Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Zpozorovaly jste u sebe těchto 5 příznaků? Dejte si pozor, může jít o rakovinu děložního čípku
Zpozorovaly jste u sebe těchto 5 příznaků? Dejte si pozor, může jít o rakovinu děložního čípku Rakovina děložního čípku se v posledních letech stává obrovským strašákem všech žen. A to oprávněně! V České republice je ročně rakovina děložního čípku diagnostikována až 900 pacientkám a z toho až 40 % žen ročně zemře.
Článek
Američanka Iso Machado přežila setkání se žralokem poblíž Baham. K celé události došlo během její narozeninové oslavy
Američanka Iso Machado přežila setkání se žralokem poblíž Baham. K celé události došlo během její narozeninové oslavy Plavete si v moři a vedle vás se z ničeho nic objeví žralok. Právě tak vypadá noční můra každého dovolenkáře. Nepříjemné setkání se žralokem zažila na vlastní kůži Američanka Iso Machado. Měla však štěstí v neštěstí a dokonce tvrdí, že šlo o úžasný zážitek. Z celé této události vzniklo video, které můžete zhlédnout i vy.
Článek
Špinavé hrnky na kávu jsou živnou půdou pro bakterie a viry. Zvlášť na pracovišti se sdílenou kuchyňkou
Špinavé hrnky na kávu jsou živnou půdou pro bakterie a viry. Zvlášť na pracovišti se sdílenou kuchyňkou Patříte mezi milovníky kávy? V tom případě si tento nápoj jistě připravujete několikrát za den do svého oblíbeného šálku nebo hrníčku. Tuto nádobu však nezapomeňte poctivě umývat. Pokud hrníček před dalším použitím jenom opláchnete studenou vodou nebo jej použijete špinavý, stává se z něj podhoubí pro bakterie a viry.
Článek
Nebezpečné i zdraví neškodné HPV viry: Máte je, i když o nich nevíte
Nebezpečné i zdraví neškodné HPV viry: Máte je, i když o nich nevíte HPV viry jsou nejčastější sexuálně přenosnou infekcí. Nákazy těmito lidskými papillomaviry si často ani nevšimnete, neboť ve většině případů jsou neškodné a vaše imunita se s nimi rychle vypořádá. Některé typy HPV virů však způsobují genitální bradavičky a bohužel i rakovinu. Ovšem stoprocentně vás před nimi neochrání ani kondom.
Článek
Rasismus, agresivita a násilí amerických policistů: Češi žijící v USA zveřejnili na YouTube svůj vlastní názor na tento problém
Rasismus, agresivita a násilí amerických policistů: Češi žijící v USA zveřejnili na YouTube svůj vlastní názor na tento problém Amerikou zmítají rasové nepokoje, které vyvolala smrt Afroameričanů George Floyda a Raysharda Brookse, kteří zemřeli při policejním zásahu. Vlivem těchto událostí lidé v USA protestují proti násilí páchaném na afroamerické menšině. Objevují se i jiné názory. Svůj postoj k celé věci zveřejnil na YouTube český pár, který v USA žije přes pět let.
Článek
Veronika Kopřivová se ukázala rok po porodu v plavkách. Postavu snů předvedla na Havaji
Veronika Kopřivová se ukázala rok po porodu v plavkách. Postavu snů předvedla na Havaji Modelka Veronika Kopřivová je se svým snoubencem Miroslavem Dubovickým a roční dcerou Ellou ve víru cestování. 16 dnů strávili na Havaji a nyní vyrazili na road trip po západě USA. Veronika Kopřivová oko svých instagramových sledujících navíc potěšila fotkou plavkách z havajské pláže, na které jí to rok po porodu velmi sluší.
Článek
Vyčistěte svůj domov od virů chřipky: Co vše musíte dezinfikovat nebo vyhodit?
Vyčistěte svůj domov od virů chřipky: Co vše musíte dezinfikovat nebo vyhodit? Máte doma maroda s chřipkou, od kterého nechcete nic chytnout? Anebo jste se konečně zbavili chřipky vy sami a doufáte, že už neonemocníte? V tom případě byste měli od chřipkových virů důkladně vyčistit i svůj domov. Virus chřipky totiž dokáže přežít až 48 hodin, takže na vás může klidně číhat na každém rohu. Jak se jej zbavíte?
Článek
Tohle dokázal obyčejný polibek: Malá holčička se kvůli němu ocitla na pokraji smrti
Tohle dokázal obyčejný polibek: Malá holčička se kvůli němu ocitla na pokraji smrti I jeden nevinný polibek může mít pro malé dítě naprosto fatální následky. Toto varování sdíleli na sociální síti vystrašení rodiče roční Kaylah Merritové poté, co se ocitla na pokraji smrti. A kvůli čemu? Její příbuzný ji políbil na pusinku i přes to, že měl na rtech opar.
Článek
Půjčujete svým kamarádkám šminky? Příště si to raději rozmyslete
Půjčujete svým kamarádkám šminky? Příště si to raději rozmyslete Pamatujte, chlap ani kosmetika se nikdy nepůjčují, a to ani nejlepší kamarádce nebo sestře. Ve druhém případě byste si mohla zadělat na infekce, záněty, opary nebo kožní onemocnění. I když půjčení takové řasenky vypadá na první pohled nevinně, později by se vám to mohlo nepříjemně vymstít. Buďte majetnická a vše si nechte jenom pro sebe! 
Článek
Co pomáhá proti koronaviru: Obraťte se na bylinky a přírodní prostředky, které působí jako silná antivirotika
Co pomáhá proti koronaviru: Obraťte se na bylinky a přírodní prostředky, které působí jako silná antivirotika Koronavirus má u většiny nakažených lidí velmi slabý průběh, mnohdy dokonce probíhá bez příznaků. V těžších případech se projevuje jako velmi silná chřipka doprovázená zápalem plic. Při boji proti tomuto závažnému infekčnímu onemocnění virového původu vám mohou pomoci některé bylinky a přírodní přípravky, které mají silný antivirotický účinek.
Článek
Mýty o novém typu koronaviru. Nevznikl v laboratoři ani jej nepřenáší psi
Mýty o novém typu koronaviru. Nevznikl v laboratoři ani jej nepřenáší psi Téměř celý svět se nyní potýká s novým koronavirem, který v lidech pochopitelně vyvolává obavy a strach. Na základě toho se však rojí i mýty, které se nezakládají na pravdě a šíří jen paniku. Které to jsou?
Článek
Vakcíny proti koronaviru Pfizer, Moderna a AstraZeneca, ale i Sputnik, Novavax a Janssen: Jak fungují a čím se od sebe liší
Vakcíny proti koronaviru Pfizer, Moderna a AstraZeneca, ale i Sputnik, Novavax a Janssen: Jak fungují a čím se od sebe liší Vakcín proti koronaviru byla vyvinutá celá řada. Státy EU mohou aktuálně používat vakcíny Pfizer/BioNtech, Moderna a AstraZeneca, které schválila Evropská komise. V Česku se zatím očkuje prvními dvěma. Ve hře jsou však i další vakcíny proti koronaviru, včetně vakcín Sputnik, Novavax a Janssen. Na jaké bázi tyto vakcíny fungují?
Článek
Jak podpořit imunitu a předejít chřipce a nachlazení
Jak podpořit imunitu a předejít chřipce a nachlazení Zima je tady a spolu s ní přišlo i období častějších respiračních onemocnění. Venku je zima, doma teplo, ústřední topení vysušuje sliznice, navíc není nouze o dešťové nebo sněhové přeháňky. Jak se s tím má náš organismus vypořádat, když jde zároveň o období, kdy je naše imunita oslabená a každé setkání s bacily nebo viry nás oslabí ještě víc?
Článek
Opičí neštovice: Přenos, příznaky, inkubační doba a další fakta, která o této nemoci potřebujete vědět
Opičí neštovice: Přenos, příznaky, inkubační doba a další fakta, která o této nemoci potřebujete vědět Opičí neštovice se šíří světem. První případ tohoto závažného infekčního onemocnění byl zaznamenám také v Česku. Co to vlastně opičí neštovice jsou, jak se přenáší, jaké mají příznaky a jaká je jejich inkubační doba?
Článek
Jižní Korea bojuje s druhou vlnou koronaviru. Jihokorejští epidemiologové ji předvídali až na podzim či v zimě
Jižní Korea bojuje s druhou vlnou koronaviru. Jihokorejští epidemiologové ji předvídali až na podzim či v zimě V současné době v Česku debatujeme o možném nástupu druhé vlny koronaviru. Pandemie tohoto viru ve světě rozhodně nekončí. Jižní Korea již koncem letošního června dokonce otevřeně přiznala, že ji druhá vlna zasáhla.
Článek
Dvě Češky ztropily v Chorvatsku velkou ostudu: Vyhazovaly místní obyvatelky z pláže, která však nebyla soukromá
Dvě Češky ztropily v Chorvatsku velkou ostudu: Vyhazovaly místní obyvatelky z pláže, která však nebyla soukromá O velké pozdvižení se v Chorvatsku postaraly dvě Češky, o kterých píšou snad všechna chorvatská média. Při slunění na pláži na ostrově Drvenik Veli se pustily do místních obyvatelek. Chorvatky totiž doplavaly na pláž pod apartmánem, o níž si Češky myslely, že je soukromá. Ve skutečnosti nic jako “soukromá pláž” v Chorvatsku neexistuje.