Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Nejmenší žena světa má pouhých 63 centimetrů. 28letá Jyoti Amge je díky tomu žádanou herečkou i celebritou
Nejmenší žena světa má pouhých 63 centimetrů. 28letá Jyoti Amge je díky tomu žádanou herečkou i celebritou Nejmenší žena světa, 28letá Jyoti Amge z Indie, měří pouhých 62,8 centimetrů. Díky své jedinečné výšce je držitelkou dvou Guinessových rekordů, patří mezi žádané herečky a celebrity a ve své rodné zemi je považována za bohyni. Za její nízký vzrůst může dědičné onemocnění achondroplazie, které je přezdívané jako trpaslictví.
Článek
V Indii se narodilo dítě se třemi hlavami. Lidé jej považují za reinkarnaci boha
V Indii se narodilo dítě se třemi hlavami. Lidé jej považují za reinkarnaci boha Ve státě Uttarpradéš na severu Indie se narodilo miminko, jehož příchod na svět věřící Indové považují za výjimečnou událost. Novorozenec přišel na svět se třemi hlavami. A právě kvůli této malformaci jej věřící obyvatelé Indie považují za vtělení boha. Na místo, kde se dítě narodilo, v současnosti míří davy lidí. Chtějí jej totiž uctít.
Článek
Z evangelického kněze sexy modelem: Clint Hayslett odložil kněžské roucho a stal se hvězdou internetu
Z evangelického kněze sexy modelem: Clint Hayslett odložil kněžské roucho a stal se hvězdou internetu Když jsme mladí, myslíme si, že nám leží svět u nohou a v životě už nic lepšího nezažijeme. A to zvlášť, když se náš věk přehoupne přes 40 let. Že nás může život v lecčem překvapit a nasměrovat úplně jinam, dokazuje příběh amerického pastora Clinta Haysletta, který se ve svých 45 letech stal uznávaným modelem. Co ně něj říkáte?
Článek
Chorvatská babička Glam Ma je hvězdou Instagramu: A to díky své vnučce, která je make-up artistkou
Chorvatská babička Glam Ma je hvězdou Instagramu: A to díky své vnučce, která je make-up artistkou Této chorvatské ženě je 82 let, žije v domě s pečovatelskou službou, a přesto je hvězdou Instagramu. Babičce Livii Mulac, kterou si oblíbili statisíce lidí po celém světě, nikdo neřekne jinak než Glam Ma. Za vše může její vnučka, make-up artistka Tea Flego, která na své babičce zkouší nejnovější kosmetické produkty. A Livii to očividně svědčí.
Článek
Příběh kešu oříšku: Jak vzniká a proč je tak oblíbený?
Příběh kešu oříšku: Jak vzniká a proč je tak oblíbený? Přestože jde o jeden z nejoblíbenějších suchých plodů, o jeho původu se mezi lidmi ví jen velmi málo. Věděli jste například, že kešu oříšek roste na stromě jako pecka kešu jablíčka? Přečtěte si o tom, jak se kešu oříšky dostávají až na váš stůl, kdo je zpracovává a proč jsou dražší než většina jiných ořechů.
Článek
JenŽeny.cz na Go to FoodPark: Jak se nám líbilo na největším foodfestivalu v Brně?
JenŽeny.cz na Go to FoodPark: Jak se nám líbilo na největším foodfestivalu v Brně? Žádnému milovníkovi dobrého jídla jistě neunikl festival Go to FoodPark, který probíhal 17. – 19. 1. 2020 na brněnském výstavišti v pavilonu F. Jednalo se tak o první food festival v tomto roce a my na něm samozřejmě nemohly chybět.
Článek
Není sladký? Tento 4měsíční chlapeček je díky svým hustým vlasům hvězdou internetu
Není sladký? Tento 4měsíční chlapeček je díky svým hustým vlasům hvězdou internetu Když miminko vykoukne na svět, většinou se rodí s holou hlavičkou nebo jemným chmýřím. To ale nebyl případ australského chlapečka Bostona, který se v prosinci loňského roku narodil s neuvěřitelně dlouhou a hustou hřívou. Díky jeho výjimečnosti se z něj doslova přes noc stala hvězda internetu. Jeho maminka poznamenává, že za vše můžou geny.
Článek
Místo na světě bez koronaviru: Tento domorodý kmen je už 60 000 let odloučen od civilizace
Místo na světě bez koronaviru: Tento domorodý kmen je už 60 000 let odloučen od civilizace Pokud se podíváme na mapu, zjistíme, že koronavirus zasáhl téměř celý svět a nevyhnul se ani malým ostrůvkům. Přesto však najdeme jedno místo, kde se s největší pravděpodobností koronavirus neobjeví. Je to ostrov Severní Sentinel, kde už 60 000 let žije domorodý kmen v absolutní izolaci od zbytku světa.
Článek
Kardamom: Koření, které vám efektivně pomůže zhubnout
Kardamom: Koření, které vám efektivně pomůže zhubnout Bohužel ne všichni z nás mají to štěstí, že jim k vysněné postavě dopomůže zdravá strava a pravidelné cvičení. Ať totiž děláme, co děláme, nadbytečná kila nechtějí dolů a my si tedy musíme pomoci i jinými způsoby.
Článek
Chlapeček z dětského domova nakreslil na chodník své tajné přání. Video, které oblétlo svět, vás dojme k slzám
Chlapeček z dětského domova nakreslil na chodník své tajné přání. Video, které oblétlo svět, vás dojme k slzám Všechny děti potřebují milující mateřskou náruč. Jestli ji nemají, tak velmi strádají. A to zejména v dětských domovech, kde jim rodina chybí dvojnásob. Co je pro děti v životě nejdůležitější, ukazuje dojemné video pořízené v prostředí dětského domova v Indii. Ač je krátké, jeho obsah vás chytne za srdce a možná i dojme k slzám.
Článek
Kraken - příznaky: Co víme o nové mutaci covidu XBB.1.5?
Kraken - příznaky: Co víme o nové mutaci covidu XBB.1.5? Světem se nezadržitelně šíří nová mutace covidu XBB.1.5, která dostala neoficiální označení Kraken podle mýtického mořského monstra. Co o tomto novém typu omikronu víme a jaké má Kraken příznaky?
Článek
Herečka Amanda Bynes se změnila k nepoznání: Nově skončila na psychiatrii
Herečka Amanda Bynes se změnila k nepoznání: Nově skončila na psychiatrii Královna ročníku, Co ta holka chce, Velký tlustý lhář nebo Super náhradník. Právě v těchto filmech zazářila herečka Amanda Bynes. Osud, drogy a psychické onemocnění si s touto někdejší hvězdou filmů pro teenagery nepěkně zahrál. Amanda Bynes se změnila k nepoznání. Aktuálně je hospitalizovaná na psychiatrii poté, co se nahá procházela ulicemi.
Článek
Ideál ženské krásy napříč různými kulturami: Od Thajska až po Indii
Ideál ženské krásy napříč různými kulturami: Od Thajska až po Indii Pokud se někoho ve svém okolí zeptáte, jak si představuje ideál krásy, je pravděpodobné, že odpovědi se zas tak příliš lišit nebudou. Rovnoměrné křivky, zdravé vlasy, rovné a bílé zuby. Co však platí pro nás, nemusí platit pro zbytek světa. Jak si ideál krásy představují africké domorodé kmeny, Japonci nebo Maoři z Nového Zélandu?
Článek
3letá holčička má vlasy hustší než 99 procent žen. Její neskutečná hříva vás okouzlí
3letá holčička má vlasy hustší než 99 procent žen. Její neskutečná hříva vás okouzlí Holčička Aubree je na tomto světě pouze tři roky, přesto jí její vlasy závidí skoro každá žena. Vše odstartovalo krátké video na TikToku, na kterém Aubreena maminka ukazuje nádherné vlasy své malé dcerky. Tento spot má celkem 14,4 milionů zhlédnutí a lidé se pod ním shodují, že Aubree vypadá jako princezna z pohádek od Disney.
Článek
Když se Pooja Ganatra narodila, rodiče ji chtěli opustit. V dospělosti je hrdá na svou výjimečnost
Když se Pooja Ganatra narodila, rodiče ji chtěli opustit. V dospělosti je hrdá na svou výjimečnost Má zrzavé vlasy, zelené oči, pihy a světlou pleť. Kdybyste ji potkali v ulicích indického Bombaje, budete si myslet, že jde o anglickou turistku. Pooja Ganatra je ale rodilá Indka. Za její neobvyklý vzhled, který neodpovídá indickým standardům, ji dokonce chtěli její rodiče po narození opustit. Naštěstí si to rozmysleli.