Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Vztah z lásky, nebo z vypočítavosti: Jak je to u vás?
Vztah z lásky, nebo z vypočítavosti: Jak je to u vás? Když s někým chodíte, počítáte s tím, že váš vztah je založen na vzájemné lásce. Ovšem ne všechny páry, které jsou spolu, se skutečně milují. Někteří lidé se ženou do vztahu proto, aby nebyli sami. Vedou je k tomu i zištné důvody nebo touha po dítěti. Jak tedy poznáte, že je váš vztah založený na opravdové lásce?
Článek
Domácí sirupy za studena: Z bezu, máty nebo mateřídoušky
Domácí sirupy za studena: Z bezu, máty nebo mateřídoušky Jejich příprava je jednoduchá a výsledek rozhodně stojí za to. Řeč je o domácích sirupech připravovaných za studena, ze kterých si můžete v průběhu celého roku umíchat osvěžující domácí limonády. Právě teď nastal ideální čas ke sběru květu černého bezu nebo čerstvých lístků máty. Tak proč si z nich během chvíle nevykouzlit vynikající domácí sirup?
Článek
Salamandra resort -  na kole k tajchu nebo do banky lásky
Salamandra resort - na kole k tajchu nebo do banky lásky Slovenský resort Salamandra je zasazený do srdce Štiavnických vrchů a jeho sedačková lanovka vám usnadní poznávání tamní kopcovité krajiny ať už s kolem nebo bez něj. Bezprostřední blízkost vodní nádrže umožňuje užívat si vodní radovánky jako je plavání nebo paddleboard, nedaleká Bánská Štiavnica zas sportovní zážitky doplní těmi kulturními.
Článek
Kdo holduje více sexu: Ženy sovy, nebo skřivani?
Kdo holduje více sexu: Ženy sovy, nebo skřivani? Patříte mezi sovy, jak se jinak označují ti, kteří si užívají večerního života, nebo mezi skřivany, kteří brzy ráno vstávají? Podle amerických vědců jsou sovy dobrodružnější v sexu než skřivani. Ti jsou naopak konzervativnější a raději udržují dlouhodobé vztahy.
Článek
Nehtové trendy podzimu 2022: Vsaďte na olivově zelenou nebo tmavě šedou bez příkras
Nehtové trendy podzimu 2022: Vsaďte na olivově zelenou nebo tmavě šedou bez příkras Potrpíte si na krásné nehty a zároveň milujete módní trendy? V tom případě pro vás máme několik žhavých hitů v oblasti manikúry pro letošní podzim. Které nehtové trendy podzimu 2022 tedy rozhodně stojí za vyzkoušení?
Článek
Květy černého bezu jinak: Připravte si z nich marmeládu nebo osvěžující nanuk
Květy černého bezu jinak: Připravte si z nich marmeládu nebo osvěžující nanuk Sezona černého bezu bude zanedlouho opět v plném proudu. Jistě máte ve zvyku dělat z těchto aromatických bílých květů úžasnou bezovou limonádu, sirup nebo smažit vynikající kosmatice. Jestli ale máte těchto pochoutek po krk, jistě uvítáte příjemnou změnu v podobě netradičního receptu. Vyzkoušejte třeba bezovou marmeládu, zmrzlinu nebo koláč.
Článek
Přírodní afrodiziaka, která vám zvýší chuť na sex: Vyzkoušejte kotvičník, ginkgo bilobu nebo chilli papričky
Přírodní afrodiziaka, která vám zvýší chuť na sex: Vyzkoušejte kotvičník, ginkgo bilobu nebo chilli papričky Lidé už po tisíciletí věří tomu, že některé bylinky a koření dokážou pořádně rozdmýchat vnitřní žár. Pokud chcete sobě nebo partnerovi zvýšit milostný apetit, sáhněte po přírodních afrodiziacích, která u vás v ložnici zajistí nekonečnou bouři. Které bylinky nebo koření ve vás probudí vášeň a zvýší vám libido?
Článek
Karlos Vémola a Lela Ceterová čekají další miminko. Bude to chlapeček, nebo holčička?
Karlos Vémola a Lela Ceterová čekají další miminko. Bude to chlapeček, nebo holčička? MMA zápasník Karlos Vémola a jeho snoubenka Lela Ceterová plánují na letošní červenec velkou svatbu. To ale není všechno. Jak Karlos prozradil během natáčení nového dílu Karlos Show, jeho partnerka Lela je těhotná. Zda to tentokrát bude chlapeček, nebo opět holčička, je vzhledem k Lelině počátečnímu těhotenství ve hvězdách.
Článek
Jak se zbavit mravenců bez chemie: Překřižte jim cestičku práškem do pečiva nebo čárou nakreslenou bílou křídou
Jak se zbavit mravenců bez chemie: Překřižte jim cestičku práškem do pečiva nebo čárou nakreslenou bílou křídou Jaro už pomalu klepe na dveře. Možná, že jste to poznali i podle toho, že si do vaší kuchyně budují cestičku mravenci a okupují cukřenku a lahve se sirupem. Pokud se chcete s těmito nezvanými návštěvníky vypořádat, máte hned několik možností. Poradíme vám, jak se zbavit mravenců přírodní cestou, a tedy bez použití chemie.
Článek
Rychlá šlehačková roláda bez mouky: Tento báječný recept chutná i s jahodami nebo mandarinkami
Rychlá šlehačková roláda bez mouky: Tento báječný recept chutná i s jahodami nebo mandarinkami Dali byste si něco sladkého na zub? Bezkonkurenční je v tomto případě rychlá šlehačková roláda bez mouky, která se vám doslova rozplyne na jazyku. Na tento recept nedá v tuzemsku desítky let dopustit řada z nás. Pojďte si jej s námi připomenout.
Článek
Čtenářka píše: Víte, jak udržet chuť a vůni koření? Papriku dejte k „ledu“
Čtenářka píše: Víte, jak udržet chuť a vůni koření? Papriku dejte k „ledu“ Gurmánský zážitek. Pod tím si každý představí možná trochu něco jiného. Někomu se vybaví luxusní večeře při svíčkách, někomu dávné jídlo z dětství, které podle rodinného receptu připravovala jeho babička. Ačkoliv kulisy se mění, všechny tyto nezapomenutelné chvíle spojuje to samé. Jedinečné chutě a vůně.
Článek
Čtenářka píše: První tři roky života jsou pro mozek rozhodující. Jak podpoříte jeho vývoj?
Čtenářka píše: První tři roky života jsou pro mozek rozhodující. Jak podpoříte jeho vývoj? Zatím se sice batolí, žvatlá, ale vy víte, jak velký pokrok to znamená. Každým dnem vaše dítě zdolává nejrůznější překážky a vy se radujete z jeho prvních slov a nemotorných krůčků. Všechnu náročnou koordinaci pohybů, vizuálních a sluchových vjemů má však na starosti ten nejpropracovanější „hardware“ na světě – mozek.
Článek
Ústní voda bez chemie: Pro dentální hygienu použijte hřebíček nebo kokosový olej
Ústní voda bez chemie: Pro dentální hygienu použijte hřebíček nebo kokosový olej Ústní voda je důležitou součástí dentální hygieny. I kdy si pravidelně čistíte zuby kartáčkem, není od věci, když si na závěr vypláchnete ústa právě ústní vodou. Zbavíte se tím bakterií, které způsobují zánět dásní, ochráníte své zuby před kazem a budete mít svěží dech. Ústní vodu si nemusíte kupovat, ale můžete ji vyrobit z domácích zdrojů.
Článek
Muž s toxickou maskulinitou: Zůstat s ním, nebo se raději rozejít?
Muž s toxickou maskulinitou: Zůstat s ním, nebo se raději rozejít? Podle většiny žen jsou projevy mužnosti milé, v některých případech by však muži měli trochu ubrat páru. Už jste zaznamenala termín toxická maskulinita? Pokud máte muže vyznávající tuto formu mužství doma, mějte se na pozoru. Co vše od něj můžete čekat a proč byste měla dát raději nohy na ramena?
Článek
Baculatou influencerku urážejí kvůli jejímu sexy manželovi. Nezasloužíš si jej, píšou jí hateři
Baculatou influencerku urážejí kvůli jejímu sexy manželovi. Nezasloužíš si jej, píšou jí hateři Kanadská influencerka Alicia McCarvell je populární na Instagramu i TikToku. Tato žena s XXL postavou totiž dává veřejně nahlédnout do svého manželského života. Zatímco Alicia je baculatá, její manžel Scott je pohledný, sexy a má vysportovanou postavu. Což někteří lidé nedokážou zkousnout.
Článek
Počasí na svatbě a pověry: Co do manželství přinese déšť, sníh, bouřka nebo jasná obloha?
Počasí na svatbě a pověry: Co do manželství přinese déšť, sníh, bouřka nebo jasná obloha? Svatba je významnou událostí v životě dvou lidí, kteří se následně chtějí vydat společnou životní cestou. Již od nepaměti se ke svatbě váže spousta mýtů a pověr, které se týkají i aktuálního svatebního počasí. Co tedy znamená, když vám na svatbě prší, sněží, fouká vítr, přijde bouřka, nebo se naopak těšíte z jasné a slunečné oblohy?