Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Nevyhazujte mléčné zuby svých dětí. Možná se vám budou hodit
Nevyhazujte mléčné zuby svých dětí. Možná se vám budou hodit Většina z nás si pamatuje na moment z dětství, kdy vám vypadl zub. Zatímco pro některé z nás to byl důvod k panice, pro další to byla legrace. Zub jsme pak vyhodili nebo si ho nechali na památku. Vědci nám však nyní vzkazují, abychom si mléčné zuby v každém případě schovali. Proč?
Článek
Vše co potřebujete vědět o estetických rovnátkách
Vše co potřebujete vědět o estetických rovnátkách Pěkný, zářivý úsměv pro vás nemusí být jen nedosažitelný sen. Stačí navštívit specialistu a probrat s ním možnosti, které máte. Stejně jako nic na světě, ani krásný úsměv není zadarmo. Stojí za ním trpělivost, práce a disciplína. Pojďte se podívat, jaké máte možnosti a co vás na vaší cestě bude čekat.
Článek
Zemřel tvůrce legendární vánoční reklamy. Prasátko se zahnutými zuby nahoru už neuvidí
Zemřel tvůrce legendární vánoční reklamy. Prasátko se zahnutými zuby nahoru už neuvidí “Ne, ne, nemusím, já už ho vidím!” Kdo by neznal tuto hlášku z legendární vánoční reklamy na Kofolu? Autorem tohoto spotu, který patří k symbolům českých Vánoc, byl kreativec a marketér Robert Peňažka, který se letos bohužel na prasátko se zahnutými zuby nahoru už nepodívá. V úterý 1. listopadu 2022 podlehl dlouhé a těžké nemoci.
Článek
Brazilský zubař vrací zadarmo chudým lidem úsměv. Díky dokonalému chrupu se jim navrací i ztracené sebevědomí
Brazilský zubař vrací zadarmo chudým lidem úsměv. Díky dokonalému chrupu se jim navrací i ztracené sebevědomí Brazilský zubař Felipe Rossi má srdce na pravém místě. Tento muž cestuje po Brazílii a zadarmo spravuje zuby těm nejchudším lidem, kteří by si to jinak nemohli dovolit. Felipe Rossi jim nejen vrací úsměv, ale také ztracené sebevědomí a životní elán.
Článek
Tereza Ramba zažívá hororovou dovolenou. V exotickém ráji celou rodinu dostihly nemoci
Tereza Ramba zažívá hororovou dovolenou. V exotickém ráji celou rodinu dostihly nemoci Herečka Tereza Ramba prožila posledních několik měsíců velmi náročným způsobem. Po prodělaném covidu se na ni i na její děti nabalovala jedna nemoc za druhou. Aby Tereza Ramba s dětmi a manželem Matyášem přišla na jiné myšlenky, vyrazili na dovolenou k moři, která se však změnila v horor. Nemoci totiž Terezinu rodinu dostihly i v exotickém ráji.
Článek
Michaela Kuklová kvůli rakovině přišla o obě prsa. Lékaři jí nádor nemohli najít
Michaela Kuklová kvůli rakovině přišla o obě prsa. Lékaři jí nádor nemohli najít Rakovinou prsu v České republice ročně onemocní kolem 6 000 žen a jeho výskyt stále stoupá. Bohužel se nevyhýbá ani slavným osobnostem. Michaela Kuklová již několik měsíců s rakovinou prsu bojuje.
Článek
Stovky tisíc lidí na světě mohou být nakaženi koronavirem. O svém stavu nemají ani tušení
Stovky tisíc lidí na světě mohou být nakaženi koronavirem. O svém stavu nemají ani tušení Z rozsáhlé analýzy vyplývá, že statisíce lidí jsou nakažení koronavirem a vůbec o tom neví. Skrytá infekce může být zdrojem nových ohnisek nákazy.
Článek
Monika Bagárová ukázala vymóděnou Ruminku. V jejím outfitu nechyběly svítící boty, kabelka, brýle ani čelenka
Monika Bagárová ukázala vymóděnou Ruminku. V jejím outfitu nechyběly svítící boty, kabelka, brýle ani čelenka Dcera zpěvačky Moniky Bagárové a MMA zápasníka Machmuda Muradova Rumia oslaví letos v květnu druhé narozeniny. A jako správná holčička se již ráda fintí. Dokazuje to fotka, kterou Monika Bagárová sdílela na svém instagramovém účtu. Malá Ruminka se oblékla do módního outfitu, ve kterém nechybí řada oblíbených holčičích doplňků.
Článek
Hana Mašlíková se připravuje na závody Bikini fitness. Lidé jí píšou, že je hora svalů a vůbec jí to nesluší
Hana Mašlíková se připravuje na závody Bikini fitness. Lidé jí píšou, že je hora svalů a vůbec jí to nesluší Modelka a moderátorka Hana Mašlíková pořádně pracuje na své postavě. Do silového tréninku dává v tuto chvíli vše, protože chce uspět v závodech Bikini fitness. Svou vypracovanou figuru ukázala i na Instagramu, kde se na její tělo snesla spousta kritiky. Komentující jí píšou, že tohle nemá s ženskou krásou už nic společného. Souhlasíte?
Článek
Jak se změnily známé dětské hvězdy? Nevyhnuly se jim drogy ani vězení
Jak se změnily známé dětské hvězdy? Nevyhnuly se jim drogy ani vězení Zatímco my jsme svá dětství trávili převážně běháním po venku a hrou s kamarády, tyhle děti trávily své dětství před kamerami a na účtech měly miliony dolarů. Tyto dětské hvězdičky znal a obdivoval celý svět, co se s nimi ale stalo? Někteří se chopili příležitosti a vybudovali si skvělou kariéru, jiní propadli alkoholu i drogám.
Článek
Potraviny pro zdravé dásně: Jezte jablka, pijte zelený čaj a dejte si i čerstvou cibuli
Potraviny pro zdravé dásně: Jezte jablka, pijte zelený čaj a dejte si i čerstvou cibuli Klíčem ke zdravým dásním je správné a pravidelné čištění zubů. Jedině tak předejdete nejen zubnímu kazu, ale i krvácení či zánětu dásní a případné paradentóze. Kromě čištění zubů můžete o zdraví svých dásní pečovat také tím, co jíte. Které potraviny zlepšují stav dásní a měly by tak tvořit pevnou součást vašeho denního jídelníčku?
Článek
Růst prvních zoubků u dětí: Jak miminku ulevit od bolesti a zároveň se trochu vyspat?
Růst prvních zoubků u dětí: Jak miminku ulevit od bolesti a zároveň se trochu vyspat? Prořezávání prvních mléčných zoubků je velmi náročným obdobím jak pro dítě, tak maminku. Jde o nekonečné dny plné bolesti, pláče a bezesných nocí. Jakým způsobem můžete svému miminku při růstu zoubků ulevit? Máme pro vás několik tipů, které navíc zajistí, že se v noci konečně vyspíte i vy sama.
Článek
Nela Slováková dostala sodu za plesové šaty s rozparkem odhalujícím rozkrok. Nenechala si to ale líbit
Nela Slováková dostala sodu za plesové šaty s rozparkem odhalujícím rozkrok. Nenechala si to ale líbit Nela Slováková se v sobotu 19. března účastnila Diamantového plesu v Brně. Svým outfitem dostala všechny do kolen. Oblékla si totiž bílé šaty s hlubokým dekoltem a bočním rozparkem, který sahal až přes rozkrok a který podle mnohých odhaloval to, co mělo zůstat skryto. Nyní se Nela Slováková ke svému plesovému outfitu zpětně vyjádřila na Instagramu.
Článek
Nejkrásnější dárek pro manželku: Americký kutil proměnil špinavé podkroví v šatník snů
Nejkrásnější dárek pro manželku: Americký kutil proměnil špinavé podkroví v šatník snů Pokud máte partnera, který vám splní vše, co vám na očích vidí, můžeme vám jenom pogratulovat. Křivé slovo proti svému muži nemůže říct ani Idaly Cabrerová z amerického Marylandu. Její manžel Rodolfo si pro ni totiž připravil nádherné překvapení. Strašidelné podkroví jejich rodinného domu přebudoval v šatnu snů. Jak se vám líbí?
Článek
Patricie Pagáčová ukázala těhotenské bříško. Její Instagram zaplavily gratulace
Patricie Pagáčová ukázala těhotenské bříško. Její Instagram zaplavily gratulace Herečka a moderátorka Patricie Pagáčová je zase těhulka. Na Instagramu sdílela aktuální fotku s těhotenským bříškem, které jí neskutečně sluší. Pod snímkem se okamžitě objevila spousta gratulací. Problém je ovšem takový, že Patricie Pagáčová je těhotná “jenom jako”, protože postovala fotku jedné ze svých seriálových rolí.
Článek
Karanténu jako ze zlého snu prožívají lidé v Hongkongu: Jejich byty často nemají ani 5 m²
Karanténu jako ze zlého snu prožívají lidé v Hongkongu: Jejich byty často nemají ani 5 m² Vadí vám, že musíte v době nouzového stavu sedět doma, kde máte home office nebo se staráte o děti? Jestli se ve svém bytě či v domě, odkud se jednou denně jdete projít do přírody, cítíte jako ve vězení, musíme vás vyvést z omylu. Jako ve vězení se totiž cítí lidé v Hongkongu. Ve svých miniaturních bytech často nemohou udělat ani krok.