Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
V chorvatském národním parku Krka platí nově zákaz koupání. Většina českých turistů to neví
V chorvatském národním parku Krka platí nově zákaz koupání. Většina českých turistů to neví Spousta českých turistů, kteří míří na dovolenou do Chorvatska, si často nenechají ujít výlet do národního parku Krka. V soustavě peřejí, kaskád a vodopádů jste se mohli ještě v roce 2020 vykoupat. Od 1. ledna 2021 zde ovšem platí zákaz koupání. Většina českých turistů to však netuší a o tomto zákazu se dozvídají až na místě.
Článek
Levná dovolená u moře 2019: Víte, kdy a kam vyrazit?
Levná dovolená u moře 2019: Víte, kdy a kam vyrazit? Přesvědčte se, že dovolená u moře nemusí stát desetitisíce. Připravili jsme pro vás několik tipů, které vám pomohou ušetřit bez hlídání každé koruny.
Článek
Koupání při menstruaci v moři: Co dělat a jak často měnit tampon?
Koupání při menstruaci v moři: Co dělat a jak často měnit tampon? Dovolená u moře s menstruací je pro každou ženu a dívku velmi nepříjemná kombinace. Ovšem, když už se tak přihodí, je to výzva, se kterou se pokuste s nadhledem vypořádat. Jak je to tedy s koupáním při menstruaci v moři? Dáme vám tipy na to, jak si užít radovánky v mořské vodě bez omezení.
Článek
Chorvatsko od 1. 7. nečekaně změnilo podmínky pro cestování: Co vše pro vstup do této země potřebujete?
Chorvatsko od 1. 7. nečekaně změnilo podmínky pro cestování: Co vše pro vstup do této země potřebujete? Vyrážíte na letní dovolenou do Chorvatska? V tom případě se mějte na pozoru. Tato balkánská země od 1. července nečekaně změnila podmínky, které musíte dodržet při překročení chorvatských hranic. Chorvatsko se v zásadě vrací k opatřením, která platila před dvěma týdny. Jaké jsou tedy aktuální podmínky pro cestování do Chorvatska?
Článek
Levné cestování v Asii: Kde vás dovolená vyjde levněji než v Chorvatsku?
Levné cestování v Asii: Kde vás dovolená vyjde levněji než v Chorvatsku? Dech beroucí příroda, neopakovatelná atmosféra, spousta zážitků a k tomu všemu ceny, o kterých si v evropských městech můžeme nechat jen zdát. I to je Asie. Pokud se vyhnete drahým turistickým letoviskům, vyjde vás pobyt levněji než v Chorvatsku. Víte, kam vyrazit za nejkrásnějšími plážemi a kam za pořádným dobrodružstvím?
Článek
Změny od pondělí 22. března: Za sportem a do přírody můžeme po celém okrese, zákaz cestování mezi okresy platí nadále
Změny od pondělí 22. března: Za sportem a do přírody můžeme po celém okrese, zákaz cestování mezi okresy platí nadále Pandemická opatření v Česku se částečně uvolňují. Vláda ve čtvrtek 18. března rozhodla, že od pondělí 22. března můžeme sportovat a chodit do přírody po celém okrese. Zákaz cestovat mezi okresy však platí dál. Ten, kdo vlastní v jiném okrese chatu či chalupu, má tedy nadále smůlu.
Článek
Proč‌ ‌máme‌ ‌varhánky‌ ‌na‌ ‌prstech‌ ‌po‌ ‌koupání‌ ‌ve‌ ‌vodě?‌ ‌Odpověď‌ ‌vás‌ ‌překvapí‌
Proč‌ ‌máme‌ ‌varhánky‌ ‌na‌ ‌prstech‌ ‌po‌ ‌koupání‌ ‌ve‌ ‌vodě?‌ ‌Odpověď‌ ‌vás‌ ‌překvapí‌ Přemýšleli jste někdy, proč se vám po dlouhém koupání v bazénu nebo ve vaně napuštěné teplou vodou dělají varhánky? Tělo se vám tímto způsobem rozhodně nesnaží říct, že je na čase vylézt z vody. Význam varhánků na prstech je úplně jiný a možná vás překvapí. Proč se nám tedy kůže po delším pobytu ve vodě tzv. krabatí?
Článek
„Bez cestování se anglicky nenaučím“ a další mýty o studiu jazyků
„Bez cestování se anglicky nenaučím“ a další mýty o studiu jazyků Přestávka v cestování poskytla mnohým výmluvu, proč nezačít s dlouho odkládaným učením se cizího jazyka. Že se angličtinu, španělštinu či další jazyky nelze naučit bez možnosti vycestovat, je přitom jedním z největších mýtů jazykového vzdělávání. Jakými dalšími pověrami se při učení jazyka nenechat odradit?
Článek
Nákaza chlamydiemi: Může za ni nechráněný sex i koupání ve veřejném bazénu
Nákaza chlamydiemi: Může za ni nechráněný sex i koupání ve veřejném bazénu Nejrozšířenější pohlavní chorobou v Česku není rozhodně kapavka nebo syfilis. Ale chlamydiová infekce, která ohrožuje hlavně mladé lidi do 24 let. Nákaza chlamydiemi je velmi zrádná v tom, že často probíhá skrytě a nevšimnete si žádných jejích příznaků. Pokud se toto závažné onemocnění neléčí, může způsobit až neplodnost.
Článek
Tyto geniální triky vám usnadní letní dovolenou: Cesta k moři bude poklidnější a pobyt u moře pohodovější
Tyto geniální triky vám usnadní letní dovolenou: Cesta k moři bude poklidnější a pobyt u moře pohodovější Čas letních dovolených je v plném proudu. Abyste si užili pobyt u moře se vším všudy, shromáždili jsme pro vás několik geniálních triků, které byste měli znát i vy. Díky těmto vychytávkám se vám bude lépe cestovat, předejdete případným nepříjemnostem během pobytu a na pláži u vody zažijete větší pohodu.
Článek
Dítě v letadle jako věčné téma: Matka požádala muže v letadle, aby uvolnil místo u okna jejímu dítěti. On to ale odmítl
Dítě v letadle jako věčné téma: Matka požádala muže v letadle, aby uvolnil místo u okna jejímu dítěti. On to ale odmítl Je tu léto a s ním nastává doba cestování. Rodiny s dětmi vyrážejí na dovolenou často i letecky. Jistě souhlasíte s tím, že plačící dítě v letadle bývá postrachem všech pasažérů. O velmi nepříjemný zážitek, který vyústil v konflikt s matkou a jejím dítětem, se na sociálních sítích podělil muž, který cestoval první třídou.
Článek
Rhétská dráha – od švýcarských fondue k italskému gelatu
Rhétská dráha – od švýcarských fondue k italskému gelatu Se švýcarskými horami a lyžováním jdou skoro ruku v ruce také typicky červené vláčky, které v kantonu Graubünden spravuje největší soukromá železniční společnost Rhétská dráha. Vlakem se tu pohodlně můžete vypravit za lyžováním, za pěším výletem, za výhledem na ledovce, za švýcarskými fondue nebo i za italským gelatem.
Článek
Vadí vám lidé, kteří sklápějí sedadla v letadle? Žena vymyslela geniální pomstu
Vadí vám lidé, kteří sklápějí sedadla v letadle? Žena vymyslela geniální pomstu Devět z deseti lidí, kteří někdy cestovali letadlem, by v tomto dopravním prostředku zakázali sklápěcí sedadla. Také vás štvou lidé, kteří sklápějí sedadla v letadle? Jedna Australanka vymyslela geniální pomstu, která je od dalšího sklápění spolehlivě odradí.
Článek
Rhétské dráhy – Bernina Expressem kolem ledovců a jezer
Rhétské dráhy – Bernina Expressem kolem ledovců a jezer Krásy švýcarských velehor se dají užívat různými způsoby – pěšky, ze sedla kola nebo i z pohodlí vlakového vagonu. Červené vláčky Rhétských drah v kantonu Graubünden jsou spíš atrakcí, než dopravním prostředkem a u takového Bernina Expressu to platí dvojnásob.
Článek
Žena nemohla v letadle uklidnit své plačící dítě: Zatímco ostatní cestující zuřili, cizí maminka jí nabídla pomoc
Žena nemohla v letadle uklidnit své plačící dítě: Zatímco ostatní cestující zuřili, cizí maminka jí nabídla pomoc Cestování s malými dětmi je pro většinu rodičů velmi stresující záležitostí. Zvlášť když nejedou ve vlastním autě, ale musí cestovat spolu s cizími lidmi veřejnou dopravou. Pro malé děti je ještě přijatelné cestování vlakem nebo autobusem, cesta letadlem je pro mnohé z nich utrpením. A když cestujete sama se třemi ratolestmi, je to doslova horor.
Článek
Vědci zjistili, kolik moči je ve veřejných bazénech. Jak to ovlivňuje naše zdraví?
Vědci zjistili, kolik moči je ve veřejných bazénech. Jak to ovlivňuje naše zdraví? Už za pár měsíců tu máme léto a s ním i oblíbené koupání v bazénech. Protože k moři to je vcelku daleko, většina z nás se vydává na veřejná koupaliště a do aquaparků. Hromadné koupání má však svou negativní stránku – a tou je fakt, že lidé si často pletou bazén s toaletou. Kolik moči se v bazénech skrývá a může její množství ohrozit naše zdraví?