Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Táňa Pauhofová sdílela krásnou rodinnou fotku. Svou dceru Mílu poprvé ukázala světu
Táňa Pauhofová sdílela krásnou rodinnou fotku. Svou dceru Mílu poprvé ukázala světu Slovenská herečka Táňa Pauhofová si své soukromí drží jako oko v hlavě. Tentokrát ale udělala výjimku a na Instagramu sdílela společnou fotku se svým manželem Jonatánem Pastirčákem a několikaměsíční dcerkou Mílou. Co říkáte na hereččinu holčičku, na koho je podobná?
Článek
Miminko díky svým prvním brýlím konečně poprvé ostře uvidělo svět kolem. Tento neuvěřitelně roztomilý okamžik vás dostane
Miminko díky svým prvním brýlím konečně poprvé ostře uvidělo svět kolem. Tento neuvěřitelně roztomilý okamžik vás dostane Představte si, že okolní svět znáte pouze podle zvuků a hlasů, dále vám k jeho vnímání pomáhá čich a hmat. Pomocí zraku vše vidíte pouze v mlhavých obrysech. Právě takto vnímal své okolí několikaměsíční chlapeček Christian. Ovšem do té doby, než mu jeho maminka nasadila speciální dioptrické brýle. Jeho reakce byla naprosto dokonalá.
Článek
Simona Krainová se ukázala v kratších vlasech bez prodloužení. Tenhle účes jí neskutečně sekne
Simona Krainová se ukázala v kratších vlasech bez prodloužení. Tenhle účes jí neskutečně sekne Modelka Simona Krainová se rozhodla pro pořádný detox. Spolu se svým manželem Karlem Vágnerem a společnými přáteli se momentálně účastní ajurvédského pobytu na Srí Lance, odkud pravidelně sdílí fotky na svém Instagramu. Kromě fotek v plavkách fanoušky Simony Krainové zaujal její nový účes, který ji nehorázně sluší. Souhlasíte?
Článek
Levné cestování v Asii: Kde vás dovolená vyjde levněji než v Chorvatsku?
Levné cestování v Asii: Kde vás dovolená vyjde levněji než v Chorvatsku? Dech beroucí příroda, neopakovatelná atmosféra, spousta zážitků a k tomu všemu ceny, o kterých si v evropských městech můžeme nechat jen zdát. I to je Asie. Pokud se vyhnete drahým turistickým letoviskům, vyjde vás pobyt levněji než v Chorvatsku. Víte, kam vyrazit za nejkrásnějšími plážemi a kam za pořádným dobrodružstvím?
Článek
8 nejkrutějších trestů za znásilnění, které se provádí dodnes
8 nejkrutějších trestů za znásilnění, které se provádí dodnes Udává se, že je ročně v České republice znásilněno přibližně dvanáct tisíc žen, ovšem jen pět procent z nich má odvahu se svěřit a celou událost nahlásit. Když se však násilník dostane před soud, mnohdy dostane takový trest, který ani zdaleka neodčiní to, co zneužité ženě způsobil.
Článek
Simona Krainová jako Pamela z Pobřežní hlídky: Podívejte se, jak jí to sekne
Simona Krainová jako Pamela z Pobřežní hlídky: Podívejte se, jak jí to sekne Modelka a influencerka Simona Krainová ještě nedávno vylepšovala své tělo na detoxikačním programu na Srí Lance. Tentokrát nejen s manželem, ale i se dvěma syny odcestovala na exotické Maledivy. Zde Simona Krainová pořídila fotku v červených jednodílných plavkách, v nichž podle mnohých vypadá jako Pamela Anderson z Pobřežní hlídky.
Článek
Zemřel americký spisovatel Cormac McCarthy, autor knih Cesta a Tahle země není pro starý. Bylo mu 89 let
Zemřel americký spisovatel Cormac McCarthy, autor knih Cesta a Tahle země není pro starý. Bylo mu 89 let Příznivce světa literatury, ale i filmu zasáhla velmi smutná zpráva. Ve věku 89 let zemřel slavný americký spisovatel Cormac McCarthy. Tohoto velikána oplakává i Stephen King, který o něm napsal, že šlo o největšího amerického romanopisce současnosti.
Článek
Japonci a jejich podivné vynálezy. Čím vším se nám snaží usnadnit život?
Japonci a jejich podivné vynálezy. Čím vším se nám snaží usnadnit život? Japonsko je zemí, která se rozhodně nebojí nových vynálezů a inovací. Je to země s jednou z nejsilnějších ekonomik světa a její vynálezci neustále přemýšlí, čím by mohli lidem usnadnit a zefektivnit život. Ačkoliv jsou některé jejich nápady naprosto geniální, které si bezpochyby zaslouží nálepku „ujeté“.
Článek
Jessica Alves se ukázala poprvé bez mejkapu. Takto vypadá bývalý Ken Rodrigo Alves po 75 plastických operacích
Jessica Alves se ukázala poprvé bez mejkapu. Takto vypadá bývalý Ken Rodrigo Alves po 75 plastických operacích Živoucí Barbie Jessica Alves, která vstoupila do povědomí jako Ken Rodrigo Alves, ukázala světu svou pravou tvář. Svým fanouškům se poprvé odhalila bez make-upu. Tato transgender hvězda, která je více než jeden rok ženou, odvážně ukázala stav svého obličeje po 75 plastických operacích.
Článek
Mladý pár šokoval na Facebooku statusem, že nikdy nebude mít vlastní dítě. Muž totiž podstoupil vasektomii
Mladý pár šokoval na Facebooku statusem, že nikdy nebude mít vlastní dítě. Muž totiž podstoupil vasektomii Na sociálních sítích zamilovaní partneři dávají druhým vědět, že se zasnoubili, vzali se nebo se jim narodilo miminko. To kolumbijští partneři Nathalie Guzmanová a Andrés Flu šokovali na Facebooku jiným statusem. Sdíleli zde fotku z kliniky, kde Andrés dobrovolně podstoupil vasektomii. Co je k tomu vedlo a proč nikdy nechtějí mít společné dítě?
Článek
Den Země slavíme 22. dubna. Letos už po padesáté
Den Země slavíme 22. dubna. Letos už po padesáté Den Země každoročně připadá na 22. dubna. Tento den, který nás upozorňuje na ekologické hrozby a učí nás recyklovat odpad a chovat se zodpovědně, má kořeny již v roce 1970. Poprvé byl totiž 22. dubna 1970 slaven v americkém San Francisku. V letošním roce si Den Země, který patří k největším světovým svátkům, připomínáme už po padesáté.
Článek
Nakupujete zásoby na přípravu vánočního cukroví? Dejte si pozor na druh skořice, který použijete
Nakupujete zásoby na přípravu vánočního cukroví? Dejte si pozor na druh skořice, který použijete Není skořice jako skořice. Myslete na to, až budete nakupovat ingredience na přípravu vánočního cukroví. Ve většině případů si totiž z obchodu namísto pravé skořice z Cejlonu přinesete čínskou kassiu, která má odlišnou chuť a navíc může uškodit vašemu tělu. Na obalu těchto koření se bohužel země původu neuvádí. Víme ale, jak je od sebe rozeznat.
Článek
Jak se žije lidem v Severní Koreji: Mají předepsané účesy a povolenou marihuanu
Jak se žije lidem v Severní Koreji: Mají předepsané účesy a povolenou marihuanu V posledních dnech se ve zpravodajství celého světa opět objevuje Severní Korea a její vůdce Kim Čong-un. Ten měl podstoupit náročnou operaci a nyní se tak diskutuje o tom, zda je vůbec naživu. Je jasné, že jeho úmrtí by otřáslo tuhým komunistickým režimem a život obyvatel by se mohl výrazně změnit. Jak se ale nyní žije lidem v KLDR?
Článek
Nejvíce extrémní případy trestání manželek z celého světa
Nejvíce extrémní případy trestání manželek z celého světa Nevěra k partnerským vztahům patří již od pradávna. V každé zemi mají však lidé na nevěru trochu odlišný názor a je úplně jedno, zda nevěrníkem byl muž či žena.
Článek
Britská teenegerka spáchala během karantény sebevraždu. Nezvládla sociální odloučení
Britská teenegerka spáchala během karantény sebevraždu. Nezvládla sociální odloučení Pandemie koronaviru a s ní související nouzový stav nás donutily žít zcela jinými životy. Držíme se doma a snažíme se stýkat s co nejužším okruhem lidí. Sociální izolaci však spousta lidí snáší po psychické stránce velmi špatně. Karanténu a odloučení od lidí bohužel psychicky nezvládla Bethany Palmerová, která si ve svých 17 letech sáhla na život.