Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Zemřela další hvězda seriálu Beverly Hills 902 10. Nata z Peach Pitu oplakávají herci i fanoušci
Zemřela další hvězda seriálu Beverly Hills 902 10. Nata z Peach Pitu oplakávají herci i fanoušci Kultovní seriál devadesátek Beverly Hills 902 10 ztratil další hvězdu. Po Lukovi Perrym alias Dylanovi, který zemřel v roce 2019, odešla na věčnost další seriálová legenda. Ve čtvrtek 25. srpna 2022 skonal Joe E. Tata, která hrál stále dobře naladěného Nata z fast foodu Peach Pit.
Článek
Těžké začátky celebrit: Čím se živily slavné hvězdy, než se proslavily?
Těžké začátky celebrit: Čím se živily slavné hvězdy, než se proslavily? Brad Pitt, Jim Carrey, Madonna a další. To jsou jen některá jména osobností, kteří jsou slavní, obdivovaní a kteří mnohdy nemohou vyjít ven bez ochrany bodyguarda. I tito lidé však zažili období, kdy měli hluboko do kapsy, nikdo je neznal a o své současné slávě jenom snili. Zajímá vás, čím se tito lidé živili?
Článek
Jak nyní vypadají a jak žijí manželé Carol a Frank ze seriálu Krok za krokem?
Jak nyní vypadají a jak žijí manželé Carol a Frank ze seriálu Krok za krokem? Jistě si všichni pamatujete na filmové manžele, kteří společně vychovávali sedm dětí. Každý z nich si do manželství přivedl tři děti, společně pak měli ještě dceru. Víte, o kom je řeč?
Článek
Zemřely příliš brzy: Které hvězdy potkal tragický osud?
Zemřely příliš brzy: Které hvězdy potkal tragický osud? Na první pohled se mohlo zdát, že tito lidé mají všechno. Úspěšnou kariéru, bohatství i obdiv lidí kolem sebe. Popularita má i však svou odvrácenou stránku, kterou bývá ztráta soukromí a nadměrný stres. Někteří se tak pro svůj odchod rozhodli dobrovolně, jiné připravila o život nešťastná náhoda. Kteří významní lidé nás opustili příliš brzy?
Článek
Jak vypadá holčička z vánoční reklamy na Kofolu? 22letou Sandru Flemrovou byste určitě nepoznali
Jak vypadá holčička z vánoční reklamy na Kofolu? 22letou Sandru Flemrovou byste určitě nepoznali K českým Vánocům neodmyslitelně patří nejen nádherně nazdobený stromeček, vánoční cukroví, smažený kapr a bramborový salát, ale také vánoční reklama na Kofolu. Zajímá vás, jak v současnosti vypadá rozkošná holčička, která si zahrála v této oblíbené reklamě? Sandra Flemrová má 22 let a vyrostla z ní krásná dívka.
Článek
Truhlář, dělník i servírka. Co dělaly známé hvězdy předtím, než se proslavily?
Truhlář, dělník i servírka. Co dělaly známé hvězdy předtím, než se proslavily? Madonna, Brad Pitt, Harrison Ford a další. To vše jsou slavná jména, která patří ke smetánce světového showbyznysu. Jsou slavní, bohatí a všude kam přijdou jsou středem pozornosti. Věřte tomu nebo ne, i tito lidé si zažili dobu, kdy je téměř nikdo neznal a jejich hvězdná kariéra byla v plenkách. Jak tito lidé svou kariéru začínali?
Článek
Jak se změnily známé dětské hvězdy? Nevyhnuly se jim drogy ani vězení
Jak se změnily známé dětské hvězdy? Nevyhnuly se jim drogy ani vězení Zatímco my jsme svá dětství trávili převážně běháním po venku a hrou s kamarády, tyhle děti trávily své dětství před kamerami a na účtech měly miliony dolarů. Tyto dětské hvězdičky znal a obdivoval celý svět, co se s nimi ale stalo? Někteří se chopili příležitosti a vybudovali si skvělou kariéru, jiní propadli alkoholu i drogám.
Článek
Ornella Koktová sdílela vánoční fotku se svými dvěma nejmenšími dětmi. Sven a Lilianne vypadají jako dvojčata, shodují se lidé
Ornella Koktová sdílela vánoční fotku se svými dvěma nejmenšími dětmi. Sven a Lilianne vypadají jako dvojčata, shodují se lidé Ornella Koktová je trojnásobnou maminkou. Zatímco její syn Quentin oslavil už 8 let a je z něj velký školák, má doma ještě dva malé drobečky. A to 20měsíčného Svena a 8měsíční Lilianne. Právě se svými nejmenšími dětmi Ornella Koktová nafotila krásné vánoční snímky. A jak jim to sluší!
Článek
Zemřel herec z kultovního seriálu Derrick. Fritzi Wepperovi bylo 82 let
Zemřel herec z kultovního seriálu Derrick. Fritzi Wepperovi bylo 82 let Fanoušky německého kriminálního seriálu Derrick zasáhla velmi smutná zpráva. Ve věku 82 let zemřel v pondělí 25. března 2024 ráno Fritz Wepper, který patřil k německým hereckým legendám. Naposledy vydechl v mnichovském hospicu.
Článek
Jak dnes vypadají seriálové hrdinky Xena a Gabriela po 27 letech od natáčení? Jsou si stále podobné
Jak dnes vypadají seriálové hrdinky Xena a Gabriela po 27 letech od natáčení? Jsou si stále podobné Patřili jste k fanouškům amerického fantasy seriálu Xena? Možná, že vás někdy napadlo, jak vypadají jeho hlavní hrdinky Xena a Gabriela v současnosti. I když od natáčení tohoto populárního seriálu uplynulo již 27 let, herečkám Lucy Lawless alias Xeně a Renée O’Connor alias Gabriele to stále neskutečně sekne.
Článek
Zemřela známá herečka z nekonečného seriálu. Její tělo našli na poli
Zemřela známá herečka z nekonečného seriálu. Její tělo našli na poli Její smrt vyvolává velké otázky. Ve věku 64 let zemřela americká herečka Robyn Bernardová, která se proslavila zvláště díky dlouholetému účinkování v oblíbeném seriálu General Hospital. Její tělo našli v úterý 12. března 2024 ráno na poli poblíž města San Jacinto v Kalifornii.
Článek
Odbarvené obočí jako nový trend, kterému holdují hlavně celebrity: Jak se vám líbí?
Odbarvené obočí jako nový trend, kterému holdují hlavně celebrity: Jak se vám líbí? Odbarvené obočí neboli bleached eyebrows patří ke žhavým trendům současnosti, kterému podléhají zvláště celebrity. Nosí jej třeba modelka Kylie Jenner, zpěvačka Madonna nebo herečka Maisie Williams známá ze Hry o trůny. Odbarvené obočí je velmi kontroverzní trend, a ne každému se líbí.
Článek
Patricie Pagáčová je těhotná. Hvězda seriálů Ulice a Sestřičky předvedla těhotenské bříško na Instagramu
Patricie Pagáčová je těhotná. Hvězda seriálů Ulice a Sestřičky předvedla těhotenské bříško na Instagramu Babyboom mezi českými celebritami pokračuje dál. Narození svého prvního dítěte oznámila na Instagramu také herečka Patricie Pagáčová, kterou jistě znáte i pod jejím dívčím příjmením Solaříková. I když na miminku se svým manželem Tiborem Pagáčem nepracovali úmyslně, říká, že nejkrásnější věci v životě jsou právě ty neplánované.
Článek
Šťabajznu Houlihanovou ze seriálu M.A.S.H. byste dnes nepoznali. Herečka Loretta Switová podlehla plastikám
Šťabajznu Houlihanovou ze seriálu M.A.S.H. byste dnes nepoznali. Herečka Loretta Switová podlehla plastikám Americký seriál M.A.S.H. se řadí k nejoblíbenějším televizním počinům všech dob. Patříte také k jeho fanouškům? V tom případě si jistě vybavíte i vrchní sestru major Margaret Houlihanovou alias Šťabajznu v podání herečky Loretty Switové. Zajímá vás, jak vypadá Šťabajzna z M.A.S.H.e v současnosti? Změnila se k nepoznání!