Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Ewa Farna představila nový singl Tělo. Mějte své tělo rády, ať je jakékoliv, vzkazuje ostatním ženám a dívkám
Ewa Farna představila nový singl Tělo. Mějte své tělo rády, ať je jakékoliv, vzkazuje ostatním ženám a dívkám “Nejsem obyčejná holka, jsem obyčejná žena, zvyklá na to, co mám i nemám, jsem otevřená změnám,” přesně tak začíná zbrusu nová píseň Ewy Farne s názvem Tělo. Tento song, na kterém se Ewa Farna podílela také autorsky, měl na internetu premiéru v úterý 25. května. Píseň Tělo je navíc předzvěstí Ewina v pořadí pátého českého alba.
Článek
Herečce Míši Tomešové se po covidu zhoršil atopický ekzém. Své tělo se snaží vrátit opět do normálu
Herečce Míši Tomešové se po covidu zhoršil atopický ekzém. Své tělo se snaží vrátit opět do normálu Není to tak dlouho, co hvězda seriálu Sestřičky Míša Tomešová prodělala koronavirus. S následky tohoto onemocnění se však tato 29letá herečka potýká i v současné době. Po celém těle se jí totiž výrazně rozšířil atopický ekzém, jehož projevy se Míša Tomešová snaží potlačovat celý život.
Článek
Eva Perkausová vystavuje své krásné tělo na Mauriciu. Podívejte se, jak jí to sluší
Eva Perkausová vystavuje své krásné tělo na Mauriciu. Podívejte se, jak jí to sluší Moderátorka Eva Perkausová vyrazila letos v zimě za teplem. Konkrétně si se svým snoubencem Ivanem užívá na exotickém ostrově Mauricius uprostřed Indického oceánu a své instagramové fanoušky nezapomíná zásobovat záplavou fotek. Zvlášť nad snímky Evy Perkausové v plavkách zaplesá srdce nejednoho muže.
Článek
Fitness trenérka ukázala, co s její postavou udělaly tři těhotenství. Miluji své tělo a neohlížím se zpět, říká
Fitness trenérka ukázala, co s její postavou udělaly tři těhotenství. Miluji své tělo a neohlížím se zpět, říká Fitness trenérka Malin Björk ze Švédska vyznávala před dětmi zdravý životní styl a pravidelně cvičila. Nyní je již trojnásobnou maminkou, která tréninky a vyvážený jídelníček odložila na druhou kolej, což mělo vliv také na její postavu. Jak nyní po třech těhotenstvích vypadá?
Článek
Chcete zbavit své tělo nejen tuků, ale i parazitů? Stačí vám k tomu pouze dvě suroviny
Chcete zbavit své tělo nejen tuků, ale i parazitů? Stačí vám k tomu pouze dvě suroviny Žádné, ani to nejpřísnější hygienické nařízení, ani vaše někdy až přehnaná posedlost čistotou, vám nezaručí, že se vám do těla nedostanou nežádoucí paraziti. Právě v dnešní době je toto velmi častým jevem. Jak se před nimi chránit?
Článek
Influencerka Sophie Louise Hughes je žena krev a mlíko. Ukazuje své skutečné tělo v bikinách a říká, že nepotřebuje hubnout
Influencerka Sophie Louise Hughes je žena krev a mlíko. Ukazuje své skutečné tělo v bikinách a říká, že nepotřebuje hubnout Modelka a influencerka Sophie Louise Hughes nedá dopustit na své tělo s výraznými ženskými křivkami. Tato krásná žena s postavou krev a mlíko jde body positive cestou. Zároveň dokazuje, že každé tělo je krásné i v bikinách nebo vyzývavém spodním prádle. Ostatní ženy rovněž vyzývá k tomu, aby se naučily milovat své křivky.
Článek
Agáta Hanychová cvičí v posilovně pětkrát týdně. Podívejte se, jak má namakané tělo
Agáta Hanychová cvičí v posilovně pětkrát týdně. Podívejte se, jak má namakané tělo Modelka Agáta Hanychová si dává do těla. V květnu odstartovala 30denní výzvu, v rámci které se chce dle svých slov dostat zpátky do formy. Pětkrát do týdne cvičí a dodržuje krabičkovou dietu. Parťačku v posilovně jí mimo jiné dělá Hanka Mašlíková. Agáta již fanouškům na Instagramu předvedla své nové namakané tělo.
Článek
Simona Krainová prozradila, jak si v 48 letech udržuje postavu. Její recept na dokonalé tělo stojí za vyzkoušení
Simona Krainová prozradila, jak si v 48 letech udržuje postavu. Její recept na dokonalé tělo stojí za vyzkoušení Česká modelka Simona Krainová pobývá se svou rodinou už od února v exotickém Karibiku. Neužívá si však pouze slunce a moře. Kromě toho, že pracuje a dohlíží na distanční výuku svých synů, tvrdě maká také na své postavě. Na svém instagramovém profilu prozradila, jakým způsobem se udržuje ve formě.
Článek
Dcera Kateřiny Brožové vyrostla do krásy. Co vše zdědila po své slavné mamince?
Dcera Kateřiny Brožové vyrostla do krásy. Co vše zdědila po své slavné mamince? Dcera Kateřiny Brožové, Kateřina Tomanová, už dávno není malou holčičkou. Že čas letí jako voda, se slavná blonďatá herečka pochlubila také na Instagramu. Kateřina Brožová zveřejnila aktuální selfie se svou dnes již dvacetiletou dcerou a všem spadla brada. Je evidentní, že v tomto případě opravdu jablko nespadlo daleko od stromu.
Článek
Ilona Csáková zhubla. Na Instagramu prozradila tajemství své štíhlé postavy
Ilona Csáková zhubla. Na Instagramu prozradila tajemství své štíhlé postavy Zpěvačka Ilona Csáková všechny svou poslední instagramovou fotku velmi mile překvapila. 51letá interpretka hitů Tornero nebo Proč mě nikdo nemá rád se totiž pochlubila velmi štíhlou postavou. Ilona Csáková rovněž prozradila, co stojí za jejím hubnutím a jak fantastické figury dosáhla.
Článek
Monika Marešová má 3 měsíce po porodu postavu snů. Přiznala, že je již na své původní váze
Monika Marešová má 3 měsíce po porodu postavu snů. Přiznala, že je již na své původní váze Módní influencerka Monika Marešová a hvězdný moderátor Leoš Mareš přivítali letos 10. března svého prvního společného potomka. Je to už více než 3 měsíce, co se rozplývají ze své roztomilé dcerky Alex. Leoš Mareš se však na sociálních sítích pochlubil také aktuální postavou své manželky, která 3 měsíčně po porodu vypadá neskutečně.
Článek
Andrea Verešová si užívá v Dubaji. Na Instagramu sdílí zamilované fotky i tělo v plavkách
Andrea Verešová si užívá v Dubaji. Na Instagramu sdílí zamilované fotky i tělo v plavkách V případě modelky Andrey Verešové a jejího manžela Daniela Volopicha rozhodně nezáleží na tom, zda je svatého Valentýna. Tento hvězdný manželský pár si vyjadřuje lásku všech 365 dnů v roce. O této skutečnosti svědčí zamilovaný příspěvek, který Andrea Verešová sdílela na Instagramu. Kde jej pořídila? Až v daleké Dubaji!
Článek
Zemřela známá herečka z nekonečného seriálu. Její tělo našli na poli
Zemřela známá herečka z nekonečného seriálu. Její tělo našli na poli Její smrt vyvolává velké otázky. Ve věku 64 let zemřela americká herečka Robyn Bernardová, která se proslavila zvláště díky dlouholetému účinkování v oblíbeném seriálu General Hospital. Její tělo našli v úterý 12. března 2024 ráno na poli poblíž města San Jacinto v Kalifornii.
Článek
Moderátorka a rosnička Katka Říhová si užívá mateřství plnými doušky. Své miminko vyvezla na pražskou náplavku
Moderátorka a rosnička Katka Říhová si užívá mateřství plnými doušky. Své miminko vyvezla na pražskou náplavku Není to tak dlouho, co se hvězdná moderátorka Evropy 2 a oblíbená rosnička TV Nova Katka Říhová stala novopečenou maminkou. Se svou třítýdenní holčičkou Sofinkou již vyráží na pravidelné jarní procházky. Katka Říhová nyní na Instagramu zveřejnila foto z pražské náplavky, kam se svým miminkem zavítala tentokrát.
Článek
Mahulena Bočanová ukázala své rodiče. Je neskutečně podobná na svého tátu
Mahulena Bočanová ukázala své rodiče. Je neskutečně podobná na svého tátu Herečka Mahulena Bočanová zapátrala v rodinném archivu a na svém instagramovém účtu ukázala své rodiče. A to jak krásnou maminku, tak charismatického tatínka, kterému jako by z oka vypadla. Podívejte se, že je podoba Mahuleny Bočanové a jejího táty Jana Bočana opravdu neskutečná.
Článek
Andrea Verešová se pustila do pečení vánočního cukroví. Za své sladké výtvory ale sklidila kritiku
Andrea Verešová se pustila do pečení vánočního cukroví. Za své sladké výtvory ale sklidila kritiku Adventní čas není pouze o nákupu vánočních dárků nebo předvánočním úklidu, ale také o pečení vánočního cukroví. Do pečení se pustila také modelka Andrea Verešová, která se svými sladkými výtvory pochlubila na Instagramu. U některých svých sledujících se ovšem se zlou potázala. Co jí lidé vyčetli?