Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Krásně upravené obočí je základ. Slaďte jej s tvarem svého obličeje
Krásně upravené obočí je základ. Slaďte jej s tvarem svého obličeje Upravené obočí korunuje vzhled celé tváře. Aby bylo skutečně dokonalé a vy jste dosáhla atraktivního vzhledu, zkuste tvar obočí sladit s tvarem svého obličeje. Máte kulatou, oválnou, hranatou či srdcovitou tvář? Potom vám prozradíme, jaký typ obočí vám sedne nejlépe.
Článek
Po prodělání koronaviru hrozí dětem syndrom multisystémové zánětlivé odpovědi. Česko hlásí desítky případů
Po prodělání koronaviru hrozí dětem syndrom multisystémové zánětlivé odpovědi. Česko hlásí desítky případů Dosud jsme měli za to, že se nový koronavirus projevuje u dětí pouze mírně nebo bezpříznakově. Pravdou ovšem je, že po prodělání covidu-19 hrozí dětem vážné zdravotní komplikace. Řeč je o syndromu multisystémové zánětlivé odpovědi (PIMS-TS), jehož vyšší výskyt zaznamenali čeští lékaři od poloviny listopadu 2020 i v tuzemsku.
Článek
Tanvaldský Špičák – z flowtrailu na vesmírnou loď
Tanvaldský Špičák – z flowtrailu na vesmírnou loď Tanvaldský Špičák je jedním z hlavních výletních cílů Jizerských hor. Na vrchol Tanvaldského Špičáku tady turisty i bikery vyváží sedačková lanovka, která bez námahy umožní obdivování Jizerek ať už z tamní rozhledny nebo přilehlé Fanterovy skály.
Článek
Samnaun – jistota sněhu až do prvního máje
Samnaun – jistota sněhu až do prvního máje Švýcarské středisko Samnaun leží v kantonu Graubünden, což je nám nejbližší švýcarský kanton. Samnaun tvoří společně s rakouským střediskem Ischgl rozsáhlou lyžařskou oblast zvanou Silvretta Arena, tedy na jeden skipas se vám otevře 239 km sjezdovek. V polovině března tu připadnul nový sníh a vládne tu pravá zimní atmosféra.
Článek
Kraličák – krásy neobjeveného kraje z kola i paddleboardu
Kraličák – krásy neobjeveného kraje z kola i paddleboardu Areál Kraličák se rozprostírá na úpatí masívu Králického Sněžníku v krajině, která si zachovává svůj malebný ráz, lesy jsou tu prostřídané políčky s pasoucími se krávami a na pohádkovosti výhledů tu přidávají také rybníky.
Článek
Zermatt -  traily pod Matterhornem
Zermatt - traily pod Matterhornem Švýcarský Zermatt je takřka synonymum pro ikonický Matterhorn, který bere dech jak v zimě, tak v létě. Okolí „tobleronky“ je mekkou nejen lyžařů, ale i bikerů a turistů, protože vrcholy Rothorn, Gornergrat, Trockener Steg a Schwarzsee jsou protkané nekonečně dlouhými horskými pěšinami křížem krážem. Kam smí turista, smí i biker.
Článek
Niesen – pyramida nad jezerem
Niesen – pyramida nad jezerem Švýcarská hora Niesen svým pravidelným tvarem připomíná pyramidu rozpínající se přímo nad Thunským jezerem. Zatímco historická pozemní lanovka vám umožní snadný přístup přímo na vrchol pyramidy s výhledem na Thunské jezero, kolo vás tu může po cyklostezkách protáhnout přímo kolem jezera nebo do historického centra malebného města Thun.
Článek
Česká rapperka Sharlota se zasnoubila. Radostnou novinku oznámila svým fanouškům z dovolené ve Španělsku
Česká rapperka Sharlota se zasnoubila. Radostnou novinku oznámila svým fanouškům z dovolené ve Španělsku Rapperka Sharlota je v Česku nepřehlédnutelná. Lidé milují její hudbu a hlas, všímají si jí i díky extravagantnímu vzhledu. Sharlotino tělo totiž zdobí spousta tetování. Úspěšná česká rapperka nyní svým fanouškům oznámila radostnou novinku. Je totiž zasnoubená. Kdy vůbec plánuje svatbu?
Článek
Špičák na Šumavě – cyklistky vítané
Špičák na Šumavě – cyklistky vítané Špičák je oblíbeným šumavským letoviskem nejen díky lanovce a blízkosti ledovcových jezer, ale také díky cyklistickému vyžití, ať se jedná o výlety po okolí nebo přímo bikeparkových tratí, které jsou od loňska doplněné i jednoduchým flowtrailem pro začátečníky. Letošní špičáckou novinkou je samoobslužná restaurace s prostornou venkovní terasou.
Článek
Bike SNOW tour: Davos Klosters – s kolem, s pohorami nebo s dětmi
Bike SNOW tour: Davos Klosters – s kolem, s pohorami nebo s dětmi Švýcarský Davos Klosters je rájem turistů i mekkou trailového bikingu, neboť lokalita hostí nejdelší singltrail Švýcarska. Zároveň jde ale o destinaci nakloněnou dětem, o čemž například svědčí obří dětský park na Madrise.
Článek
Ještěd -  naučné stezky, koloběžky a výhledy z Vířivých kamenů
Ještěd - naučné stezky, koloběžky a výhledy z Vířivých kamenů Kdo by si myslel, že kvůli výstavbě nové sjezdovky nebude letos v provozu ještědský bikepark, ten je na omylu. V plné polní je tu pro návštěvníky připravený nejen bikepark, ale také 3 naučné stezky, koloběžky a nově i tzv. food truck na vrcholu Skalky.
Článek
Orální sex podle horoskopu: Které znamení vám to udělá nejlíp?
Orální sex podle horoskopu: Které znamení vám to udělá nejlíp? Říká se, že na orální sex musíte mít talent. Jestli dokonale ovládáte tuto techniku a dokážete svého partnera přivést až do nebe, ovlivňuje také znamení zvěrokruhu, ve kterém jste se narodili. Dokážete svého partnera dokonale uspokojit pusou, nebo je s vámi nuda? Pokud patříte mezi následujících pět znamení, orální sex je vaší doméno číslo 1.
Článek
Tanvaldský Špičák – rovné pisty i v poledne
Tanvaldský Špičák – rovné pisty i v poledne Skiareál Tanvaldský Špičák můžeme považovat za ryze sportovní záležitost Jizerských hor, která se lyžařům odvděčí nejen svižnými sjezdovkami, ale i jejich severní orientací, díky čemuž se dá vyrazit na kopec klidně na jedenáctou a pořád si můžete užít pojezd na rovných sjezdovkách.
Článek
Pilatus –za romantikou i adrenalinem
Pilatus –za romantikou i adrenalinem Švýcarský Pilatus neboli dračí hora se ikonicky tyčí přímo nad jezerem Vierwaldstättersee, známějším spíš jako Lucernské jezero. Pilatus zaujme nejprudší zubačkou světa, největším lanovým centrem ve středním Švýcarsku a také láká na východy a západy slunce přímo nad jezerem.
Článek
Davos Klosters – s kolem, s pohorami nebo s dětmi
Davos Klosters – s kolem, s pohorami nebo s dětmi Švýcarský Davos Klosters je rájem turistů i mekkou trailového bikingu, neboť lokalita hostí nejdelší singltrail Švýcarska. Zároveň jde ale o destinaci nakloněnou dětem, o čemž například svědčí obří dětský park na Madrise.
Článek
Plešivec – na kopci dřív, než řekneš Plešivec
Plešivec – na kopci dřív, než řekneš Plešivec Teprve příští rok oslaví skiareál Plešivec své první desetiletí provozu, a tak ho pořád můžeme mezi českými areály považovat tak trochu za „benjamínka“.