Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Táňa Pauhofová sdílela krásnou rodinnou fotku. Svou dceru Mílu poprvé ukázala světu
Táňa Pauhofová sdílela krásnou rodinnou fotku. Svou dceru Mílu poprvé ukázala světu Slovenská herečka Táňa Pauhofová si své soukromí drží jako oko v hlavě. Tentokrát ale udělala výjimku a na Instagramu sdílela společnou fotku se svým manželem Jonatánem Pastirčákem a několikaměsíční dcerkou Mílou. Co říkáte na hereččinu holčičku, na koho je podobná?
Článek
Známá česká influencerka má prý nejkrásnější zadek na světě: Souhlasíte?
Známá česká influencerka má prý nejkrásnější zadek na světě: Souhlasíte? Pevný a kulatý zadeček u žen patří k současným ideálům krásy. Ovšem i v tomto případě není nic zadarmo, protože žena si jej musí vydřít pravidelným cvičením. Kdo má aktuálně nejkrásnější zadek na světě? Podle pozitivních reakcí na sociálních sítích jde o známou českou influencerku a podnikatelku Nelu Slovákovou. Souhlasíte s tímto tvrzením?
Článek
Tato holčička má nejkrásnější řasy na světě. Všechny ženy jí mohou jen závidět
Tato holčička má nejkrásnější řasy na světě. Všechny ženy jí mohou jen závidět Každá žena se snaží být krásná a udělá pro to téměř vše, co je v jejich silách. Naštěstí dnes již existuje spousta kosmetických přípravků, které ženám pomáhají vzhled vylepšit.
Článek
Ruská sestřička Nadja se starala o pacienty s koronavirem spoře oděná. Nyní dostala nabídku od výrobce spodního prádla
Ruská sestřička Nadja se starala o pacienty s koronavirem spoře oděná. Nyní dostala nabídku od výrobce spodního prádla Není to tak dlouho, co svět obletěla fotka 23leté ruské sestřičky Nadji, která pečovala o pacienty s novým koronavirem oděná pouze do průhledného ochranného obleku a spodního prádla. Ačkoli od vedení nemocnice v Tule dostala disciplinární trest, otevřely se jí nové možnosti. Oslovil ji výrobce spodního prádla, který jí nabídl místo modelky.
Článek
Lidé si o Jeanette a Tiffiny myslí, že jsou sestry. Matka s dcerou však vypadají skvěle díky fitness
Lidé si o Jeanette a Tiffiny myslí, že jsou sestry. Matka s dcerou však vypadají skvěle díky fitness Říká se, že jablko nepadá daleko od stromu. V případě 35leté fitness trenérky Tiffiny Hall a její maminky Jeanette toto rčení platí dvojnásob. Když se na tyto dvě ženy podíváte, jenom stěží byste řekli, že jde o matku s dcerou, mezi kterými je 30letý rozdíl. Proč vypadají tak skvěle? Díky tomu, že se zamilovaly do světa fitness.
Článek
Princezna Diana zemřela před 25 lety při autonehodě. V Paříži má vlastní náměstí poblíž místa, kde došlo k osudové havárii
Princezna Diana zemřela před 25 lety při autonehodě. V Paříži má vlastní náměstí poblíž místa, kde došlo k osudové havárii Ve středu 31. srpna 2022 uplynulo 25 let od smrti princezny Diany. Královna lidských srdcí zemřela 31. srpna 1997 při autonehodě v tunelu u pařížského mostu Alma. Smrt princezny Diany si aktuálně po čtvrtstoletí připomínají lidé po celém světě. Dianě zapalují svíčky, píšou vzkazy, vystavují její fotky a vzpomínají i na její charitativní činnost.
Článek
Německý divočák, který ukradl nudistovi laptop, je celebritou. Lidé podepisují petici proti jeho odstřelu
Německý divočák, který ukradl nudistovi laptop, je celebritou. Lidé podepisují petici proti jeho odstřelu Bachyně prasete divokého žijící poblíž berlínského jezera Teufelssee se nechtěně proslavila, když začátkem srpna odcizila nudistovi igelitku s drahým notebookem. Fotka, na které nahý muž pronásleduje divočáka, obletěla celý svět. Lidé nyní podepisují petici proti odstřelu tohoto divokého zvířete. Svůj podpis zatím připojilo více než osm tisíc lidí.
Článek
Policista se u tragické dopravní nehody zachoval jako pravý otec: Jeho přístup dojímá svět
Policista se u tragické dopravní nehody zachoval jako pravý otec: Jeho přístup dojímá svět Policisté, hasiči i záchranáři vám potvrdí, že nejhorší částí jejich práce je zasahovat u tragických dopravních nehod, během kterých umírají lidé. Zvlášť jde-li o děti, nebo dokonce celé rodiny. Uznání si zaslouží americký policista Nick Struck, který po těžké autonehodě rozptyloval malou holčičku, která jako jediná z rodiny vyvázla bez újmy.
Článek
Australská cyklistka dala napít z lahve žíznivému koalovi: Nevědomky jej ohrozila na životě
Australská cyklistka dala napít z lahve žíznivému koalovi: Nevědomky jej ohrozila na životě Ničivé požáry v Austrálii mají na svědomí desítky lidských životů. Zahynuly při nich i miliardy zvířat. Přeživší zvířata jsou popálená či jinak zraněná, trpí nedostatkem potravy i vody. Aby přežila, ztrácejí plachost a vydávají se za záchranou vstříc lidem. Svět tak nedávno obletělo video, v němž cyklistka dává pít ze své lahve žíznivému koalovi.
Článek
Lucie Vondráčková díky kudrnatým vlasům prokoukla. Nový účes jí náramně sluší, shodují se fanoušci
Lucie Vondráčková díky kudrnatým vlasům prokoukla. Nový účes jí náramně sluší, shodují se fanoušci Zpěvačka Lucie Vondráčková má novou image, díky které podle svých fanoušků neskutečně omládla a rozkvetla. Z rovných vlasů přešla na kudrliny, které jí opravdu sluší. I když má Lucie Vondráčková již 42 let, stále vypadá jako děvčátko. Co na její proměnu říkáte?
Článek
Eva Perkausová si užívá na Maledivách. Svůj Instagram zaplnila fotkami v plavkách
Eva Perkausová si užívá na Maledivách. Svůj Instagram zaplnila fotkami v plavkách Oblíbená moderátorka Eva Perkausová odletěla se svým partnerem Ivanem před mrazy, sněhem a ledovkou za sluníčkem. Aktuálně se koupe v tyrkysovém moři a opaluje na písečné pláži na exotických Maledivách. A nezapomíná o tom informovat na svém Instagramu, kde se svým fanouškům ukazuje nejen v plavkách.
Článek
Těhotná Zorka Hejdová to má za pár. Podívejte se, jak moc jí těhotenství sluší
Těhotná Zorka Hejdová to má za pár. Podívejte se, jak moc jí těhotenství sluší Moderátorku Zorku Hejdovou jsme byli spoustu let zvyklí vídat spolu s jejím manželem Mírou Hejdou v pořadu Snídaně s Novou. Pro oblíbenou moderátorku však nastává nová životní etapa. Je těhotná a brzy na svět přivítá miminko. Že Zorce Hejdové těhotenství nesmírně sluší, dokazují i fotky, které pravidelně přidává na svůj Instagram.
Článek
Izraelská fotografka Julia Taits zachycuje kouzlo žen, mužů a dětí s albinismem. Jejich nadpozemská krása je dechberoucí
Izraelská fotografka Julia Taits zachycuje kouzlo žen, mužů a dětí s albinismem. Jejich nadpozemská krása je dechberoucí Lidé s albinismem jsou vzácní a výjimeční. Toho si je vědoma také fotografka Julia Taits, která na svých snímcích zachycuje albíny z celého světa. Svůj fotografický projekt nazvala příznačně Porcelain Beauty neboli Porcelánová krása. Fotky, na kterých zdůrazňuje nadpozemské kouzlo albínů, si můžete prohlédnout také na Instagramu této umělkyně.
Článek
Těhotná Eva Perkausová vysvětlila, proč se nechlubí těhotenským bříškem. Její odpověď byla stručná
Těhotná Eva Perkausová vysvětlila, proč se nechlubí těhotenským bříškem. Její odpověď byla stručná Moderátorka CNN Prima News Eva Perkausová již za pár týdnů přivítá na světě vytoužené miminko, která aktuálně nosí pod srdcem. Tato krásná žena není ovšem jako další slavné nastávající maminky a fotkami svého těhotenského bříška se na sociálních sítích příliš nechlubí. Eva Perkausová prozradila, proč to tak má nastavené.
Článek
Ženský klín je jako zahrada. Francouzská umělkyně Alexandra Sophie ukazuje jeho proměnu od dívky až po sexuální bohyni
Ženský klín je jako zahrada. Francouzská umělkyně Alexandra Sophie ukazuje jeho proměnu od dívky až po sexuální bohyni Francouzská umělkyně Alexandra Sophie, jejíž fotky zdobí titulní strany známých ženských magazínů, uskutečnila velmi zajímavý projekt. Prostřednictvím svého fotoaparátu pohlédla na ženský klín jako na zahradu, která rozkvétá, kvete, plodí a uvadá. Jak se vám líbí způsob, kterým pohlíží na proměnu ženského klína a ženské sexuality?
Článek
Jak dnes vypadá “nejošklivější nevěsta na světě”? Zhubla a stala se z ní kočka
Jak dnes vypadá “nejošklivější nevěsta na světě”? Zhubla a stala se z ní kočka Jak byste se tvářili na to, kdyby se fotografie z vaší svatby staly virálními? Nikoliv kvůli něčemu vtipnému, co se na vaší svatbě stalo, ale kvůli tomu, že jste v očích veřejnosti zkrátka “oškliví”? Své by o tom mohla vyprávět Ruska Elena, kterou lidé nazvali “nejošklivější nevěstou na světě”. Jak vypadá dnes? Z její krásy všem spadne brada.