Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Topmodelka Linda Vojtová se stala maminkou. V New Yorku porodila syna s jedinečným jménem
Topmodelka Linda Vojtová se stala maminkou. V New Yorku porodila syna s jedinečným jménem Jedna z nejúspěšnějších českých topmodelek Linda Vojtová, která v modelingu výrazně boduje i za oceánem, přivedla na svět svého prvního potomka. Svému manželovi, americkému finančníku Joshuovi Sasonovi porodila 4. června 2021 krásného a zdravého syna. Chlapec dostal jedinečné jméno River, které v českém překladu znamená “řeka”.
Článek
Cestovatelka si objednala bydlení přes ubytovací portál: Dostala karimatku a deku
Cestovatelka si objednala bydlení přes ubytovací portál: Dostala karimatku a deku Díky internetu je cestování po světě mnohem snazší než v minulosti. Nemusíme se spoléhat na nabídky cestovek, kvalitní ubytování najdeme i díky některým ubytovacím portálům. To ale nebyl případ 26leté Zoe Reevové, která si v newyorském Brooklynu objednala pokojík. Na místě ji přivítal malý špinavý kumbál s karimatkou a dekou.
Článek
Chorvatsko od 1. 7. nečekaně změnilo podmínky pro cestování: Co vše pro vstup do této země potřebujete?
Chorvatsko od 1. 7. nečekaně změnilo podmínky pro cestování: Co vše pro vstup do této země potřebujete? Vyrážíte na letní dovolenou do Chorvatska? V tom případě se mějte na pozoru. Tato balkánská země od 1. července nečekaně změnila podmínky, které musíte dodržet při překročení chorvatských hranic. Chorvatsko se v zásadě vrací k opatřením, která platila před dvěma týdny. Jaké jsou tedy aktuální podmínky pro cestování do Chorvatska?
Článek
Rhétská dráha – od švýcarských fondue k italskému gelatu
Rhétská dráha – od švýcarských fondue k italskému gelatu Se švýcarskými horami a lyžováním jdou skoro ruku v ruce také typicky červené vláčky, které v kantonu Graubünden spravuje největší soukromá železniční společnost Rhétská dráha. Vlakem se tu pohodlně můžete vypravit za lyžováním, za pěším výletem, za výhledem na ledovce, za švýcarskými fondue nebo i za italským gelatem.
Článek
Krokodýl Dundee: Jak se změnili hlavní představitelé?
Krokodýl Dundee: Jak se změnili hlavní představitelé? Od natáčení oblíbené komedie o Australanovi Miku Dundeem a newyorské novinářce Sue uběhlo už 33 let. Film byl kasovním trhákem a do Austrálie díky filmu začaly proudit davy turistů. Jak se za více než tři desítky let změnili hlavní představitelé a co dnes dělají?
Článek
Zemřela hvězda seriálu Orange Is The New Black. Herci Bradu Williamovi Henkemu bylo pouhých 56 let
Zemřela hvězda seriálu Orange Is The New Black. Herci Bradu Williamovi Henkemu bylo pouhých 56 let Fanoušky slavného seriálu Orange Is The New Black, a nejen ty, zasáhla velmi smutná zpráva. V pouhých 56 letech zemřel 29. listopadu 2022 herec Brad William Henke, který v hvězdném seriálu z produkce Netflixu ztvárnil roli dozorce Desiho Piscatella. O úmrtí tohoto velkého herce s laskavým srdcem informoval jeho manažer Matt DelPiano.
Článek
Berenika Kohoutová má billboard na newyorské Times Square. Vnoučata budou čumět! napsala na Instagramu
Berenika Kohoutová má billboard na newyorské Times Square. Vnoučata budou čumět! napsala na Instagramu Po Ewě Farne, Lenny nebo Báře Polákové září na billboardu na newyorské Times Square další česká žena. A to Berenika Kohoutová, která je jak skvělá herečka, tak i zpěvačka. Nejen díky svému nejnovějšímu songu Tři tečky se stala další českou tváří kampaně Spotify Equal, která dává více prostoru ženám na hudební scéně.
Článek
SNOW tour tipy: Schilthorn – prázdné sjezdovky v jednom z nejkrásnějších údolí světa
SNOW tour tipy: Schilthorn – prázdné sjezdovky v jednom z nejkrásnějších údolí světa Švýcarský areál Schilthorn leží v údolí Lauterbrunnen, které se vyznačuje kolmými skalnatými stěnami a 72 vodopády a je považované za jedno z nejkrásnějších míst nejen Švýcarska, ale i světa. Schilthorn nás uvítal prázdnými členitými sjezdovkami a tím nejlepším výhledem z otáčivé restaurace Piz Gloria (2 970 m).
Článek
Práce snů pro ženy: Tenhle sexy milionář shání asistentku, která s ním procestuje svět
Práce snů pro ženy: Tenhle sexy milionář shání asistentku, která s ním procestuje svět Plánujete, že začnete po práci vydělávat? Anebo vás to ve stávajícím zaměstnání nebaví a chtěla byste změnu? V tom případě pro vás máme horký tip. Odpovězte na inzerát fešného milionáře Matthewa Lepreho, který k sobě aktuálně hledá pravou ruku. Kromě toho, že své asistentce nabízí nejméně 1,1 milionu ročně, hodlá s ní procestovat celý svět.
Článek
Malinô Brdo – oáza klidu a nejširší sjezdovka jen pár minut od Ružomberka
Malinô Brdo – oáza klidu a nejširší sjezdovka jen pár minut od Ružomberka Leží sice přímo u města Ružomberok, ale trochu s ním hraje na schovávanou. Je bezvadně dostupný, ale městský ruch sem nedoléhá. Řeč je o slovenském areálu Malinô Brdo, který se před průmyslovou atmosférou Ružomberku schovává za hřebínkem do horského údolíčka a kromě klidu nabídne i jednu z nejširších sjezdovek Slovenska.
Článek
Zermatt – jiný svět pod Matterhornem
Zermatt – jiný svět pod Matterhornem Švýcarské středisko Zermatt je opředené tou nejhonosnější pověstí, a skutečnosti ji snad ještě předchází. Zimní pobyt tady vás sice vyjde možná dráž, než exotická dovolená u moře, nicméně tahle Švýcarská perla ležící u nohou majestátného Matterhornu by rozhodně neměla chybět na tzv. bucket listu žádného lyžaře.
Článek
Thajský pokrm Koi Pla je nejnebezpečnějším jídlem světa. Ročně zabije až 20 tisíc lidí
Thajský pokrm Koi Pla je nejnebezpečnějším jídlem světa. Ročně zabije až 20 tisíc lidí Thajská národní kuchyně je oblíbená po celém světě. Přesto existuje jedno konkrétní thajské jídlo, kterému bychom se měli vyhnout. Může mít totiž katastrofální následky na naše zdraví. Jedná se o pokrm Koi Pla, který dle odhadů ročně v Thajsku zabije až 20 tisíc lidí. Toto nebezpečné jídlo totiž způsobuje rakovinu jater.
Článek
Hudba obnovuje vzpomínky: Bývalá primabalerína trpící Alzheimerovou chorobou si rozpomněla na své mládí díky hudbě z Labutího jezera
Hudba obnovuje vzpomínky: Bývalá primabalerína trpící Alzheimerovou chorobou si rozpomněla na své mládí díky hudbě z Labutího jezera S konkrétní hudbou má řada z nás spojené příjemné i nepříjemné okamžiky svého života. Když slyšíme srdcovou melodii, jako bychom se jejím prostřednictvím vrátili zpátky do minulosti. Tak jako bývalá primabalerína New York Ballet Marta Gonzalezová. Tato žena trpící Alzheimerovou chorobou si rozpomněla právě díky hudbě z Labutího jezera.
Článek
Koronavirus může mít u dětí příznaky podobné Kawasakiho chorobě. Nejvíce dětských pacientů hlásí USA a Velká Británie
Koronavirus může mít u dětí příznaky podobné Kawasakiho chorobě. Nejvíce dětských pacientů hlásí USA a Velká Británie Britské a americké děti trápí v současnosti záhadné zánětlivé onemocnění, které se svými příznaky podobá vzácné Kawasakiho chorobě. Děti mají přetrvávající horečku, jejich tělo je poseto vyrážkou, trpí bolestmi žaludku a rovněž zvrací. Lékaři mají podezření, že tento závažný stav u dětí způsobuje právě nový koronavirus.
Článek
Ideál ženské krásy napříč různými kulturami: Od Thajska až po Indii
Ideál ženské krásy napříč různými kulturami: Od Thajska až po Indii Pokud se někoho ve svém okolí zeptáte, jak si představuje ideál krásy, je pravděpodobné, že odpovědi se zas tak příliš lišit nebudou. Rovnoměrné křivky, zdravé vlasy, rovné a bílé zuby. Co však platí pro nás, nemusí platit pro zbytek světa. Jak si ideál krásy představují africké domorodé kmeny, Japonci nebo Maoři z Nového Zélandu?