Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Hyacint jako kvetoucí jarní dekorace: Jak se o něj starat, aby byl stále krásný
Hyacint jako kvetoucí jarní dekorace: Jak se o něj starat, aby byl stále krásný Hyacint patří k nejoblíbenějším jarním květinám. Díky svým krásným pestrobarevným květům a nádherné vůni je právem součástí jarních i velikonočních dekorací. Jak se o tuto cibulovinu, která se řadí k symbolům jara, správně starat?
Článek
Živý vánoční stromek si zaslouží speciální péči: Jak se o něj starat, aby dlouho vydržel?
Živý vánoční stromek si zaslouží speciální péči: Jak se o něj starat, aby dlouho vydržel? Máte v plánu, že brzy vyrazíte na nákup živého vánočního stromečku? Jestliže jste odpověděli ano, přijdou vám vhod tipy, díky kterým vám stromek vydrží doma opravdu dlouho. Jak tedy prodloužit životnost vánočního stromku?
Článek
Brambořík je oblíbená vánoční květina. Jak se o něj starat, aby vám kvetl každé Vánoce?
Brambořík je oblíbená vánoční květina. Jak se o něj starat, aby vám kvetl každé Vánoce? Mezi oblíbené vánoční květiny patří nejen vánoční kaktus či vánoční hvězda. Sváteční atmosféru dodá českým Vánocům také nadpozemsky krásný brambořík. Chcete si uchovat krásu bramboříku po celý adventní čas? Máme pro vás tipy, jak se o tuto křehkou vánoční rostlinu s oslnivými květy starat.
Článek
Chlapeček se setkal s profesionální fotbalistkou, která má stejné postižení jako on: Tato žena je pro něj životním vzorem
Chlapeček se setkal s profesionální fotbalistkou, která má stejné postižení jako on: Tato žena je pro něj životním vzorem Děti se zdravotním handicapem to mají v životě mnohem těžší než jejich zdraví vrstevníci. Rodiče malého chlapečka Josepha, který se narodil s nevyvinutou levou rukou, si ovšem myslí, že zdravotní handicap vás v životě nemusí příliš omezovat. Aby synkovi pozvedli sebevědomí, seznámili jej s úžasnou ženou, která má stejné postižení jako on.
Článek
Nevěra si nevybírá: Jak přimět partnera, aby vám odpustil
Nevěra si nevybírá: Jak přimět partnera, aby vám odpustil Pokud jste byla svému partnerovi nevěrná, to, co se stalo, už zpátky nevezmete. Chcete-li si svůj vztah či manželství udržet, měla byste o něj začít usilovně bojovat. Jakým způsobem tedy svůj protějšek přimějete k tomu, aby vám odpustil a dal vám druhou šanci?
Článek
Jak vyprat utěrky, aby byly čisté a beze skvrn. Zkuste trik se solí, pracím práškem a sodou
Jak vyprat utěrky, aby byly čisté a beze skvrn. Zkuste trik se solí, pracím práškem a sodou Kuchyňské utěrky patří k nejpotřebnějším pomůckám v domácnosti. Utíráme s nimi nejen umyté nádobí. Jsou nám po ruce i tehdy, když něco pokapeme či rozlijeme a chceme to utřít. A podle toho kuchyňské utěrky i vypadají. Chcete je zbavit zašlých skvrn, aby byly opět jako nové? Máme pro vás tip, jak vyprat utěrky s pomocí soli, pracího prášku a sody.
Článek
Monstera je oblíbenou pokojovou rostlinou moderních interiérů. Jak ji pěstovat, aby byla krásná?
Monstera je oblíbenou pokojovou rostlinou moderních interiérů. Jak ji pěstovat, aby byla krásná? V posledních letech výrazně vzrostla obliba pěstování monstery. Jde o ikonickou pokojovou rostlinu s velkými listy, která se perfektně hodí do moderních interiérů. Dobrou zprávou je, že pěstování monstery je nenáročné, proto jej s přehledem zvládne i začátečník. Aby byla vaše monstera skutečně dokonalá, přinášíme několik tipů, jak se o ni starat.
Článek
Hubnutí chůzí opravdu funguje: Jak rychle a dlouho chodit, aby bylo účinné
Hubnutí chůzí opravdu funguje: Jak rychle a dlouho chodit, aby bylo účinné Chcete zhubnout a vylepšit si figuru? Nemusíte se začít věnovat žádnému speciálnímu sportu, jako je jóga, pilates či silové cvičení. Nepotřebujete ani chodit běhat. K tomu, abyste výrazně zhubli, vám stačí obyčejná chůze. Ovšem i hubnutí chůzí má svá pravidla. Kolik kilometrů byste tedy měli za den ujít a v jaké rychlosti, aby bylo hubnutí účinné?
Článek
Vánoční hvězda: Jak se o tuto rostlinu starat, aby byla krásná i na Štědrý den?
Vánoční hvězda: Jak se o tuto rostlinu starat, aby byla krásná i na Štědrý den? Pořídila jste si vánoční hvězdu, jenže jí začínají opadávat listy a ztrácí na kráse? Důvod je prostý, dopouštíte se několika zásadních pěstitelských chyb. Aby vám tentokrát tato vánoční rostlina vydržela až do Štědrého dne, měla byste vědět, jak se o ni starat. Svou krásou vám totiž může dělat radost až několik let.
Článek
Co jíst během dne, aby hubnutí byla hračka? Tady je návod
Co jíst během dne, aby hubnutí byla hračka? Tady je návod Každý, kdo už nějaké to kilo navíc zhubl, vám poví, že je nejen obzvláště důležitá strava, ale je také podstatné, kdy si jednotlivá jídla dopřejete. Protože kvalitní strava ve správný čas s dostatečnou porcí pohybu dokáže opravdové zázraky!
Článek
Riflová košile je nestárnoucí klasika. Jak ji nosit a s čím kombinovat, aby vám slušela
Riflová košile je nestárnoucí klasika. Jak ji nosit a s čím kombinovat, aby vám slušela Dámská džínová košile patří mezi základní kousky šatníku snad každé ženy. Tato nestárnoucí klasika neomrzí ani v současnosti. Pokud budete vědět, jak riflovou košili nosit a s čím kombinovat, budete vypadat naprosto fantasticky. Máme pro vás několik tipů na stylové outfity s džínovou košilí, kterými se můžete kdykoliv inspirovat.
Článek
Dítě v letadle jako věčné téma: Matka požádala muže v letadle, aby uvolnil místo u okna jejímu dítěti. On to ale odmítl
Dítě v letadle jako věčné téma: Matka požádala muže v letadle, aby uvolnil místo u okna jejímu dítěti. On to ale odmítl Je tu léto a s ním nastává doba cestování. Rodiny s dětmi vyrážejí na dovolenou často i letecky. Jistě souhlasíte s tím, že plačící dítě v letadle bývá postrachem všech pasažérů. O velmi nepříjemný zážitek, který vyústil v konflikt s matkou a jejím dítětem, se na sociálních sítích podělil muž, který cestoval první třídou.
Článek
Žena varuje ostatní, aby nepokládali nohy na palubní desku: Mohli byste dopadnout jako ona
Žena varuje ostatní, aby nepokládali nohy na palubní desku: Mohli byste dopadnout jako ona Jak se chováte, když zrovna jedete v autě na místě spolujezdce? Předpisově, anebo si čas od času dovolíte menší přestupek? Pokud si s oblibou pokládáte nohy na palubní desku, měli byste zpozornět. Upustit od tohoto zvyku vám radí hlavně Grainne Kealyová, které právě položené nohy na palubní desce způsobily nenávratnou devastaci obličeje.
Článek
Chcete, aby ve vaší pračce nebyly plísně a bakterie? Dělejte tuto jednoduchou věc po každém praní
Chcete, aby ve vaší pračce nebyly plísně a bakterie? Dělejte tuto jednoduchou věc po každém praní Nakupujeme stovky přípravků, aby naše pračka byla krásně čistá, nebyla plná vodního kamene, ale zapomínáme na jednu opravdu důležitou a především jednoduchou věc!
Článek
Nevěsta Elizabeth Shoesmithová dojala na svatbě svého neslyšícího partnera: Lovesong od Christiny Perri pro něj přeložila do znakové řeči
Nevěsta Elizabeth Shoesmithová dojala na svatbě svého neslyšícího partnera: Lovesong od Christiny Perri pro něj přeložila do znakové řeči Každý, kdo se účastnil svatby australského páru Elizabeth a Scotta Shoesmithových, měl slzy na krajíčku. Nevěsta si totiž pro svého vyvoleného, který je neslyšící, připravila velmi romantické gesto. Překvapila jej zamilovanou písní od Christiny Perri s názvem A Thousand Years, kterou speciálně pro něj převedla do znakové řeči.
Článek
Jak dostat talíře ze skříně, aby se nerozbily? Zoufalá žena žádala na Facebooku ostatní o radu
Jak dostat talíře ze skříně, aby se nerozbily? Zoufalá žena žádala na Facebooku ostatní o radu Na Facebooku se objevila fotka skříňky s popadanými talíři. Do nepříjemné situace se dostala jedna žena, která poskládala talíře nad kuchyňskou linkou tak nešťastně, že jí popadaly. Kdyby skříňku otevřela, talíře by se rozbily, což nechtěla. Proto na Facebooku chtěla poradit, co má dělat. Rady ostatních na sebe nenechaly dlouho čekat.