Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Žena našla způsob, jak nahnat muže do manželství. Inspirovala se u Pamely Anderson
Žena našla způsob, jak nahnat muže do manželství. Inspirovala se u Pamely Anderson V dnešní době je hledání vhodného partnera něco jako hledání jehly v kupce sena. Jde o velmi náročný úkol, který někdy nemusí dopadnout vůbec dobře. Jedna žena však tvrdí, že objevila zcela nový způsob, jak dostat muže do manželství. Stačí k tomu údajně jedna jediná věta, pro kterou jí byl inspirací výrok Pamely Anderson.
Článek
Skandinávská bílá válcuje klasické blond vlasy: Jak se vám tento nejnovější vlasový trend líbí?
Skandinávská bílá válcuje klasické blond vlasy: Jak se vám tento nejnovější vlasový trend líbí? Máte blond vlasy nebo po nich toužíte? V tom případě byste měla vědět o nejnovějším vlasovém trendu, kterému podlehly už desetitisíce žen po celém světě. Klasická zlatavá blond je totiž dávno pasé, dnešní blondýnky dávají přednost studeným odstínům. Na plné čáře mezi nimi vítězí skandinávská bílá blond, která aspiruje na barvu vlasů roku 2019.
Článek
Vzdušné vlny ve vlasech vykouzlíte za pár sekund bez kulmy i žehličky. K vlasovému triku použijte fén a plastovou lahev
Vzdušné vlny ve vlasech vykouzlíte za pár sekund bez kulmy i žehličky. K vlasovému triku použijte fén a plastovou lahev Potřebujete vytvořit skvělý účes, ale tlačí vás čas? Pokud toužíte po nádherných vzdušných vlnách nebo plážovém looku, máme pro vás jeden vlasový trik, který momentálně láme rekordy na sociálních sítích. Stylové vlny si během několika sekund snadno vytvoříte pomocí fénu a obyčejné plastové lahve. Jak na to, vám prozradí profesionální kadeřnice.
Článek
Podlehněte trendu pastelových vlasů. Letošní léto si žádá pořádnou změnu
Podlehněte trendu pastelových vlasů. Letošní léto si žádá pořádnou změnu Říkáte si, že si letos v létě vaše vlasy zaslouží výraznou změnu? Abyste svého rozhodnutí později nelitovala, nemusíte jít ihned do nového radikálního střihu. Změňte naopak pouze barvu svých kadeří a v případě nespokojenosti se můžete lehce vrátit ke svému původnímu odstínu. Co říkáte na současný trend pastelových vlasů? Podmaní si i vás?
Článek
Charlotte Štiková zhubla do krásy. Tajemstvím její proměny je dieta a cvičení
Charlotte Štiková zhubla do krásy. Tajemstvím její proměny je dieta a cvičení Neuvěřitelná proměna Charlotty Štikové všem bere dech. Mladší sestra Ornelly Koktové dokázala za 10 měsíců shodit neuvěřitelných 40 kilogramů. Charlotta Štiková prozradila, že za její proměnou stojí zejména změna jídelníčku a pravidelný pohyb. Její matka Monika Štiková jí však na sociálních sítích vpálila, že má spíš podvázaný žaludek.
Článek
Simona Krainová jako Pamela z Pobřežní hlídky: Podívejte se, jak jí to sekne
Simona Krainová jako Pamela z Pobřežní hlídky: Podívejte se, jak jí to sekne Modelka a influencerka Simona Krainová ještě nedávno vylepšovala své tělo na detoxikačním programu na Srí Lance. Tentokrát nejen s manželem, ale i se dvěma syny odcestovala na exotické Maledivy. Zde Simona Krainová pořídila fotku v červených jednodílných plavkách, v nichž podle mnohých vypadá jako Pamela Anderson z Pobřežní hlídky.
Článek
Ewa Farna ukázala zesvětlené vlasy. Mrkněte, jak jí nový účes sluší
Ewa Farna ukázala zesvětlené vlasy. Mrkněte, jak jí nový účes sluší Polsko-česká zpěvačka Ewa Farna prochází úžasnou proměnou. Nejen, že má v současnosti nádhernou postavu, ale pyšní se také novou barvou vlasů. Maminka dvouletého syna Artura si svou čokoládově hnědou hřívu nechala výrazně zesvětlit. Její nejnovější fotky na Instagramu dokazují, že jí to neuvěřitelně sekne.
Článek
Eva Burešová se předvedla v zrzavých vlasech. Co na její proměnu říkáte?
Eva Burešová se předvedla v zrzavých vlasech. Co na její proměnu říkáte? Herečku Evu Salvatore Burešovou známe jako půvabnou brunetku. Nyní se na Instagramu ukázala v zrzavých vlasech. Fanoušci ji za její odvážnou proměnu pochválili s tím, že zrzavé vlasy k ní vážně sedí. Eva Burešová se vlasových proměn rozhodně nebojí. Dříve experimentovala třeba s blond nebo rudou či s divokými kudrlinami.
Článek
Taťána Kuchařová má kratší vlasy. Nový účes, nové začátky, okomentovala svou proměnu
Taťána Kuchařová má kratší vlasy. Nový účes, nové začátky, okomentovala svou proměnu Modelka, podnikatelka a influencerka Taťána Kuchařová shodila svou delší hřívu a své blonďaté vlasy si výrazně zkrátila. Nový střih vlasů, pro který se rozhodla, patří k nejtrendy střihům letošní sezony. Jak se vám v něm líbí?
Článek
Trendy účesem roku 2022 je dámský střih octopus neboli chobotnice. Jak se vám líbí?
Trendy účesem roku 2022 je dámský střih octopus neboli chobotnice. Jak se vám líbí? Příchod nového roku s sebou přináší také nové trendy v oblasti dámských účesů. Zajímá vás, jaký dámský střih bude podle vlasových stylistů vévodit letošnímu roku? Hitem roku 2022 je octopus neboli chobotnice, který vás určitě zaujme svým vrstvením.
Článek
Nadčasové mikádo vládne i roku 2020: Naučte se jej nosit
Nadčasové mikádo vládne i roku 2020: Naučte se jej nosit Vlasové trendy 2020 napovídají, že dlouhým vlasům odzvonilo. Stále více žen podléhá kouzlu mikáda, které si oblíbily i mnohé světové celebrity. Mikádo neboli bob přitom nemusí působit vůbec nudně. Nosit jej můžete rovnou na tisíc způsobů. Která verze mikáda sedne zrovna vám?
Článek
Halloween 2022 českých celebrit: Kdo měl nejkrásnější kostým?
Halloween 2022 českých celebrit: Kdo měl nejkrásnější kostým? Halloween, který připadá na 31. října, se těší velké oblibě také v Česku. Ani letos jej nevynechaly některé tuzemské celebrity, které si nechaly na svém halloweenském převleku opravdu záležet. Zajímá vás, které české známé tváře, si oblékly na halloweenskou party opravdu stylový kostým? Některé proměny jsou skutečně dechberoucí!
Článek
Eva Burešová si nechala ostříhat zničené vlasy. Podívejte se, jak v novém účesu prokoukla
Eva Burešová si nechala ostříhat zničené vlasy. Podívejte se, jak v novém účesu prokoukla Herečka, zpěvačka a nastávající dvojnásobná maminka Eva Salvatore Burešová se na Instagramu pochlubila novým účesem. Při poslední návštěvě kadeřnice si nechala svou dlouhou hřívu výrazně zkrátit a také si střihla ofinu. Podívejte se, jak to Evě Burešové v novém účesu sluší.
Článek
Jak dnes vypadá Šeherezáda z telenovely Tisíc a jedna noc? Změnila se k nepoznání v krátkovlasou blondýnku
Jak dnes vypadá Šeherezáda z telenovely Tisíc a jedna noc? Změnila se k nepoznání v krátkovlasou blondýnku Milujete telenovely a patří k vašim oblíbeným také Tisíc a jedna noc? Jelikož se tato turecká telenovela natáčela již v letech 2006 až 2009, její hlavní představitelé se za tuto dobu velmi změnili. Výraznou proměnou prošla zvláště herečka Bergüzar Korel alias Šeherezáda, kterou byste v dnešní době takřka nepoznali.
Článek
Veronika Arichteva rekonstruuje starý dům: Jak práce probíhají, ukázala na Instagramu
Veronika Arichteva rekonstruuje starý dům: Jak práce probíhají, ukázala na Instagramu Herečka Veronika Arichteva a její manžel, režisér Biser Arichtev mají momentálně plné ruce práce. Pustili se totiž do rozsáhlé rekonstrukce starého domu, který chtějí přebudovat v rodinné hnízdečko. Veronika Arichteva nyní na svém Instagramu sdílela video, aby ukázala, jak práce aktuálně postupují.
Článek
Ewa Farna výrazně zhubla. Novou figurou se pochlubila na Instagramu
Ewa Farna výrazně zhubla. Novou figurou se pochlubila na Instagramu Polsko-česká zpěvačka a dvojnásobná maminka Ewa Farna sdílela s příchodem roku 2024 na Instagramu novou fotku, ze které ostatním spadla brada. Zpěvačka přivítala nový rok ukázkovou postavou a už na první pohled je vidět, že výrazně zhubla.