Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Extrémní místa, na kterých lidé žijí: Na tom nejchladnějším teplota nikdy nestoupne nad bod mrazu
Extrémní místa, na kterých lidé žijí: Na tom nejchladnějším teplota nikdy nestoupne nad bod mrazu Dokázali byste si představit žít na místě, kde teplota během roku nevystoupá nad bod mrazu? Nebo třeba na místě, kde během roku ani jednou nezaprší? Člověk je tvor přizpůsobivý, a proto se dokáže adaptovat téměř v jakýchkoliv podmínkách a v nich si vytvořit svůj domov. Na jakých extrémních místech dokážou tedy lidé žit?
Článek
Vánoční zvyky ve světě: Pavučina pro štěstí, kohout na půlnoční mši nebo vánoční večeře v KFC
Vánoční zvyky ve světě: Pavučina pro štěstí, kohout na půlnoční mši nebo vánoční večeře v KFC K Vánocům patří spousta zvyků a tradic. A to nejen v Česku, ale i v dalších zemích světa. Vánoční zvyky jsou přitom unikátní pro každou zemi, v níž se tento významný křesťanský svátek slaví. Víte třeba, proč v Bolívii na půlnoční mši nesmí chybět kohout nebo proč obyvatelé Ukrajiny hledají na Štědrý den ve svém domě pavučiny?
Článek
6 signálů, které předpovídají infarkt
6 signálů, které předpovídají infarkt Ve světě se počet úmrtí způsobených infarktem stále zvyšuje. V poslední době je hlavní příčinou infarktů právě stres.
Článek
Zemřely příliš brzy: Které hvězdy potkal tragický osud?
Zemřely příliš brzy: Které hvězdy potkal tragický osud? Na první pohled se mohlo zdát, že tito lidé mají všechno. Úspěšnou kariéru, bohatství i obdiv lidí kolem sebe. Popularita má i však svou odvrácenou stránku, kterou bývá ztráta soukromí a nadměrný stres. Někteří se tak pro svůj odchod rozhodli dobrovolně, jiné připravila o život nešťastná náhoda. Kteří významní lidé nás opustili příliš brzy?
Článek
Krevní skupina: Co byste o ní měli vědět a s čím vším souvisí?
Krevní skupina: Co byste o ní měli vědět a s čím vším souvisí? Každý z nás má určitou krevní skupinu, buďto A, B, AB nebo 0. Je to něco, s čím člověk přichází na svět, je mu dána geneticky od rodičů a v průběhu života se typ krevní skupiny nemění. A právě každá krevní skupina má své určitě vlastnosti, které se na člověku podepisují. Co byste tedy měli ještě o krevních skupinách vědět a s čím vším souvisí?
Článek
Barva očí není stálá: V kterých případech dochází k její změně?
Barva očí není stálá: V kterých případech dochází k její změně? Máte hnědé nebo modré oči? A přemýšleli jste někdy na tím, jak byste se na svět dívali třeba zelenýma očima? Pak byste měli vědět, že barva vašich očí není rozhodně stálá. Barvu vašich duhovek mohou výrazněji proměnit některé léky, poranění, ale i emoce a stres. V následujícím článku vám o tom prozradíme více.
Článek
Trápí vás deprese nebo nespavost? Začněte spát pod těžko přikrývkou
Trápí vás deprese nebo nespavost? Začněte spát pod těžko přikrývkou Možná si z dětských let vybavíte, když jste u babičky spokojeně usínali pod těžkými duchnami? Nyní se ukazuje, že těžší přikrývky mají své opodstatnění a mimo spánku v teple mají pozitivní vliv na náš spánek a naši psychiku. Proč bychom tedy měli spát pod těžšími přikrývkami?
Článek
Policista zastavil mladíka, aby mu poděkoval. Poté zjistil, že vypadá jako jeho zesnulý syn
Policista zastavil mladíka, aby mu poděkoval. Poté zjistil, že vypadá jako jeho zesnulý syn Jako každé ráno jel William Jazwinski autem do práce. Po pár kilometrech se za ním ozvaly sirény policejního auta, a tak William zastavil. Myslel si, že nejspíš překročil rychlost.
Článek
Zpíváte si v autě? Podle odborníků to má na naše tělo stejný vliv jako lekce jógy
Zpíváte si v autě? Podle odborníků to má na naše tělo stejný vliv jako lekce jógy Asi nejeden z nás si chvíle v autě zpříjemní poslechem rádia či oblíbeného cédéčka. A pokud se z reproduktorů ozve známá melodie, jen málokdo se ubrání tomu, aby si nezazpíval. Co si ale o zpívání v autě během řízení myslí odborníci? Možná budete překvapeni.
Článek
Spíte s vašimi pejsky v jedné posteli? Potom byste měli vědět tohle
Spíte s vašimi pejsky v jedné posteli? Potom byste měli vědět tohle Když si pořídíme pejska, všude se dočítáme, jak si máme ve výchově našeho nového psího kamaráda nastavit určitá pravidla a na nich i trvat. Jedním z bodů, které by si měl páníček určit je, že pes nesmí s námi spát v posteli a ani na ní ležet. Protože přece pes má své místo a s tím spojený i svůj pelíšek.
Článek
Sladká pomsta expříteli: Kvůli nevěře zhubla neuvěřitelných 25 kilogramů
Sladká pomsta expříteli: Kvůli nevěře zhubla neuvěřitelných 25 kilogramů Shanai, dívka z Walesu, byla velmi překvapená, když zjistila, že ji její přítel podvádí. Překvapení však již brzy vystřídalo odhodlání a motivace, díky které její bývalý přítel už za 9 měsíců hořce litoval, že podvedl právě Shanai. Co vlastně udělala?
Článek
Chronický stres jako zabiják zdraví: Co dělá s naším tělem
Chronický stres jako zabiják zdraví: Co dělá s naším tělem Každý z nás byl někdy ve stresu. Tomuto stavu se vyhneme pouze stěží, stejně jako melancholickým pocitům nebo pocitům smutku. Jestli jsme ovšem pod dlouhodobým stresem, je to už jiný šálek kávy. Co tedy chronický stres dokáže s naším tělem a jak ovlivňuje naše zdraví?
Článek
Nejmenší žena světa má pouhých 63 centimetrů. 28letá Jyoti Amge je díky tomu žádanou herečkou i celebritou
Nejmenší žena světa má pouhých 63 centimetrů. 28letá Jyoti Amge je díky tomu žádanou herečkou i celebritou Nejmenší žena světa, 28letá Jyoti Amge z Indie, měří pouhých 62,8 centimetrů. Díky své jedinečné výšce je držitelkou dvou Guinessových rekordů, patří mezi žádané herečky a celebrity a ve své rodné zemi je považována za bohyni. Za její nízký vzrůst může dědičné onemocnění achondroplazie, které je přezdívané jako trpaslictví.
Článek
Jak se vypořádat se stresem?
Jak se vypořádat se stresem? Chci vám napsat něco o stresu, a o tom, jak můžeme pomoci, aniž si to možná uvědomujeme.