Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Kam v Evropě na nejkrásnější vánoční trhy? V roce 2019 se vydejte do Tallinnu, Budapešti a Štrasburku
Kam v Evropě na nejkrásnější vánoční trhy? V roce 2019 se vydejte do Tallinnu, Budapešti a Štrasburku Vůně vánočního punče, jedinečná chuť pečených kaštanů nebo oslnivá krása vánočních ozdob. Vánoční trhy si zkrátka vychutnáte všemi smysly. Jenže které z nich stojí za to navštívit? Inspirujte se žebříčkem nejkrásnějších vánočních trhů Evropy roku 2019, které aktuálně zveřejnil webový portál European Best Destinations.
Článek
Vánoční zvyky ve světě: Pavučina pro štěstí, kohout na půlnoční mši nebo vánoční večeře v KFC
Vánoční zvyky ve světě: Pavučina pro štěstí, kohout na půlnoční mši nebo vánoční večeře v KFC K Vánocům patří spousta zvyků a tradic. A to nejen v Česku, ale i v dalších zemích světa. Vánoční zvyky jsou přitom unikátní pro každou zemi, v níž se tento významný křesťanský svátek slaví. Víte třeba, proč v Bolívii na půlnoční mši nesmí chybět kohout nebo proč obyvatelé Ukrajiny hledají na Štědrý den ve svém domě pavučiny?
Článek
Pečené kaštany v troubě se vyrovnají pochoutce z vánočních trhů. Podle tohoto receptu si je doma připravíte během chvíle
Pečené kaštany v troubě se vyrovnají pochoutce z vánočních trhů. Podle tohoto receptu si je doma připravíte během chvíle Kdo by nemiloval pečené kaštany? Tuto božskou pochoutku si na vánočních trzích kupuje snad každý, tak proč si ji protentokrát nepřipravit doma? Jedlé kaštany pečené v troubě totiž chutnají jako z trhu. Jejich příprava přitom není vůbec složitá. Zvládnete ji hravě sami během několika desítek minut. Přinášíme vám osvědčený návod, jak na to.
Článek
Recept na vánoční punč: Krásně voní, skvěle chutná a jeho příprava zabere pár minut
Recept na vánoční punč: Krásně voní, skvěle chutná a jeho příprava zabere pár minut Máte chuť na vánoční punč? Tento horký alkoholický nápoj, který nedílně patří k Vánocům, si velmi snadno připravíte i doma. Receptů na vánoční punč je celá řada, rozhodně vám ale zachutná tradiční punč s příchutí pomeranče. Co vše potřebujete k jeho přípravě?
Článek
Recept na nejlepší pečené kaštany: Jak jedlé kaštany upéct v troubě a jak je oloupat?
Recept na nejlepší pečené kaštany: Jak jedlé kaštany upéct v troubě a jak je oloupat? Milujete pečené kaštany? Prozradíme vám, jak upéct jedlé kaštany, aby byly dokonalé. Také vám dáme tipy na to, jakým způsobem kaštany před pečením naříznout a jak kaštany upečené v troubě správně oloupat. Tuto pochoutku můžete následně jíst jen tak, zamilujete si navíc spoustu chutných receptů z jedlých kaštanů.
Článek
Kde se naladit na Vánoce? Tipy na adventní trhy bez davů
Kde se naladit na Vánoce? Tipy na adventní trhy bez davů Na vánoční trhy míří Češi nejraději do Drážďan či do Vídně, kde mají velkou tradici. První trhy se zde konaly už v roce 1294. Své kouzlo má však i Paříž či Krakov. Nechte se okouzlit magickou vánoční atmosférou plnou světel, voňavého svařeného vína a místních specialit v poklidné sváteční atmosféře.
Článek
Jak složit ubrousky na vánoční stůl? Do tvaru hvězdy nebo vánočního stromku
Jak složit ubrousky na vánoční stůl? Do tvaru hvězdy nebo vánočního stromku Součástí vánočně prostřeného stolu je celá řada doplňků. Najdete mezi nimi i papírové či látkové ubrousky, které však na stole nenechávejte jen tak, nýbrž je vkusně poskládejte. Zajímá vás, jak slavnostně složit ubrousky, které budou součástí vaší štědrovečerní tabule? Vyzkoušejte následující návody, které se stojí za to naučit s předstihem.
Článek
Mocca kolečka nebo moka oválky: Oblíbené kávové vánoční cukroví našich babiček
Mocca kolečka nebo moka oválky: Oblíbené kávové vánoční cukroví našich babiček Milujete kávu? V tom případě si oblíbíte také mocca kolečka nebo moka oválky, které pekly na Vánoce už naše babičky a prababičky. Toto kávové vánoční cukroví ze svátečně prostřených tabulí postupem času vymizelo. Ale na druhou stranu, proč si jej znovu nepřipomenout? Má totiž báječnou chuť.
Článek
Schilthorn – adrenalin na ferratě nebo při paraglidingu
Schilthorn – adrenalin na ferratě nebo při paraglidingu Švýcarský Schlithorn se proslavil už v roce 1969, kdy se tu natáčel film James Bond – V tajných službách Jejího veličenstva. Středisko je protkané nejen bondovskou tematikou, ale hlavně adrenalinovými atrakcemi a aktivitami od zážitkových stezek a ferrat až po tandem paragliding.
Článek
Domácí vánoční nealkoholický punč: Jeho chuť i vůni si zamiluje celá rodina
Domácí vánoční nealkoholický punč: Jeho chuť i vůni si zamiluje celá rodina Za pár dnů opět přivítáme adventní čas, ke kterému neodmyslitelně patří také vánoční trhy s typickou vůní vánočního punče. Tento hřejivý nápoj si můžete v nealkoholickém provedení připravit také doma a pochutnat si na něm třeba i se svými dětmi. Jak na to?
Článek
7 nápadů na vánoční dekorace, které zvládnete vyrobit doma. Z papíru, dřeva, sklenice nebo třpytek
7 nápadů na vánoční dekorace, které zvládnete vyrobit doma. Z papíru, dřeva, sklenice nebo třpytek Nedáte dopustit na originální vánoční dekorace? Zkuste si je pro letošní Vánoce vyrobit sami. Pokud hledáte inspiraci, přinášíme vám sedm nápadů na vlastnoručně vyrobené vánoční dekorace, které vykouzlíte snadno a během chvilky.
Článek
Recept na margotkové kuličky: Nepečené vánoční cukroví, po kterém se zapráší
Recept na margotkové kuličky: Nepečené vánoční cukroví, po kterém se zapráší Burizonové koule, medovníkové kuličky, raffaello nebo kokosová roláda patří k oblíbeným druhům nepečeného vánočního cukroví, které nesmí chybět na svátečně prostřeném stole. Už jste ale vyzkoušeli margotkové kuličky? Pokud patříte mezi příznivce tyčinky Margot, recept na margotkové kuličky je pro vás jako stvořený.
Článek
Sandokanovy oči: Zapomenuté nepečené vánoční cukroví z dob socialismu
Sandokanovy oči: Zapomenuté nepečené vánoční cukroví z dob socialismu Přemýšlíte nad tím, jaké vánoční cukroví si ještě připravit? Vyzkoušejte Sandokanovy oči, které byly velkým hitem zvláště v dobách socialismu. Toto nepečené vánoční cukroví se připravovalo zpravidla v plastovém obalu od vajec. Sandokanovy oči si však můžete udělat v modernější verzi. Jejich úžasná chuť vás v každém případě dostane!
Článek
Recept na kávová zrna v čokoládě: Nepečené vánoční cukroví, na kterém si milovníci kávy rádi pochutnají po celý rok
Recept na kávová zrna v čokoládě: Nepečené vánoční cukroví, na kterém si milovníci kávy rádi pochutnají po celý rok Chcete si letos připravit skutečně originální a chutné nepečené vánoční cukroví? Zvlášť pokud patříte k milovníkům kávy, tím pravým pro vás jsou kávová zrna v čokoládě, kterým rozhodně neodoláte. Vyzkoušejte následující recept na kávová zrna, která voní kávou a kakaem a která jsou polité čokoládou.
Článek
Karlos Vémola a Lela Ceterová čekají další miminko. Bude to chlapeček, nebo holčička?
Karlos Vémola a Lela Ceterová čekají další miminko. Bude to chlapeček, nebo holčička? MMA zápasník Karlos Vémola a jeho snoubenka Lela Ceterová plánují na letošní červenec velkou svatbu. To ale není všechno. Jak Karlos prozradil během natáčení nového dílu Karlos Show, jeho partnerka Lela je těhotná. Zda to tentokrát bude chlapeček, nebo opět holčička, je vzhledem k Lelině počátečnímu těhotenství ve hvězdách.
Článek
St. Anton – pro klasiky i gurmány
St. Anton – pro klasiky i gurmány Rakouský St. Anton má na poli rakouských středisek poměrně specifickou tvář, kterou mu možná pomohla vyrýsovat i poměrně kosmopolitní společnost, což se tu odráží především na mezinárodní kuchyni nebo angličtině všude kolem.