Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Agáta Hanychová propaguje kojení na veřejnosti. Maminky ji za tento přístup chválí
Agáta Hanychová propaguje kojení na veřejnosti. Maminky ji za tento přístup chválí Modelka Agáta Hanychová se 11. dubna 2023 stala trojnásobnou maminkou. Ač je ještě v šestinedělí, se svou novorozenou dcerkou Rozárkou již vyráží na pravidelné procházky. Své fanoušky nejnověji potěšila snímkem, jak svou holčičku kojí na veřejnosti. A zvlášť od maminek se jí dostalo velké pochvaly.
Článek
Modelka a 2. vicemiss roku 2005 Michaela Štoudková porodila holčičku. Maminkou se stala v 36 letech
Modelka a 2. vicemiss roku 2005 Michaela Štoudková porodila holčičku. Maminkou se stala v 36 letech Michaela Štoudková se ve středu 3. března stala ve svých 36 letech poprvé maminkou. Tato modelka, influencerka a 2. vicemiss roku 2005 přivedla na svět krásnou a zdravou holčičku, která od svých rodičů dostala jedinečné jméno řeckého původu Zoe. O nejšťastnější události svého života informovala Michaela Štoudková na Instagramu.
Článek
Patricie Pagáčová si splnila dětský sen. Stala se mořskou pannou
Patricie Pagáčová si splnila dětský sen. Stala se mořskou pannou Čím jste chtěli být jako malí? Spousta z nás si přála být popelářem, prodavačkou, kamioňákem nebo třeba doktorkou. To herečka a moderátorka Patricie Pagáčová toužila být mořskou pannou. Jak předvedla na Instagramu, svůj dětský sen si konečně splnila a pod vodou jí to jako malé mořské víle neskutečně slušelo. Co na její proměnu říkáte?
Článek
Týnuš Třešničková se chce zbavit jizev po popálení. Na těle a tváři ukázala stovky bolestivých vpichů
Týnuš Třešničková se chce zbavit jizev po popálení. Na těle a tváři ukázala stovky bolestivých vpichů Influencerka Týnuš Třešničková utrpěla v roce 2018 v tureckém hotelu během ohňové show vážné popáleniny celého těla. Po této tragické události je její tělo poznamenané jizvami a Týnuš dělá všechno pro to, aby je co nejvíce zjemnila. Jak ale ukázala na Instagramu, některé procedury, které podstupuje, jsou velmi bolestivé.
Článek
Slovenská zpěvačka Kristína se stala maminkou. Porodila chlapečka Radoslava
Slovenská zpěvačka Kristína se stala maminkou. Porodila chlapečka Radoslava Pri oltari, V sieti ta mam, Navždy nebo Horehronie. To jsou největší hity slovenské zpěvačky Kristíny, vlastním jménem Kristíny Pelákové, která svou hudbou výrazně zabodovala i v Česku. Tato krásná žena se nyní na místo zpívání věnuje mateřským povinnostem. Jak informovala před pár dny na Instagramu, začátkem května se jí narodil syn Radoslav.
Článek
Gabriela Soukalová o svém ztracení v italských Alpách: Ve finále jsem ráda, že se to stalo, napsala na Instagram
Gabriela Soukalová o svém ztracení v italských Alpách: Ve finále jsem ráda, že se to stalo, napsala na Instagram Bývalá biatlonistka Gabriela Soukalová se konečně ozvala svým instagramovým sledujícím. 32letá moderátorka pořadu Show Time na Primě na této sociální síti prolomila bariéru mlčení a vyjádřila se ke svému nedávnému ztracení v italských Alpách. Všechny však překvapila, když napsala, že je ve finále ráda, že se to stalo.
Článek
Po výbuchu Černobylu se narodila s postižením. Americko-ukrajinská paralympionička Oksana Masters se stala hvězdou zimní paralympiády v Pekingu
Po výbuchu Černobylu se narodila s postižením. Americko-ukrajinská paralympionička Oksana Masters se stala hvězdou zimní paralympiády v Pekingu Přežila výbuch jaderné elektrárny Černobyl, skončila v sirotčinci, adoptovala ji americká univerzitní profesorka, v USA se začala věnovat sportu a na zimních paralympijských hrách v Pekingu 2022 nasbírala hned sedm medailí. Životní příběh americko-ukrajinské paralympioničky Oksany Masters nyní zaujal celý svět.
Článek
Berenika Kohoutová má billboard na newyorské Times Square. Vnoučata budou čumět! napsala na Instagramu
Berenika Kohoutová má billboard na newyorské Times Square. Vnoučata budou čumět! napsala na Instagramu Po Ewě Farne, Lenny nebo Báře Polákové září na billboardu na newyorské Times Square další česká žena. A to Berenika Kohoutová, která je jak skvělá herečka, tak i zpěvačka. Nejen díky svému nejnovějšímu songu Tři tečky se stala další českou tváří kampaně Spotify Equal, která dává více prostoru ženám na hudební scéně.
Článek
Kojící maminka Patricie Pagáčová si dá s chutí i pivo. Fanoušci ji chválí, že si na nic nehraje
Kojící maminka Patricie Pagáčová si dá s chutí i pivo. Fanoušci ji chválí, že si na nic nehraje Patricie Pagáčová je nejen spokojená maminka, ale také úspěšná influencerka. Na Instagramu má přes půl milionu sledujících i proto, že je přirozená a na nic si nehraje. Dokazuje to i její poslední instagramový snímek s kočárkem a pivem, který znázorňuje, že přesně tak vypadá pohodové mateřství.
Článek
Kdy přestat kojit? Tato otázka zajímá i Moniku Bagárovou, která uvažuje o odstavení dcerky Ruminky
Kdy přestat kojit? Tato otázka zajímá i Moniku Bagárovou, která uvažuje o odstavení dcerky Ruminky V jakém věku je nejlepší odstavit miminko? Přesně to vrtá hlavou mamince Monice Bagárové, která se na Instagramu svěřila fanouškům, že svou roční Ruminku stále kojí. Oblíbená zpěvačka si je vědoma toho, že v mateřském mléce předává své holčičce to nejlepší. Přesto ví, že se odstavení Rumie za nějaký čas rozhodně nevyhne.
Článek
Natália Mykytenko předvedla, jak si formuje postavu. Cvičí pole dance neboli tanec u tyče
Natália Mykytenko předvedla, jak si formuje postavu. Cvičí pole dance neboli tanec u tyče Natália Mykytenko, kterou si jistě pamatujete z reality show Svatba na první pohled, má dokonalou postavu. Krásné tělo však nemá zadarmo a jak dokazují její instagramové příspěvky, tvrdě na něm maká. Jelikož se od 17. května otevírají vnitřní sportoviště a posilovny, má Natálka důvod k radosti. Může se opět věnovat svému milovanému pole dance.
Článek
Natálka ze Svatby na první pohled má nová prsa velikosti čtyři. Plastiku podstoupila začátkem února
Natálka ze Svatby na první pohled má nová prsa velikosti čtyři. Plastiku podstoupila začátkem února Zajímá vás, jak se v současnosti má Natálka ze Svatby na první pohled? Ukrajinská kráska Natália Mykytenko si aktuálně nechala udělat silikonová prsa. Novými ňadry ve vysněné velikosti čtyři se nyní pochlubila na svém Instagramu. Co říkáte, sluší jí to?
Článek
Nela Slováková dostala sodu za plesové šaty s rozparkem odhalujícím rozkrok. Nenechala si to ale líbit
Nela Slováková dostala sodu za plesové šaty s rozparkem odhalujícím rozkrok. Nenechala si to ale líbit Nela Slováková se v sobotu 19. března účastnila Diamantového plesu v Brně. Svým outfitem dostala všechny do kolen. Oblékla si totiž bílé šaty s hlubokým dekoltem a bočním rozparkem, který sahal až přes rozkrok a který podle mnohých odhaloval to, co mělo zůstat skryto. Nyní se Nela Slováková ke svému plesovému outfitu zpětně vyjádřila na Instagramu.
Článek
Natálka ze Svatby na první pohled podstoupila další estetický zákrok. Umělá prsa jí nestačí
Natálka ze Svatby na první pohled podstoupila další estetický zákrok. Umělá prsa jí nestačí Hvězda reality show Svatba na první pohled Natália Mykytenko podstoupila letos v únoru plastickou operaci ňader, která si nechala zvětšit na číslo čtyři. Nová silikonová prsa této krásce zřejmě nestačí. Služeb estetické kliniky totiž využívá znovu. Co na sobě mění tentokrát?
Článek
Nejkrásnější tvář na světě má podle vědců herec Robert Pattinson. Souhlasíte?
Nejkrásnější tvář na světě má podle vědců herec Robert Pattinson. Souhlasíte? Jak vypadá muž s nejatraktivnější tváří na světě? Podle výpočtu vědců z londýnského Center of Facial Cosmetic Surgery je to jednoznačně Robert Pattinson. Tato hvězda trilogie Stmívání má téměř ideální tvář. K dokonalosti mu prý chybí pouze plnější rty.
Článek
Topmodelka Karolína Kurková se stala potřetí mámou. Porodila dceru Luna Grace
Topmodelka Karolína Kurková se stala potřetí mámou. Porodila dceru Luna Grace Karolína Kurková se ve svých 36 letech stala trojnásobnou maminkou. Tato úspěšná česká topmodelka, která během své modelingové kariéry výrazně bodovala v zahraničí, přivedla na svět dceru s nádherným jménem. S manželem, producentem Archiem Drurym holčičku pojmenovali Luna Grace.