Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Influencerka si nechala upravit přirození ve stylu panenky Barbie. Je tato plastická operace přes čáru?
Influencerka si nechala upravit přirození ve stylu panenky Barbie. Je tato plastická operace přes čáru? Barbiemánie zachvátila celý svět. Některé ženy se oblékají a malují ve stylu panenky Barbie, jiné jdou ještě dál. Tak jako dánská influencerka Gitte Von G, která podstoupila plastickou operaci, díky které získala přirození ve stylu panenky Barbie. Co si pod tímto úkonem vůbec představit?
Článek
Ani Barbie, ani Ken: Slavná panenka je odteď genderově neutrální
Ani Barbie, ani Ken: Slavná panenka je odteď genderově neutrální Výrobce legendárních Barbie panenek, společnost Mattel, přišla s novinkou, pomocí které se snaží držet krok s dnešní dobou. Na trh vyslala kolekci genderově neutrálních panenek, se kterými si vyhrají všechny děti bez rozdílů. Panenka přitom není ani holka, ani kluk. Koupili byste ji svým dětem?
Článek
Mattel vytvořil panenku Barbie podle vědkyně Sarah Gilbert. Tato žena se podílela na vývoji vakcíny AstraZeneca
Mattel vytvořil panenku Barbie podle vědkyně Sarah Gilbert. Tato žena se podílela na vývoji vakcíny AstraZeneca Britská profesorka Sarah Gilbert z Oxfordské univerzity má na svém kontě spoustu vědeckých ocenění. Nyní má hodně společného také s Eleanor Roosevelt, Marilyn Monroe nebo Beyonce. Stejně jako tyto slavné ženy byla Sarah Gilbert oceněna vlastní panenkou Barbie. Tato vědkyně se totiž spolupodílela na vývoji vakcíny proti koronaviru AstraZeneca.
Článek
Známé ženy v plavkách: Které české celebrity předvedly výstavní figuru a kdo pohoršil svými plavkami?
Známé ženy v plavkách: Které české celebrity předvedly výstavní figuru a kdo pohoršil svými plavkami? Léto je v plném proudu a je to znát i na Instagramu. Právě na tuto sociální síť postuje své fotky v plavkách také řada známých českých žen. Výstavní figurou v plavkách se chlubí od bazénu i z pláže. Každopádně ne vždy fotky v plavkách vzbudí pozitivní reakce. Která česká celebrita dostala na Instagramu sodu za nevhodně zvolený spodní díl plavek?
Článek
Celebrity propadly trendu otužování: Které ze slavných Češek si rády dopřejí ledovou koupel?
Celebrity propadly trendu otužování: Které ze slavných Češek si rády dopřejí ledovou koupel? I mezi českými celebritami se najde skupina otužilců, kteří nedají dopustit na zimní koupání v ledové vodě. Otužování je nejen zdravé, ale v současnosti také velmi trendy. Zajímá vás, která ze slavných Češek si dopřává ledovou koupel v přírodě a která raději vleze doma na terase do sudu s ledovou vodou?
Článek
Ukrajinská umělkyně dává panenkám skutečnou podobu: Díky svému umění vyzdvihuje krásu i nedokonalost lidského těla
Ukrajinská umělkyně dává panenkám skutečnou podobu: Díky svému umění vyzdvihuje krásu i nedokonalost lidského těla Panenky Barbie jsou hezké jako obrázek, o tom není pochyb. Přemýšleli jste ale nad tím, jak by vypadaly, kdybyste jim odstranili make-up? Umělkyně Olga Kamenetskaya šla ještě dál a dokonalé panenky přetváří do realistické podoby. Panenkám mění nejen obličeje a účesy. Šije na ně i stylové oblečení. Umění této kreativní ženy vám prostě vyrazí dech.
Článek
Britská holčička Lula se postavila na vlastní nohy už ve svých 8 týdnech. Miminko svou dovedností zaskočilo rodiče
Britská holčička Lula se postavila na vlastní nohy už ve svých 8 týdnech. Miminko svou dovedností zaskočilo rodiče Když britský pár Tezra Finn-Johnston a Emily Derricková opouštěli 31. ledna porodnici, ještě netušili, jak mimořádné mají miminko. Jejich novorozená holčička Lula si poprvé stoupla ve svých 8 týdnech, v 15. týdnu života pak dokázala stát bez cizí pomoci. Tezra a Emily se domnívají, že nebude dlouho trvat a jejich miminko začne také samo chodit.
Článek
Taťána Kuchařová má kratší vlasy. Nový účes, nové začátky, okomentovala svou proměnu
Taťána Kuchařová má kratší vlasy. Nový účes, nové začátky, okomentovala svou proměnu Modelka, podnikatelka a influencerka Taťána Kuchařová shodila svou delší hřívu a své blonďaté vlasy si výrazně zkrátila. Nový střih vlasů, pro který se rozhodla, patří k nejtrendy střihům letošní sezony. Jak se vám v něm líbí?
Článek
Dcera Dary Rolins se na sociálních sítích postarala o velký rozruch. Nazvala svou mámu MILFkou
Dcera Dary Rolins se na sociálních sítích postarala o velký rozruch. Nazvala svou mámu MILFkou Dcera Dary Rolins, 14letá Laura Homolová, je na sociálních sítích stále odvážnější. O velký rozruch se nedávno postarala na TikToku, kde sdílela video se svou hvězdnou mámou. Označení, kterým svou 48letou maminku častovala, však některé sledující zvedlo pořádně za židle.
Článek
Nela Slováková rozjela nový byznys v Chorvatsku. Pronajímá vlastní apartmány
Nela Slováková rozjela nový byznys v Chorvatsku. Pronajímá vlastní apartmány Podnikatelka a bývalá hvězda reality show Hotel Paradise Nela Slováková zakotvila v Chorvatsku. V této jihoevropské zemi si s přítelem pořídila nemovitost s apartmány, které nabízí k pronájmu turistům. Na dovolenou u moře přitom láká na Instagramu vskutku originálním způsobem.
Článek
Pavlína z MasterChefa má velké plány. S manželem pracuje na vlastní kuchařce
Pavlína z MasterChefa má velké plány. S manželem pracuje na vlastní kuchařce Kdo by si nepamatoval na Pavlínu Lubojatzky, která soutěžila v pořadu MasterChef Česko 2020? Tato 25letá marketingová specialistka byla pro své chování v průběhu soutěže krajně neoblíbená. Zajímá vás, jak se má Pavlína z MasterChefa nyní? Se svým manželem, který je také nadšenec do vaření, pilně pracuje na vlastní kuchařce.
Článek
Barbie bez vlasů, s protézou i vitiligem: Nová kolekce Mattel ukazuje, že v nedokonalosti je krása
Barbie bez vlasů, s protézou i vitiligem: Nová kolekce Mattel ukazuje, že v nedokonalosti je krása Snad každá z nás si hrála s barbínami a chtěla být dokonalá stejně jako ony. Barbie panenky současnosti však nezobrazují pouze ideál krásy. Dokazuje to nová kolekce Barbie Fashionistas, kterou společnost Mattel vydala pro rok 2020. Její součástí je panenka s protézou, poruchou kožního pigmentu nebo holou hlavou.
Článek
Maminka Patricie Pagáčová a její dcera Bibiana jsou z porodnice doma. Užívají si rodinnou pohodu i se svou psí smečkou
Maminka Patricie Pagáčová a její dcera Bibiana jsou z porodnice doma. Užívají si rodinnou pohodu i se svou psí smečkou Herečka Patricie Pagáčová koncem května porodila holčičku Bibianu. Se svou novorozenou dcerkou je už z porodnice doma, kde na ně čekal tatínek Tibor Pagáč. A nejen on. Bibianka se seznámila i s dvěma pejsky, které její rodiče chovají. Jak na příchod novorozeného miminka tato psí smečka vůbec reagovala?
Článek
Patricie Pagáčová se toho nebojí. Ze Zanzibaru sdílela další fotku v plavkách, ze které vám spadne čelist
Patricie Pagáčová se toho nebojí. Ze Zanzibaru sdílela další fotku v plavkách, ze které vám spadne čelist Herečka a moderátorka Patricie Pagáčová, která strávila exotickou dovolenou na Zanzibaru, potěšila své instagramové fanoušky další fotkou v plavkách. Krásná blondýnka se toho rozhodně nebojí. Tentokrát si na sebe vzala blankytně modré dvoudílné plavky bez ramínek, ve kterých jí to neskutečně seklo.