Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Jak se změnili a co dnes dělají herci z Upířích deníků?
Jak se změnili a co dnes dělají herci z Upířích deníků? Seriál Upíří deníky se začal vysílat už v roce 2009 a hlavní představitele vystřelil mezi hvězdy. Upírské romance byly zrovna v kurzu a tak se není co divit, že seriál sledovaly miliony lidí po celém světě. Od první klapky uběhlo už 10 let a my se dnes podíváme, jak se daří hercům, kteří se v seriálu objevili.
Článek
Eva Burešová reagovala na tragédii v Krkonoších: Krvácí mi srdce, napsala
Eva Burešová reagovala na tragédii v Krkonoších: Krvácí mi srdce, napsala Tragická smrt 40leté mámy a jejího 3letého synka v Krkonoších zasáhla celé Česko. Názor na celou věc má také Eva Burešová, která se o celé tragédii rozepsala na svém Instagramu. Herečka vzkázala lidem, kteří chtějí odejít, aby na onen svět nebrali svoje děti.
Článek
Annamária Horváthová odběhla první závod v balerínkách, dnes je mistryní Slovenska. Její příběh chytá za srdce
Annamária Horváthová odběhla první závod v balerínkách, dnes je mistryní Slovenska. Její příběh chytá za srdce Annamária Horváthová z východoslovenské osady v Moldavě nad Bodvou o sobě dala poprvé vědět, když vyhrála místní atletické závody, které odběhla v balerínkách a bez ponožek. Tato patnáctiletá dívka, která na sobě velmi zapracovala, se nyní stala mistryní Slovenska. Zvítězila konkrétně v dorosteneckých závodech v běhu na 1500 metrů.
Článek
Civilizační choroby: Co je způsobuje a jak proti nim účinně bojovat?
Civilizační choroby: Co je způsobuje a jak proti nim účinně bojovat? V posledních letech jsou bohužel civilizační choroby na svém vzestupu, jenže co přesně je způsobuje, jaká onemocnění to jsou a jak se proti nim bránit? O tom všem bude následující článek.
Článek
Simona Krainová se vyjádřila o ženách v domácnosti: Kecy, že stačí dobré srdce a teplá večeře, už dávno nestačí
Simona Krainová se vyjádřila o ženách v domácnosti: Kecy, že stačí dobré srdce a teplá večeře, už dávno nestačí Modelka Simona Krainová, která příští rok v únoru oslaví již 50. narozeniny, na svůj věk rozhodně nevypadá. Za svůj mladistvý vzhled vděčí zejména svému životnímu stylu, v rámci kterého na sobě každý den maká. Že jí některé ženy vyčítají, že místo toho, aby se starala o domácnost všude možně lítá? Simona Krainová jim napsala jasný vzkaz.
Článek
Hvězda Pobřežní hlídky bojuje s rakovinou. Nicole Eggert alias Summer Quinn má karcinom prsu
Hvězda Pobřežní hlídky bojuje s rakovinou. Nicole Eggert alias Summer Quinn má karcinom prsu Americká herečka Nicole Eggert, kterou televizní diváci znají hlavně jako Summer Quinn z legendárního seriálu Pobřežní hlídka, má rakovinu prsu. O tom, že trpí zhoubným onemocněním, si bohužel tato 51letá umělkyně vyslechla od lékařů závěrem roku 2023. Nyní tuto smutnou skutečnost prozradila médiím.
Článek
Chlapec Quaden s poruchou vzrůstu dojal v srdceryvném videu celý svět. Jeho oficiální účty na sociálních sítích i spolu s videem však záhadně zmizely
Chlapec Quaden s poruchou vzrůstu dojal v srdceryvném videu celý svět. Jeho oficiální účty na sociálních sítích i spolu s videem však záhadně zmizely Ještě před týdnem se sociálními sítěmi šířilo dojemné video s 9letým Quadenem Baylesem. Tento australský chlapec trpící poruchou vzrůstu v něm pláče kvůli šikaně ze strany spolužáků a žádá mámu o lano, aby se mohl oběsit. Poté, co lidé Quadenemu zaslali miliony, však video z internetu zmizelo a zanikly i chlapcovy profily na sociálních sítích.
Článek
Miss Ukrajiny 2015 Anastasia Lenna bojuje za svou vlast. Na Instagramu se ukázala se zbraní v ruce
Miss Ukrajiny 2015 Anastasia Lenna bojuje za svou vlast. Na Instagramu se ukázala se zbraní v ruce Ukrajinská miss Anastasia Lenna je krásná i odvážná. Rozhodla se totiž, že bude bojovat za svou zemi, do které násilně vtrhlo Rusko. Že obranu své vlasti myslí skutečně vážně, předvedla na svém instagramovém profilu, kde zveřejnila svou fotku ve vojenském oblečení a se zbraní v ruce. Rusům navíc jasně vzkázala, ať dají ruce pryč od Ukrajiny.
Článek
Američanka Betsy Ayla zhubla 46 kilogramů: K proměně ji motivovala nelichotivá urážka od nevěrného manžela
Američanka Betsy Ayla zhubla 46 kilogramů: K proměně ji motivovala nelichotivá urážka od nevěrného manžela Betsy Ayla měla za to, že žije ve spokojeném manželství. Ovšem do té doby, než nahlédla svému manželovi do mobilu a objevila v něm několik SMS zpráv, které psal své milence. V těchto zprávách mimo jiné svou ženu nazýval „tlustou k*ávou“. Tento nečekaný šok u Betsy odstartoval obrovskou změnu, v rámci níž zhubla 46 kilo a začala žít nový život.
Článek
Andrea Verešová vyráběla s dětmi z dětského domova adventní věnce. Pro dobrou věc
Andrea Verešová vyráběla s dětmi z dětského domova adventní věnce. Pro dobrou věc Modelka Andrea Verešová má srdce na pravém místě. Během uplynulého víkendu vyráběla spolu s dětmi z dětského domova Domino v Plzni adventní věnce. Díky výtěžku z prodeje těchto věnců si budou moci opuštěné děti splnit svá vánoční přání.
Článek
Ženich Radek Stöber ze Svatby na první pohled konečně našel pravou. S novou partnerkou již bydlí
Ženich Radek Stöber ze Svatby na první pohled konečně našel pravou. S novou partnerkou již bydlí Pamatujete si na fiktivního ženicha Radka Stöbera, který byl jedním z protagonistů televizního pořadu Svatba na první pohled? Tento muž marně toužil po lásce, kterou mu jeho fiktivní manželka Simona Míková nebyla schopná dát. Jak se má Radek Stöber dnes? Zdá se, že má po svém boku konečně pravou ženu, která jej miluje.
Článek
Tahle zátěž bude extrémní! Bratři Fuksové se před Red Bull 400 hecují, Eva Samková poběží poprvé
Tahle zátěž bude extrémní! Bratři Fuksové se před Red Bull 400 hecují, Eva Samková poběží poprvé Rok se museli milovníci extrémního běhání obejít bez oblíbeného závodu Red Bull 400. Už v sobotu 8. června budou mít opět možnost postavit se jedné z nejnáročnějších sportovních výzev v životě. Již teď je jisté, že na startu sprinterského klání se kromě amatérských nadšenců a profesionálních běžců představí i osobnosti českého sportu.
Článek
Vítězka česko-slovenské Talentmanie 2010 Patricia Janečková podstoupila mastektomii. Ve 24 letech se s rakovinou prsu pere jako lvice
Vítězka česko-slovenské Talentmanie 2010 Patricia Janečková podstoupila mastektomii. Ve 24 letech se s rakovinou prsu pere jako lvice Operní zpěvačka Patricia Janečková vstoupila do povědomí nás všech jako vítězka česko-slovenské Talentmanie 2010. V této talentové soutěži zazářila ještě coby 12letá školačka. Tato dnes 24letá dívka však musela oznámit přerušení své profesionální kariéry, neboť několik měsíců bojuje s rakovinou prsu. Nyní má za sebou mastektomii.
Článek
Co se stane, když půjdete spát s make-upem? Vaše pleť vám nepoděkuje
Co se stane, když půjdete spát s make-upem? Vaše pleť vám nepoděkuje Nemusíte mít lékařské vzdělání, abyste si uvědomila, že spaní s make-upem není vůbec dobrý nápad. I když máte večer pocit, že jste unavená nebo že už je pozdě, rozhodně se nezapomeňte odlíčit. V opačném případě napácháte víc škody než užitku.
Článek
Zemřela babička z animovaného filmu Coco od Pixaru. Mexičanka María Salud Ramírez Caballero se dožila 109 let
Zemřela babička z animovaného filmu Coco od Pixaru. Mexičanka María Salud Ramírez Caballero se dožila 109 let Animovaný film Coco od filmové společnosti Pixar si získal srdce dětí i dospělých. V tomto snímku z roku 2017, který ctí mexické tradice a byl nominován na Oscara, je stěžejní postavou babička Coco. Tvůrce filmu přitom inspirovala skutečná babička, Mexičanka María Salud Ramírez Caballero, která v neděli 16. října 2022 bohužel zemřela ve 109 letech.
Článek
V 35 letech zemřel australský zpěvák a hvězda soutěže X Factor Australia Johnny Ruffo. Měl rakovinu mozku
V 35 letech zemřel australský zpěvák a hvězda soutěže X Factor Australia Johnny Ruffo. Měl rakovinu mozku Australský zpěvák a televizní star, Johnny Ruffo, zemřel v pouhých 35 letech na rakovinu mozku. Naposledy vydechl 10. listopadu 2023 obklopen svými blízkými. Se zákeřnou nemocí přitom bojoval od roku 2017. Smrt známého australského zpěváka a herce potvrdila na sociálních sítích jeho rodina.