Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Kam v Evropě na nejkrásnější vánoční trhy? V roce 2019 se vydejte do Tallinnu, Budapešti a Štrasburku
Kam v Evropě na nejkrásnější vánoční trhy? V roce 2019 se vydejte do Tallinnu, Budapešti a Štrasburku Vůně vánočního punče, jedinečná chuť pečených kaštanů nebo oslnivá krása vánočních ozdob. Vánoční trhy si zkrátka vychutnáte všemi smysly. Jenže které z nich stojí za to navštívit? Inspirujte se žebříčkem nejkrásnějších vánočních trhů Evropy roku 2019, které aktuálně zveřejnil webový portál European Best Destinations.
Článek
Dvě Češky ztropily v Chorvatsku velkou ostudu: Vyhazovaly místní obyvatelky z pláže, která však nebyla soukromá
Dvě Češky ztropily v Chorvatsku velkou ostudu: Vyhazovaly místní obyvatelky z pláže, která však nebyla soukromá O velké pozdvižení se v Chorvatsku postaraly dvě Češky, o kterých píšou snad všechna chorvatská média. Při slunění na pláži na ostrově Drvenik Veli se pustily do místních obyvatelek. Chorvatky totiž doplavaly na pláž pod apartmánem, o níž si Češky myslely, že je soukromá. Ve skutečnosti nic jako “soukromá pláž” v Chorvatsku neexistuje.
Článek
Práce snů pro ženy: Tenhle sexy milionář shání asistentku, která s ním procestuje svět
Práce snů pro ženy: Tenhle sexy milionář shání asistentku, která s ním procestuje svět Plánujete, že začnete po práci vydělávat? Anebo vás to ve stávajícím zaměstnání nebaví a chtěla byste změnu? V tom případě pro vás máme horký tip. Odpovězte na inzerát fešného milionáře Matthewa Lepreho, který k sobě aktuálně hledá pravou ruku. Kromě toho, že své asistentce nabízí nejméně 1,1 milionu ročně, hodlá s ní procestovat celý svět.
Článek
Jezero u Novosibirsku má přezdívku ruské Maledivy. Vábí Instagrammery na tyrkysovou vodu, která je však toxická
Jezero u Novosibirsku má přezdívku ruské Maledivy. Vábí Instagrammery na tyrkysovou vodu, která je však toxická Tyrkysově modrá voda a bílý písek. Jezero poblíž ruského města Novosibirsk připomíná exotické Maledivy. Právě proto láká davy mladých lidí, aby si zde pořídili několik trendy snímků na Instagram. Za podmanivou krásou se však skrývá nebezpečí. Jezero je ve skutečnosti skládkou odpadu, a právě obsažené chemikálie způsobují jeho netypické zbarvení.
Článek
Rasismus, agresivita a násilí amerických policistů: Češi žijící v USA zveřejnili na YouTube svůj vlastní názor na tento problém
Rasismus, agresivita a násilí amerických policistů: Češi žijící v USA zveřejnili na YouTube svůj vlastní názor na tento problém Amerikou zmítají rasové nepokoje, které vyvolala smrt Afroameričanů George Floyda a Raysharda Brookse, kteří zemřeli při policejním zásahu. Vlivem těchto událostí lidé v USA protestují proti násilí páchaném na afroamerické menšině. Objevují se i jiné názory. Svůj postoj k celé věci zveřejnil na YouTube český pár, který v USA žije přes pět let.
Článek
Večeře v restauraci na chorvatském Hvaru za 10 tisíc korun: Turistka z USA zůstala v šoku
Večeře v restauraci na chorvatském Hvaru za 10 tisíc korun: Turistka z USA zůstala v šoku Večeře v restauraci, kterou si americká influencerka Teona Mango dopřála na chorvatském Hvaru, se pěkně prodražila. Se svým partnerem za ni zaplatili 402 euro, tedy v přepočtu skoro 10 tisíc korun. Šokující účet následně influencerka zveřejnila na svém TikToku a zároveň prozradila, na jakých pokrmech si s partnerem konkrétně pochutnali.
Článek
Telefon policie Chorvatsko 2022: Policie České republiky zveřejnila telefonní čísla, která si před cestou do Chorvatska rozhodně uložte
Telefon policie Chorvatsko 2022: Policie České republiky zveřejnila telefonní čísla, která si před cestou do Chorvatska rozhodně uložte Chystáte se na dovolenou do Chorvatska? Aby vaše letní dovolená proběhla hladce, měli byste být předem připraveni opravdu na všechno. Právě proto si do mobilu uložte telefonní čísla na české policisty, kteří budou po dobu letních prázdnin působit na území Chorvatska. Tato telefonní čísla zveřejnila na svém Facebooku Policie České republiky.
Článek
Marie Doležalová vyhlásila anketu o nejsexy muže Česka. Kdo vyhrál?
Marie Doležalová vyhlásila anketu o nejsexy muže Česka. Kdo vyhrál? Herečka Marie Doležalová vyhlásila na svém Instagramu velmi zajímavou anketu. Vyzvala své sledující, aby napsali, kdo je podle nich nejpřitažlivějším mužem Česka. Do TOP 10 se probojovali slavní muži především z řad herců.
Článek
Co znamenají tyto ďolíčky na zádech? Jsou symbolem zdravého těla
Co znamenají tyto ďolíčky na zádech? Jsou symbolem zdravého těla Na ženském těle se ukrývá několik míst, která jsou prostě k zulíbání. Jedná se o maličkosti dodávající postavě tu pravou ženskost a něhu. Jednou takovouto maličkostí jsou i ďolíčky nad zadečkem a jak si v následujícím článku ukážeme, nejsou zde jen na okrasu, mají totiž svou vlastní funkci.
Článek
Dlouhé fronty vás čekají i během dovolené v Česku. Lidé se štosují pod Sněžkou nebo u pramene Vltavy
Dlouhé fronty vás čekají i během dovolené v Česku. Lidé se štosují pod Sněžkou nebo u pramene Vltavy Minulý týden mnohé z nás překvapily záběry ze slovenských Vysokých Tater, kde byla doslova hlava na hlavě. Jenže vzhledem ke koronakrizi, která ovlivnila naše možnosti cestování, nejde o nic neobvyklého ani během dovolené v Česku. Na nekonečnou frontu lidí můžete narazit třeba při čekání na lanovku na Sněžku nebo u pramene Vltavy poblíž Kvildy.
Článek
Jak se slaví Mikuláš v Evropě? V Rakousku jej doprovází Krampus, v Belgii pak Černý Petr
Jak se slaví Mikuláš v Evropě? V Rakousku jej doprovází Krampus, v Belgii pak Černý Petr V předvečer svátku sv. Mikuláše, tedy 5. prosince, v Česku potkáte Mikuláše spolu s jeho pomocníky čertem a andělem. Že nosí dětem dárky a ty zlobivější z nich kárají za jejich hříchy, vám připomínat určitě nemusíme. Mikuláš se však tradičně slaví i v dalších evropských státech. Zajímá vás, jakou má podobu?
Článek
Extrémní místa, na kterých lidé žijí: Na tom nejchladnějším teplota nikdy nestoupne nad bod mrazu
Extrémní místa, na kterých lidé žijí: Na tom nejchladnějším teplota nikdy nestoupne nad bod mrazu Dokázali byste si představit žít na místě, kde teplota během roku nevystoupá nad bod mrazu? Nebo třeba na místě, kde během roku ani jednou nezaprší? Člověk je tvor přizpůsobivý, a proto se dokáže adaptovat téměř v jakýchkoliv podmínkách a v nich si vytvořit svůj domov. Na jakých extrémních místech dokážou tedy lidé žit?
Článek
Co se mění od 25. 10 a co od 1. 11.? Přinášíme přehled změn v Česku
Co se mění od 25. 10 a co od 1. 11.? Přinášíme přehled změn v Česku S ohledem na zhoršující se epidemiologickou situaci v Česku vláda rozhodla o nových opatřeních, která začnou platit již od pondělí 25. 10. 2021 a následně od pondělí 1. 11. 2021. Chcete vědět, co vše se mění? Máme pro vás stručný přehled.
Článek
Útok žraloka v Rudém moři: Turista přišel o část nohy během vodního paraglidingu
Útok žraloka v Rudém moři: Turista přišel o část nohy během vodního paraglidingu Dvojice turistů, která si v jordánském letovisku Akaba u Rudého moře koncem letošního června zaplatila vodní paragliding, se vzpamatovává z velmi nepříjemného zážitku. Z adrenalinového sportu se totiž stal doslova boj o život. Na jednoho z mužů zaútočil žralok. Paryba náhle vyskočila z moře do vzduchu a muži ukousla část nohy.