Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Levná dovolená u moře 2019: Víte, kdy a kam vyrazit?
Levná dovolená u moře 2019: Víte, kdy a kam vyrazit? Přesvědčte se, že dovolená u moře nemusí stát desetitisíce. Připravili jsme pro vás několik tipů, které vám pomohou ušetřit bez hlídání každé koruny.
Článek
Tyto geniální triky vám usnadní letní dovolenou: Cesta k moři bude poklidnější a pobyt u moře pohodovější
Tyto geniální triky vám usnadní letní dovolenou: Cesta k moři bude poklidnější a pobyt u moře pohodovější Čas letních dovolených je v plném proudu. Abyste si užili pobyt u moře se vším všudy, shromáždili jsme pro vás několik geniálních triků, které byste měli znát i vy. Díky těmto vychytávkám se vám bude lépe cestovat, předejdete případným nepříjemnostem během pobytu a na pláži u vody zažijete větší pohodu.
Článek
Tereza Kerndlová má nové bydlení v jižním Španělsku. S manželem si koupila dům u moře
Tereza Kerndlová má nové bydlení v jižním Španělsku. S manželem si koupila dům u moře Zpěvačka Tereza Kerndlová si splnila svůj velký sen. Více než 8 let pravidelně jezdila do jižního Španělska, kde si vychutnávala slunce, moře a písečnou pláž. V této oblasti dle svých slov konečně zakotvila. Tereza Kerndlová si s manželem koupila na jihu Španělska dům u moře. O úchvatný výhled z terasy na moře se s ostatními podělila na Instagramu.
Článek
Varování před nebezpečným typem vln: Pokud vypadají takhle, nikdy do moře nechoďte
Varování před nebezpečným typem vln: Pokud vypadají takhle, nikdy do moře nechoďte Spousta z nás si nedovede představit lepší dovolenou než někde na krásné pláži u moře. Věděli jste ale, že existují různé druhy vln tříštící se o pobřeží? Některé, zvláště ty čtvercové, jsou velmi nebezpečné a my vám prozradíme proč.
Článek
Čistotu moře v Chorvatsku 2023 zjistíte díky interaktivní mapě. Ohledně kvality vody na chorvatských plážích budete stále v obraze
Čistotu moře v Chorvatsku 2023 zjistíte díky interaktivní mapě. Ohledně kvality vody na chorvatských plážích budete stále v obraze Chystáte se na dovolenou k Jadranu a chtěli byste vědět, kde je nejčistší moře v Chorvatsku? Stačí nahlédnout do interaktivní mapy chorvatského Institutu oceánografie a rybářství a budete okamžitě v obraze. Díky této mapě ihned zjistíte, zda je voda u chorvatské pláže, kam se chystáte na dovolenou, skutečně čistá.
Článek
Cesta do Chorvatska autem 2021: Přehled podmínek, které musíte splnit, abyste si užili dovolenou u moře
Cesta do Chorvatska autem 2021: Přehled podmínek, které musíte splnit, abyste si užili dovolenou u moře Chorvatsko patří k nejoblíbenějším destinacím, v níž statisíce Čechů každoročně tráví svou letní dovolenou. Ani letošní rok není výjimkou. Vzhledem ke koronavirové krizi to má však několik háčků. Plánujete letos cestu do Chorvatska autem? Máme pro vás přehled podmínek, které musíte při vstupu do tohoto jihoevropského státu splnit.
Článek
Šokující video z Chorvatska ukazuje moře zaneřáděné výkaly. Ve fekáliích se koupali turisté
Šokující video z Chorvatska ukazuje moře zaneřáděné výkaly. Ve fekáliích se koupali turisté Zátoka Osibova na chorvatském ostrově Brač patří k oblíbeným místům turistů. Tento záliv však není nedotčený a moře není křišťálově čisté, jak se na první pohled zdá. Nedaleký hotel totiž vypouští do zátoky Osibova fekálie, ve kterých se následně lidé nevědomky koupou. Tuto skutečnost potvrzuje nedávno vzniklé video, které vás rozhodně šokuje.
Článek
Útok žraloka v Rudém moři: Turista přišel o část nohy během vodního paraglidingu
Útok žraloka v Rudém moři: Turista přišel o část nohy během vodního paraglidingu Dvojice turistů, která si v jordánském letovisku Akaba u Rudého moře koncem letošního června zaplatila vodní paragliding, se vzpamatovává z velmi nepříjemného zážitku. Z adrenalinového sportu se totiž stal doslova boj o život. Na jednoho z mužů zaútočil žralok. Paryba náhle vyskočila z moře do vzduchu a muži ukousla část nohy.
Článek
Rasismus, agresivita a násilí amerických policistů: Češi žijící v USA zveřejnili na YouTube svůj vlastní názor na tento problém
Rasismus, agresivita a násilí amerických policistů: Češi žijící v USA zveřejnili na YouTube svůj vlastní názor na tento problém Amerikou zmítají rasové nepokoje, které vyvolala smrt Afroameričanů George Floyda a Raysharda Brookse, kteří zemřeli při policejním zásahu. Vlivem těchto událostí lidé v USA protestují proti násilí páchaném na afroamerické menšině. Objevují se i jiné názory. Svůj postoj k celé věci zveřejnil na YouTube český pár, který v USA žije přes pět let.
Článek
Večeře v restauraci na chorvatském Hvaru za 10 tisíc korun: Turistka z USA zůstala v šoku
Večeře v restauraci na chorvatském Hvaru za 10 tisíc korun: Turistka z USA zůstala v šoku Večeře v restauraci, kterou si americká influencerka Teona Mango dopřála na chorvatském Hvaru, se pěkně prodražila. Se svým partnerem za ni zaplatili 402 euro, tedy v přepočtu skoro 10 tisíc korun. Šokující účet následně influencerka zveřejnila na svém TikToku a zároveň prozradila, na jakých pokrmech si s partnerem konkrétně pochutnali.
Článek
Víte, co dělat, když se v moři dostanete do zpětného proudu? Tato znalost vám může během letní dovolené zachránit život
Víte, co dělat, když se v moři dostanete do zpětného proudu? Tato znalost vám může během letní dovolené zachránit život Toho, že se můžete v moři dostat do zpětného proudu a být tak v bezprostředním ohrožení života, si je vědom pouze málokdo. Na svou nevědomost nedávno doplatila česká turistka ve Španělsku, kterou v moři uvěznil zpětný proud a bohužel se utopila. Co tedy dělat, když se v moři dostanete do zpětného proudu a jak se z něj v pořádku dostat na pláž?
Článek
Influencerka Anna Šulcová vyrazila do Izraele. Vyzkoušela koupel v Mrtvém moři i bahenní masku
Influencerka Anna Šulcová vyrazila do Izraele. Vyzkoušela koupel v Mrtvém moři i bahenní masku Jedna z nejúspěšnějších českých influencerek Anna Šulcová se vydala s přáteli do Izraele. Coby turistka navštívila nejen druhé největší izraelské město Tel Aviv, nenechala si ujít ani výlet k Mrtvému moři. V tomto bezodtokém slaném jezeře se nejen vykoupala, ale dala si i bahenní masku.
Článek
Čtyři nápoje a jídlo na řeckém Mykonosu vyšlo turisty na 17 tisíc korun. Dali si koktejl, tři pomerančové šťávy a porci krevet
Čtyři nápoje a jídlo na řeckém Mykonosu vyšlo turisty na 17 tisíc korun. Dali si koktejl, tři pomerančové šťávy a porci krevet V dovolenkových destinacích na jihu Evropy může být pořádně draho. Na vlastní kůži se o tom přesvědčili italští turisté, kteří zavítali do restaurace na řeckém ostrově Mykonos. Překvapení Italové za jeden koktejl, tři pomerančové šťávy a jednu porci krevet zaplatili neuvěřitelných 711 eur, tedy v přepočtu 17 tisíc korun.
Článek
Zermatt – jiný svět pod Matterhornem
Zermatt – jiný svět pod Matterhornem Švýcarské středisko Zermatt je opředené tou nejhonosnější pověstí, a skutečnosti ji snad ještě předchází. Zimní pobyt tady vás sice vyjde možná dráž, než exotická dovolená u moře, nicméně tahle Švýcarská perla ležící u nohou majestátného Matterhornu by rozhodně neměla chybět na tzv. bucket listu žádného lyžaře.
Článek
U chorvatského pobřeží se objevila smrtelně jedovatá ryba. Invazivní čtverzubec stříbropásý je hrozbou pro rybáře i plavce
U chorvatského pobřeží se objevila smrtelně jedovatá ryba. Invazivní čtverzubec stříbropásý je hrozbou pro rybáře i plavce Pokud jste si mysleli, že na smrtelně jedovaté ryby narazíte pouze v exotických krajinách, musíme vás vyvést z omylu. Již po několikáté totiž chorvatští rybáři vylovili z Jaderského moře čtverzubce stříbropásého, který obsahuje extrémně silný jed tetrodotoxin. Co vám při kontaktu s touto rybou, která je v Jadranu invazivním druhem, hrozí?
Článek
Módní trendy roku 2022: V hlavní roli proužky, perly a minisukně
Módní trendy roku 2022: V hlavní roli proužky, perly a minisukně Zajímá vás, jaké módní trendy budou vévodit letošnímu roku 2022? Největší hity v oblasti módy se rozhodně nebudou držet při zemi. Ve hře je extravagance, zábavný styl i návrat starých trendy kousků. Které módní trendy roku 2022 by tedy neměly chybět ani ve vašem šatníku?