Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Co zasadit vedle jahod, cukety, česneku nebo paprik: Ne všechny rostliny se snesou vedle sebe
Co zasadit vedle jahod, cukety, česneku nebo paprik: Ne všechny rostliny se snesou vedle sebe Plodiny, které vedle sebe pěstujeme na zahradě, mají specifické sousedské vztahy. Některé druhy ovoce a zeleniny se mají rády a podporují se, další však vedle sebe vůbec neprospívají. Zajímá vás, co zasadit vedle jahod, cukety, česneku nebo paprik? Své letošní záhonky pečlivě rozplánujte, protože ne všechny plodiny budou dobří sousedé.
Článek
Co pěstovat a nepěstovat vedle jahod? Přinášíme seznam plodin, které vám mohou zničit úrodu
Co pěstovat a nepěstovat vedle jahod? Přinášíme seznam plodin, které vám mohou zničit úrodu Pěstujete jahody a chcete, aby se jim na záhoncích opravdu dařilo? Chce to vyladit symbiózu s ostatními rostlinami, které máte na zahradě. Jahody se totiž s některými rostlinami nesnesou, v blízkosti jiných zase skvěle fungují. Co tedy pěstovat a nepěstovat vedle jahod?
Článek
Co pěstovat vedle rajčat? Dejte si pozor na plodiny, se kterými se rajčata špatně snáší
Co pěstovat vedle rajčat? Dejte si pozor na plodiny, se kterými se rajčata špatně snáší Správné rozmístění plodin na záhonech je zásadní věcí, která může příznivě ovlivnit celou vaši letošní úrodu. Vyplatí se vám proto znát, co pěstovat a nepěstovat vedle rajčat. Které další rostliny tedy můžete zasadit u rajčat a kterým se raději vyhnout, protože se s nimi rajčata nesnášejí?
Článek
Vědecky potvrzeno: Toto je 10 nejsexy mužů světa
Vědecky potvrzeno: Toto je 10 nejsexy mužů světa Světové magazíny každoročně zveřejňují žebříčky nejkrásnějších mužů světa. Také na sociálních sítích se to jenom hemží hlasováním o to, který známý muž je aktuálně tím nejpřitažlivějším. To londýnský plastický chirurg Julian De Silva má jasno. S pomocí řeckého zlatého řezu určil, který z hollywoodských fešáků je nekrásnější na světě.
Článek
Táňa Pauhofová sdílela krásnou rodinnou fotku. Svou dceru Mílu poprvé ukázala světu
Táňa Pauhofová sdílela krásnou rodinnou fotku. Svou dceru Mílu poprvé ukázala světu Slovenská herečka Táňa Pauhofová si své soukromí drží jako oko v hlavě. Tentokrát ale udělala výjimku a na Instagramu sdílela společnou fotku se svým manželem Jonatánem Pastirčákem a několikaměsíční dcerkou Mílou. Co říkáte na hereččinu holčičku, na koho je podobná?
Článek
10 věcí, které chce o menstruaci vědět každá holka
10 věcí, které chce o menstruaci vědět každá holka Ačkoliv je menstruace zcela přirozenou součástí života každé ženy, řada dívek příchod svých prvních měsíčků vyhlíží s obavami. Jak moc budu krvácet? Bývají vždy měsíčky spojené s nepříjemnými křečemi? Kdy mě vlastně čekají? Tyto a další časté otázky dospívajících děvčat zodpoví článek.
Článek
Písničkář Pokáč je dvojnásobný táta. S manželkou Eliškou přivítali na světě druhého syna
Písničkář Pokáč je dvojnásobný táta. S manželkou Eliškou přivítali na světě druhého syna Pokáč si pro své fanoušky připravil obrovské překvapení. Nejde o novou píseň ani album, na sociálních sítích totiž oznámil, že se stal po druhé otcem. Své příznivce tím velmi překvapil. Že Pokáč očekává nový přírůstek do rodiny, totiž neměl nikdo ani potuchy.
Článek
Zemřela Marie Poledňáková. Režisérka filmu S tebou mě baví svět měla 81 let
Zemřela Marie Poledňáková. Režisérka filmu S tebou mě baví svět měla 81 let Český filmový svět smutní. V úterý 8. listopadu 2022 odešla v 81 letech na věčnost režisérka a scénáristka Marie Poledňáková, kterou nejvíce proslavily filmy Jak vytrhnout velrybě stoličku nebo S tebou mě baví svět. Smrt Marie Poledňákové oznámil s odkazem na její rodinu filmový producent Jan Bradáč.
Článek
Predátor odhalený v dokumentu V síti se nepoučil. Na internetu oslovoval další nezletilé dívky
Predátor odhalený v dokumentu V síti se nepoučil. Na internetu oslovoval další nezletilé dívky Viděli jste český dokument V síti, který se zaměřuje na zneužívání dětí na internetu? Pokud vámi tento snímek otřásl, měli byste vědět, že někteří sexuální predátoři odhalení při natáčení dokumentu, pokračují ve své nezákonné činnosti na internetu dál. Jednoho z nich, který oslovoval dívky po falešným profilem, zadrželi nyní kriminalisté.
Článek
Tento nádherný pár ukázal světu svou dceru: Skutečnost předčí vaše očekávání
Tento nádherný pár ukázal světu svou dceru: Skutečnost předčí vaše očekávání Každý den se setkáváme s lidmi, kteří vypadají naprosto úchvatně. I když je krása relativním pojmem, určitě s námi budete souhlasit, že tomuto páru dala příroda do vínku nadpozemský půvab. Modelka Ksenia Belousova a bývalý fotbalista Hugo Ukah vypadají dokonale. Nedávno ale zveřejnili fotky své malé dcery, z jejíž krásy vám bude přecházet zrak.
Článek
Juan z Plamenů vášně a slovenská misska Bronislava Gregušová jsou rodiči. Na světě přivítali dceru Brianu
Juan z Plamenů vášně a slovenská misska Bronislava Gregušová jsou rodiči. Na světě přivítali dceru Brianu Příznivci a příznivkyně známé kolumbijské telenovely Plameny vášně z roku 2003 mají důvod k oslavě. Hlavnímu hrdinovi Juanovi, kubánskému herci Mariovi Cimarrovi, totiž jeho slovenská snoubenka Bronislava Gregušová porodila krásnou a zdravou holčičku. Šťastný pár dal své dcerce jméno Briana.
Článek
Nejkrásnější tvář na světě má podle vědců herec Robert Pattinson. Souhlasíte?
Nejkrásnější tvář na světě má podle vědců herec Robert Pattinson. Souhlasíte? Jak vypadá muž s nejatraktivnější tváří na světě? Podle výpočtu vědců z londýnského Center of Facial Cosmetic Surgery je to jednoznačně Robert Pattinson. Tato hvězda trilogie Stmívání má téměř ideální tvář. K dokonalosti mu prý chybí pouze plnější rty.
Článek
Nejmenší žena světa má pouhých 63 centimetrů. 28letá Jyoti Amge je díky tomu žádanou herečkou i celebritou
Nejmenší žena světa má pouhých 63 centimetrů. 28letá Jyoti Amge je díky tomu žádanou herečkou i celebritou Nejmenší žena světa, 28letá Jyoti Amge z Indie, měří pouhých 62,8 centimetrů. Díky své jedinečné výšce je držitelkou dvou Guinessových rekordů, patří mezi žádané herečky a celebrity a ve své rodné zemi je považována za bohyni. Za její nízký vzrůst může dědičné onemocnění achondroplazie, které je přezdívané jako trpaslictví.
Článek
Ani holčičí, ani klučičí. Obchody v Kalifornii budou mít genderově neutrální sekci
Ani holčičí, ani klučičí. Obchody v Kalifornii budou mít genderově neutrální sekci V americké Kalifornii nabyl účinnosti nový zákon, který velkým obchodům nařizuje, aby vedle oddělení pro dívky a pro chlapce zřídily také genderově neutrální sekci. V tomto oddělení budou k dostání výrobky, které nebudou propagovat žádné pohlaví. Co na tento počin říkáte?
Článek
Tímto onemocněním trpí jen pár desítek lidí na světě. Kvůli své nemoci je Lukáš odkázán na invalidní vozík a neustálou pomoc svých rodičů
Tímto onemocněním trpí jen pár desítek lidí na světě. Kvůli své nemoci je Lukáš odkázán na invalidní vozík a neustálou pomoc svých rodičů Lidí se stejnou diagnózou, jakou trpí Lukáš, je na celém světě jen několik desítek. Vedle křehké a zranitelné kůže jsou postiženy i jeho svaly. Ty kvůli tzv. dystrofii ztrácejí svou funkci a jsou velmi slabé. Lukáš je odkázán na invalidní vozík a neustálou pomoc svých rodičů.
Článek
Tipy na dárky pro drahou polovičku
Tipy na dárky pro drahou polovičku Vánoce nám opět po roce klepou na dveře a jako každý rok v období předvánočního shonu přijdou vedle dopisu pro Ježíška vhod i tipy na dárky. Měkké nebo tvrdé dárky, maličkosti, pozornosti do pětistovky nebo něco speciálního pro ty nejhodnější - s těmito tipy se budou letos vánoční dárky nadělovat jedna radost!