Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Chtěla, aby její děti začaly po sobě uklízet. Její trik teď sdílí matky po celém světě
Chtěla, aby její děti začaly po sobě uklízet. Její trik teď sdílí matky po celém světě Asi každá máma ví, že starost o děti a domácnost je zápřah na plný úvazek. A co teprve, pokud těch dětí máte víc?! Jednu z maminek už začalo štvát, že musí po svých dětech neustále uklízet nepořádek a rozhodla se s tím něco udělat.
Článek
Koronavirus a děti: Některé případy nákazy jsou velmi vážné, upozorňují čínští vědci
Koronavirus a děti: Některé případy nákazy jsou velmi vážné, upozorňují čínští vědci V případě nákazy novým koronavirem jsou za nejohroženější skupinu považováni senioři. Data z čínské studie publikovaná v akademickém magazínu Pediatrics však poukazují na to, že onemocnění COVID-19 není milosrdné ani vůči dětem. Z této studie vyplývá, že zvlášť u velmi malých dětí může mít koronavirus těžší průběh.
Článek
Dětské rukávky do vody nejsou zárukou bezpečí. Virální video šokovalo svět
Dětské rukávky do vody nejsou zárukou bezpečí. Virální video šokovalo svět Spousta rodičů dává svým malým dětem na plavání dětské rukávky, o kterých si myslí, že jejich ratolesti udrží bezpečně nad hladinou. Jak názorně předvedla jedna maminka ve svém instagramovém videu, jde o mylnou domněnku. Dětské rukávky do vody mohou být samy o sobě extra nebezpečné.
Článek
Jaké je vaše dítě podle znamení zvěrokruhu, ve kterém se narodilo?
Jaké je vaše dítě podle znamení zvěrokruhu, ve kterém se narodilo? Ačkoliv děti přicházejí na svět s určitými geneticky získanými vlastnostmi, jejich osobnost z jisté části také tvoří znamení zvěrokruhu, ve kterém se narodily. Jaké jsou tedy základní rysy jednotlivých znamení?
Článek
Eva Burešová reagovala na tragédii v Krkonoších: Krvácí mi srdce, napsala
Eva Burešová reagovala na tragédii v Krkonoších: Krvácí mi srdce, napsala Tragická smrt 40leté mámy a jejího 3letého synka v Krkonoších zasáhla celé Česko. Názor na celou věc má také Eva Burešová, která se o celé tragédii rozepsala na svém Instagramu. Herečka vzkázala lidem, kteří chtějí odejít, aby na onen svět nebrali svoje děti.
Článek
Predátor odhalený v dokumentu V síti se nepoučil. Na internetu oslovoval další nezletilé dívky
Predátor odhalený v dokumentu V síti se nepoučil. Na internetu oslovoval další nezletilé dívky Viděli jste český dokument V síti, který se zaměřuje na zneužívání dětí na internetu? Pokud vámi tento snímek otřásl, měli byste vědět, že někteří sexuální predátoři odhalení při natáčení dokumentu, pokračují ve své nezákonné činnosti na internetu dál. Jednoho z nich, který oslovoval dívky po falešným profilem, zadrželi nyní kriminalisté.
Článek
V americkém vězení mučili trestance dětskou písničkou Baby Shark. Dozorci čelí přestupku krutosti vůči vězňům
V americkém vězení mučili trestance dětskou písničkou Baby Shark. Dozorci čelí přestupku krutosti vůči vězňům Dětská písnička Baby Shark patří k nejotravnějším skladbám v historii lidstva. Děti z celého světa ji nesmírně milují a jejich rodiče upřímně nenávidí. Není se čemu divit, že tuto chytlavou melodii o malém žralokovi použili dva američtí dozorci k mučení trestanců. Za svůj přečin v nejbližší době stanou před soudem.
Článek
Řidič MŠ nechal roční holčičku nejméně 5 hodin v rozpálené dodávce. Bohužel zemřela
Řidič MŠ nechal roční holčičku nejméně 5 hodin v rozpálené dodávce. Bohužel zemřela V americké Nebrasce se stala tragická událost, která šokovala celý svět. Roztržitý řidič, který svážel malé děti do mateřské školy, zapomněl ráno roční holčičku v dodávce. Dívenka zůstala v rozpáleném vozu nejméně 5 hodin. Poté, co ji zaměstnanci MŠ objevili, už byla bohužel po smrti.
Článek
Holčička se narodila s velkým mateřským znaménkem přes půl tváře. Její máma jí od mala vštěpuje, že je výjimečná
Holčička se narodila s velkým mateřským znaménkem přes půl tváře. Její máma jí od mala vštěpuje, že je výjimečná Když přišla americká holčička Winry Hallová na svět, byla jiná než ostatní novorozené děti. Rodiče si hned po jejím narození všimli, že má skvrnu ve tváři. Nejprve si mysleli, že jde o modřinu. Lékaři však překvapeným rodičům řekli, že jde o extrémně vzácné mateřské znaménko. Zajímá vás, jak se této holčičce aktuálně daří?
Článek
Vaše hvězdné znamení prozrazuje, jaký jste typ mámy: Opravdu to na vás sedí?
Vaše hvězdné znamení prozrazuje, jaký jste typ mámy: Opravdu to na vás sedí? Hvězdy určují podstatné rysy lidské osobnosti. Mají vliv i na to, jakým způsobem se budete chovat v různých fázích svého života, tedy i při výchově dětí. Vaše znamení zvěrokruhu ovlivňuje i to, jaký jste (nebo budete) maminkovský typ. Ovšem bez ohledu na to, co říkají hvězdy, vás budou vaše děti vždy považovat za tu nejlepší mámu na světě.
Článek
Maminka si myslela, že jí po porodu vyměnili dcerku: Holčička se narodila s neuvěřitelným hárem
Maminka si myslela, že jí po porodu vyměnili dcerku: Holčička se narodila s neuvěřitelným hárem Když britská holčička Arabella Lucia Clocherty-Kernachan přišla na svět, byla na první pohled jiná než ostatní děti. Narodila se totiž s neuvěřitelně dlouhými vlasy. Porodníci dokonce museli její maminku Jennifer ubezpečovat, že jde skutečně o její dítě. Jak je to možné?
Článek
Zemřela hvězda seriálů Kriminálka Las Vegas a Tak jde čas. Americký herec Cody Longo měl pouhých 34 let
Zemřela hvězda seriálů Kriminálka Las Vegas a Tak jde čas. Americký herec Cody Longo měl pouhých 34 let Tajnosti a lži, The Catch, Kriminálka Las Vegas, Make It of Break It nebo Tak jde čas. Nejen v těchto slavných seriálech zazářil americký herec Cody Longo. Bohužel jeho nejbližší oznámili velmi smutnou zprávu. Ve středu 8. února 2023 jej našli policisté v jeho domě mrtvého. Bylo mu pouhých 34 let.
Článek
Shopaholic Nicol má po třídenním porodu trauma. Snaží se jej stále vytěsnit z hlavy
Shopaholic Nicol má po třídenním porodu trauma. Snaží se jej stále vytěsnit z hlavy Nikola Čechová alias Shopaholic Nicol se před několika dny stala novopečenou maminkou. Porod synka Huga jí však dal pořádně zabrat, neboť trval dlouhé tři dny. Nikola je již se svým chlapečkem doma, ovšem přiznala, že má z nedávného porodu stále velké trauma.
Článek
Trojnásobná máma Hayley Garnett se za své břicho se striemi nestydí: Dodává tím sebevědomí ostatním maminkám
Trojnásobná máma Hayley Garnett se za své břicho se striemi nestydí: Dodává tím sebevědomí ostatním maminkám Každé těhotenství na ženě nechává nesmazatelné stopy. Novopečená maminka už nebude nikdy taková jako před porodem. Některé ženy se za svá poporodní kila a strie velmi stydí a skrývají je před ostatními. To trojnásobná máma Hayley Garnett s hrdostí ukazuje své břicho se striemi na Instagramu a říká, že rozhodně nejde o nedokonalost.