Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Svatební šaty s pestrobarevnou sukní: Tento netradiční svatební trend si zamilovaly tisíce žen z celého světa
Svatební šaty s pestrobarevnou sukní: Tento netradiční svatební trend si zamilovaly tisíce žen z celého světa Každá žena sní o tom, že bude na svůj den D vypadat jako princezna. Tradice říká, že nevěsta by měla mít sněhově bílé šaty. Co když se ovšem chcete vymykat a být výjimečná? Potom vám jistě do oka padnou svatební šaty kreativní umělkyně Taylor Ann Linko, která z nich metodou ombré vytváří nadpozemsky krásné kousky.
Článek
Žen se zelenýma očima je ve světě jako šafránu. Jsou tajemné a mužům se z nich podlamují kolena
Žen se zelenýma očima je ve světě jako šafránu. Jsou tajemné a mužům se z nich podlamují kolena Zelené oči jsou velmi vzácné a podmanivé. Když potkáte ženu, která je má, jen horko těžko od ní odpoutáte zrak. Majitelky zelených očí zkrátka vyčnívají z davu a bývají centrem pozornosti. Aby ne, zelené oči mají jenom dvě procenta lidí na světě, z nichž většina jsou právě ženy. Máte i vy zelené oči?
Článek
Umělkyně Mihaeala Noroc fotí na ulicích nejkrásnější ženy světa: Prohlédněte si její Atlas krásy
Umělkyně Mihaeala Noroc fotí na ulicích nejkrásnější ženy světa: Prohlédněte si její Atlas krásy Rumunská fotografka Mihaela Noroc procestovala v posledních pěti letech více než šedesátku zemí. V každém koutě světa hledala nádherné ženy, jejichž krásu zachytila na unikátních portrétních fotografiích. Mihaelu v její úsilí nezastavilo ani narození dcerky, která ji doprovází na cestách.
Článek
Izraelská fotografka Julia Taits zachycuje kouzlo žen, mužů a dětí s albinismem. Jejich nadpozemská krása je dechberoucí
Izraelská fotografka Julia Taits zachycuje kouzlo žen, mužů a dětí s albinismem. Jejich nadpozemská krása je dechberoucí Lidé s albinismem jsou vzácní a výjimeční. Toho si je vědoma také fotografka Julia Taits, která na svých snímcích zachycuje albíny z celého světa. Svůj fotografický projekt nazvala příznačně Porcelain Beauty neboli Porcelánová krása. Fotky, na kterých zdůrazňuje nadpozemské kouzlo albínů, si můžete prohlédnout také na Instagramu této umělkyně.
Článek
Influencerku vyhodili ze supermarketu kvůli nevhodnému outfitu. Myslí si, že se stala obětí fóbie z krásných žen
Influencerku vyhodili ze supermarketu kvůli nevhodnému outfitu. Myslí si, že se stala obětí fóbie z krásných žen Brazilská influencerka a modelka Kerolay Chaves si na sociálních sítích postěžovala na chování zaměstnanců jednoho ze supermarketů v brazilském městě Belo Horizonte. Když totiž vyrazila na nákup, z tohoto obchodu ji vyhodili kvůli nevhodnému oblečení. Osobně si myslí, že je to kvůli tomu, že je příliš krásná.
Článek
Dvě třetiny Češek se holí alespoň jednou týdně, strojek s žiletkou je jasnou volbou pro 80 % žen
Dvě třetiny Češek se holí alespoň jednou týdně, strojek s žiletkou je jasnou volbou pro 80 % žen České ženy mají v otázce holení jasno. Nejnovější průzkum společnosti dm drogerie markt ukázal, že 7 z 10 Češek se chloupků zbavuje alespoň jednou týdně, naopak vůbec se neholí pouhých 5 % žen. Velkou motivací k holení je vlastní pocit hygieny a pohodlí, ale i pohled partnera či partnerky. Mezi nejoblíbenější techniky se řadí depilace žiletkou.
Článek
Světový den jídla si každoročně připomínáme 16. října. Ukazuje nůžky mezi chudobou a blahobytem
Světový den jídla si každoročně připomínáme 16. října. Ukazuje nůžky mezi chudobou a blahobytem Světový den jídla se 16. října slaví již od roku 1981. Tento významný mezinárodní den si každoročně připomíná více než 150 zemí světa. Světový den jídla přitom vznikl na základě rozhodnutí Organizace OSN pro výživu a zemědělství. Co je jeho podstatou?
Článek
V 6 letech získala titul nejkrásnější děvčátko na světě. V 10 letech je ruská holčička Anastasia Knyazeva ještě hezčí
V 6 letech získala titul nejkrásnější děvčátko na světě. V 10 letech je ruská holčička Anastasia Knyazeva ještě hezčí Ruská holčička Anastasia Knyazeva obdržela koncem roku 2017 pomyslný titul nejkrásnější děvčátko na světě. Tato slečna s obrovskýma modrýma očima a porcelánovou pletí má v současnosti 10 let a je snad ještě hezčí. Přesvědčit se o tom můžete i díky jejímu Instagramu, který sleduje více než 1,2 milionu lidí.
Článek
Normální tělesná teplota už není 37 ºC. Vědci ze Stanfordské univerzity spočítali novou hodnotu
Normální tělesná teplota už není 37 ºC. Vědci ze Stanfordské univerzity spočítali novou hodnotu Pokud máte doma tradiční rtuťový teploměr, teplota 37 °C je u něj vyznačena červenou drážkou. Tento údaj však podle vědců ze Stanfordské univerzity odpovídá normální tělesné teplotě člověka žijícího v 19. století. Američtí vědci poukazují na to, že běžná teplota lidského těla klesla, a to na 36,6 °C.
Článek
Suchá, citlivá pokožka i hormonální akné aneb 5 způsobů, jak přechod změní vaši kůži
Suchá, citlivá pokožka i hormonální akné aneb 5 způsobů, jak přechod změní vaši kůži V období přechodu prochází ženské tělo celou řadou změn od přibývání na váze až po nebezpečné řídnutí kostí. Ušetřena není ani pokožka, která začíná rapidně stárnout. Proměna pokožky během menopauzy může probíhat pozvolna, většinou však ke změnám dochází rychle a jsou výrazné. Na co se připravit a jaké jsou možnosti prevence či mírnění příznaků?
Článek
Z tlusté ošklivky sexy kráskou: Když se influencerka Jordyn Lyne namaluje, muži z ní šílí
Z tlusté ošklivky sexy kráskou: Když se influencerka Jordyn Lyne namaluje, muži z ní šílí Instagramerka a tiktokerka Jordyn Lyne je jako chameleon. V běžném životě byste tuto obézní dívku s tuctovým obličejem na ulici snadno přehlédli. Když se ale namaluje a vhodně obleče, muži jsou z ní doslova hotoví. Že je Jordyn Lyne mistryní proměn, dokazuje zejména na TikToku, kde má statisíce sledujících.
Článek
8 nejkrutějších trestů za znásilnění, které se provádí dodnes
8 nejkrutějších trestů za znásilnění, které se provádí dodnes Udává se, že je ročně v České republice znásilněno přibližně dvanáct tisíc žen, ovšem jen pět procent z nich má odvahu se svěřit a celou událost nahlásit. Když se však násilník dostane před soud, mnohdy dostane takový trest, který ani zdaleka neodčiní to, co zneužité ženě způsobil.
Článek
Příznaky infarktu, které se objevují zejména u žen
Příznaky infarktu, které se objevují zejména u žen Když nás ženy postihne infarkt, průběh bohužel není stejný jako u mužů. U obou pohlaví se symptomy klasického infarktu značně liší a mnohdy spousta žen ani netuší, že třeba právě infarkt prodělaly.
Článek
Jak se mění ženě poprsí během let? Takhle vypadají ve dvaceti, třiceti i čtyřiceti
Jak se mění ženě poprsí během let? Takhle vypadají ve dvaceti, třiceti i čtyřiceti Krásná a pevná ňadra chceme mít my ženy napořád, jenže čas je nemilosrdný a naše prsa se začínají chtíc nechtíc měnit. Co tedy v našem těle a především u našich prsou probíhá ve dvaceti, třiceti nebo ve čtyřiceti letech?
Článek
Zákon přitažlivosti existuje: Co muže na ženách nevědomky přitahuje?
Zákon přitažlivosti existuje: Co muže na ženách nevědomky přitahuje? Jak podle mužů vypadá ženský ideál krásy a jak by definovali svou femme fatale? Každý muž vám jistě řekne něco jiného. Nejde jenom o výrazný dekolt, pevný zadeček, pěkný obličej, inteligenci či laskavou povahu. Muže nenechají v klidu úplně jiné parametry ženské krásy, které je k zástupkyním něžnějšího pohlaví podvědomě přitahují jako magnet.
Článek
Co znamenají tyto ďolíčky na zádech? Jsou symbolem zdravého těla
Co znamenají tyto ďolíčky na zádech? Jsou symbolem zdravého těla Na ženském těle se ukrývá několik míst, která jsou prostě k zulíbání. Jedná se o maličkosti dodávající postavě tu pravou ženskost a něhu. Jednou takovouto maličkostí jsou i ďolíčky nad zadečkem a jak si v následujícím článku ukážeme, nejsou zde jen na okrasu, mají totiž svou vlastní funkci.