Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Změny od pondělí 22. března: Za sportem a do přírody můžeme po celém okrese, zákaz cestování mezi okresy platí nadále
Změny od pondělí 22. března: Za sportem a do přírody můžeme po celém okrese, zákaz cestování mezi okresy platí nadále Pandemická opatření v Česku se částečně uvolňují. Vláda ve čtvrtek 18. března rozhodla, že od pondělí 22. března můžeme sportovat a chodit do přírody po celém okrese. Zákaz cestovat mezi okresy však platí dál. Ten, kdo vlastní v jiném okrese chatu či chalupu, má tedy nadále smůlu.
Článek
Starostka chorvatské Podgory zatočila s oblíbeným nešvarem Čechů v podobě rezervačních ručníků na pláži. Sesbírala celou dodávku nepořádku
Starostka chorvatské Podgory zatočila s oblíbeným nešvarem Čechů v podobě rezervačních ručníků na pláži. Sesbírala celou dodávku nepořádku Starostka Podgory Petra Radićová učinila přítrž vychytralým turistům. Spousta z nich, mezi nimiž jsou i Češi, si večer nebo brzy ráno zarezervují to nejlepší místo na pláži pomocí lehátek, ručníků či karimatek. Chorvatské starostce došla trpělivost a nechala všechny tyto věci z pláže sesbírat, čímž neukázněným turistům vyslala jasný signál.
Článek
Dvě Češky ztropily v Chorvatsku velkou ostudu: Vyhazovaly místní obyvatelky z pláže, která však nebyla soukromá
Dvě Češky ztropily v Chorvatsku velkou ostudu: Vyhazovaly místní obyvatelky z pláže, která však nebyla soukromá O velké pozdvižení se v Chorvatsku postaraly dvě Češky, o kterých píšou snad všechna chorvatská média. Při slunění na pláži na ostrově Drvenik Veli se pustily do místních obyvatelek. Chorvatky totiž doplavaly na pláž pod apartmánem, o níž si Češky myslely, že je soukromá. Ve skutečnosti nic jako “soukromá pláž” v Chorvatsku neexistuje.
Článek
Horor v Chorvatsku: Na městské pláži ve Splitu uštknul ženu had
Horor v Chorvatsku: Na městské pláži ve Splitu uštknul ženu had Chystáte se v létě do Chorvatska? Ani během letní dovolené není opatrnosti nazbyt. Své by mohla vyprávět Monika, která se opalovala na městské pláži v chorvatském Splitu. V nepozorovaném okamžiku ji uštknul do nohy had, který jí způsobil vážnější zdravotní potíže.
Článek
Tyto geniální triky vám usnadní letní dovolenou: Cesta k moři bude poklidnější a pobyt u moře pohodovější
Tyto geniální triky vám usnadní letní dovolenou: Cesta k moři bude poklidnější a pobyt u moře pohodovější Čas letních dovolených je v plném proudu. Abyste si užili pobyt u moře se vším všudy, shromáždili jsme pro vás několik geniálních triků, které byste měli znát i vy. Díky těmto vychytávkám se vám bude lépe cestovat, předejdete případným nepříjemnostem během pobytu a na pláži u vody zažijete větší pohodu.
Článek
Obáváte se klíšťat, ale nechcete použít chemické repelenty? Vyzkoušejte tyto přírodní
Obáváte se klíšťat, ale nechcete použít chemické repelenty? Vyzkoušejte tyto přírodní Jak je všem jistě známo, výskyt klíšťat se rok od roku jen zvyšuje a riziko onemocnění je tedy čím dál vyšší. Bohužel už dávno neplatí, že bychom se měli klíšťat obávat jen při letních dovolených anebo v lese. Klíště můžeme potkat téměř kdekoliv, kde je tráva, z toho důvodu je nutné se před těmito nebezpečnými parazity účinně chránit.
Článek
Co dobrého nám může přinést pandemie koronaviru: Více času na rodinu i pro sebe nebo zlepšení mezilidských vztahů
Co dobrého nám může přinést pandemie koronaviru: Více času na rodinu i pro sebe nebo zlepšení mezilidských vztahů Všudypřítomný koronavirus nepříjemně zasahuje do životů nás všech. Na první pohled se může zdát, že nám nepřináší nic dobrého. Až ale bude po všem, můžeme se z toho, co se stalo, poučit a začít na svět pohlížet jinýma očima. I k tomu špatnému totiž můžeme přistupovat optimisticky. Jaké výhody nám tedy může koronavirus přinést?
Článek
Co se v Česku otevře od 26. dubna a co od 3. května: Přehled změn, které nás čekají
Co se v Česku otevře od 26. dubna a co od 3. května: Přehled změn, které nás čekají V následujících týdnech nás podle rozhodnutí vlády čeká v Česku postupné rozvolňování. Od pondělí 26. dubna se například v Česku otevřou některé mateřské školy, od pondělí 3. května budou zase moci své brány otevřít zbývající obchody či služby spojené s péčí o tělo. Na jaké změny se v Česku můžeme konkrétně připravit?
Článek
Chorvatsko od 1. 7. nečekaně změnilo podmínky pro cestování: Co vše pro vstup do této země potřebujete?
Chorvatsko od 1. 7. nečekaně změnilo podmínky pro cestování: Co vše pro vstup do této země potřebujete? Vyrážíte na letní dovolenou do Chorvatska? V tom případě se mějte na pozoru. Tato balkánská země od 1. července nečekaně změnila podmínky, které musíte dodržet při překročení chorvatských hranic. Chorvatsko se v zásadě vrací k opatřením, která platila před dvěma týdny. Jaké jsou tedy aktuální podmínky pro cestování do Chorvatska?
Článek
Syrovátka pomáhá při hubnutí a zajišťuje krásnou pleť. Má i další blahodárné účinky
Syrovátka pomáhá při hubnutí a zajišťuje krásnou pleť. Má i další blahodárné účinky Syrovátka vzniká jako vedlejší produkt při výrobě sýrů nebo tvarohu. Zatímco v minulosti se na ni pohlíželo spíš jako na odpad, dnes je syrovátka považována za potravinu, kterou můžeme podpořit své zdraví i krásu. Jaké jsou její hlavní přednosti?
Článek
Zkontrolujte, jaké máte doma euromince. Pokud najdete chyboražby, vyděláte na nich až statisíce
Zkontrolujte, jaké máte doma euromince. Pokud najdete chyboražby, vyděláte na nich až statisíce Rozměnili jste si koruny na eura, abyste měli čím platit na dovolené? Euromince, která jste obdrželi, si pečlivě prohlédněte. Možná, že mezi nimi najdete vzácné mince, které mají ve srovnání se svou nominální hodnotou několikanásobně vyšší sběratelskou hodnotu. O které euromince jde?
Článek
Tanvaldský Špičák – rovné pisty i v poledne
Tanvaldský Špičák – rovné pisty i v poledne Skiareál Tanvaldský Špičák můžeme považovat za ryze sportovní záležitost Jizerských hor, která se lyžařům odvděčí nejen svižnými sjezdovkami, ale i jejich severní orientací, díky čemuž se dá vyrazit na kopec klidně na jedenáctou a pořád si můžete užít pojezd na rovných sjezdovkách.
Článek
Varování před nebezpečným typem vln: Pokud vypadají takhle, nikdy do moře nechoďte
Varování před nebezpečným typem vln: Pokud vypadají takhle, nikdy do moře nechoďte Spousta z nás si nedovede představit lepší dovolenou než někde na krásné pláži u moře. Věděli jste ale, že existují různé druhy vln tříštící se o pobřeží? Některé, zvláště ty čtvercové, jsou velmi nebezpečné a my vám prozradíme proč.
Článek
Proč opálená pokožka rychleji stárne, a můžeme tomu zabránit?
Proč opálená pokožka rychleji stárne, a můžeme tomu zabránit? Léto je pohoda. Ať ležíte na pláži, koupete se na koupališti nebo odpočíváte na zahrádce. Pokud se pohybujeme venku, svítí na nás sluníčko. Je to příjemné a opálená kůže je přitažlivá. Ještě před několika sty lety patřila opálená kůže pouze mezi neurozené lidi. Šlechtici se bránili slunečnímu záření, aby nevypadali, že pracují na polích.
Článek
Levné cestování v Asii: Kde vás dovolená vyjde levněji než v Chorvatsku?
Levné cestování v Asii: Kde vás dovolená vyjde levněji než v Chorvatsku? Dech beroucí příroda, neopakovatelná atmosféra, spousta zážitků a k tomu všemu ceny, o kterých si v evropských městech můžeme nechat jen zdát. I to je Asie. Pokud se vyhnete drahým turistickým letoviskům, vyjde vás pobyt levněji než v Chorvatsku. Víte, kam vyrazit za nejkrásnějšími plážemi a kam za pořádným dobrodružstvím?