Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Halloween 2022 českých celebrit: Kdo měl nejkrásnější kostým?
Halloween 2022 českých celebrit: Kdo měl nejkrásnější kostým? Halloween, který připadá na 31. října, se těší velké oblibě také v Česku. Ani letos jej nevynechaly některé tuzemské celebrity, které si nechaly na svém halloweenském převleku opravdu záležet. Zajímá vás, které české známé tváře, si oblékly na halloweenskou party opravdu stylový kostým? Některé proměny jsou skutečně dechberoucí!
Článek
Nejmenší žena světa má pouhých 63 centimetrů. 28letá Jyoti Amge je díky tomu žádanou herečkou i celebritou
Nejmenší žena světa má pouhých 63 centimetrů. 28letá Jyoti Amge je díky tomu žádanou herečkou i celebritou Nejmenší žena světa, 28letá Jyoti Amge z Indie, měří pouhých 62,8 centimetrů. Díky své jedinečné výšce je držitelkou dvou Guinessových rekordů, patří mezi žádané herečky a celebrity a ve své rodné zemi je považována za bohyni. Za její nízký vzrůst může dědičné onemocnění achondroplazie, které je přezdívané jako trpaslictví.
Článek
Adventní věnce českých celebrit: Který je nejkrásnější?
Adventní věnce českých celebrit: Který je nejkrásnější? V neděli 28. listopadu jsme zapálili první svíčku na adventním věnci. Na sváteční vlnu se první adventní neděli naladil také Instagram, na kterém se spousta známých českých osobností pochlubila svými adventními věnci. A nezůstalo pouze u nich. Která celebrita má už doma nazdobený vánoční stromeček a která upekla vánočku?
Článek
Odbarvené obočí jako nový trend, kterému holdují hlavně celebrity: Jak se vám líbí?
Odbarvené obočí jako nový trend, kterému holdují hlavně celebrity: Jak se vám líbí? Odbarvené obočí neboli bleached eyebrows patří ke žhavým trendům současnosti, kterému podléhají zvláště celebrity. Nosí jej třeba modelka Kylie Jenner, zpěvačka Madonna nebo herečka Maisie Williams známá ze Hry o trůny. Odbarvené obočí je velmi kontroverzní trend, a ne každému se líbí.
Článek
Tajný recept starého čínské kmene Yao vám zajistí ty nejkrásnější vlasy
Tajný recept starého čínské kmene Yao vám zajistí ty nejkrásnější vlasy O čínských ženách je známo, že mají krásné, lesklé a pevné vlasy, nemluvě o jejich bezchybné pleti. Tajemství se skrývá ve staré čínské vesničce Huangluo, přezdívané The Long Hair Village, neboli Vesnice dlouhých vlasů.
Článek
Nejkrásnější tvář na světě má podle vědců herec Robert Pattinson. Souhlasíte?
Nejkrásnější tvář na světě má podle vědců herec Robert Pattinson. Souhlasíte? Jak vypadá muž s nejatraktivnější tváří na světě? Podle výpočtu vědců z londýnského Center of Facial Cosmetic Surgery je to jednoznačně Robert Pattinson. Tato hvězda trilogie Stmívání má téměř ideální tvář. K dokonalosti mu prý chybí pouze plnější rty.
Článek
Patricie Pagáčová se toho nebojí. Ze Zanzibaru sdílela další fotku v plavkách, ze které vám spadne čelist
Patricie Pagáčová se toho nebojí. Ze Zanzibaru sdílela další fotku v plavkách, ze které vám spadne čelist Herečka a moderátorka Patricie Pagáčová, která strávila exotickou dovolenou na Zanzibaru, potěšila své instagramové fanoušky další fotkou v plavkách. Krásná blondýnka se toho rozhodně nebojí. Tentokrát si na sebe vzala blankytně modré dvoudílné plavky bez ramínek, ve kterých jí to neskutečně seklo.
Článek
Jenna Ortega alias Wednesday Addamsová: Vycházející hvězda, která má našlápnuto na zářnou hereckou kariéru
Jenna Ortega alias Wednesday Addamsová: Vycházející hvězda, která má našlápnuto na zářnou hereckou kariéru Nový seriálový hit Netflixu Wednesday boří rekordy ve sledovanosti. A nejen to. Stvořil novou hereckou hvězdu Jennu Ortegu, která v seriálu zazářila v hlavní roli Wednesday Addamsové. Kdo Jenna Ortega vůbec je a jak se tato talentovaná dívka dostala do světa filmu?
Článek
Moderátor Libor Bouček ukázal na Instagramu tvář svého novorozeného syna: Na koho vám Albert přijde podobný?
Moderátor Libor Bouček ukázal na Instagramu tvář svého novorozeného syna: Na koho vám Albert přijde podobný? Oblíbený moderátor Libor Bouček se 16. února stal hrdým tatínkem. Syna Alberta mu porodila jeho manželka Gabriela Boučková. Albert roste jako z vody a už teď dělá svým rodičům obrovskou radost. Libor Bouček se svým chlapečkem pochlubil také na Instagramu, kde zveřejnil synkovu tvář. Přijde vám Albert podobný na tatínka, nebo na maminku?
Článek
Těhotná Zuzana Plačková váží už přes 100 kilogramů. Jsou to nejkrásnější kila v životě, přiznává
Těhotná Zuzana Plačková váží už přes 100 kilogramů. Jsou to nejkrásnější kila v životě, přiznává Slovenská influencerka Zuzana Strausz Plačková každým dnem přivede na svět své prvorozené dítě. Tato celebrita, k níž se váže i spousta kontroverzních kauz, patří k ženám, které v těhotenství přibraly skutečně extrémně. Zuzana Plačková v instastories přiznala, že má již 102 kilogramů a že v těhotenství nabrala neskutečných 40 kilo.
Článek
Dcera Lely Ceterové a Karlose Vémoly roste jako z vody. Na koho vám přijde 15měsíční Lili podobná?
Dcera Lely Ceterové a Karlose Vémoly roste jako z vody. Na koho vám přijde 15měsíční Lili podobná? Před více než jedním rokem se zápasník MMA Karlos Vémola a jeho partnerka Lela Ceterová stali hrdými rodiči dcerky Lili. I když se jejich holčička narodila předčasně, dělá v současnosti svým rodičům velkou radost. Lela Ceterová a Karlos Vémola zveřejňují fotky své roztomilé dcerky pravidelně na Instagramu. Komu ze svých rodičů se Lili podobá víc?