Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Den svatého Valentýna: Odkud vlastně pochází a jak se slaví ve světě
Den svatého Valentýna: Odkud vlastně pochází a jak se slaví ve světě Den svatého Valentýna se pomalu ale jistě stává stále oblíbenějším svátkem, který má i u nás své místo. Někteří ho odsuzují jako ryze americký komerční svátek, jiní na něj nedají dopustit Odkud k nám ale vlastně tento svátek přišel a jak se (ne)slaví v jiných částech světa?
Článek
Valentýn ve světě nepatří pouze zamilovaným. Estonci, Bulhaři a Slovinci slaví 14. únor po svém
Valentýn ve světě nepatří pouze zamilovaným. Estonci, Bulhaři a Slovinci slaví 14. únor po svém Svátek svatého Valentýna, který si každým rokem připomínáme 14. února, je obecně považován za den všech zamilovaných. V některých zemích světa má však jistá specifika a nezaměřuje se pouze na mileneckou lásku. Naprosto jedinečně slaví Valentýna například v Estonsku, Bulharsku nebo Slovinsku. Jak se vám jejich tradice líbí?
Článek
Již v neděli oslavíme svátek sv. Valentýna. Jaká je historie tohoto svátku a jak se slaví dnes?
Již v neděli oslavíme svátek sv. Valentýna. Jaká je historie tohoto svátku a jak se slaví dnes? Již v neděli 14. února tu máme den svatého Valentýna, a ačkoliv se jedná o ryze americký svátek, i u nás se těší velké oblibě. Najdou se však i tací, kteří tento svátek neuznávají a označují jej za něco komerčního. Ať už máte na svátek zamilovaných názor jakýkoliv, pojďte se s námi podívat na to, odkud vlastně tento svátek pochází a jak se slaví v
Článek
8 nejkrutějších trestů za znásilnění, které se provádí dodnes
8 nejkrutějších trestů za znásilnění, které se provádí dodnes Udává se, že je ročně v České republice znásilněno přibližně dvanáct tisíc žen, ovšem jen pět procent z nich má odvahu se svěřit a celou událost nahlásit. Když se však násilník dostane před soud, mnohdy dostane takový trest, který ani zdaleka neodčiní to, co zneužité ženě způsobil.
Článek
Jak se žije lidem v Severní Koreji: Mají předepsané účesy a povolenou marihuanu
Jak se žije lidem v Severní Koreji: Mají předepsané účesy a povolenou marihuanu V posledních dnech se ve zpravodajství celého světa opět objevuje Severní Korea a její vůdce Kim Čong-un. Ten měl podstoupit náročnou operaci a nyní se tak diskutuje o tom, zda je vůbec naživu. Je jasné, že jeho úmrtí by otřáslo tuhým komunistickým režimem a život obyvatel by se mohl výrazně změnit. Jak se ale nyní žije lidem v KLDR?
Článek
Od 10. do 12. hodin smí nakupovat jen senioři. Zároveň je rouška od zítřka povinností
Od 10. do 12. hodin smí nakupovat jen senioři. Zároveň je rouška od zítřka povinností O tom, že jsou senioři nejohroženější skupinou, víme od samého počátku, kdy koronavirus propuknul. Jenže i starší obyvatelé naší země potřebují nakupovat potraviny, a právě v tu chvíli se stávají nejzranitelnější.
Článek
Světový humanitární den připadá na 19. srpna. Připomíná tragédii z roku 2003 a zvyšuje povědomí o práci humanitárních pracovníků
Světový humanitární den připadá na 19. srpna. Připomíná tragédii z roku 2003 a zvyšuje povědomí o práci humanitárních pracovníků Světový humanitární den se po celém světě každoročně slaví 19. srpna. A to jako připomínka bombardování hotelu Canal v iráckém Bagdádu 19. srpna 2003, při kterém zahynul zástupce generálního tajemníka OSN a dvě desítky humanitárních pracovníků. Světový humanitární den nevzpomíná pouze na tuto tragédii, má mnohem hlubší význam.
Článek
Den matek se blíží: Jak poznáte, že máte tu nejlepší mámu na celém světě?
Den matek se blíží: Jak poznáte, že máte tu nejlepší mámu na celém světě? Maminky po celém světě už za pár dnů slaví svůj svátek. Světový Den matek připadá na druhou květnovou neděli, české maminky však měly svůj svátek už 8. května. Vyznat lásku své mámě však nemusíte jenom v tento den. To, jak moc ji máte rádi, jí říkejte všech 365 dnů v roce. Tato nejdůležitější žena vašeho života vám to stonásobně oplatí.
Článek
Zemřel americký spisovatel Cormac McCarthy, autor knih Cesta a Tahle země není pro starý. Bylo mu 89 let
Zemřel americký spisovatel Cormac McCarthy, autor knih Cesta a Tahle země není pro starý. Bylo mu 89 let Příznivce světa literatury, ale i filmu zasáhla velmi smutná zpráva. Ve věku 89 let zemřel slavný americký spisovatel Cormac McCarthy. Tohoto velikána oplakává i Stephen King, který o něm napsal, že šlo o největšího amerického romanopisce současnosti.
Článek
Japonci a jejich podivné vynálezy. Čím vším se nám snaží usnadnit život?
Japonci a jejich podivné vynálezy. Čím vším se nám snaží usnadnit život? Japonsko je zemí, která se rozhodně nebojí nových vynálezů a inovací. Je to země s jednou z nejsilnějších ekonomik světa a její vynálezci neustále přemýšlí, čím by mohli lidem usnadnit a zefektivnit život. Ačkoliv jsou některé jejich nápady naprosto geniální, které si bezpochyby zaslouží nálepku „ujeté“.
Článek
Mladý pár šokoval na Facebooku statusem, že nikdy nebude mít vlastní dítě. Muž totiž podstoupil vasektomii
Mladý pár šokoval na Facebooku statusem, že nikdy nebude mít vlastní dítě. Muž totiž podstoupil vasektomii Na sociálních sítích zamilovaní partneři dávají druhým vědět, že se zasnoubili, vzali se nebo se jim narodilo miminko. To kolumbijští partneři Nathalie Guzmanová a Andrés Flu šokovali na Facebooku jiným statusem. Sdíleli zde fotku z kliniky, kde Andrés dobrovolně podstoupil vasektomii. Co je k tomu vedlo a proč nikdy nechtějí mít společné dítě?
Článek
Den Země slavíme 22. dubna. Letos už po padesáté
Den Země slavíme 22. dubna. Letos už po padesáté Den Země každoročně připadá na 22. dubna. Tento den, který nás upozorňuje na ekologické hrozby a učí nás recyklovat odpad a chovat se zodpovědně, má kořeny již v roce 1970. Poprvé byl totiž 22. dubna 1970 slaven v americkém San Francisku. V letošním roce si Den Země, který patří k největším světovým svátkům, připomínáme už po padesáté.
Článek
Nejvíce extrémní případy trestání manželek z celého světa
Nejvíce extrémní případy trestání manželek z celého světa Nevěra k partnerským vztahům patří již od pradávna. V každé zemi mají však lidé na nevěru trochu odlišný názor a je úplně jedno, zda nevěrníkem byl muž či žena.
Článek
Britská teenegerka spáchala během karantény sebevraždu. Nezvládla sociální odloučení
Britská teenegerka spáchala během karantény sebevraždu. Nezvládla sociální odloučení Pandemie koronaviru a s ní související nouzový stav nás donutily žít zcela jinými životy. Držíme se doma a snažíme se stýkat s co nejužším okruhem lidí. Sociální izolaci však spousta lidí snáší po psychické stránce velmi špatně. Karanténu a odloučení od lidí bohužel psychicky nezvládla Bethany Palmerová, která si ve svých 17 letech sáhla na život.
Článek
Co o vaší osobnosti prozradí vaše oblíbená barva? Budete koukat
Co o vaší osobnosti prozradí vaše oblíbená barva? Budete koukat Už se vám někdy stalo, že při pohledu na určitou barvu jste ihned věděli, že je pro vás ta pravá a jen v ní se cítíte prostě skvěle? A převládá ve vašem šatníku nějaká určitá barva? Barvy prostě k nám ženám i mužům neodmyslitelně patří, a proto se dnes pojďme podívat na to, co o nás naše oblíbená barvička prozradí!