zemi je považována za bohyni. Za její nízký vzrůst může dědičné onemocnění achondroplazie, které je přezdívané jako trpaslictví.
Článek
Jak často byste měla mít sex ve 20, 30 a 40 letech? Kinseyho institut v tom má jasno
Jak často byste měla mít sex ve 20, 30 a 40 letech? Kinseyho institut v tom má jasno Sexuální apetit je velmi individuální záležitost, která se navíc mění také s věkem. Některým ženám vyhovuje sex s partnerem několikrát do týdne, jiné by se nejraději nemilovaly vůbec. Co je ale normální? Americký Kinseyho institut provedl výzkum mezi jednotlivými věkovými skupinami a přišel se zajímavým zjištěním.