Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Vtipné video: Čínským cyklistou, který nepochopil značku, se baví celý svět
Vtipné video: Čínským cyklistou, který nepochopil značku, se baví celý svět Náhodný kolemjdoucí natočil v čínském Pekingu úsměvné video s popleteným cyklistou, který nepochopil význam značky. Toto virální video, kterým se v současnosti baví celý svět, zveřejnil na svém YouTube kanále také britský list Daily Mail. Podívejte se na něj také a pobavte se s námi.
Článek
Zemřela nejstarší panda světa. Xin Xing v létě oslavila 38. narozeniny
Zemřela nejstarší panda světa. Xin Xing v létě oslavila 38. narozeniny Koncem prosince 2020 oznámila světu smutnou zprávu zoologická zahrada v čínském Čchungu-čchinugu. V 38 letech zde zemřela nejstarší panda na světě chovaná v zajetí. Tato samice jménem Xin Xing, která porodila a vychovala celkem 36 pandích mláďat, již měla dlouhodobé zdravotní problémy.
Článek
107letá Holanďanka Cornelia Rasová: Nejstarší člověk, který zvítězil nad koronavirem
107letá Holanďanka Cornelia Rasová: Nejstarší člověk, který zvítězil nad koronavirem Pandemie onemocnění COVID-19 si dosud ve světě vyžádala více než 120 tisíc obětí. Ohroženými skupinami, u nichž koronavirus může způsobit až smrt, jsou zejména senioři a vážně nemocní lidé. O to povzbuzující je uzdravení 107leté Cornelie Rasové, která se nakazila v kostele. Jde pravděpodobně o nejstarší osobu, která vyhrála boj nad nemocí COVID-19.
Článek
Tomm Tennent se narodil s přebytečnou kůží. Po 27 letech vypadá jako jeho vrstevníci
Tomm Tennent se narodil s přebytečnou kůží. Po 27 letech vypadá jako jeho vrstevníci V roce 1993 obletěla svět fotografie novorozeného australského chlapce Tomma Tennenta, který rozhodně nevypadal jako ostatní miminka. Na svět přišel s nadměrným množstvím kůže, která by pokryla tělo pětiletého dítěte. Tomm Tennent však do přebytečné kůže dorostl. Nyní je z něj mladý muž, který vzhledem snadno zapadne mezi své vrstevníky.
Článek
Valentýn ve světě nepatří pouze zamilovaným. Estonci, Bulhaři a Slovinci slaví 14. únor po svém
Valentýn ve světě nepatří pouze zamilovaným. Estonci, Bulhaři a Slovinci slaví 14. únor po svém Svátek svatého Valentýna, který si každým rokem připomínáme 14. února, je obecně považován za den všech zamilovaných. V některých zemích světa má však jistá specifika a nezaměřuje se pouze na mileneckou lásku. Naprosto jedinečně slaví Valentýna například v Estonsku, Bulharsku nebo Slovinsku. Jak se vám jejich tradice líbí?
Článek
Kdy budou Velikonoce 2023? Spousta lidí chce také vědět, jak vycházejí velikonoční prázdniny a jak jsou otevřené obchody
Kdy budou Velikonoce 2023? Spousta lidí chce také vědět, jak vycházejí velikonoční prázdniny a jak jsou otevřené obchody Velikonoce jsou pohyblivým svátkem, který každoročně vychází na jiné období. Chcete vědět, kdy budou Velikonoce 2023? Přinášíme jejich přesné datum a také vám upřesníme, kdy se mohou školáci a studenti těšit na velikonoční prázdniny 2023 a jak budou o Velikonocích 2023 otevřené obchody.
Článek
Po svaté Kateřině nastává předadventní čas. Dle tradice období po 25. listopadu do 1. adventní neděle patří velkému předvánočnímu úklidu
Po svaté Kateřině nastává předadventní čas. Dle tradice období po 25. listopadu do 1. adventní neděle patří velkému předvánočnímu úklidu Naši předkové slavili svátek svaté Kateřiny, který připadá na 25. listopadu, ve velkém. Před příchodem Adventu se konaly poslední taneční zábavy. Období mezi svátkem svaté Kateřiny a 1. adventní nedělí však bylo kromě svatokateřinské zábavy také ve znamení předvánočního úklidu. Co konkrétně patřilo k nedílným tradicím předadventního času?
Článek
50 nejhorších jídel na světě: V žebříčku kulinářského webu najdete i české speciality
50 nejhorších jídel na světě: V žebříčku kulinářského webu najdete i české speciality Které pokrmy podle vás patří k těm nejodpornějším? Právě na tuto otázku se zaměřil kulinářský portál Taste Atlas, který sestavil žebříček padesáti nejhorších jídel na světě. A světe div se, najdete v něm i dvě česká jídla - a to rybí polévku a rýžový nákyp. Které další pokrmy jsou podle Taste Atlas ty nejhorší?
Článek
Vodicí pes ve službě člověku: Jaký je život nevidomého s vodicím psem?
Vodicí pes ve službě člověku: Jaký je život nevidomého s vodicím psem? Většina z nás už ten obraz někdy viděla: nejistá chůze a v ruce bílá hůl. Pravidelným ťukáním člověk objevuje svět, který v příští vteřině potká.
Článek
Jak se rodí chameleoni? O jejich výjimečném příchodu na svět jste neměli ani tušení
Jak se rodí chameleoni? O jejich výjimečném příchodu na svět jste neměli ani tušení Chameleoni jsou pozoruhodní živočichové, kteří mění svou barvu podle emocí. V případě tohoto ještěra však stojí za pozornost i jeho samotný příchod na svět, který se napříč živočišnými druhy opravdu vymyká. Pokud vás zajímá, jak se rodí chameleoni, podívejte se na následující video. Jde totiž o jedno z nejneuvěřitelnějších narození na světě.
Článek
Svět spánku vybaví váš domov ložnicí na míru. Nábytek z masivního dřeva vyrobí, doveze i smontuje
Svět spánku vybaví váš domov ložnicí na míru. Nábytek z masivního dřeva vyrobí, doveze i smontuje Chcete svou ložnici zařídit postelí z masivního dřeva, ve které se vám bude nebesky spát? Anebo toužíte po kompletní ložnici z robustních materiálů? Vaše sny splní český výrobce kvalitního nábytku Svět spánku, který poskytuje komplexní služby pro vybavení vaší nové ložnice. Nábytek na míru vám tedy nejen vyrobí, ale také doveze a smontuje.
Článek
Velký Javor – záchrance šumavského lyžování
Velký Javor – záchrance šumavského lyžování Pokud se momentálně chcete vydat za lyžovačkou někam, kde leží dostatek sněhu, ale nechce se vám vážit dlouhá cesta do Alp, můžete zkusit nejvyšší horu Šumavy, tedy Velký Javor, který leží sice už na německé straně Šumavy, nicméně jen pár minut od českých hranic.
Článek
Jitka Boho porodila syna Tadeáše, který vážil 3970 gramů. Porod jí dal pěkně zabrat
Jitka Boho porodila syna Tadeáše, který vážil 3970 gramů. Porod jí dal pěkně zabrat Z modelky a zpěvačky Jitky Boho se v úterý 10. října 2022 stala dvojnásobná maminka. V pražské Porodnici U Apolináře totiž přivedla na svět syna, který dostal krásné jméno Tadeáš. Jelikož chlapeček vážil 3970 gramů, byl pro Jitku Boho porod pořádná makačka.
Článek
Moderátorka Zorka Hejdová porodila syna. Dostal jméno Nicolas
Moderátorka Zorka Hejdová porodila syna. Dostal jméno Nicolas Zorka Hejdová a Míra Hejda se po devíti měsících konečně dočkali. Půvabná moderátorka přivedla ve čtvrtek 8. dubna na svět syna, který dostal krásné jméno Nicolas. Novopečení rodiče Hejdovi se již se svým prvorozeným miminkem pochlubili na sociálních sítích. Na jejich krásného a zdravého chlapečka je radost pohledět.