Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Vědecky potvrzeno: Toto je 10 nejsexy mužů světa
Vědecky potvrzeno: Toto je 10 nejsexy mužů světa Světové magazíny každoročně zveřejňují žebříčky nejkrásnějších mužů světa. Také na sociálních sítích se to jenom hemží hlasováním o to, který známý muž je aktuálně tím nejpřitažlivějším. To londýnský plastický chirurg Julian De Silva má jasno. S pomocí řeckého zlatého řezu určil, který z hollywoodských fešáků je nekrásnější na světě.
Článek
Chorvatsko od 1. 7. nečekaně změnilo podmínky pro cestování: Co vše pro vstup do této země potřebujete?
Chorvatsko od 1. 7. nečekaně změnilo podmínky pro cestování: Co vše pro vstup do této země potřebujete? Vyrážíte na letní dovolenou do Chorvatska? V tom případě se mějte na pozoru. Tato balkánská země od 1. července nečekaně změnila podmínky, které musíte dodržet při překročení chorvatských hranic. Chorvatsko se v zásadě vrací k opatřením, která platila před dvěma týdny. Jaké jsou tedy aktuální podmínky pro cestování do Chorvatska?
Článek
Levné cestování v Asii: Kde vás dovolená vyjde levněji než v Chorvatsku?
Levné cestování v Asii: Kde vás dovolená vyjde levněji než v Chorvatsku? Dech beroucí příroda, neopakovatelná atmosféra, spousta zážitků a k tomu všemu ceny, o kterých si v evropských městech můžeme nechat jen zdát. I to je Asie. Pokud se vyhnete drahým turistickým letoviskům, vyjde vás pobyt levněji než v Chorvatsku. Víte, kam vyrazit za nejkrásnějšími plážemi a kam za pořádným dobrodružstvím?
Článek
Změny od pondělí 22. března: Za sportem a do přírody můžeme po celém okrese, zákaz cestování mezi okresy platí nadále
Změny od pondělí 22. března: Za sportem a do přírody můžeme po celém okrese, zákaz cestování mezi okresy platí nadále Pandemická opatření v Česku se částečně uvolňují. Vláda ve čtvrtek 18. března rozhodla, že od pondělí 22. března můžeme sportovat a chodit do přírody po celém okrese. Zákaz cestovat mezi okresy však platí dál. Ten, kdo vlastní v jiném okrese chatu či chalupu, má tedy nadále smůlu.
Článek
„Bez cestování se anglicky nenaučím“ a další mýty o studiu jazyků
„Bez cestování se anglicky nenaučím“ a další mýty o studiu jazyků Přestávka v cestování poskytla mnohým výmluvu, proč nezačít s dlouho odkládaným učením se cizího jazyka. Že se angličtinu, španělštinu či další jazyky nelze naučit bez možnosti vycestovat, je přitom jedním z největších mýtů jazykového vzdělávání. Jakými dalšími pověrami se při učení jazyka nenechat odradit?
Článek
Tyto geniální triky vám usnadní letní dovolenou: Cesta k moři bude poklidnější a pobyt u moře pohodovější
Tyto geniální triky vám usnadní letní dovolenou: Cesta k moři bude poklidnější a pobyt u moře pohodovější Čas letních dovolených je v plném proudu. Abyste si užili pobyt u moře se vším všudy, shromáždili jsme pro vás několik geniálních triků, které byste měli znát i vy. Díky těmto vychytávkám se vám bude lépe cestovat, předejdete případným nepříjemnostem během pobytu a na pláži u vody zažijete větší pohodu.
Článek
Dítě v letadle jako věčné téma: Matka požádala muže v letadle, aby uvolnil místo u okna jejímu dítěti. On to ale odmítl
Dítě v letadle jako věčné téma: Matka požádala muže v letadle, aby uvolnil místo u okna jejímu dítěti. On to ale odmítl Je tu léto a s ním nastává doba cestování. Rodiny s dětmi vyrážejí na dovolenou často i letecky. Jistě souhlasíte s tím, že plačící dítě v letadle bývá postrachem všech pasažérů. O velmi nepříjemný zážitek, který vyústil v konflikt s matkou a jejím dítětem, se na sociálních sítích podělil muž, který cestoval první třídou.
Článek
Vadí vám lidé, kteří sklápějí sedadla v letadle? Žena vymyslela geniální pomstu
Vadí vám lidé, kteří sklápějí sedadla v letadle? Žena vymyslela geniální pomstu Devět z deseti lidí, kteří někdy cestovali letadlem, by v tomto dopravním prostředku zakázali sklápěcí sedadla. Také vás štvou lidé, kteří sklápějí sedadla v letadle? Jedna Australanka vymyslela geniální pomstu, která je od dalšího sklápění spolehlivě odradí.
Článek
Rhétská dráha – od švýcarských fondue k italskému gelatu
Rhétská dráha – od švýcarských fondue k italskému gelatu Se švýcarskými horami a lyžováním jdou skoro ruku v ruce také typicky červené vláčky, které v kantonu Graubünden spravuje největší soukromá železniční společnost Rhétská dráha. Vlakem se tu pohodlně můžete vypravit za lyžováním, za pěším výletem, za výhledem na ledovce, za švýcarskými fondue nebo i za italským gelatem.
Článek
Rhétské dráhy – Bernina Expressem kolem ledovců a jezer
Rhétské dráhy – Bernina Expressem kolem ledovců a jezer Krásy švýcarských velehor se dají užívat různými způsoby – pěšky, ze sedla kola nebo i z pohodlí vlakového vagonu. Červené vláčky Rhétských drah v kantonu Graubünden jsou spíš atrakcí, než dopravním prostředkem a u takového Bernina Expressu to platí dvojnásob.
Článek
Test z hudební výchovy pro žáky 5. třídy nadzvedl spoustu lidí ze židle. Hudební výchova má být pro radost, říkají
Test z hudební výchovy pro žáky 5. třídy nadzvedl spoustu lidí ze židle. Hudební výchova má být pro radost, říkají Jakým způsobem se u vás na základní škole učila hudební výchova? Byl to předmět pro radost, nebo vás učitelé drilovali hudební teorií? Podle Líného učitele je výuka hudební výchovy na ZŠ jednou z tragédií českého školství. Jako důkaz sdílel test z hudební teorie, který dostali žáci 5. třídy jedné základní školy na Vysočině.
Článek
Žena nemohla v letadle uklidnit své plačící dítě: Zatímco ostatní cestující zuřili, cizí maminka jí nabídla pomoc
Žena nemohla v letadle uklidnit své plačící dítě: Zatímco ostatní cestující zuřili, cizí maminka jí nabídla pomoc Cestování s malými dětmi je pro většinu rodičů velmi stresující záležitostí. Zvlášť když nejedou ve vlastním autě, ale musí cestovat spolu s cizími lidmi veřejnou dopravou. Pro malé děti je ještě přijatelné cestování vlakem nebo autobusem, cesta letadlem je pro mnohé z nich utrpením. A když cestujete sama se třemi ratolestmi, je to doslova horor.
Článek
Létání s dětmi: Máma malé holčičky napsala otevřený dopis naštvanému spolucestujícímu
Létání s dětmi: Máma malé holčičky napsala otevřený dopis naštvanému spolucestujícímu Když se řekne dítě v letadle, pro spoustu svobodných a bezdětných lidí jde doslova o noční můru. Zamýšleli jste se ale nad tím, jak se při cestování letadlem cítí samotné děti a jejich rodiče? Právě pro ně je několikahodinový let velmi stresující záležitostí a navíc musí často snášet nepříjemné pohledy spolucestujících.
Článek
Veronika Kopřivová se ukázala rok po porodu v plavkách. Postavu snů předvedla na Havaji
Veronika Kopřivová se ukázala rok po porodu v plavkách. Postavu snů předvedla na Havaji Modelka Veronika Kopřivová je se svým snoubencem Miroslavem Dubovickým a roční dcerou Ellou ve víru cestování. 16 dnů strávili na Havaji a nyní vyrazili na road trip po západě USA. Veronika Kopřivová oko svých instagramových sledujících navíc potěšila fotkou plavkách z havajské pláže, na které jí to rok po porodu velmi sluší.
Článek
Cestovatelka si objednala bydlení přes ubytovací portál: Dostala karimatku a deku
Cestovatelka si objednala bydlení přes ubytovací portál: Dostala karimatku a deku Díky internetu je cestování po světě mnohem snazší než v minulosti. Nemusíme se spoléhat na nabídky cestovek, kvalitní ubytování najdeme i díky některým ubytovacím portálům. To ale nebyl případ 26leté Zoe Reevové, která si v newyorském Brooklynu objednala pokojík. Na místě ji přivítal malý špinavý kumbál s karimatkou a dekou.
Článek
Vysoké Tatry praskají ve švech, dokazují fotky a videa na sociálních sítích. Čekají vás dlouhé fronty i problémy s parkováním
Vysoké Tatry praskají ve švech, dokazují fotky a videa na sociálních sítích. Čekají vás dlouhé fronty i problémy s parkováním Koronavirus ovlivňuje naše možnosti cestování. Namísto dříve oblíbených přímořských destinací spousta Čechů tráví letos svou dovolenou v tuzemsku nebo míří na Slovensko. Velmi populární jsou v současnosti Vysoké Tatry. Jestli do nejvyšších slovenských hor také míříte, musíte se obrnit trpělivostí. Jsou totiž přecpané lidmi.