Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Lékař při porodu utrhnul miminku hlavičku. Nemocnice chtěla tento incident utajit
Lékař při porodu utrhnul miminku hlavičku. Nemocnice chtěla tento incident utajit Obrovské neštěstí při porodu se stalo v brazilském města Belo Horizonte. Mladá maminka přiváděla na svět přirozenou cestou svou vytouženou holčičku. Porod však probíhal velmi těžce a když lékaři v porodních cestách uviděli hlavu miminka, snažili se jej vytáhnout. Jak informoval brazilský portál Globo, porodník však miminku utrhnul hlavu.
Článek
Holčička se sama oblékla na školní focení. Svým originálním stylem a výběrem oblečení rozesmála celý internet
Holčička se sama oblékla na školní focení. Svým originálním stylem a výběrem oblečení rozesmála celý internet V průběhu října a listopadu se každým rokem děti i celé rodiny účastní vánočního focení. Jak to vypadá, rok 2020 bude v tomto případě výjimkou. Když ale dojde na focení, také se nemůžete rozhodnout, co si oblečete na sebe? Až to bude zase možné, vezměte si příklad z tříleté dívenky Kaylieann, která svým oblečkem rozesmála celý svět.
Článek
Kam v Evropě na nejkrásnější vánoční trhy? V roce 2019 se vydejte do Tallinnu, Budapešti a Štrasburku
Kam v Evropě na nejkrásnější vánoční trhy? V roce 2019 se vydejte do Tallinnu, Budapešti a Štrasburku Vůně vánočního punče, jedinečná chuť pečených kaštanů nebo oslnivá krása vánočních ozdob. Vánoční trhy si zkrátka vychutnáte všemi smysly. Jenže které z nich stojí za to navštívit? Inspirujte se žebříčkem nejkrásnějších vánočních trhů Evropy roku 2019, které aktuálně zveřejnil webový portál European Best Destinations.
Článek
Naděždu Bušujevu matka věznila 26 let, aby ji ochránila před vnějším světem. Ani teď však svůj život změnit nechce
Naděždu Bušujevu matka věznila 26 let, aby ji ochránila před vnějším světem. Ani teď však svůj život změnit nechce Ruskem hýbe skandál, ke kterému došlo na venkově poblíž města Nižnij Novgorod. 42letou Naděždu Bušujevu zde držela její matka pod zámkem celých 26 let. Naděžda byla zavřená v domě od roku 1994, kdy vyšla školu. A to s výjimkou roku 2006, kdy musela zavítat k lékaři.
Článek
Kdo ovlivňuje naše vnímání krásy? Sociální sítě i výrobci oblečení
Kdo ovlivňuje naše vnímání krásy? Sociální sítě i výrobci oblečení Spousta žen usiluje o dokonalé tělo i tvář. Pravidelně tak cvičí, dodržují diety a kupují si drahou kosmetiku. Jenže ideál krásy není pevně daný. To, co bylo dokonalé včera, může být zítra klidně pryč. Až budete příště nespokojená se svým tělem, myslete na to, že ideál krásy je uměle vytvořený. Kdo v současnosti formuje naše vnímání krásy nejvíce?
Článek
Jak dnes vypadá dívka se zelenýma očima? Afghánská Mona Lisa je k nepoznání
Jak dnes vypadá dívka se zelenýma očima? Afghánská Mona Lisa je k nepoznání Šarbat Gula má dnes 48 let. V červnu 1985 se jako 12letá objevila na obálce časopisu National Geographic. Její krásná tvář a pronikavě zelené oči z ní okamžitě udělaly ikonu. Snímek dívky se zelenýma očima, který vznikl v roce 1984 v pákistánském uprchlickém táboře, patří k nejslavnějším fotografiím historie. Zajímá vás, jak Šarbat vypadá dnes?
Článek
Niesen – pyramida nad jezerem
Niesen – pyramida nad jezerem Švýcarská hora Niesen svým pravidelným tvarem připomíná pyramidu rozpínající se přímo nad Thunským jezerem. Zatímco historická pozemní lanovka vám umožní snadný přístup přímo na vrchol pyramidy s výhledem na Thunské jezero, kolo vás tu může po cyklostezkách protáhnout přímo kolem jezera nebo do historického centra malebného města Thun.
Článek
V 31 letech zemřela kanadská krasobruslařka Alexandra Paulová. Osudnou jí byla autonehoda
V 31 letech zemřela kanadská krasobruslařka Alexandra Paulová. Osudnou jí byla autonehoda Svět krasobruslení zasáhla velmi smutná zpráva. V úterý 22. srpna 2023 zemřela nečekaně při dopravní nehodě kanadská krasobruslařka Alexandra Paulová. Bylo jí pouhých 31 let. Jak uvedla policie, Alexandra Paulová dopravní nehodu nezavinila, ale stala se její zbytečnou obětí.
Článek
La Graciosa a La Tabarca: Dva španělské ostrovy, kterým se koronavirus vyhýbá
La Graciosa a La Tabarca: Dva španělské ostrovy, kterým se koronavirus vyhýbá Španělsko je po USA, Číně a Itálii v současnosti čtvrtou zemí světa, která je nejhůře zasažena pandemií koronaviru. Přesto však ve Španělsku naleznete oblasti, kterým se nemoc COVID-19 vyhýbá obloukem. Jde o dva malé ostrůvky La Graciosa a La Tabarca, kde dosud ani jeden z obyvatel nebyl pozitivně testován na koronavirus.
Článek
Známý polský youtuber spáchal sebevraždu skokem z 12. patra. Bylo mu 35 let
Známý polský youtuber spáchal sebevraždu skokem z 12. patra. Bylo mu 35 let Polská média zveřejnila 18. července 2023 velmi smutnou zprávu. Podle jejich informací vyskočil z 12. patra výškového domu známý polský youtuber Rafal Górecki, který vystupoval pod pseudonymem Ravgor. Známý online tvůrce zemřel ve věku pouhých 35 let.