Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Tajný recept starého čínské kmene Yao vám zajistí ty nejkrásnější vlasy
Tajný recept starého čínské kmene Yao vám zajistí ty nejkrásnější vlasy O čínských ženách je známo, že mají krásné, lesklé a pevné vlasy, nemluvě o jejich bezchybné pleti. Tajemství se skrývá ve staré čínské vesničce Huangluo, přezdívané The Long Hair Village, neboli Vesnice dlouhých vlasů.
Článek
Halloween 2022 českých celebrit: Kdo měl nejkrásnější kostým?
Halloween 2022 českých celebrit: Kdo měl nejkrásnější kostým? Halloween, který připadá na 31. října, se těší velké oblibě také v Česku. Ani letos jej nevynechaly některé tuzemské celebrity, které si nechaly na svém halloweenském převleku opravdu záležet. Zajímá vás, které české známé tváře, si oblékly na halloweenskou party opravdu stylový kostým? Některé proměny jsou skutečně dechberoucí!
Článek
Adventní věnce českých celebrit: Který je nejkrásnější?
Adventní věnce českých celebrit: Který je nejkrásnější? V neděli 28. listopadu jsme zapálili první svíčku na adventním věnci. Na sváteční vlnu se první adventní neděli naladil také Instagram, na kterém se spousta známých českých osobností pochlubila svými adventními věnci. A nezůstalo pouze u nich. Která celebrita má už doma nazdobený vánoční stromeček a která upekla vánočku?
Článek
Alice Bendová předvedla nový účes a barvu. Sestříhané vlasy jí dodaly šmrnc
Alice Bendová předvedla nový účes a barvu. Sestříhané vlasy jí dodaly šmrnc Herečka a moderátorka Alice Bendová si roky zakládala na svých dlouhých rovných vlasech. Nyní si však řekla, že je čas na změnu, a rozhodla se pro radikálnější sestřih. Podívejte se, jak jí nový účes a barva neskutečně sluší.
Článek
Hana Mašlíková si nechala prodloužit vlasy. Podívejte se, jak jí sluší
Hana Mašlíková si nechala prodloužit vlasy. Podívejte se, jak jí sluší Modelka a moderátorka Hana Mašlíková je jedna velká proměna. Nejen, že se poctivě připravuje na soutěž Mr. Universe Prague 2022, a tak se z ní stala profesionální kulturistka. Nyní všechny příjemně překvapila další změnou. Nechala si totiž prodloužit své blonďaté vlasy.
Článek
Agáta Hanychová se vzdala mikáda a opět si prodloužila vlasy. Vydržela jsem to fakt dlouho, vzkázala
Agáta Hanychová se vzdala mikáda a opět si prodloužila vlasy. Vydržela jsem to fakt dlouho, vzkázala Ačkoli Agátě Hanychové všichni kolem říkali, jak jí to v mikádu sekne a zrazovali ji od dalšího prodlužování vlasů, modelka se rozhodla pro změnu. Kratšímu sestřihu vlasů, který jí neskutečně slušel, dala valem a opět šla do dlouhé umělé hřívy. Jak se vám proměna Agáty Hanychové líbí?
Článek
Zuzana Belohorcová není spokojená s krátkými vlasy. Uvažuje o změně účesu, a proto žádá fanoušky o radu
Zuzana Belohorcová není spokojená s krátkými vlasy. Uvažuje o změně účesu, a proto žádá fanoušky o radu Influencerka, playmate a moderátorka Zuzana Belohorcová nosí vlasy na krátko. Jak uvedla na Instagramu, s účesem “na kluka” však není spokojená a chtěla by změnu. Své instagramové fanoušky proto požádala, aby jí poradili, jaký účes jí bude nejlépe sedět.
Článek
Simona Krainová přesedlala na růžovou barvu vlasů. Lidé ji chválí, ovšem i kritizují, že neumí stárnout s grácií
Simona Krainová přesedlala na růžovou barvu vlasů. Lidé ji chválí, ovšem i kritizují, že neumí stárnout s grácií Modelka Simona Krainová se ani po padesátce nebojí vlasových experimentů. Tentokrát se rozhodla, že na nějakou dobu dá vale své osvědčené blond barvě. Její hřívu nyní zdobí nový, mnohem extravagantnější odstín. Simona Krainová se konkrétně rozhodla pro růžovou barvu vlasů. Jak se vám líbí?
Článek
Nejkrásnější tvář na světě má podle vědců herec Robert Pattinson. Souhlasíte?
Nejkrásnější tvář na světě má podle vědců herec Robert Pattinson. Souhlasíte? Jak vypadá muž s nejatraktivnější tváří na světě? Podle výpočtu vědců z londýnského Center of Facial Cosmetic Surgery je to jednoznačně Robert Pattinson. Tato hvězda trilogie Stmívání má téměř ideální tvář. K dokonalosti mu prý chybí pouze plnější rty.
Článek
Agáta Hanychová má mikádo. Prodlouženým vlasům dala sbohem
Agáta Hanychová má mikádo. Prodlouženým vlasům dala sbohem Modelka Agáta Hanychová absolvovala úžasnou změnu. Shodila umělé vlasy a podtrhla svou přirozenou krásu. Na nejnovější instagramové fotce se totiž ukázala ve stylovém mikádu. Podívejte se, jak jí to sluší.
Článek
Těhotná Zuzana Plačková váží už přes 100 kilogramů. Jsou to nejkrásnější kila v životě, přiznává
Těhotná Zuzana Plačková váží už přes 100 kilogramů. Jsou to nejkrásnější kila v životě, přiznává Slovenská influencerka Zuzana Strausz Plačková každým dnem přivede na svět své prvorozené dítě. Tato celebrita, k níž se váže i spousta kontroverzních kauz, patří k ženám, které v těhotenství přibraly skutečně extrémně. Zuzana Plačková v instastories přiznala, že má již 102 kilogramů a že v těhotenství nabrala neskutečných 40 kilo.
Článek
Ewa Farna ukázala zesvětlené vlasy. Mrkněte, jak jí nový účes sluší
Ewa Farna ukázala zesvětlené vlasy. Mrkněte, jak jí nový účes sluší Polsko-česká zpěvačka Ewa Farna prochází úžasnou proměnou. Nejen, že má v současnosti nádhernou postavu, ale pyšní se také novou barvou vlasů. Maminka dvouletého syna Artura si svou čokoládově hnědou hřívu nechala výrazně zesvětlit. Její nejnovější fotky na Instagramu dokazují, že jí to neuvěřitelně sekne.
Článek
Eva Burešová se předvedla v zrzavých vlasech. Co na její proměnu říkáte?
Eva Burešová se předvedla v zrzavých vlasech. Co na její proměnu říkáte? Herečku Evu Salvatore Burešovou známe jako půvabnou brunetku. Nyní se na Instagramu ukázala v zrzavých vlasech. Fanoušci ji za její odvážnou proměnu pochválili s tím, že zrzavé vlasy k ní vážně sedí. Eva Burešová se vlasových proměn rozhodně nebojí. Dříve experimentovala třeba s blond nebo rudou či s divokými kudrlinami.
Článek
Agáta Hanychová si na chvíli sundala umělé vlasy. Podívejte se, jak jí to v kratším sestřihu sluší
Agáta Hanychová si na chvíli sundala umělé vlasy. Podívejte se, jak jí to v kratším sestřihu sluší Modelka Agáta Hanychová se alespoň na chvíli rozhodla jít cestou přirozenosti. Shodila své umělé, napletené vlasy a na sociálních sítích se ukázala v kratším hnědém sestřihu. Za tuto svou proměnu sklidila od fanoušků spoustu obdivu. Jak ovšem podotkla, opět jde do prodloužení.
Článek
Hollywood se rozloučil s oblíbeným hercem. Prohrál svůj boj s rakovinou
Hollywood se rozloučil s oblíbeným hercem. Prohrál svůj boj s rakovinou Když před rokem diagnostikovali známému hollywoodskému herci Samu Lloydovi rakovinu plic, všichni jeho fanoušci doufali, že nemoc zvládne. On však svůj boj ve svých 56 letech se zákeřnou nemocí prohrál.
Článek
Simona Krainová se ukázala v kratších vlasech bez prodloužení. Tenhle účes jí neskutečně sekne
Simona Krainová se ukázala v kratších vlasech bez prodloužení. Tenhle účes jí neskutečně sekne Modelka Simona Krainová se rozhodla pro pořádný detox. Spolu se svým manželem Karlem Vágnerem a společnými přáteli se momentálně účastní ajurvédského pobytu na Srí Lance, odkud pravidelně sdílí fotky na svém Instagramu. Kromě fotek v plavkách fanoušky Simony Krainové zaujal její nový účes, který ji nehorázně sluší. Souhlasíte?