Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Kam v Evropě na nejkrásnější vánoční trhy? V roce 2019 se vydejte do Tallinnu, Budapešti a Štrasburku
Kam v Evropě na nejkrásnější vánoční trhy? V roce 2019 se vydejte do Tallinnu, Budapešti a Štrasburku Vůně vánočního punče, jedinečná chuť pečených kaštanů nebo oslnivá krása vánočních ozdob. Vánoční trhy si zkrátka vychutnáte všemi smysly. Jenže které z nich stojí za to navštívit? Inspirujte se žebříčkem nejkrásnějších vánočních trhů Evropy roku 2019, které aktuálně zveřejnil webový portál European Best Destinations.
Článek
Kde se naladit na Vánoce? Tipy na adventní trhy bez davů
Kde se naladit na Vánoce? Tipy na adventní trhy bez davů Na vánoční trhy míří Češi nejraději do Drážďan či do Vídně, kde mají velkou tradici. První trhy se zde konaly už v roce 1294. Své kouzlo má však i Paříž či Krakov. Nechte se okouzlit magickou vánoční atmosférou plnou světel, voňavého svařeného vína a místních specialit v poklidné sváteční atmosféře.
Článek
Vánoční zvyky ve světě: Pavučina pro štěstí, kohout na půlnoční mši nebo vánoční večeře v KFC
Vánoční zvyky ve světě: Pavučina pro štěstí, kohout na půlnoční mši nebo vánoční večeře v KFC K Vánocům patří spousta zvyků a tradic. A to nejen v Česku, ale i v dalších zemích světa. Vánoční zvyky jsou přitom unikátní pro každou zemi, v níž se tento významný křesťanský svátek slaví. Víte třeba, proč v Bolívii na půlnoční mši nesmí chybět kohout nebo proč obyvatelé Ukrajiny hledají na Štědrý den ve svém domě pavučiny?
Článek
Večeře v restauraci na chorvatském Hvaru za 10 tisíc korun: Turistka z USA zůstala v šoku
Večeře v restauraci na chorvatském Hvaru za 10 tisíc korun: Turistka z USA zůstala v šoku Večeře v restauraci, kterou si americká influencerka Teona Mango dopřála na chorvatském Hvaru, se pěkně prodražila. Se svým partnerem za ni zaplatili 402 euro, tedy v přepočtu skoro 10 tisíc korun. Šokující účet následně influencerka zveřejnila na svém TikToku a zároveň prozradila, na jakých pokrmech si s partnerem konkrétně pochutnali.
Článek
Rasismus, agresivita a násilí amerických policistů: Češi žijící v USA zveřejnili na YouTube svůj vlastní názor na tento problém
Rasismus, agresivita a násilí amerických policistů: Češi žijící v USA zveřejnili na YouTube svůj vlastní názor na tento problém Amerikou zmítají rasové nepokoje, které vyvolala smrt Afroameričanů George Floyda a Raysharda Brookse, kteří zemřeli při policejním zásahu. Vlivem těchto událostí lidé v USA protestují proti násilí páchaném na afroamerické menšině. Objevují se i jiné názory. Svůj postoj k celé věci zveřejnil na YouTube český pár, který v USA žije přes pět let.
Článek
Jak se slaví Mikuláš v Evropě? V Rakousku jej doprovází Krampus, v Belgii pak Černý Petr
Jak se slaví Mikuláš v Evropě? V Rakousku jej doprovází Krampus, v Belgii pak Černý Petr V předvečer svátku sv. Mikuláše, tedy 5. prosince, v Česku potkáte Mikuláše spolu s jeho pomocníky čertem a andělem. Že nosí dětem dárky a ty zlobivější z nich kárají za jejich hříchy, vám připomínat určitě nemusíme. Mikuláš se však tradičně slaví i v dalších evropských státech. Zajímá vás, jakou má podobu?
Článek
Jak zabalit vánoční dárek snadno a rychle? Tajemství je v ohýbání rohů balicího papíru do tvaru dopisní obálky
Jak zabalit vánoční dárek snadno a rychle? Tajemství je v ohýbání rohů balicího papíru do tvaru dopisní obálky Řada z nás má v tuto chvíli vánoční dárky již nakoupené, a tak se pouští do jejich balení. Ovšem někdy to bývá tvrdý oříšek. Jak tedy rychle a jednoduše zabalit vánoční dárek, aby zároveň vypadal hezky na pohled? Vyzkoušejte trik profesionálů, kteří balí vánoční dárky na zakázku. Při balení začínají vždy na rohu balicího papíru.
Článek
Rarita v pražské zoo: Narodilo se zde mládě luskouna - jako první v Evropě
Rarita v pražské zoo: Narodilo se zde mládě luskouna - jako první v Evropě Zoo Praha oznámila velmi krásnou zprávu. Ve čtvrtek 2. února 2023 před čtvrtou hodinou ráno zde přišlo na svět mládě luskouna, a to vůbec jako první v Evropě. Luskouní miminko váží pouhých 135 gramů a na první pohled vám může připomínat živou smrkovou šišku.
Článek
Nestihli jste částečné zatmění Měsíce 16. května v 4:27? Takto probíhalo
Nestihli jste částečné zatmění Měsíce 16. května v 4:27? Takto probíhalo Kdo chtěl v pondělí 16. května vidět částečné zatmění Měsíce, musel si přivstat. Začátek této unikátní podívané totiž nastal před východem Slunce v 4:27. Pokud jste zaspali nebo jste na částečné zatmění Měsíce zapomněli, můžete jej zhlédnout alespoň ze záznamu. Na sociálních sítích totiž koluje spousta fotek i videí.
Článek
Létání s dětmi: Máma malé holčičky napsala otevřený dopis naštvanému spolucestujícímu
Létání s dětmi: Máma malé holčičky napsala otevřený dopis naštvanému spolucestujícímu Když se řekne dítě v letadle, pro spoustu svobodných a bezdětných lidí jde doslova o noční můru. Zamýšleli jste se ale nad tím, jak se při cestování letadlem cítí samotné děti a jejich rodiče? Právě pro ně je několikahodinový let velmi stresující záležitostí a navíc musí často snášet nepříjemné pohledy spolucestujících.
Článek
Dvě Češky ztropily v Chorvatsku velkou ostudu: Vyhazovaly místní obyvatelky z pláže, která však nebyla soukromá
Dvě Češky ztropily v Chorvatsku velkou ostudu: Vyhazovaly místní obyvatelky z pláže, která však nebyla soukromá O velké pozdvižení se v Chorvatsku postaraly dvě Češky, o kterých píšou snad všechna chorvatská média. Při slunění na pláži na ostrově Drvenik Veli se pustily do místních obyvatelek. Chorvatky totiž doplavaly na pláž pod apartmánem, o níž si Češky myslely, že je soukromá. Ve skutečnosti nic jako “soukromá pláž” v Chorvatsku neexistuje.
Článek
Influencerka Anna Šulcová vyrazila do Izraele. Vyzkoušela koupel v Mrtvém moři i bahenní masku
Influencerka Anna Šulcová vyrazila do Izraele. Vyzkoušela koupel v Mrtvém moři i bahenní masku Jedna z nejúspěšnějších českých influencerek Anna Šulcová se vydala s přáteli do Izraele. Coby turistka navštívila nejen druhé největší izraelské město Tel Aviv, nenechala si ujít ani výlet k Mrtvému moři. V tomto bezodtokém slaném jezeře se nejen vykoupala, ale dala si i bahenní masku.
Článek
Šikovná australská maminka šije návleky na bezpečnostní pásy: Její geniální nápad může zachránit život i vašemu dítěti
Šikovná australská maminka šije návleky na bezpečnostní pásy: Její geniální nápad může zachránit život i vašemu dítěti Jednoduchý nápad bývá mnohdy tím nejlepším řešením. Tuto myšlenku potvrzuje také australská maminka Natalie Bellová, která šije na první pohled obyčejné návleky na bezpečnostní pásy autosedaček. Každý z návleků je však originál, protože se na něm píše o zdravotních problémech konkrétního dítěte.
Článek
Jungfrau – železnice do nebes
Jungfrau – železnice do nebes Švýcarský region Jungfrau je protkaný železnicemi, které vás z malebných údolí vyvezou až do nebeských výšin, konkrétně i na nejvýše položenou železniční stanici v Evropě, tedy na Jungfraujoch do výšky 3 454 m. Zubačky nebo lanovky vás tu vyvezou i na další „kopce“, přičemž každý nabídne nejen krásné výhledy, ale třeba i zajímavé atrakce.