Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Povinnost nosit roušky venku začíná platit ve středu 21. října. Výjimku mají členové jedné rodiny nebo lidé při sportování
Povinnost nosit roušky venku začíná platit ve středu 21. října. Výjimku mají členové jedné rodiny nebo lidé při sportování Od středy 21. října musí obyvatelé Česka začít dodržovat další nařízení spojené se zastavením koronavirové nákazy. Jde konkrétně o povinnost nosit roušky venku v zastavěném území obcí, pokud od sebe budou lidé blíže než dva metry.
Článek
Jak dlouho trvá, než vás partner seznámí se svými přáteli nebo než spolu začnete bydlet: Partnerský vztah prochází vývojem a vše má svůj čas
Jak dlouho trvá, než vás partner seznámí se svými přáteli nebo než spolu začnete bydlet: Partnerský vztah prochází vývojem a vše má svůj čas Když s někým začnete chodit, není to pouze o lásce a vášni. Ale také o vzájemném partnerském soužití a respektování potřeb, přání a zvyklostí toho druhého. Každý vztah prochází vývojem. Po určité době nového partnera představíme přátelům či rodičům nebo mu dáme klíč od bytu. Kdy je ale vhodná doba? Vědci přicházejí s konkrétními čísly.
Článek
Jak poznat, že náš přítel nebo člen rodiny přemýšlí o sebevraždě?
Jak poznat, že náš přítel nebo člen rodiny přemýšlí o sebevraždě? Každý z nás je jiný, a tak je pochopitelné, že každý z nás vnímá tu stejnou věc odlišným způsobem. Co může být pro někoho naprosto neodmyslitelné, pro jiného je to jedná z možností, jak uniknout svým starostem.
Článek
Dlouhé fronty vás čekají i během dovolené v Česku. Lidé se štosují pod Sněžkou nebo u pramene Vltavy
Dlouhé fronty vás čekají i během dovolené v Česku. Lidé se štosují pod Sněžkou nebo u pramene Vltavy Minulý týden mnohé z nás překvapily záběry ze slovenských Vysokých Tater, kde byla doslova hlava na hlavě. Jenže vzhledem ke koronakrizi, která ovlivnila naše možnosti cestování, nejde o nic neobvyklého ani během dovolené v Česku. Na nekonečnou frontu lidí můžete narazit třeba při čekání na lanovku na Sněžku nebo u pramene Vltavy poblíž Kvildy.
Článek
Co dobrého nám může přinést pandemie koronaviru: Více času na rodinu i pro sebe nebo zlepšení mezilidských vztahů
Co dobrého nám může přinést pandemie koronaviru: Více času na rodinu i pro sebe nebo zlepšení mezilidských vztahů Všudypřítomný koronavirus nepříjemně zasahuje do životů nás všech. Na první pohled se může zdát, že nám nepřináší nic dobrého. Až ale bude po všem, můžeme se z toho, co se stalo, poučit a začít na svět pohlížet jinýma očima. I k tomu špatnému totiž můžeme přistupovat optimisticky. Jaké výhody nám tedy může koronavirus přinést?
Článek
Karlos Vémola a Lela Ceterová čekají další miminko. Bude to chlapeček, nebo holčička?
Karlos Vémola a Lela Ceterová čekají další miminko. Bude to chlapeček, nebo holčička? MMA zápasník Karlos Vémola a jeho snoubenka Lela Ceterová plánují na letošní červenec velkou svatbu. To ale není všechno. Jak Karlos prozradil během natáčení nového dílu Karlos Show, jeho partnerka Lela je těhotná. Zda to tentokrát bude chlapeček, nebo opět holčička, je vzhledem k Lelině počátečnímu těhotenství ve hvězdách.
Článek
Davos Klosters – s kolem, s pohorami nebo s dětmi
Davos Klosters – s kolem, s pohorami nebo s dětmi Švýcarský Davos Klosters je rájem turistů i mekkou trailového bikingu, neboť lokalita hostí nejdelší singltrail Švýcarska. Zároveň jde ale o destinaci nakloněnou dětem, o čemž například svědčí obří dětský park na Madrise.
Článek
Kvalitní dámské boty na pracovní schůzku i volný čas
Kvalitní dámské boty na pracovní schůzku i volný čas Každá žena by měla vlastnit alespoň jeden pár obuvi na různé příležitosti - mokasíny a dámské tenisky na čas s přáteli, lodičky nebo dámské polobotky na plesy nebo sandálky a pantofle do horkých letních dnů. Nezapomeňte však ani na zateplené dámské kotníkové boty nebo kozačky do mrazivé zimy.
Článek
Schilthorn – adrenalin na ferratě nebo při paraglidingu
Schilthorn – adrenalin na ferratě nebo při paraglidingu Švýcarský Schlithorn se proslavil už v roce 1969, kdy se tu natáčel film James Bond – V tajných službách Jejího veličenstva. Středisko je protkané nejen bondovskou tematikou, ale hlavně adrenalinovými atrakcemi a aktivitami od zážitkových stezek a ferrat až po tandem paragliding.
Článek
Salamandra resort -  na kole k tajchu nebo do banky lásky
Salamandra resort - na kole k tajchu nebo do banky lásky Slovenský resort Salamandra je zasazený do srdce Štiavnických vrchů a jeho sedačková lanovka vám usnadní poznávání tamní kopcovité krajiny ať už s kolem nebo bez něj. Bezprostřední blízkost vodní nádrže umožňuje užívat si vodní radovánky jako je plavání nebo paddleboard, nedaleká Bánská Štiavnica zas sportovní zážitky doplní těmi kulturními.
Článek
Bike SNOW tour: Davos Klosters – s kolem, s pohorami nebo s dětmi
Bike SNOW tour: Davos Klosters – s kolem, s pohorami nebo s dětmi Švýcarský Davos Klosters je rájem turistů i mekkou trailového bikingu, neboť lokalita hostí nejdelší singltrail Švýcarska. Zároveň jde ale o destinaci nakloněnou dětem, o čemž například svědčí obří dětský park na Madrise.
Článek
Říjen jako měsíc boje proti rakovině prsu. Nepodceňujte prevenci a naučte se svá prsa správně vyšetřit
Říjen jako měsíc boje proti rakovině prsu. Nepodceňujte prevenci a naučte se svá prsa správně vyšetřit Karcinom prsu patří k nejčastějším ženským nádorovým onemocněním, které během života postihne každou osmou až dvanáctou ženu. Právě proto tu je růžový říjen jako měsíc boje proti rakovině prsu. Každoročně apeluje na všechny ženy a dívky, aby nepodcenily prevenci karcinomu prsu. Zároveň podporuje již nemocné ženy a dodává jim sílu a naději.
Článek
Vánoční zvyky ve světě: Pavučina pro štěstí, kohout na půlnoční mši nebo vánoční večeře v KFC
Vánoční zvyky ve světě: Pavučina pro štěstí, kohout na půlnoční mši nebo vánoční večeře v KFC K Vánocům patří spousta zvyků a tradic. A to nejen v Česku, ale i v dalších zemích světa. Vánoční zvyky jsou přitom unikátní pro každou zemi, v níž se tento významný křesťanský svátek slaví. Víte třeba, proč v Bolívii na půlnoční mši nesmí chybět kohout nebo proč obyvatelé Ukrajiny hledají na Štědrý den ve svém domě pavučiny?
Článek
Syn Josífek Venduly Pizingerové oslavil 6 měsíců. Je podobný na maminku, nebo tatínka?
Syn Josífek Venduly Pizingerové oslavil 6 měsíců. Je podobný na maminku, nebo tatínka? Přesně před půl rokem přivedla na svět Vendula Pizingerová v pražské porodnice U Apolináře syna Josífka. Velkou oporou pro ni byl manžel Josef Pizinger, který asistoval přímo u porodu. Malý Josífek roste jako z vody. Nyní oslavil 6 měsíců a jeho rodiče jsou na něj náležitě hrdí.
Článek
Jak se zbavit molů ve skříni a ve spíži? Pomohou nejen rady našich babiček
Jak se zbavit molů ve skříni a ve spíži? Pomohou nejen rady našich babiček Jsou zkrátka všude. Ať chceme, nebo ne. Otevřeli jste skříň nebo spíž s potravinami a vylétl na vás malý, nenápadný motýlek? Nechtěnou návštěvu můžete vypudit, i když to dá hodně práce. Zkusit můžete osvědčené rady našich babiček i přípravky na bázi feromonů, které běžně koupíte v drogerii. Každopádně, hmyzí návštěvníci budou konečně pryč!
Článek
Chorvatsko od 1. 7. nečekaně změnilo podmínky pro cestování: Co vše pro vstup do této země potřebujete?
Chorvatsko od 1. 7. nečekaně změnilo podmínky pro cestování: Co vše pro vstup do této země potřebujete? Vyrážíte na letní dovolenou do Chorvatska? V tom případě se mějte na pozoru. Tato balkánská země od 1. července nečekaně změnila podmínky, které musíte dodržet při překročení chorvatských hranic. Chorvatsko se v zásadě vrací k opatřením, která platila před dvěma týdny. Jaké jsou tedy aktuální podmínky pro cestování do Chorvatska?