Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Jak vypadá holčička z vánoční reklamy na Kofolu? 22letou Sandru Flemrovou byste určitě nepoznali
Jak vypadá holčička z vánoční reklamy na Kofolu? 22letou Sandru Flemrovou byste určitě nepoznali K českým Vánocům neodmyslitelně patří nejen nádherně nazdobený stromeček, vánoční cukroví, smažený kapr a bramborový salát, ale také vánoční reklama na Kofolu. Zajímá vás, jak v současnosti vypadá rozkošná holčička, která si zahrála v této oblíbené reklamě? Sandra Flemrová má 22 let a vyrostla z ní krásná dívka.
Článek
Kylie Jenner před plastikou byla jiným člověkem. Podívejte se, jak nejmladší Kardashianka vypadala dříve
Kylie Jenner před plastikou byla jiným člověkem. Podívejte se, jak nejmladší Kardashianka vypadala dříve Jméno Kylie Jenner je ve světě módního a kosmetického průmyslu pojmem. Tato kráska za svůj půvab nevděčí pouze přírodě, ale podle škarohlídů i zásahům plastického chirurga. Podívejte se na to, jak Kylie Jenner vypadala před plastikou. Co říkáte na její proměnu?
Článek
Šťabajznu Houlihanovou ze seriálu M.A.S.H. byste dnes nepoznali. Herečka Loretta Switová podlehla plastikám
Šťabajznu Houlihanovou ze seriálu M.A.S.H. byste dnes nepoznali. Herečka Loretta Switová podlehla plastikám Americký seriál M.A.S.H. se řadí k nejoblíbenějším televizním počinům všech dob. Patříte také k jeho fanouškům? V tom případě si jistě vybavíte i vrchní sestru major Margaret Houlihanovou alias Šťabajznu v podání herečky Loretty Switové. Zajímá vás, jak vypadá Šťabajzna z M.A.S.H.e v současnosti? Změnila se k nepoznání!
Článek
Jak dnes vypadá a co dělá Barbara Haščáková? Zpěvačka ze slovenského dua MC Erik & Barbara žije za velkou louží
Jak dnes vypadá a co dělá Barbara Haščáková? Zpěvačka ze slovenského dua MC Erik & Barbara žije za velkou louží Sen, Keď príde láska nebo Anjel. Nejen těmito hity bodovali MC Erik & Barbara v 90. letech minulého století na Slovensku i v Česku. Obrovský úspěch zaznamenali dokonce v Japonsku. Milovali jste toto slovenské hudební duo také a měli jste doma jejich kazety? V tom případě vás bude jistě zajímat, jak vypadá a co dělá Barbara Haščáková v současnosti.
Článek
Z narkomanky nádhernou ženou. Dnes byste Dejah Hallovou vůbec nepoznali
Z narkomanky nádhernou ženou. Dnes byste Dejah Hallovou vůbec nepoznali Američanka Dejah Hallová začala s drogami už v pubertě. Ještě před několika lety vypadala v důsledku své závislosti spíš jako lidská troska. V současnosti je z Dejah Hallové nový člověk. Že ji drogy stáhly skoro ke dnu, by dnes do této nádherné ženy a maminky řekl jen málokdo.
Článek
Proč se nesmí s antibiotiky na slunce? Odpověď byste měli znát ještě před odjezdem na letní dovolenou
Proč se nesmí s antibiotiky na slunce? Odpověď byste měli znát ještě před odjezdem na letní dovolenou Ptáte se, proč se nesmí s antibiotiky na slunce? Nad touto otázkou přemýšlel alespoň jednou v životě v průběhu letních měsíců snad každý z nás. Pokud vy nebo vaše děti berete antibiotika a nechcete si v létě odepřít koupání v bazénu nebo dovolenou u moře, měli byste vědět, proč antibiotika a slunce nejdou rozhodně dohromady.
Článek
Lucii Bílou překvapil neznámý ctitel. Před dveřmi domu jí nechal speciální dárek
Lucii Bílou překvapil neznámý ctitel. Před dveřmi domu jí nechal speciální dárek Lucie Bílá před pár dny zažila velmi milé překvapení, o kterém se s ostatními podělila na svém Instagramu. Tato nejoblíbenější česká zpěvačka objevila před vchodovými dveřmi svého domu speciální dárek, který jí vlastnoručně vyrobil neznámý ctitel. Co bylo obsahem balíčku? Hřejivý, ručně pletený svetr.
Článek
Natálka ze Svatby na první pohled má nová prsa velikosti čtyři. Plastiku podstoupila začátkem února
Natálka ze Svatby na první pohled má nová prsa velikosti čtyři. Plastiku podstoupila začátkem února Zajímá vás, jak se v současnosti má Natálka ze Svatby na první pohled? Ukrajinská kráska Natália Mykytenko si aktuálně nechala udělat silikonová prsa. Novými ňadry ve vysněné velikosti čtyři se nyní pochlubila na svém Instagramu. Co říkáte, sluší jí to?
Článek
Vendulka z Ulice, herečka Anežka Rusevová, zhubla 17 kilogramů. Po radikální proměně ji takřka nepoznáte
Vendulka z Ulice, herečka Anežka Rusevová, zhubla 17 kilogramů. Po radikální proměně ji takřka nepoznáte Opravdu výraznou proměnou prošla v posledních měsících herečka Anežka Rusevová, kterou mnozí z nás znají jako oplácanou Vendulku z Ulice. S baculkou je však konec. Herečka přiznala, že zhubla 17 kilogramů. Jak dokazují nejnovější fotky Anežky Rusevové, v současnosti vypadá neskutečně.
Článek
Nevyspalé mamince Monice Bagárové dává její dcera Rumia pěkně zabrat. Zpěvačka má doma noční sovu
Nevyspalé mamince Monice Bagárové dává její dcera Rumia pěkně zabrat. Zpěvačka má doma noční sovu Monika Bagárová je už takřka devět měsíců hrdou maminkou dcery Ruminky, kterou má s MMA zápasníkem Makhmudem Muradovem. Zpěvačka si plně užívá své mateřské role, nad dokonalým rodinným štěstím se však tu a tam objeví mráček. Monika Bagárová si nedávno na Instagramu postěžovala, že její Rumia je noční sova, a tak často chodí velmi pozdě spát.
Článek
Markétě Konvičkové lidé píšou, že je tlustá a ošklivá. Zpěvačka se hatům postavila čelem
Markétě Konvičkové lidé píšou, že je tlustá a ošklivá. Zpěvačka se hatům postavila čelem Rodačka z Třince Markéta Konvičková je talentovanou zpěvačkou s krásným hlasem. Ač letos v květnu oslavila teprve 28 let, má za sebou velmi náročné období. Před lety bojovala se vzácným nádorem vaječníku, což se podepsalo na jejím zdraví i vzhledu. Toho si však nejsou vědomi někteří lidé, kteří zpěvačce píšou, že je tlustá a ošklivá.
Článek
Aneta Vignerová odcestovala po rozchodu s Kolečkem do Emirátů. Doprovod jí dělá pohledný kadeřník
Aneta Vignerová odcestovala po rozchodu s Kolečkem do Emirátů. Doprovod jí dělá pohledný kadeřník Modelka Aneta Vignerová odjela po rozchodu s Petrem Kolečkem na dovolenou do Spojených arabských emirátů. Slunce, moře a teplého počasí si však neužívá sama. Kromě dvouletého syna Jiříčka jí dělá doprovod také její pohledný kadeřník.
Článek
Monika Bagárová a Makhmud Muradov: Definitivní rozchod, zpěvačka se stěhuje do Brna
Monika Bagárová a Makhmud Muradov: Definitivní rozchod, zpěvačka se stěhuje do Brna Zpěvačka Monika Bagárová oznámila prostřednictvím instagramového stories definitivní rozchod s Makhmudem Muradovem, se kterým má dvouletou dceru Ruminku. Monika a Mach se rozešli už jednou, slepený vztah se jim ovšem nepodařilo zachránit a jdou definitivně od sebe.
Článek
Jak poznat ovulaci: Sledujte řeč svého těla, které vám odhalí vaše plodné dny
Jak poznat ovulaci: Sledujte řeč svého těla, které vám odhalí vaše plodné dny Snažíte se o miminko, nebo se chcete naopak těhotenství vyhnout? V obou případech byste na sobě měla umět spolehlivě poznat ovulaci. Právě doba kolem ovulace je totiž jediným obdobím, kdy můžete otěhotnět. Podle kterých příznaků tedy poznáte, že začínáte ovulovat?
Článek
Zpěvačka Kamila Nývltová napekla zdravotníkům z ARO 300 kusů zákusků. Lidé ji za její dobrý skutek zkritizovali
Zpěvačka Kamila Nývltová napekla zdravotníkům z ARO 300 kusů zákusků. Lidé ji za její dobrý skutek zkritizovali Pro dobrotu na žebrotu. O platnosti tohoto rčení se na vlastní kůži před několika dny přesvědčila česká zpěvačka Kamila Nývltová. Zdravotníkům z trutnovského ARO napekla tři sta kusů zákusků a o svém solidárním gestu informovala na svém Instagramu. Lidé na sociálních sítích však Kamilu Nývltovou za tento dobrý skutek hromadně zkritizovali. Proč?
Článek
Slovenská zpěvačka Kristína se stala maminkou. Porodila chlapečka Radoslava
Slovenská zpěvačka Kristína se stala maminkou. Porodila chlapečka Radoslava Pri oltari, V sieti ta mam, Navždy nebo Horehronie. To jsou největší hity slovenské zpěvačky Kristíny, vlastním jménem Kristíny Pelákové, která svou hudbou výrazně zabodovala i v Česku. Tato krásná žena se nyní na místo zpívání věnuje mateřským povinnostem. Jak informovala před pár dny na Instagramu, začátkem května se jí narodil syn Radoslav.