Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
La Graciosa a La Tabarca: Dva španělské ostrovy, kterým se koronavirus vyhýbá
La Graciosa a La Tabarca: Dva španělské ostrovy, kterým se koronavirus vyhýbá Španělsko je po USA, Číně a Itálii v současnosti čtvrtou zemí světa, která je nejhůře zasažena pandemií koronaviru. Přesto však ve Španělsku naleznete oblasti, kterým se nemoc COVID-19 vyhýbá obloukem. Jde o dva malé ostrůvky La Graciosa a La Tabarca, kde dosud ani jeden z obyvatel nebyl pozitivně testován na koronavirus.
Článek
Tereza Kerndlová má nové bydlení v jižním Španělsku. S manželem si koupila dům u moře
Tereza Kerndlová má nové bydlení v jižním Španělsku. S manželem si koupila dům u moře Zpěvačka Tereza Kerndlová si splnila svůj velký sen. Více než 8 let pravidelně jezdila do jižního Španělska, kde si vychutnávala slunce, moře a písečnou pláž. V této oblasti dle svých slov konečně zakotvila. Tereza Kerndlová si s manželem koupila na jihu Španělska dům u moře. O úchvatný výhled z terasy na moře se s ostatními podělila na Instagramu.
Článek
Rhétská dráha – vlakem do stopy i na sjezdovku
Rhétská dráha – vlakem do stopy i na sjezdovku Projíždět se tichým vlakem zasněženou krajinou, z panoramatických oken sledovat majestátné ledovce nebo zamrzlá jezera, občas si vystoupit a třeba si zalyžovat na krásných sjezdovkách nebo se projet na běžkách malebným údolím. Že to zní jak z pohádky? Ano, a tahle bude O Švýcarsku.
Článek
Taťána Kuchařová si vychutnává krásy Toskánska. Loni zde byla ještě se svým bývalým manželem
Taťána Kuchařová si vychutnává krásy Toskánska. Loni zde byla ještě se svým bývalým manželem Modelka Taťána Kuchařová odjela do italského Toskánska, kde si užívá nejen krás místní přírody. Kromě úchvatné krajiny a nádherného pobřeží je Toskánsko proslulé i vínem a výbornou kuchyní. Taťána Kuchařová se do tohoto italského regionu vydala už po několikáté. Loni ještě jako vdaná žena s doprovodem, letos jako single kráska.
Článek
Salamandra resort -  na kole k tajchu nebo do banky lásky
Salamandra resort - na kole k tajchu nebo do banky lásky Slovenský resort Salamandra je zasazený do srdce Štiavnických vrchů a jeho sedačková lanovka vám usnadní poznávání tamní kopcovité krajiny ať už s kolem nebo bez něj. Bezprostřední blízkost vodní nádrže umožňuje užívat si vodní radovánky jako je plavání nebo paddleboard, nedaleká Bánská Štiavnica zas sportovní zážitky doplní těmi kulturními.
Článek
Rhétské dráhy – vlakem za zimními zážitky
Rhétské dráhy – vlakem za zimními zážitky Rhétské dráhy jsou největší soukromou železniční společností ve Švýcarsku, jejíž typicky červené vláčky se proplétají hornatou krajinou kantonu Graubündenu a některé úseky spadají i do světového dědictví UNESCO.
Článek
Kraličák – tajný tip pro klidnou dovolenou a cyklistické vyžití
Kraličák – tajný tip pro klidnou dovolenou a cyklistické vyžití Areál Kraličák leží na úpatí masívu Králického Sněžníku zastrčený v severovýchodním koutě České republiky u hranic s Polskem, takže malebná krajina tu nebývá nijak zahlcená turistickými davy. Loni si Kraličák začal získávat přízeň také bikerů, a to budováním plynulých cyklistikých trailů pro začátečníky i pokročilé.
Článek
Andermatt – alpské safari i freeridový ráj
Andermatt – alpské safari i freeridový ráj Už 30.10. se spustil zimní provoz švýcarského lyžařského areálu Andermatt, který je zasazený do nitra Alp mezi známé průsmyky Furkapass či Oberalppass. Za posledních několik desítek let se z tiché horské vesničky stalo moderní zimní letovisko s novými hotely, apartmány a z loňska i s novým propojením Andermattu a vedlejší lyžařské oblasti Sedrun.
Článek
Davos Klosters – s kolem, s pohorami nebo s dětmi
Davos Klosters – s kolem, s pohorami nebo s dětmi Švýcarský Davos Klosters je rájem turistů i mekkou trailového bikingu, neboť lokalita hostí nejdelší singltrail Švýcarska. Zároveň jde ale o destinaci nakloněnou dětem, o čemž například svědčí obří dětský park na Madrise.
Článek
Bike SNOW tour: Davos Klosters – s kolem, s pohorami nebo s dětmi
Bike SNOW tour: Davos Klosters – s kolem, s pohorami nebo s dětmi Švýcarský Davos Klosters je rájem turistů i mekkou trailového bikingu, neboť lokalita hostí nejdelší singltrail Švýcarska. Zároveň jde ale o destinaci nakloněnou dětem, o čemž například svědčí obří dětský park na Madrise.
Článek
Pilatus –za romantikou i adrenalinem
Pilatus –za romantikou i adrenalinem Švýcarský Pilatus neboli dračí hora se ikonicky tyčí přímo nad jezerem Vierwaldstättersee, známějším spíš jako Lucernské jezero. Pilatus zaujme nejprudší zubačkou světa, největším lanovým centrem ve středním Švýcarsku a také láká na východy a západy slunce přímo nad jezerem.
Článek
Kouty nad Desnou – pavoučí sítě, balanc park i bikepark
Kouty nad Desnou – pavoučí sítě, balanc park i bikepark Jesenický areál reál Kouty nad Desnou je z loňska nově rozšířený o pestrý balanc park a zážitkovou věž, která na kouteckém náměstíčku zaujme hned na první pohled. Na kole se tu dá projíždět nejen v bikeparku, ale také kolem fotogenické Rysí skály nebo Dlouhých Strání, což je nejrozsáhlejší vodní energetické dílo v České republice.
Článek
Malinô Brdo – oáza klidu a nejširší sjezdovka jen pár minut od Ružomberka
Malinô Brdo – oáza klidu a nejširší sjezdovka jen pár minut od Ružomberka Leží sice přímo u města Ružomberok, ale trochu s ním hraje na schovávanou. Je bezvadně dostupný, ale městský ruch sem nedoléhá. Řeč je o slovenském areálu Malinô Brdo, který se před průmyslovou atmosférou Ružomberku schovává za hřebínkem do horského údolíčka a kromě klidu nabídne i jednu z nejširších sjezdovek Slovenska.
Článek
Zermatt -  traily pod Matterhornem
Zermatt - traily pod Matterhornem Švýcarský Zermatt je takřka synonymum pro ikonický Matterhorn, který bere dech jak v zimě, tak v létě. Okolí „tobleronky“ je mekkou nejen lyžařů, ale i bikerů a turistů, protože vrcholy Rothorn, Gornergrat, Trockener Steg a Schwarzsee jsou protkané nekonečně dlouhými horskými pěšinami křížem krážem. Kam smí turista, smí i biker.
Článek
Rokytnice nad Jizerou – za krásami Krkonoš na kole i koloběžce
Rokytnice nad Jizerou – za krásami Krkonoš na kole i koloběžce Zatímco v zimě je Rokytnice lyžařským evergreenem Krkonoš, v létě se soustřeďuje primárně na bikery, sedačkovou lanovkou se ovšem ke svým turistickým cílům můžou přiblížit i pěší. Doplňkovými aktivitami v Rokytnici jsou koloběžky, lanový park a za návštěvu tu rozhodně stojí i pár originálních horských hospůdek.
Článek
Scuol – prázdné švýcarské svahy
Scuol – prázdné švýcarské svahy Švýcarský Scuol leží v kantonu Graubünden, a tak patří mezi nám nejbližší švýcarská lyžařská střediska. Scuol zůstává tak trochu ve stínu slavnějších sousedů jako je vedlejší Samnaun, St. Moritz nebo italské Livigno, z toho ovšem plyne jedna velká výhoda, a tou jsou prázdné svahy, takže ranní manšestrové koberce patří jen vám.