Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Zpěvačka Klára Vytisková porodila chlapečka. Dala mu unikátní jméno, které má v Česku pouze 234 mužů
Zpěvačka Klára Vytisková porodila chlapečka. Dala mu unikátní jméno, které má v Česku pouze 234 mužů Zpěvačka a bývalá porotkyně SuperStar Klára Vytisková se ve čtvrtek 25. března stala trojnásobnou maminkou. Po šestileté dcerce Emilii a tříleté dcerce Olivii se dočkala syna, kterému dala velmi neobvyklé jméno. Tento novorozený chlapeček se rozhodně nejmenuje Roman po tatínkovi, ale chlubí se velmi neobvyklým jménem.
Článek
Osm gest, které dělá pouze pravý gentleman
Osm gest, které dělá pouze pravý gentleman Dnešní moderní dívky věří, že praví gentlemani a rytíři existují už jen v knihách nebo filmech. My vás ale dneska chceme ujistit v tom, že to tak ve skutečnosti vůbec není, protože stále tento typ mužů v našem světě můžete potkat.
Článek
Orální sex podle horoskopu: Které znamení vám to udělá nejlíp?
Orální sex podle horoskopu: Které znamení vám to udělá nejlíp? Říká se, že na orální sex musíte mít talent. Jestli dokonale ovládáte tuto techniku a dokážete svého partnera přivést až do nebe, ovlivňuje také znamení zvěrokruhu, ve kterém jste se narodili. Dokážete svého partnera dokonale uspokojit pusou, nebo je s vámi nuda? Pokud patříte mezi následujících pět znamení, orální sex je vaší doméno číslo 1.
Článek
Za zpožděnou menstruací nemusí stát pouze těhotenství. Faktory, které ovlivňují cyklus
Za zpožděnou menstruací nemusí stát pouze těhotenství. Faktory, které ovlivňují cyklus Zpožděná menstruace je v první řadě signálem těhotenství, ovšem ne vždy tomu tak musí být. Někdy se „naše dny“ nemusejí dostavit z mnoha různých důvodů, na které se dnes společně podíváme. Jedno je však jisté, jakmile se menstruace nedostaví, ať už pouze jednou či opakovaně, je to důvod k návštěvě lékaře.
Článek
Žebříček žen podle znamení zvěrokruhu. Které jsou ty nejlepší partnerky do života?
Žebříček žen podle znamení zvěrokruhu. Které jsou ty nejlepší partnerky do života? Jen málokdo by mohl popřít, že to, v jakém jsme se narodili znamení, toho o nás mnoho vypovídá. Každé znamení má své slabé a silné stránky, které jen těžko dokážeme změnit, a právě tyto vlastnosti tvoří naši osobnost.
Článek
Šťastná čísla, šťastné barvy a šťastné měsíce roku 2021 podle horoskopu. Poznejte je podle svého znamení zvěrokruhu
Šťastná čísla, šťastné barvy a šťastné měsíce roku 2021 podle horoskopu. Poznejte je podle svého znamení zvěrokruhu Jaká čísla jsou pro vás v roce 2021 ta nejšťastnější? Které barvy vás letos příznivě ovlivní? V kterém období roku 2021 budete mít štěstí, a ve kterém se vám bude naopak lepit smůla na paty? Vše závisí na datu vašeho narození. Přinášíme přehled šťastných čísel, šťastných barev i šťastných měsíců roku 2021 pro jednotlivá znamení zvěrokruhu.
Článek
Plesové šaty podle znamení zvěrokruhu: Zjistěte, které vám sluší nejvíc
Plesové šaty podle znamení zvěrokruhu: Zjistěte, které vám sluší nejvíc Letošní plesová sezona bude během následujících týdnů na svém vrcholu. Ale vy si stále nedokážete vybrat šaty, které si vezmete na sebe a protančíte v nich střevíčky. Co s tím? Své plesové šaty si zvolte dle svého znamení zvěrokruhu, které nejlépe vystihuje vaši podstatu. Nejen, že vám budou velmi slušet, ale budete se v nich cítit naprosto skvěle!
Článek
Známé ženy v plavkách: Které české celebrity předvedly výstavní figuru a kdo pohoršil svými plavkami?
Známé ženy v plavkách: Které české celebrity předvedly výstavní figuru a kdo pohoršil svými plavkami? Léto je v plném proudu a je to znát i na Instagramu. Právě na tuto sociální síť postuje své fotky v plavkách také řada známých českých žen. Výstavní figurou v plavkách se chlubí od bazénu i z pláže. Každopádně ne vždy fotky v plavkách vzbudí pozitivní reakce. Která česká celebrita dostala na Instagramu sodu za nevhodně zvolený spodní díl plavek?
Článek
9 věcí, které vám pomohou pochopit muže o něco lépe
9 věcí, které vám pomohou pochopit muže o něco lépe Říká se, že muži jsou z Marsu a ženy z Venuše. Právě z tohoto důvodu existují věci, které muži na ženách nikdy nepochopí a naopak. Proto jsme si pro vás připravili výčet věcí, které ženám alespoň o něco více pomohou opačné pohlaví pochopit.
Článek
9 tipů, které vám pomohou, abyste si nemuseli mýt vlasy každý den
9 tipů, které vám pomohou, abyste si nemuseli mýt vlasy každý den Stále přibývá lidí, kteří jsou nuceni mýt si vlasy každý den. Ačkoliv si vlasy večer umyjí, druhý den už vypadají, jako by si je nemyli týden. Paradoxem ovšem je, že denní mytí vlasy poškozuje – vlasy se vysušují a konečky třepí. Tyto rady by vám měly pomoci, aby se doba mezi jednotlivými mytími prodloužila.
Článek
9 výhod, které s sebou přináší manželství
9 výhod, které s sebou přináší manželství Z neznámého důvodu v posledních letech s sebou slovo manželství nese lehce negativní tón a jen málokdo si dokáže manželství chválit. Existují stovky vtípků na tohle téma a pochopitelně i rozhovory se nesou ve stejném duchu.
Článek
Celebrity propadly trendu otužování: Které ze slavných Češek si rády dopřejí ledovou koupel?
Celebrity propadly trendu otužování: Které ze slavných Češek si rády dopřejí ledovou koupel? I mezi českými celebritami se najde skupina otužilců, kteří nedají dopustit na zimní koupání v ledové vodě. Otužování je nejen zdravé, ale v současnosti také velmi trendy. Zajímá vás, která ze slavných Češek si dopřává ledovou koupel v přírodě a která raději vleze doma na terase do sudu s ledovou vodou?
Článek
Jak souvisí znamení zvěrokruhu se sexuálním životem?
Jak souvisí znamení zvěrokruhu se sexuálním životem? Milostné hrátky zastupují v našem životě, ať už chceme nebo ne, velmi důležitou roli. Jak si v této oblasti stojí jednotlivá znamení zvěrokruhu? Se kterými zažijete noc plnou vášně a které si naopak nevedou příliš dobře?
Článek
Znáte středověkou násobilku? Umožňuje násobení na prstech do 9 x 9
Znáte středověkou násobilku? Umožňuje násobení na prstech do 9 x 9 Museli jste se ve škole učit násobení do 10 x 10 zpaměti, jako když bičem mrská? Při násobilce do 9 x 9 však nemusíte využívat pouze memorování. Už jste slyšeli o středověké násobilce? Jde o jednoduché násobení na prstech, které ve středověku s oblibou používali zvláště obchodníci. Na jakém principu toto násobení funguje?