Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
15. května si připomínáme Mezinárodní den rodiny i Světový den proti mozkové mrtvici
15. května si připomínáme Mezinárodní den rodiny i Světový den proti mozkové mrtvici Každým rokem přejeme 15. května vše nejlepší k svátku Sofiím a Žofiím. V tento den rovněž slavíme Mezinárodní den rodiny a také Světový den proti mozkové mrtvici. Čím jsou pro nás tak významné?
Článek
Každá ponožka jiná. Ponožkovým dnem si Češi 21. března připomenou Světový den Downova syndromu
Každá ponožka jiná. Ponožkovým dnem si Češi 21. března připomenou Světový den Downova syndromu 21. března si celý svět každoročně připomíná, že jsou mezi námi lidé, kterým příroda nadělila jeden chromozom navíc. Datum Světového dne Downova syndromu je zvoleno zcela záměrně, je to totiž právě jednadvacátý chromozom, který lidem s tímto postižením přebývá.
Článek
Červenec přeje lásce: 5. 7. slavíme Mezinárodní den objetí zdarma a 6. 7. Světový den polibku
Červenec přeje lásce: 5. 7. slavíme Mezinárodní den objetí zdarma a 6. 7. Světový den polibku V Česku si tradičně 5. 7. připomínáme Den slovanských věrozvěstů Cyrila a Metoděje a 6. 7. Den upálení Mistra Jana Husa. Tyto červencové dny však můžeme prožít i jinak, protože přejí lásce a zamilovanosti. Na 5. 7. totiž spadá Mezinárodní den objetí zdarma a na 6. 7. pak Světový den polibku.
Článek
Den matek se blíží: Jak poznáte, že máte tu nejlepší mámu na celém světě?
Den matek se blíží: Jak poznáte, že máte tu nejlepší mámu na celém světě? Maminky po celém světě už za pár dnů slaví svůj svátek. Světový Den matek připadá na druhou květnovou neděli, české maminky však měly svůj svátek už 8. května. Vyznat lásku své mámě však nemusíte jenom v tento den. To, jak moc ji máte rádi, jí říkejte všech 365 dnů v roce. Tato nejdůležitější žena vašeho života vám to stonásobně oplatí.
Článek
Den svatého Valentýna: Odkud vlastně pochází a jak se slaví ve světě
Den svatého Valentýna: Odkud vlastně pochází a jak se slaví ve světě Den svatého Valentýna se pomalu ale jistě stává stále oblíbenějším svátkem, který má i u nás své místo. Někteří ho odsuzují jako ryze americký komerční svátek, jiní na něj nedají dopustit Odkud k nám ale vlastně tento svátek přišel a jak se (ne)slaví v jiných částech světa?
Článek
Světový humanitární den připadá na 19. srpna. Připomíná tragédii z roku 2003 a zvyšuje povědomí o práci humanitárních pracovníků
Světový humanitární den připadá na 19. srpna. Připomíná tragédii z roku 2003 a zvyšuje povědomí o práci humanitárních pracovníků Světový humanitární den se po celém světě každoročně slaví 19. srpna. A to jako připomínka bombardování hotelu Canal v iráckém Bagdádu 19. srpna 2003, při kterém zahynul zástupce generálního tajemníka OSN a dvě desítky humanitárních pracovníků. Světový humanitární den nevzpomíná pouze na tuto tragédii, má mnohem hlubší význam.
Článek
Influencerka Nadia Collucci má doma vánoční stromeček po celý rok. Zdobí jej tematicky na Velikonoce, Halloween nebo Den díkůvzdání
Influencerka Nadia Collucci má doma vánoční stromeček po celý rok. Zdobí jej tematicky na Velikonoce, Halloween nebo Den díkůvzdání Zdobení vánočního stromečku je slavnostní událostí, kterou si zpravidla užíváme ráno na Štědrý den. Krásně nazdobený stromek se následně stává středobodem svátečního domova. Tradičně na Tři krále již stromek odstrojujeme a loučíme se s ním do dalších Vánoc. To ale není případ Nadiy Collucci, která má doma vánoční stromek po celý rok.
Článek
Co se nesmí dělat na Štědrý den: Neperte prádlo ani nepište milostné dopisy
Co se nesmí dělat na Štědrý den: Neperte prádlo ani nepište milostné dopisy Ke Štědrému dnu se vztahuje spousta tradic, které se snažíme rok co rok dodržovat. Některé pověry nám ovšem říkají nejen, co bychom měli dělat, ale také, kterým činnostem bychom se měli 24. prosince rozhodně vyhnout. Pokud tedy nechcete, aby se vám v příštím roce lepila smůla na paty, které činnosti jsou pro vás o Vánocích striktně zakázané?
Článek
Maminky Štíbrová a Pártlová jsou už z porodnice doma. Se svými partnery stihly oslavit Den otců
Maminky Štíbrová a Pártlová jsou už z porodnice doma. Se svými partnery stihly oslavit Den otců Čerstvé maminky Nikol Štíbrová a Martina Pártlová se již vrátily z porodnice domů. Ve stejný den, v úterý 16. června, porodily císařským řezem, nyní si již užívají domácí pohodu. Jak dokumentují jejich instagramové příspěvky, v neděli 20. června, kdy je jejich partneři vyzvedli v porodnici, stihli s novopečenými tatínky oslavit i Den otců.
Článek
Je klimatizace v kanceláři řešením na horké letní dny? Známe odpovědi
Je klimatizace v kanceláři řešením na horké letní dny? Známe odpovědi Léto je období, na které se všichni těšíme, protože si užíváme zaslouženou dovolenou. Horké letní dny si ale neužíváme jenom u vody ale také v práci.
Článek
Co dělají ženy, když ví, že večer bude jejich „den D”. Děláte to taky?
Co dělají ženy, když ví, že večer bude jejich „den D”. Děláte to taky? Každá žena se na své rande, později na společně strávenou noc se svým vyvoleným pečlivě připravuje. Jsou ovšem situace, kdy jednáme spontánně, ale většinou si vše důkladně plánujeme a tomu také podřídíme veškerou přípravu. Jakou? To se podívejte!
Článek
Světový den jídla si každoročně připomínáme 16. října. Ukazuje nůžky mezi chudobou a blahobytem
Světový den jídla si každoročně připomínáme 16. října. Ukazuje nůžky mezi chudobou a blahobytem Světový den jídla se 16. října slaví již od roku 1981. Tento významný mezinárodní den si každoročně připomíná více než 150 zemí světa. Světový den jídla přitom vznikl na základě rozhodnutí Organizace OSN pro výživu a zemědělství. Co je jeho podstatou?
Článek
Ovulace: Fakta a mýty o plodných dnech
Ovulace: Fakta a mýty o plodných dnech Nejvhodnější dobou pro početí miminka je doba tři dny před ovulací a maximálně jeden den po ovulaci. Říká se, že právě tehdy má žena plodné dny, díky čemuž může snadno otěhotnět. O plodných dnech však koluje řada mýtů. Čemu bychom tedy neměly věřit a co jsou naopak zaručená fakta?
Článek
Šťastný muž z Michiganu vyhrál v loterii v jediný den dvakrát po sobě. Za pohádkovou sumu si koupí dům a auto a zabezpečí rodiče
Šťastný muž z Michiganu vyhrál v loterii v jediný den dvakrát po sobě. Za pohádkovou sumu si koupí dům a auto a zabezpečí rodiče Snad každý z nás sní o tom, že jednoho dne vyhraje krásnou částku v loterii a po zbytek života se bude mít jako v bavlnce. 24letý muž z amerického státu Michigan měl začátkem letošního října pocit, že má svůj šťastný den. Na benzínové pumpě si proto koupil stírací losy, na které poté vyhrál přes jeden milion dolarů.
Článek
Den Země slavíme 22. dubna. Letos už po padesáté
Den Země slavíme 22. dubna. Letos už po padesáté Den Země každoročně připadá na 22. dubna. Tento den, který nás upozorňuje na ekologické hrozby a učí nás recyklovat odpad a chovat se zodpovědně, má kořeny již v roce 1970. Poprvé byl totiž 22. dubna 1970 slaven v americkém San Francisku. V letošním roce si Den Země, který patří k největším světovým svátkům, připomínáme už po padesáté.