Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Jak se změnili herci z filmu Mumie?
Jak se změnili herci z filmu Mumie? Od natáčení slavného filmu Mumie už uběhlo 24 let a hlavní představitelé Brendan Fraser v roli Ricka a herečka Rachel Weisz jako krásná knihovnice Evelyn se samozřejmě změnili. Jak? To vám ukážeme v dnešním článku.
Článek
První máj, lásky čas: Které známé české ženy se líbaly pod rozkvetlou třešní a letos neuschnou?
První máj, lásky čas: Které známé české ženy se líbaly pod rozkvetlou třešní a letos neuschnou? K prvnímu máje se váže tradice polibku pod rozkvetlou třešní. Také jste si prvomájový polibek nenechali ujít? Rozhodně nejste sami. Tuto staročeskou tradici spojenou s láskou, romantikou a plodností dodržela i řada českých celebrit. Které z nich v letošním roce rozhodně neuschnou?
Článek
Písničky Hany Zagorové: Které patří k vašim nejoblíbenějším?
Písničky Hany Zagorové: Které patří k vašim nejoblíbenějším? Legendární zpěvačka Hana Zagorová, která zemřela 26. srpna 2022 v nedožitých 76 letech, měla za celý svůj život na kontě více než 900 písní. Některé z nich jsou notoricky známé a dá se o nich říct, že zlidověly. Vybrali jsme celkem pět písniček Hany Zagorové, o kterých si myslíme, že patří k jejím největším hitům. Souhlasíte s námi?
Článek
Modelka Taťána Kuchařová přišla o motocyklové panenství. S farářem
Modelka Taťána Kuchařová přišla o motocyklové panenství. S farářem Modelka a bývalá Miss World Taťána Kuchařová se na svém Instagramu postarala o pořádné pozdvižení. Přiznala se, že aktuálně přišla o “motocyklové panenství”, a to dokonce s farářem. Svou první jízdu na motorce tedy absolvovala až ve svých 34 letech.
Článek
Švédka Maja Svensson nosí celé tři roky stejné oblečení: Její přístup má bezesporu své výhody
Švédka Maja Svensson nosí celé tři roky stejné oblečení: Její přístup má bezesporu své výhody Steve Jobs, Mark Zuckerberg, Gwyneth Paltrow či Vera Wang. Tito lidé byli a také jsou proslulí tím, že nosí stále dokola stejné kousky oblečení. Jejich stylem se inspirovala také švédská podnikatelka žijící v USA Maja Svensson, kterou můžete už po tři roky potkávat ve stejných kouscích oblečení. Jaké jsou podle ní výhody tohoto typu oblékání?
Článek
Andrea Verešová se pustila do pečení vánočního cukroví. Za své sladké výtvory ale sklidila kritiku
Andrea Verešová se pustila do pečení vánočního cukroví. Za své sladké výtvory ale sklidila kritiku Adventní čas není pouze o nákupu vánočních dárků nebo předvánočním úklidu, ale také o pečení vánočního cukroví. Do pečení se pustila také modelka Andrea Verešová, která se svými sladkými výtvory pochlubila na Instagramu. U některých svých sledujících se ovšem se zlou potázala. Co jí lidé vyčetli?
Článek
Andrea Verešová se pochlubila buchtami a pudinkem. Své fanoušky však odrovnala úplně něčím jiným
Andrea Verešová se pochlubila buchtami a pudinkem. Své fanoušky však odrovnala úplně něčím jiným Podnikatelka, influencerka a modelka Andrea Verešová se čas od času na svém instagramovém účtu pochlubí výtvorem, který sama upekla nebo uvařila. Tentokrát ukázala, že měla sladký víkend a její rodina si pochutnala na buchtách a čokoládovém pudinku. Ať už to byl záměr, nebo ne, její sledující zaujalo úplně něco jiného než sladké dobroty.
Článek
Monika Absolonová se rozešla s hokejistou Tomášem Hornou. Rozchod ohlásila na Prvního máje
Monika Absolonová se rozešla s hokejistou Tomášem Hornou. Rozchod ohlásila na Prvního máje První máj je lásky čas. To v případě zpěvačky Moniky Absolonové bohužel letos neplatí. V tento den totiž na Instagramu ohlásila rozchod s otcem svých dětí, hokejistou Tomášem Hornou. V těžkém období Moniku podporují nejen její nejbližší, ale i kolegové z branže či fanoušci.
Článek
Tomáš Zástěra ze Survivoru ukázal svou novou přítelkyni. Tvoří opravdu krásný pár
Tomáš Zástěra ze Survivoru ukázal svou novou přítelkyni. Tvoří opravdu krásný pár Oblíbený moderátor a účastník reality show Survivor Tomáš Zástěra šel konečně s pravdou ven. Tento sympaťák, který byl dlouhou dobu single, se pochlubil novou přítelkyní. Poprvé se s ní veřejně objevil na jubilejním 60. ročníku Českého slavíka, společnou fotku sdílel také na svém Instagramu.
Článek
Nejdokonalejší ženské tělo na světě: Podle vědců je to postava krev a mlíko
Nejdokonalejší ženské tělo na světě: Podle vědců je to postava krev a mlíko Zajímá vás, jak vypadá nejkrásnější ženské tělo na světě? Podle výzkumu vědců z Texaské univerzity má ideální ženská postava výšku 168 centimetrů a míry 99-63-91 centimetrů. Toto vědecky nejdokonalejší tělo, po kterém většina lidí všech pohlaví šílí, tedy rozhodně nepředstavuje hubenou modelku, ale ženu s krásnými křivkami.
Článek
Dcera Kateřiny Brožové vyrostla do krásy. Co vše zdědila po své slavné mamince?
Dcera Kateřiny Brožové vyrostla do krásy. Co vše zdědila po své slavné mamince? Dcera Kateřiny Brožové, Kateřina Tomanová, už dávno není malou holčičkou. Že čas letí jako voda, se slavná blonďatá herečka pochlubila také na Instagramu. Kateřina Brožová zveřejnila aktuální selfie se svou dnes již dvacetiletou dcerou a všem spadla brada. Je evidentní, že v tomto případě opravdu jablko nespadlo daleko od stromu.
Článek
Dcera Markéty Konvičkové oslavila 6 měsíců. Malá Amálka je vážně roztomilá
Dcera Markéty Konvičkové oslavila 6 měsíců. Malá Amálka je vážně roztomilá Není to tak dlouho, kdy zpěvačka Markéta Konvičková porodila dcerku Amálku. Jenomže čas letí jako voda a Amálce je již krásných šest měsíců. Hrdá maminka Markéta Konvičková se svou půlroční holčičkou pochlubila na Instagramu. Amálka je vskutku roztomilý brouček. Kromě malého nosíku má oči jako pomněnky.
Článek
Bývalá plážová volejbalistka Kristýna Hoidarová Kolocová má trápení s dcerou. 7měsíční Klárce diagnostikovali virovou encefalitidu
Bývalá plážová volejbalistka Kristýna Hoidarová Kolocová má trápení s dcerou. 7měsíční Klárce diagnostikovali virovou encefalitidu Těšila se na vodní radovánky a prosluněné léto, místo toho tráví čas se svou 7měsíční dcerou v nemocnici. Bývalá beachvolejbalová reprezentantka Kristýna Hoidarová Kolocová se na Instagramu svěřila se svým trápením. Její Klárce totiž lékaři diagnostikovali virovou encefalitidu. Jak tato dívenka, tak její maminka jsou obrovské bojovnice.
Článek
Dcera Gabriely Soukalové má už 6 týdnů. Je Izabelka krásná po mamince, nebo po tatínkovi?
Dcera Gabriely Soukalové má už 6 týdnů. Je Izabelka krásná po mamince, nebo po tatínkovi? Moderátorka a bývalá biatlonistka Gabriela Soukalová se letos 24. září stala novopečenou maminkou. Jenomže čas letí jako voda, Gabriela má čerstvě po šestinedělí a její dcerka Izabela Gabriela oslavila již 6 týdnů.
Článek
Andrea Verešová se pochlubila momentkou z kuchyně. Tentokrát upekla štrúdl
Andrea Verešová se pochlubila momentkou z kuchyně. Tentokrát upekla štrúdl Modelka, influencerka a podnikatelka Andrea Verešová miluje pečení. O její zálibě svědčí také její instagramový účet, na kterém se čas od času pochlubí vlastnoručně upečenou sladkostí. Na první prosincový víkend tentokrát připravila klasický jablečný závin, a navíc sdílela momentku z kuchyně, nad kterou zaplesalo srdce nejednoho sledujícího.