Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Influencerka Sophie Louise Hughes je žena krev a mlíko. Ukazuje své skutečné tělo v bikinách a říká, že nepotřebuje hubnout
Influencerka Sophie Louise Hughes je žena krev a mlíko. Ukazuje své skutečné tělo v bikinách a říká, že nepotřebuje hubnout Modelka a influencerka Sophie Louise Hughes nedá dopustit na své tělo s výraznými ženskými křivkami. Tato krásná žena s postavou krev a mlíko jde body positive cestou. Zároveň dokazuje, že každé tělo je krásné i v bikinách nebo vyzývavém spodním prádle. Ostatní ženy rovněž vyzývá k tomu, aby se naučily milovat své křivky.
Článek
Influencerka Julia Berit má postavu krev a mlíko. Pomáhá ženám milovat své křivky a zároveň čelí haterům
Influencerka Julia Berit má postavu krev a mlíko. Pomáhá ženám milovat své křivky a zároveň čelí haterům Julia Berit z Los Angeles se živí jako módní influencerka a plus size modelka. Co se sociálních sítí týče, je aktivní zvláště na Instagramu, kde se setkává s obdivnými i nenávistnými komentáři. Pomáhá ostatním ženám, aby se milovaly takové, jaké jsou. Tato dívka krev a mlíko podotýká, že ji hateři rozhodně nezastaví v tom, aby se měla ráda.
Článek
Nejdokonalejší ženské tělo na světě: Podle vědců je to postava krev a mlíko
Nejdokonalejší ženské tělo na světě: Podle vědců je to postava krev a mlíko Zajímá vás, jak vypadá nejkrásnější ženské tělo na světě? Podle výzkumu vědců z Texaské univerzity má ideální ženská postava výšku 168 centimetrů a míry 99-63-91 centimetrů. Toto vědecky nejdokonalejší tělo, po kterém většina lidí všech pohlaví šílí, tedy rozhodně nepředstavuje hubenou modelku, ale ženu s krásnými křivkami.
Článek
Zamilovaná dívka Kate Lefler dva roky hledala lásku z baru. Když pana neznámého našla, přišlo obrovské zklamání
Zamilovaná dívka Kate Lefler dva roky hledala lásku z baru. Když pana neznámého našla, přišlo obrovské zklamání Před dvěma lety zavítala 23letá Kate Lefler do baru, kde podle svých slov zažila osudové setkání. Na krátkou chvíli se zde potkala s panem neznámým, který se jí představil jako Adam. Mezi párem přeskočila jiskra. Kate se však už s tímto mužem nesetkala. Jelikož jej nedokázala vyhnat z hlavy, vyhlásila po něm pátrání na Instagramu.
Článek
Modelka a 2. vicemiss roku 2005 Michaela Štoudková porodila holčičku. Maminkou se stala v 36 letech
Modelka a 2. vicemiss roku 2005 Michaela Štoudková porodila holčičku. Maminkou se stala v 36 letech Michaela Štoudková se ve středu 3. března stala ve svých 36 letech poprvé maminkou. Tato modelka, influencerka a 2. vicemiss roku 2005 přivedla na svět krásnou a zdravou holčičku, která od svých rodičů dostala jedinečné jméno řeckého původu Zoe. O nejšťastnější události svého života informovala Michaela Štoudková na Instagramu.
Článek
Jennifer Lopez vypadá i v roce 2021 skvěle. 51letá celebrita svůj mladistvý vzhled a vysněnou postavu nemá zadarmo
Jennifer Lopez vypadá i v roce 2021 skvěle. 51letá celebrita svůj mladistvý vzhled a vysněnou postavu nemá zadarmo Věk je jenom číslo. A v případě Jennifer Lopez to platí dvojnásob. I když má tato slavná zpěvačka a herečka už 51 let, vypadá fantasticky. Za jejím perfektním vzhledem, krásnou tváří a dokonalou postavou jsou však roky tvrdé dřiny. Pravidelně cvičí v posilovně, třikrát do týdne nedá dopustit ani na jógu a tanec.
Článek
Miminka roku 2021: Kdo ze slavných přivítal přírůstek do rodiny?
Miminka roku 2021: Kdo ze slavných přivítal přírůstek do rodiny? V roce 2021 zažívaly české celebrity doslova babyboom. Na svět přišla spousta miminek slavných maminek a tatínků. Chcete vědět, komu z českých osobností se rozšířila rodina o dalšího člena? V následujícím přehledu si připomeneme některá slavná miminka roku 2021.
Článek
Celebrity v radostném očekávání: Kdo bude mít v roce 2022 miminko?
Celebrity v radostném očekávání: Kdo bude mít v roce 2022 miminko? Pro některé slavné české páry je rok 2022 obzvlášť přelomový. V tomto roce se samými dvojkami se jim má totiž narodit miminko. Někdo přivítá do rodiny již několikátý přírůstek, někdo se stane rodičem úplně poprvé. Které české celebrity jsou tedy v roce 2022 v radostném očekávání?
Článek
První video britské princezny Kate po operaci břicha: Působí šťastně, spokojeně a odpočatě
První video britské princezny Kate po operaci břicha: Působí šťastně, spokojeně a odpočatě Záhadná lednová operace britské princezny Kate a její následné několikatýdenní stažení z veřejného života vyvolává spoustu otázek a obav. Britský list The Sun zveřejnil první video princezny Kate po operaci břicha, které má pocházet z třetího březnového víkendu. Toto video potvrzuje, že se již Kate daří lépe.
Článek
Život filipínské dívky Rity Gavioly se změnil díky jedné fotografii. V roce 2016 žebrala na ulici, nyní je celebritou
Život filipínské dívky Rity Gavioly se změnil díky jedné fotografii. V roce 2016 žebrala na ulici, nyní je celebritou Příběh Rity Gavioly z Filipín se podobá notoricky známé pohádce o Popelce. V roce 2016 ji jako 13leté děvčátko, které prosí v ulicích o almužnu, vyfotografoval Topher Quinto Burgas. Fotografie tohoto profesionála obletěla svět a Rita se stala přes noc známou. Díky podpoře lidí z celého světa si dnes žije zcela jiným životem.
Článek
Sofia Jirau: První modelka Victoria’s Secret s Downovým syndromem
Sofia Jirau: První modelka Victoria’s Secret s Downovým syndromem Portorikánská modelka Sofia Jirau může být na sebe právem hrdá. Tato krásná 25letá dívka se totiž stala první modelkou s Downovým syndromem, která kdy pózovala pro Victoria’s Secret.
Článek
Eva Perkausová, Eva Burešová a další nastávající maminky: Kdo čeká miminko v roce 2022?
Eva Perkausová, Eva Burešová a další nastávající maminky: Kdo čeká miminko v roce 2022? Pro mnohé známé české ženy budou následující týdny či měsíce roku 2022 opravdu přelomové. Zajímá vás, která ze slavných nastávajících maminek letos přivede na svět vytoužené děťátko? V radostném očekávání jsou nejen Eva Hecko Perkausová nebo Eva Burešová.
Článek
Tereza Bebarová je milovnicí zimního otužování. Ledovou koupelí v plastovém sudu zahájila i rok 2022
Tereza Bebarová je milovnicí zimního otužování. Ledovou koupelí v plastovém sudu zahájila i rok 2022 Herečka Tereza Bebarová propadla trendu otužování. Není však žádnou začátečnicí, ve studené vodě pod širým nebem se otužuje již druhou zimu po sobě. Tato sympatická žena, kterou si snad každý pamatuje jako Světlanu z nekonečného seriálu Ulice, přitom nedá dopustit na domácí otužování v napuštěném sudu.
Článek
Ewa Farna oslavila 29 let. Na Instagramu krátce shrnula svůj předchozí rok
Ewa Farna oslavila 29 let. Na Instagramu krátce shrnula svůj předchozí rok Polsko-česká zpěvačka Ewa Farna sfoukla na narozeninovém dortu v pátek 12. srpna již 29 svíček. Na svém Instagramu následně poděkovala všem svým příznivcům za přání. Talentovaná zpěvačka se rovněž rozepsala o tom, jak prožila poslední rok svého života. Zvládla totiž nejen dvě desky, ale i porod.
Článek
Šéfkuchařka Kamu se rozepsala o svém stesku po Česku. Zmínila se také, že je rok bez umělých prsou
Šéfkuchařka Kamu se rozepsala o svém stesku po Česku. Zmínila se také, že je rok bez umělých prsou Kuchařka a influencerka Kamu navštívila Českou republiku před více než jedním rokem. Občanským jménem Kamila Rundusová totiž se svým manželem Robim zakotvila až na Kostarice, kde provozují zmrzlinárnu. O tom, jak se jí stýská po domově, se Kamu rozepsala na svém Instagramu. Po čem se ale už nebaží, jsou její dřívější umělá prsa.