Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Jak dnes vypadá Paloma z Hříšné lásky? Herečka Silvia Navarro se od dob natáčení telenovely vůbec nezměnila
Jak dnes vypadá Paloma z Hříšné lásky? Herečka Silvia Navarro se od dob natáčení telenovely vůbec nezměnila Mexická telenovela Hříšná láska z roku 2001 se stala celosvětovým hitem. Sledovat ji můžete na některých českých TV stanicích i v současnosti. Hlavní postavu Palomy si zahrála mexická herečka Silvia Navarro. Zajímá vás, jak tato krásná žena vypadá v současnosti? Od dob natáčení telenovely se prakticky nezměnila.
Článek
Miss Natálie Kočendová zvítězila na mezinárodní soutěži Top Model of the World 2022. Po všech strastech se na ni usmálo štěstí
Miss Natálie Kočendová zvítězila na mezinárodní soutěži Top Model of the World 2022. Po všech strastech se na ni usmálo štěstí Česká modelka a miss Natálie Kočendová zažívala před rokem a půl svou největší noční můru. V šestém měsíci těhotenství přišla o miminko, následně poté jí lékaři zjistili cystu na vaječníku. Nyní však 21letá kráska zažívá své šťastnější období. V egyptské Hurghadě se v pátek 11. března stala vítězkou světové soutěže krásy.
Článek
Nela Slováková dostala sodu za plesové šaty s rozparkem odhalujícím rozkrok. Nenechala si to ale líbit
Nela Slováková dostala sodu za plesové šaty s rozparkem odhalujícím rozkrok. Nenechala si to ale líbit Nela Slováková se v sobotu 19. března účastnila Diamantového plesu v Brně. Svým outfitem dostala všechny do kolen. Oblékla si totiž bílé šaty s hlubokým dekoltem a bočním rozparkem, který sahal až přes rozkrok a který podle mnohých odhaloval to, co mělo zůstat skryto. Nyní se Nela Slováková ke svému plesovému outfitu zpětně vyjádřila na Instagramu.
Článek
Šťabajznu Houlihanovou ze seriálu M.A.S.H. byste dnes nepoznali. Herečka Loretta Switová podlehla plastikám
Šťabajznu Houlihanovou ze seriálu M.A.S.H. byste dnes nepoznali. Herečka Loretta Switová podlehla plastikám Americký seriál M.A.S.H. se řadí k nejoblíbenějším televizním počinům všech dob. Patříte také k jeho fanouškům? V tom případě si jistě vybavíte i vrchní sestru major Margaret Houlihanovou alias Šťabajznu v podání herečky Loretty Switové. Zajímá vás, jak vypadá Šťabajzna z M.A.S.H.e v současnosti? Změnila se k nepoznání!
Článek
Zemřela hvězda filmu Přelet nad kukaččím hnízdem. Louise Fletcherové hrající sadistickou sestru bylo 88 let
Zemřela hvězda filmu Přelet nad kukaččím hnízdem. Louise Fletcherové hrající sadistickou sestru bylo 88 let Přelet nad kukaččím hnízdem režiséra Miloše Formana patří k nejlepším filmům všech dob. Tento kultovní snímek z roku 1975 získal celkem 5 Oscarů. Jedním z nich byl Oscar za nejlepší ženský herecký výkon, který obdržela Louise Fletcherová za roli chladnokrevné sestry Ratchedové. Slavná herečka však bohužel v pátek 23. září zemřela ve věku 88 let.
Článek
Valentýn českých a slovenských celebrit: Kdo slavil single a kdo dostal romantické vyznání lásky?
Valentýn českých a slovenských celebrit: Kdo slavil single a kdo dostal romantické vyznání lásky? Svatý Valentýn je svátkem všech zamilovaných. 14. února si vyznávaly veřejně lásku také některé slavné páry. Třeba na takovém Instagramu se to romantickými fotkami a vyznáními lásky jenom hemžilo. Některé celebrity však Valentýnu vůbec neholdují. Kdo letos na svátek všech zamilovaných zcela zanevřel a napsal na Instagramu jasný vzkaz?
Článek
Lela Vémola se vyfotila se lvem. Milovník zvířat by tohle nepodporoval, vzkázali jí lidé
Lela Vémola se vyfotila se lvem. Milovník zvířat by tohle nepodporoval, vzkázali jí lidé Lela Vémola a její manžel Karlos Vémola vyvolali na Instagramu velké pozdvižení, a to v negativním slova smyslu. Sdíleli totiž snímek z líbánek na ostrově Mauricius, kde se vyfotili společně se lvem. Fotku s králem zvířat však lidé označili za “pěkný humus”. Co veřejnost tak nadzvedlo ze židle?
Článek
Vítězka česko-slovenské Talentmanie 2010 Patricia Janečková podstoupila mastektomii. Ve 24 letech se s rakovinou prsu pere jako lvice
Vítězka česko-slovenské Talentmanie 2010 Patricia Janečková podstoupila mastektomii. Ve 24 letech se s rakovinou prsu pere jako lvice Operní zpěvačka Patricia Janečková vstoupila do povědomí nás všech jako vítězka česko-slovenské Talentmanie 2010. V této talentové soutěži zazářila ještě coby 12letá školačka. Tato dnes 24letá dívka však musela oznámit přerušení své profesionální kariéry, neboť několik měsíců bojuje s rakovinou prsu. Nyní má za sebou mastektomii.
Článek
Dítě v letadle jako věčné téma: Matka požádala muže v letadle, aby uvolnil místo u okna jejímu dítěti. On to ale odmítl
Dítě v letadle jako věčné téma: Matka požádala muže v letadle, aby uvolnil místo u okna jejímu dítěti. On to ale odmítl Je tu léto a s ním nastává doba cestování. Rodiny s dětmi vyrážejí na dovolenou často i letecky. Jistě souhlasíte s tím, že plačící dítě v letadle bývá postrachem všech pasažérů. O velmi nepříjemný zážitek, který vyústil v konflikt s matkou a jejím dítětem, se na sociálních sítích podělil muž, který cestoval první třídou.
Článek
Před rokem vyhořela katedrála Notre Dame: Její rekonstrukci nyní brzdí koronavirus
Před rokem vyhořela katedrála Notre Dame: Její rekonstrukci nyní brzdí koronavirus Ve středu 15. dubna tomu byl přesně jeden rok, kdy slavnou pařížskou katedrálu strávily ničivé plameny. Zasáhly přitom více než dvacet procent této cenné historické budovy. Notre Dame za celých 800 let své existence nezažila tak obrovskou havárii. Jak tento gotický svatostánek vypadá dnes? Nepotěší vás, že jeho renovaci zastavil koronavirus.
Článek
Den matek českých celebrit: Jak tento svátek oslavila Monika Bagárová, Gabriela Koukalová nebo Taťána Kuchařová?
Den matek českých celebrit: Jak tento svátek oslavila Monika Bagárová, Gabriela Koukalová nebo Taťána Kuchařová? Druhou květnovou neděli si každoročně připomínáme Den matek. Jedná se o významnou událost a snad nikdo z nás v tento den nezapomněl popřát své mamince. Že je máma nejdůležitějším člověkem pod sluncem, zdůraznily na sociálních sítích také mnohé české celebrity. Kdo si vzpomněl na svou maminku, kdo pogratuloval i tchyni a kdo dostal pugét květin?
Článek
Hongkongská modelka Candy Lo má 54 let, ale vypadá jako dvacítka: Za mladistvý vzhled vděčí pleťové masce z čerstvé mrkvové šťávy
Hongkongská modelka Candy Lo má 54 let, ale vypadá jako dvacítka: Za mladistvý vzhled vděčí pleťové masce z čerstvé mrkvové šťávy Candy Lo je uznávaná modelka, která žije v Hongkongu. Nebylo by na tom nic tak zvláštního, kdyby tato krásná žena neměla už 54 let. Tato asijská celebrita se pyšní bezchybnou pletí bez viditelných vrásek, za kterou prý nevděčí plastice, nýbrž pleťové masce z čerstvé mrkvové šťávy. Ostatním ženám na tento zázrak prozradila svůj osvědčený recept.
Článek
Tomáš Zástěra ze Survivoru ukázal svou novou přítelkyni. Tvoří opravdu krásný pár
Tomáš Zástěra ze Survivoru ukázal svou novou přítelkyni. Tvoří opravdu krásný pár Oblíbený moderátor a účastník reality show Survivor Tomáš Zástěra šel konečně s pravdou ven. Tento sympaťák, který byl dlouhou dobu single, se pochlubil novou přítelkyní. Poprvé se s ní veřejně objevil na jubilejním 60. ročníku Českého slavíka, společnou fotku sdílel také na svém Instagramu.
Článek
Eva Perkausová vyrazila do Paříže. Na Instagramu sdílí momentky s Eiffelovkou
Eva Perkausová vyrazila do Paříže. Na Instagramu sdílí momentky s Eiffelovkou Oblíbená moderátorka Eva Perkausová si udělala výlet do hlavního města Francie, Paříže. Toto město zamilovaných má neopakovatelnou atmosféru ve všech ročních období. I během sychravého podzimu si z Paříže odnesete spoustu neopakovatelných zážitků. A ví to i Eva Perkausová, která si nenechala ujít hlavně noční Eiffelovu věž.
Článek
Simona Krainová přesedlala na růžovou barvu vlasů. Lidé ji chválí, ovšem i kritizují, že neumí stárnout s grácií
Simona Krainová přesedlala na růžovou barvu vlasů. Lidé ji chválí, ovšem i kritizují, že neumí stárnout s grácií Modelka Simona Krainová se ani po padesátce nebojí vlasových experimentů. Tentokrát se rozhodla, že na nějakou dobu dá vale své osvědčené blond barvě. Její hřívu nyní zdobí nový, mnohem extravagantnější odstín. Simona Krainová se konkrétně rozhodla pro růžovou barvu vlasů. Jak se vám líbí?