Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
3 nedočkavá znamení zvěrokruhu, která se na Vánoce připravují s předstihem. Už mají zabalené dárky a chystají vánoční výzdobu
3 nedočkavá znamení zvěrokruhu, která se na Vánoce připravují s předstihem. Už mají zabalené dárky a chystají vánoční výzdobu Vánoce tu máme až za několik týdnů, některá znamení zvěrokruhu se však na tyto nejoblíbenější svátky v roce připravují s opravdu velkým předstihem. Některá z nich už mají dokonce nakoupené a zabalené všech vánoční dárky a už se pomalu chystají na vánoční výzdobu a stavění stromečku. O která nedočkavá znamení zvěrokruhu se konkrétně jedná?
Článek
Vánoční dárky podle znamení zvěrokruhu: Býky potěšíte luxusem, Raky dárkem od srdce
Vánoční dárky podle znamení zvěrokruhu: Býky potěšíte luxusem, Raky dárkem od srdce Nevíte, co letos svým bližním pod stromeček? Zkuste jim tentokrát nakoupit vánoční dárky podle jejich znamení zvěrokruhu. Každé hvězdné znamení má totiž jiné preference a během Štědrého večera jim vykouzlí úsměv na tváři vždy něco jiného. Jaké dárky jsou tedy pro jednotlivá znamení tím pravým?
Článek
Nákup dámské obuvi přes internet je tvrdým oříškem. Megan Papas přišla s vychytávkou, díky které boty sednou i vám
Nákup dámské obuvi přes internet je tvrdým oříškem. Megan Papas přišla s vychytávkou, díky které boty sednou i vám Když si vybíráme nové boty přes internet, nikdy předem nevíme, zda nám sednou a budou nám slušet. Výběr té správné dámské obuvi je zkrátka náročnou záležitostí. Právě proto vám přijde vhod geniální vychytávka Novozélanďanky Megan Papas, kterou se momentálně baví celý internet.
Článek
Zbabělé rozchody přes internet. Tohle jsou ty nejnebezpečnější z nich
Zbabělé rozchody přes internet. Tohle jsou ty nejnebezpečnější z nich Sociální sítě vládnou světu a jejich vliv se odráží i co se týče seznamování. V dnešní době není nic výjimečného, že se pár potká právě na Facebooku, online seznamce či na jiné síti. Bohužel stejně jako v běžném životě, i ve virtuálním prostředí dochází k rozchodům, které ubližují.
Článek
Trh originálních výrobků MINT Market Praha přinese nejlepší vánoční dárky do Pražské tržnice
Trh originálních výrobků MINT Market Praha přinese nejlepší vánoční dárky do Pražské tržnice Víkend 30. 11. - 1. 12. bude v Pražské tržnici patřit trhu s designem, módou, šperky a delikatesami MINT Market Praha 26. Více než 100 českých a slovenských tvůrců otevře své stánky s originálními výrobky v halách č. 11, 17 a v jejich okolí.
Článek
Vánoční nakupování bez dětského pláče a zuřivých scén: Maminka Kristina Watts se podělila o trik, jak této pohromě zabránit
Vánoční nakupování bez dětského pláče a zuřivých scén: Maminka Kristina Watts se podělila o trik, jak této pohromě zabránit Chodíte nakupovat vánoční dárky se svými dětmi? V tom případě jste určitě na vlastní kůži zakusili, že se tato činnost neobejde bez dětského zuřivého pláče. Ale nemusí to být tak být vždy. Až příště s dětmi vyrazíte na vánoční nákupy, vyzkoušejte trik americké maminky Kristiny Watts, která přišla na to, jak zabránit dětským scénám v obchodech.
Článek
Jak zabalit vánoční dárek snadno a rychle? Tajemství je v ohýbání rohů balicího papíru do tvaru dopisní obálky
Jak zabalit vánoční dárek snadno a rychle? Tajemství je v ohýbání rohů balicího papíru do tvaru dopisní obálky Řada z nás má v tuto chvíli vánoční dárky již nakoupené, a tak se pouští do jejich balení. Ovšem někdy to bývá tvrdý oříšek. Jak tedy rychle a jednoduše zabalit vánoční dárek, aby zároveň vypadal hezky na pohled? Vyzkoušejte trik profesionálů, kteří balí vánoční dárky na zakázku. Při balení začínají vždy na rohu balicího papíru.
Článek
Tajný Ježíšek: Zaveďte tuto obdarovávací hru i u vás doma, odpadne vám starost s nákupem vánočních dárků
Tajný Ježíšek: Zaveďte tuto obdarovávací hru i u vás doma, odpadne vám starost s nákupem vánočních dárků Nákup vánočních dárků se v současnosti pro mnohé z nás stává velmi tvrdým oříškem, zvlášť když máme velmi širokou rodinu. Pořád však máte čas vyhnout se předvánočnímu shonu a ulevit tak nejen svým nervům, ale i peněžence. Řešením pro vás je stále oblíbenější obdarovávací hra Tajný Ježíšek. V čem spočívá její podstata?
Článek
Maminka sdílela na Instagramu seznam dárků, které chce její dcera k Vánocům. Některé sledující tím velmi pobouřila
Maminka sdílela na Instagramu seznam dárků, které chce její dcera k Vánocům. Některé sledující tím velmi pobouřila Štědrý večer pomalu klepe na dveře. Aby rodiče věděli, co koupit dětem k Vánocům, nechávají často své ratolesti psát dopis pro Ježíška nebo rovnou ucelený seznam vánočních přání. U této příležitosti sdílela australská influencerka Roxa Jacenko seznam dárků, které chce její dcera pod stromeček. A pořádně tím rozbouřila vody Instagramu.
Článek
Jak se obléct na vánoční večírek: Vsaďte na eleganci a nesnažte se být příliš sexy
Jak se obléct na vánoční večírek: Vsaďte na eleganci a nesnažte se být příliš sexy Chystáte se na vánoční večírek? Možná právě přemýšlíte nad tím, jak se na něj obléknout. Přípravu na firemní vánoční party rozhodně nepodceňujte. Abyste se vyhnula případnému trapasu, poradíme vám, co si vzít na sebe, a kterým outfitům se raději vyhnout.
Článek
Last Minute MINT Market v sobotu v Ostravě
Last Minute MINT Market v sobotu v Ostravě Ano, neobvyklá doba vyžaduje neobvyklá řešení, a tak se pořadatelé populárních trhů s nezávislým designem a módou rozhodli již jednou přesunutou akci uspořádat hned tento víkend. Sice hodně narychlo, ale nikoliv na úkor kvality.
Článek
Vánoční úklid: Jak ho zvládnout s přehledem a bez stresu
Vánoční úklid: Jak ho zvládnout s přehledem a bez stresu Vánoční úklid je snad jedinou věcí, na kterou se nikdo z nás netěší. Máte už nakoupené vánoční dárky, napečené cukroví, ale vánoční úklid stále odsouváte? Přinášíme vám několik rad, jak tuto vánoční povinnost zvládnout levou zadní a tolik se kvůli ní nestresovat.
Článek
Recept na medovníkové kuličky: Příprava tohoto vynikajícího vánočního cukroví je jednoduchá, z talíře ale zmizí mezi prvními
Recept na medovníkové kuličky: Příprava tohoto vynikajícího vánočního cukroví je jednoduchá, z talíře ale zmizí mezi prvními Chystáte se opět po roce, že se v nejbližších dnech pustíte do pečení vánočního cukroví? Vedle lineckého, perníčků a vanilkových rohlíčků určitě vyzkoušejte také výborné medovníkové kuličky. Toto vánoční cukroví chutná podobně jako oblíbený medovník nebo Marlenka a zaručeně se po něm během svátků zapráší.
Článek
Nejoriginálnější dárky seženete na předvánočních MINT Marketech v Brně a v Praze
Nejoriginálnější dárky seženete na předvánočních MINT Marketech v Brně a v Praze Ty nejlepší dárky si budou moci nakoupit návštěvníci předvánočních designových trhů MINT Market v Brně a v Praze. Víkend 14. - 15. prosince bude v Mosilana Hubu na Křenové ulici patřit MINT Marketu Brno 41.
Článek
Přál si na Vánoce motorku. Co ale opravdu dostal, vás určitě rozesměje
Přál si na Vánoce motorku. Co ale opravdu dostal, vás určitě rozesměje Za pár dní tu máme Vánoce a většina z nás pilně nakupuje dárky. Snažíme se dát každému pod stromeček to, co si přeje nebo o čem sní. To se týká hlavně dětí, které svá přání píší Ježíškovi. Tento chlapec toužil po motorce. To, co mu však jeho otec zabalil, vás dostane.