Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Ty ale vyrostly! Podívejte se, jak se změnily děti celebrit
Ty ale vyrostly! Podívejte se, jak se změnily děti celebrit Možná vám to připadá jako nedávno, kdy Britney Spears porodila svého prvního syna, svět obletěly první snímky Suri Cruise a deníky se předháněly v tom, kdo víc zaplatí za snímky prvního společného dítěte Angeliny Jolie a Brada Pitta. Věřte tomu nebo ne, už je to nějaký ten pátek a všechny tyhle děti pěkně vyrostly.
Článek
Zemřely příliš brzy: Které hvězdy potkal tragický osud?
Zemřely příliš brzy: Které hvězdy potkal tragický osud? Na první pohled se mohlo zdát, že tito lidé mají všechno. Úspěšnou kariéru, bohatství i obdiv lidí kolem sebe. Popularita má i však svou odvrácenou stránku, kterou bývá ztráta soukromí a nadměrný stres. Někteří se tak pro svůj odchod rozhodli dobrovolně, jiné připravila o život nešťastná náhoda. Kteří významní lidé nás opustili příliš brzy?
Článek
Nejkrásnější tvář na světě má podle vědců herec Robert Pattinson. Souhlasíte?
Nejkrásnější tvář na světě má podle vědců herec Robert Pattinson. Souhlasíte? Jak vypadá muž s nejatraktivnější tváří na světě? Podle výpočtu vědců z londýnského Center of Facial Cosmetic Surgery je to jednoznačně Robert Pattinson. Tato hvězda trilogie Stmívání má téměř ideální tvář. K dokonalosti mu prý chybí pouze plnější rty.
Článek
Modelka a 2. vicemiss roku 2005 Michaela Štoudková porodila holčičku. Maminkou se stala v 36 letech
Modelka a 2. vicemiss roku 2005 Michaela Štoudková porodila holčičku. Maminkou se stala v 36 letech Michaela Štoudková se ve středu 3. března stala ve svých 36 letech poprvé maminkou. Tato modelka, influencerka a 2. vicemiss roku 2005 přivedla na svět krásnou a zdravou holčičku, která od svých rodičů dostala jedinečné jméno řeckého původu Zoe. O nejšťastnější události svého života informovala Michaela Štoudková na Instagramu.
Článek
Michaela Kuklová kvůli rakovině přišla o obě prsa. Lékaři jí nádor nemohli najít
Michaela Kuklová kvůli rakovině přišla o obě prsa. Lékaři jí nádor nemohli najít Rakovinou prsu v České republice ročně onemocní kolem 6 000 žen a jeho výskyt stále stoupá. Bohužel se nevyhýbá ani slavným osobnostem. Michaela Kuklová již několik měsíců s rakovinou prsu bojuje.
Článek
Nejvíc sexy mužem roku 2020 je herec Michael B. Jordan. Žebříčku magazínu People dříve vévodil George Clooney nebo Brad Pitt
Nejvíc sexy mužem roku 2020 je herec Michael B. Jordan. Žebříčku magazínu People dříve vévodil George Clooney nebo Brad Pitt Magazín People od roku 1985 každoročně zveřejňuje žebříček nejsexy mužů planety. Úplně prvnímu ročníku ankety Sexiest Man Alive kraloval Mel Gibson, poté jej následovali třeba George Clooney, Brad Pitt nebo Ryan Reynolds. Nejvíc sexy mužem roku 2020 se nově stal herec Michael B. Jordan. Co na výběr magazínu People říkáte?
Článek
Popálená Týnuš Třešničková ukázala tvář bez make-upu. Odhalit se veřejně chtělo velkou odvahu
Popálená Týnuš Třešničková ukázala tvář bez make-upu. Odhalit se veřejně chtělo velkou odvahu Je to už dva a půl roku, kdy influencerka Týnuš Třešničková utrpěla v tureckém hotelu během ohňové show vážné popáleniny celého těla. Nyní se odhodlala k odvážnému kroku. Svým fanouškům ukázala ve videu na YouTube svou tvář bez make-upu, kterým si své popáleniny na tváři pravidelně zakrývá.
Článek
Lela Ceterová má za sebou další úpravy. Tvář si nově vylepšila čtyřmi estetickými zákroky
Lela Ceterová má za sebou další úpravy. Tvář si nově vylepšila čtyřmi estetickými zákroky Slovenská playmate Lela Ceterová se na Instagramu pochlubila další estetickou úpravou svého zevnějšku. Snoubenka českého MMA zápasníka Karlose Vémoly, s nímž má dceru Lili, nepatří k zastánkyním přirozeného vzhledu. Svými úpravami se však netají. Co si na svém těle nechala vylepšit tentokrát?
Článek
Ze sexy krásky bezdomovkyní: Na exmanželku herce z Pobřežní hlídky je žalostný pohled
Ze sexy krásky bezdomovkyní: Na exmanželku herce z Pobřežní hlídky je žalostný pohled Bývalá manželka hvězdy Pobřežní hlídky Jeremyho Jacksona prošla žalostnou proměnou. 39letá modelka Loni Willison, která v minulosti zářila na přehlídkových molech i na titulních stránkách časopisů, je na úplném dnu. Žije jako bezdomovkyně v ulicích Kalifornie a je závislá na drogách.
Článek
Jak se změnili herci z filmu Mumie?
Jak se změnili herci z filmu Mumie? Od natáčení slavného filmu Mumie už uběhlo 24 let a hlavní představitelé Brendan Fraser v roli Ricka a herečka Rachel Weisz jako krásná knihovnice Evelyn se samozřejmě změnili. Jak? To vám ukážeme v dnešním článku.
Článek
Kamarádky Zorka Hejdová a Katka Říhová seznámily svá miminka. Podívejte se, jak jim to slušelo
Kamarádky Zorka Hejdová a Katka Říhová seznámily svá miminka. Podívejte se, jak jim to slušelo Moderátorka Zorka Hejdová a zprávařka Katka Říhová spolu před nástupem na mateřskou dovolenou společně pracovaly v rádiu Evropa 2. A nejen to. Jsou také velmi dobré kamarádky. Obě sympatické ženy se ve stejný čas staly novopečenými maminkami. Na Instagramu nadšeně informovaly o tom, že už stihly seznámit své malé děti.
Článek
Moderátor Libor Bouček ukázal na Instagramu tvář svého novorozeného syna: Na koho vám Albert přijde podobný?
Moderátor Libor Bouček ukázal na Instagramu tvář svého novorozeného syna: Na koho vám Albert přijde podobný? Oblíbený moderátor Libor Bouček se 16. února stal hrdým tatínkem. Syna Alberta mu porodila jeho manželka Gabriela Boučková. Albert roste jako z vody a už teď dělá svým rodičům obrovskou radost. Libor Bouček se svým chlapečkem pochlubil také na Instagramu, kde zveřejnil synkovu tvář. Přijde vám Albert podobný na tatínka, nebo na maminku?
Článek
Lela Ceterová si nechala vymodelovat novou tvář. V rámci příprav na blížící se svatbu s Karlosem Vémolou
Lela Ceterová si nechala vymodelovat novou tvář. V rámci příprav na blížící se svatbu s Karlosem Vémolou Svatba Lely Ceterové a Karlose Vémoly již pomalu klepe na dveře. Slovenská playmate proslulá řadou plastických operací chce být na tuto událost, která proběhne koncem července 2022, opravdu dokonalá. Jak Lela Ceterová prozradila na svém Instagramu, nechala si proto vymodelovat novou tvář.
Článek
Vánoční cukroví celebrit. Kdo se pustil do pečení perníčků a kdo se podělil o recept?
Vánoční cukroví celebrit. Kdo se pustil do pečení perníčků a kdo se podělil o recept? Už máte nepečeno? Rozhodně nejste sami. Pečení vánočního cukroví mají za sebou také některé známé tváře z řad českých a slovenských celebrit, které se svými sladkými výtvory pochlubily na Instagramu. Kdo tedy oblékl zástěru, postavil se k válu a napekl pro svou rodinu tradiční vánoční cukroví?
Článek
Ideál ženské krásy ušel dlouhou cestu. Krásná žena současnosti nosí make-up, má tělo tvaru přesýpacích hodin a chodí do posilovny
Ideál ženské krásy ušel dlouhou cestu. Krásná žena současnosti nosí make-up, má tělo tvaru přesýpacích hodin a chodí do posilovny Co ideál krásy, který v současnosti vzývá západní svět, od žen vůbec očekává? Krásná žena nosí každý den make-up, cvičí v posilovně, je štíhlá a zároveň správně zaoblená a snaží se co nejdéle zachovat mladistvý vzhled. Každá žena však může ukázat svou výjimečnost, protože se naše společnost stává stále inkluzivnější.
Článek
V 24 letech utrpěla popáleniny na 65 % těla včetně tváře. Turia Pittová má nyní 2 děti a spokojené manželství
V 24 letech utrpěla popáleniny na 65 % těla včetně tváře. Turia Pittová má nyní 2 děti a spokojené manželství Australanka Turia Pittová je neskutečná bojovnice. V roce 2011 se coby 24letá zúčastnila 100kilometrového ultramaratonu v australském vnitrozemí, kde ji znenadání obklíčily plameny hořící trávy. Utrpěla popáleniny na 65 procentech těla a bojovala o život v nemocnici. Nyní navzdory handicapu žije spokojeným životem.