Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Odstartovala castingová kola Superstar. Kdo letos kromě Moniky Bagárové a Patricie Pagáčové bude v hvězdné porotě?
Odstartovala castingová kola Superstar. Kdo letos kromě Moniky Bagárové a Patricie Pagáčové bude v hvězdné porotě? Oblíbená pěvecká soutěž Superstar se letos na podzim opět vrací na televizní obrazovky. V současné době odstartovala první castingová kola. Zajímá vás, kdo v letošním roce usedne v hvězdné porotě? Žádnou změnu rozhodně nečekejte. Budou to Monika Bagárová, Patricie Pagáčová, Pavol Habera, Marián Čekovský a Leoš Mareš.
Článek
Zamilovaná Monika Bagárová vyrazila s přítelem na Zanzibar. Nová láska jí velmi prospívá
Zamilovaná Monika Bagárová vyrazila s přítelem na Zanzibar. Nová láska jí velmi prospívá Zpěvačka Monika Bagárová si plnými doušky užívá exotickou dovolenou na Zanzibaru, kam vyrazila nejen se svou dcerkou Rumunikou, ale také se svým současným přítelem Leonardem Lekajem. Nová láska Monice velmi prospívá a vedle karlovarského podnikatele jenom kvete. Ostatně, dokazují to i její posty na Instagramu.
Článek
Vlastina Svátková představila nového přítele. Je o 7 let mladší a věnuje se amatérskému hokeji
Vlastina Svátková představila nového přítele. Je o 7 let mladší a věnuje se amatérskému hokeji Herečka a spisovatelka Vlastina Svátková má za sebou čerstvě druhý rozvod. S Jiřím Kounickým se rozvedla koncem roku 2020, za rozpad jejich manželství prý mohla karanténa. Tato křehká žena však dlouho nezůstala sama. Na Instagramu představila svého přítele, kterým je o 7 let mladší amatérský hokejista Jan Ryba.
Článek
Moderátorka a rosnička Katka Říhová si užívá mateřství plnými doušky. Své miminko vyvezla na pražskou náplavku
Moderátorka a rosnička Katka Říhová si užívá mateřství plnými doušky. Své miminko vyvezla na pražskou náplavku Není to tak dlouho, co se hvězdná moderátorka Evropy 2 a oblíbená rosnička TV Nova Katka Říhová stala novopečenou maminkou. Se svou třítýdenní holčičkou Sofinkou již vyráží na pravidelné jarní procházky. Katka Říhová nyní na Instagramu zveřejnila foto z pražské náplavky, kam se svým miminkem zavítala tentokrát.
Článek
Nejznámější hit Hany Zagorové Maluj zase obrázky: Jaký je příběh této čarovné písně?
Nejznámější hit Hany Zagorové Maluj zase obrázky: Jaký je příběh této čarovné písně? Jednou z nejznámějších písní Hany Zagorové je hit Maluj zase obrázky, který pochází z roku 1976. Také tuto píseň milujete? Možná, že vás překvapí, jakým způsobem tento hit vznikl. Hanka Zagorová v něm zpívá o vztahu, který prochází běžným vývojem od zamilovanosti až po partnerský chlad a odcizení. Vážně je to její příběh?
Článek
Truhlář, dělník i servírka. Co dělaly známé hvězdy předtím, než se proslavily?
Truhlář, dělník i servírka. Co dělaly známé hvězdy předtím, než se proslavily? Madonna, Brad Pitt, Harrison Ford a další. To vše jsou slavná jména, která patří ke smetánce světového showbyznysu. Jsou slavní, bohatí a všude kam přijdou jsou středem pozornosti. Věřte tomu nebo ne, i tito lidé si zažili dobu, kdy je téměř nikdo neznal a jejich hvězdná kariéra byla v plenkách. Jak tito lidé svou kariéru začínali?
Článek
Písničky Hany Zagorové: Které patří k vašim nejoblíbenějším?
Písničky Hany Zagorové: Které patří k vašim nejoblíbenějším? Legendární zpěvačka Hana Zagorová, která zemřela 26. srpna 2022 v nedožitých 76 letech, měla za celý svůj život na kontě více než 900 písní. Některé z nich jsou notoricky známé a dá se o nich říct, že zlidověly. Vybrali jsme celkem pět písniček Hany Zagorové, o kterých si myslíme, že patří k jejím největším hitům. Souhlasíte s námi?
Článek
Halloween 2022 českých celebrit: Kdo měl nejkrásnější kostým?
Halloween 2022 českých celebrit: Kdo měl nejkrásnější kostým? Halloween, který připadá na 31. října, se těší velké oblibě také v Česku. Ani letos jej nevynechaly některé tuzemské celebrity, které si nechaly na svém halloweenském převleku opravdu záležet. Zajímá vás, které české známé tváře, si oblékly na halloweenskou party opravdu stylový kostým? Některé proměny jsou skutečně dechberoucí!
Článek
Vánoční svátky českých celebrit: Kdo nepekl cukroví a kdo slavil Štědrý večer ve velkém?
Vánoční svátky českých celebrit: Kdo nepekl cukroví a kdo slavil Štědrý večer ve velkém? Vánoce 2021 jsou již za námi. Zajímá vás, jak si nejkrásnější svátky v roce užily některé české celebrity? Jak nasvědčují mnohé instagramové příspěvky, nejčastěji to bylo v kruhu rodinném. Kdo z českých známých tváří dodržuje na Vánoce speciální rodinný zvyk a kdo se otevřeně přiznal, že vůbec nepeče vánoční cukroví, ale pro příští rok se polepší?
Článek
Vánoční cukroví celebrit. Kdo se pustil do pečení perníčků a kdo se podělil o recept?
Vánoční cukroví celebrit. Kdo se pustil do pečení perníčků a kdo se podělil o recept? Už máte nepečeno? Rozhodně nejste sami. Pečení vánočního cukroví mají za sebou také některé známé tváře z řad českých a slovenských celebrit, které se svými sladkými výtvory pochlubily na Instagramu. Kdo tedy oblékl zástěru, postavil se k válu a napekl pro svou rodinu tradiční vánoční cukroví?
Článek
Halloween na Instagramu: Tyto české celebrity vás dostanou originálními halloweenskými převleky
Halloween na Instagramu: Tyto české celebrity vás dostanou originálními halloweenskými převleky Anglosaský svátek Halloween v posledních letech výrazně boduje také v Česku. Dokazují to i čerstvé instagramové příspěvky, ve kterých se české celebrity pochlubily hrůzostrašným líčením a originálními kostýmy. Komu to v halloweenském převleku seklo nejvíc?
Článek
Ty ale vyrostly! Podívejte se, jak se změnily děti celebrit
Ty ale vyrostly! Podívejte se, jak se změnily děti celebrit Možná vám to připadá jako nedávno, kdy Britney Spears porodila svého prvního syna, svět obletěly první snímky Suri Cruise a deníky se předháněly v tom, kdo víc zaplatí za snímky prvního společného dítěte Angeliny Jolie a Brada Pitta. Věřte tomu nebo ne, už je to nějaký ten pátek a všechny tyhle děti pěkně vyrostly.
Článek
Adventní věnce českých celebrit: Který je nejkrásnější?
Adventní věnce českých celebrit: Který je nejkrásnější? V neděli 28. listopadu jsme zapálili první svíčku na adventním věnci. Na sváteční vlnu se první adventní neděli naladil také Instagram, na kterém se spousta známých českých osobností pochlubila svými adventními věnci. A nezůstalo pouze u nich. Která celebrita má už doma nazdobený vánoční stromeček a která upekla vánočku?
Článek
Mikuláš českých celebrit: Kdo ctí tradici a kdo se strašení dětí vyhýbá obloukem?
Mikuláš českých celebrit: Kdo ctí tradici a kdo se strašení dětí vyhýbá obloukem? V předvečer svátku svatého Mikuláše 5. prosince obcházel tradičně české domovy Mikuláš doprovázený čertem a andělem. Hodné děti dostaly mikulášskou nadílku, ty zlobivé uhlí a brambory. Mikuláše si nenechala ujít také spousta českých celebrit. Kdo byl celý rok hodný, a tak dostal nadílku, a koho si naopak odnesl čert?
Článek
Celebrity v radostném očekávání: Kdo bude mít v roce 2022 miminko?
Celebrity v radostném očekávání: Kdo bude mít v roce 2022 miminko? Pro některé slavné české páry je rok 2022 obzvlášť přelomový. V tomto roce se samými dvojkami se jim má totiž narodit miminko. Někdo přivítá do rodiny již několikátý přírůstek, někdo se stane rodičem úplně poprvé. Které české celebrity jsou tedy v roce 2022 v radostném očekávání?
Článek
První školní den u českých celebrit: Nadšení prvňáčci i sklenka alkoholu na uklidnění
První školní den u českých celebrit: Nadšení prvňáčci i sklenka alkoholu na uklidnění České děti školou povinné za sebou mají první školní den. Jakým způsobem jej prožily, se na Instagramu pochlubily také některé české celebrity. Kdo má doma prvňáčka a kdo z rodičů sáhl po alkoholu, aby uklidnil své napjaté nervy?