Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Tato psychologická fakta vám usnadní život: Pochopíte sebe i svět kolem vás
Tato psychologická fakta vám usnadní život: Pochopíte sebe i svět kolem vás Každým rokem vyjdou v odborných časopisech miliony vědeckých článků, které se věnují psychologii. Najdou se mezi nimi velmi zajímavé poznatky, které využijete ve svém každodenním životě i vy. Následující překvapivá psychologická zjištění vám zlepší vztahy s ostatními lidmi a pomůžou vám žít plnohodnotnější život.
Článek
Naděždu Bušujevu matka věznila 26 let, aby ji ochránila před vnějším světem. Ani teď však svůj život změnit nechce
Naděždu Bušujevu matka věznila 26 let, aby ji ochránila před vnějším světem. Ani teď však svůj život změnit nechce Ruskem hýbe skandál, ke kterému došlo na venkově poblíž města Nižnij Novgorod. 42letou Naděždu Bušujevu zde držela její matka pod zámkem celých 26 let. Naděžda byla zavřená v domě od roku 1994, kdy vyšla školu. A to s výjimkou roku 2006, kdy musela zavítat k lékaři.
Článek
Muž opustil svou těhotnou milenku. Po devíti měsících mu poslala pohlednici, která mu změnila život
Muž opustil svou těhotnou milenku. Po devíti měsících mu poslala pohlednici, která mu změnila život Svět je místem, kde se dějí nepředvídatelné a překvapující věci. Ačkoliv si svůj život dokážeme do detailů naplánovat, věřte, že nic z toho nevyjde tak, jak má a osud si s námi pohraje podle svých vlastních pravidel.
Článek
Ruský miliardář zaplatil nejosamělejší ženě na světě nový domov. Agafya Lykova žije v horách na Sibiři přes 70 let
Ruský miliardář zaplatil nejosamělejší ženě na světě nový domov. Agafya Lykova žije v horách na Sibiři přes 70 let Agafya Lykova si díky svému způsobu života vysloužila přezdívku "nejosamělejší žena na světě". Tato 76letá žena pobývá celý život v ústraní sibiřských hor. Jelikož se začala její chalupa rozpadat, ruský miliardář Oleg Deripaskov se rozhodl, že jí zafinancuje nový domov.
Článek
Studentka Ashley Lawrence šije roušky pro neslyšící: Mohou tak lépe odezírat ze rtů
Studentka Ashley Lawrence šije roušky pro neslyšící: Mohou tak lépe odezírat ze rtů Nošení roušek v tuto chvíli dělá velké problémy neslyšícím a nedoslýchavým lidem. V důsledku toho, že rouška zahaluje podstatnou část jejich tváře i tváře druhých, mají značný problém s komunikací. Na tento fakt se zaměřila americká studentka Ashley Lawrence, která pro neslyšící a jejich nejbližší šije praktické roušky.
Článek
Divadelní hra 4 sestry na zámku v Kroměříži
Divadelní hra 4 sestry na zámku v Kroměříži Komedie o módě, dietě, touze po lásce, milostných dobrodružstvích, chlípném včelaři a překvapení v kompostu.
Článek
Přítel SuperStar Alžběty Kolečkářové spáchal sebevraždu. Zpěvačka zůstala sama s dvěma dětmi
Přítel SuperStar Alžběty Kolečkářové spáchal sebevraždu. Zpěvačka zůstala sama s dvěma dětmi Zpěvačka a finalistka druhé řady SuperStar Alžběta Kolečkářová prožívá osobní tragédii. Její přítel Marcel dobrovolně odešel z tohoto světa. Alžběta tak zůstala nečekaně sama s dvěma malými dětmi, kterým je pouhých dva a pět let.
Článek
Příběh Ondřeje Zmeškala: Ve tmě jsem našel nový svět
Příběh Ondřeje Zmeškala: Ve tmě jsem našel nový svět Ahoj holky, kamarádi mi říkají Ondra. Po rodičích jsem zdědil své příjmení, Zmeškal. Jistě tedy chápete, proč se všude snažím přijít alespoň o půl hodiny dřív. Narodil jsem se o trochu dřív, v sedmém měsíci. To víte, měl jsem prostě obavu, abych něco nezmeškal.
Článek
Zemřel známý český televizní šéfkuchař. Radku Jakubcovi bylo pouhých 37 let
Zemřel známý český televizní šéfkuchař. Radku Jakubcovi bylo pouhých 37 let Českou gastronomickou scénu náhle zasáhla velká rána. V pouhých 37 letech zemřel známý český televizní šéfkuchař Radek Jakubec, kterého jste mohli znát například z pořadu Kolotoč v kuchyni vysílaného na TV Barrandov.
Článek
Koronavirus zabíjí častěji muže: Proč tomu tak je?
Koronavirus zabíjí častěji muže: Proč tomu tak je? I když jsou ženy všeobecně po staletí považovány za slabší a zranitelnější než muži, v případě koronaviru je více obětí z řad mužů. Jak je to možné?
Článek
Zemřela zpěvačka Tina Turner. Rockové babičce bylo 83 let
Zemřela zpěvačka Tina Turner. Rockové babičce bylo 83 let Na druhý břeh odešla hvězdná zpěvačka Tina Turner. Rocková babička, jak se jí přezdívalo, zemřela v 83 letech pod dlouhé těžké nemoci. Navzdory tomu, že se dožila požehnaného věku, jsou z její smrti všichni v šoku.
Článek
5 věcí, které byste měly udělat, když máte zánět močového měchýře
5 věcí, které byste měly udělat, když máte zánět močového měchýře Infekce močových cest je běžné onemocnění a výzkumy dokonce odhadují, že téměř 60 % všech žen tuto infekci alespoň jednou za život již mělo. Toto onemocnění však postihuje miliony lidí na celém světě i v řadách mužů.
Článek
Zemřely příliš brzy: Které hvězdy potkal tragický osud?
Zemřely příliš brzy: Které hvězdy potkal tragický osud? Na první pohled se mohlo zdát, že tito lidé mají všechno. Úspěšnou kariéru, bohatství i obdiv lidí kolem sebe. Popularita má i však svou odvrácenou stránku, kterou bývá ztráta soukromí a nadměrný stres. Někteří se tak pro svůj odchod rozhodli dobrovolně, jiné připravila o život nešťastná náhoda. Kteří významní lidé nás opustili příliš brzy?
Článek
Eva Burešová ukázala dům, kde bydlí s Přemkem Forejtem. Mají dokonalé rodinné zázemí
Eva Burešová ukázala dům, kde bydlí s Přemkem Forejtem. Mají dokonalé rodinné zázemí Není pochyb o tom, že Eva Burešová a Přemek Forejt žijí spokojeným rodinným životem. Krásná herečka totiž na Instagramu sdílela fotky jejich společného domu s velkou zahradou, který si pořídili na vesnici. Jak se vám jejich bydlení líbí?