Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
První máj aneb lásky čas: Proč se 1. května líbáme pod rozkvetlou třešní
První máj aneb lásky čas: Proč se 1. května líbáme pod rozkvetlou třešní První máj je nejen svátkem práce. Tento den je v Česku spojen s líbáním pod rozkvetlou třešní. Každá žena a dívka, která pod třešní dostane polibek od svého partnera, kamaráda či tatínka, bude celý následující rok kvést do krásy. Nepolíbená žena však prý do roka uschne. Kde se tato tradice vůbec vzala?
Článek
Čtenářka píše: Víte, jak udržet chuť a vůni koření? Papriku dejte k „ledu“
Čtenářka píše: Víte, jak udržet chuť a vůni koření? Papriku dejte k „ledu“ Gurmánský zážitek. Pod tím si každý představí možná trochu něco jiného. Někomu se vybaví luxusní večeře při svíčkách, někomu dávné jídlo z dětství, které podle rodinného receptu připravovala jeho babička. Ačkoliv kulisy se mění, všechny tyto nezapomenutelné chvíle spojuje to samé. Jedinečné chutě a vůně.
Článek
Čtenářka píše: První tři roky života jsou pro mozek rozhodující. Jak podpoříte jeho vývoj?
Čtenářka píše: První tři roky života jsou pro mozek rozhodující. Jak podpoříte jeho vývoj? Zatím se sice batolí, žvatlá, ale vy víte, jak velký pokrok to znamená. Každým dnem vaše dítě zdolává nejrůznější překážky a vy se radujete z jeho prvních slov a nemotorných krůčků. Všechnu náročnou koordinaci pohybů, vizuálních a sluchových vjemů má však na starosti ten nejpropracovanější „hardware“ na světě – mozek.
Článek
Zamilovaná dívka Kate Lefler dva roky hledala lásku z baru. Když pana neznámého našla, přišlo obrovské zklamání
Zamilovaná dívka Kate Lefler dva roky hledala lásku z baru. Když pana neznámého našla, přišlo obrovské zklamání Před dvěma lety zavítala 23letá Kate Lefler do baru, kde podle svých slov zažila osudové setkání. Na krátkou chvíli se zde potkala s panem neznámým, který se jí představil jako Adam. Mezi párem přeskočila jiskra. Kate se však už s tímto mužem nesetkala. Jelikož jej nedokázala vyhnat z hlavy, vyhlásila po něm pátrání na Instagramu.
Článek
Proč nepíše? 5 důvodů, proč se muži neozývají
Proč nepíše? 5 důvodů, proč se muži neozývají Máte nový objev a domníváte se, že by z toho mohlo být něco víc. Jenže když mu jako první napíšete, dlouho vám neodepisuje nebo se vám neozve vůbec. Zajímá vás, proč vám tento muž sám od sebe nenapíše? Důvodů, proč se vám neozývá, může být hned několik.
Článek
Utkvělé představy, které vám mohou zničit vztah. Čemu se vyvarovat?
Utkvělé představy, které vám mohou zničit vztah. Čemu se vyvarovat? Je spousta aspektů, které mohou zničit váš jinak fungující vztah. Pokud si myslíte, že je to jenom nevěra, sobeckost nebo nevšímavost, tak jste na omylu, i když i toto je velmi častý důvod. Nejhorší jsou ale vaše představy, které se vám neustále promítají ve vaší hlavě.
Článek
Kdo by měl platit na prvním rande: Dilema, které řeší každý
Kdo by měl platit na prvním rande: Dilema, které řeší každý První rande. Zároveň se na něj těšíme a máme motýlky v břiše, zároveň máme strach z toho, co se bude dít. Velkou neznámou je pro nás i to, kdo bude na prvním rande platit útratu. Bude to váš protějšek, jenom vy, nebo se budete na platbě výsledného účtu podílet společně? To je otázka, nad kterou se vedou nekonečné diskuse.
Článek
Stalkerka poslala muži po prvním rande 159 tisíc SMS. Pak se mu vloupala do domu a vykoupala ve vaně
Stalkerka poslala muži po prvním rande 159 tisíc SMS. Pak se mu vloupala do domu a vykoupala ve vaně Online seznamování je v současné době na vzestupu. Důkladně si ale prověřte, s kým si na internetu píšete a s kým si následně dáte rande tváří v tvář. Ať nedopadnete jako jeden movitý Američan, který netušil, že se na online seznamce seznámí se stalkerkou. Zamilovaná žena mu po prvním rande poslala 159 tisíc SMS a vloupala se mu i do domu.
Článek
Jak dlouho by mělo trvat první rande? Nejlépe 30 minut, radí vztahová koučka
Jak dlouho by mělo trvat první rande? Nejlépe 30 minut, radí vztahová koučka Chystáte se na první rande a jste z toho celí nesví? V tom případě vám jistě vrtá hlavou, jak bude tato schůzka probíhat. Možná, že si kladete také otázku, jak dlouho by měla trvat. S jasnou odpovědí přišla americká vztahová koučka Amy Nobile. Podle ní by mělo první rande trvat nejlépe 30 minut.
Článek
Svatba v době koronaviru: Nevěsta z Argentiny a ženich z USA se vzali přes videohovor
Svatba v době koronaviru: Nevěsta z Argentiny a ženich z USA se vzali přes videohovor Rok 2020 byl náročný pro všechny páry, které se rozhodly jít společnou cestou životem. Plánovaný pohádkový obřad a následnou hostinu jim totiž narušil koronavirus. Některé páry se však své svatby navzdory covidu-19 nevzdaly. Tak jako Scott Marmon z USA a Augustina Montefiori z Argentiny, kteří se vzali dokonce přes videohovor.
Článek
Lindsey McCaffry nafotila pár při rande naslepo. Při prvním pohledu mezi nimi proběhla elektrizující chemie
Lindsey McCaffry nafotila pár při rande naslepo. Při prvním pohledu mezi nimi proběhla elektrizující chemie Absolvovali jste někdy rande naslepo? Určitě jste se předem báli toho, jak vaše setkání dopadne a zda to nebude jedna velká katastrofa. Rande na slepo bývá plné emocí, proto se fotografka Lindsey McCaffry rozhodla, že jej sama zorganizuje pro vybraný pár. Následně nafotila každičký moment, který mezi dvojicí při prvním setkání proběhl.
Článek
Jak se chovat na schůzce s vaším idolem, abyste jej zaujala?
Jak se chovat na schůzce s vaším idolem, abyste jej zaujala? Jakmile jsme v přítomnosti muže, který se nám líbí, najednou se začneme chovat zcela nekontrolovatelně a to, jaké skutečně jsme, je rázem pryč a my se kolikrát nestačíme divit, co to vlastně děláme a říkáme.
Článek
Co dělají ženy, když ví, že večer bude jejich „den D”. Děláte to taky?
Co dělají ženy, když ví, že večer bude jejich „den D”. Děláte to taky? Každá žena se na své rande, později na společně strávenou noc se svým vyvoleným pečlivě připravuje. Jsou ovšem situace, kdy jednáme spontánně, ale většinou si vše důkladně plánujeme a tomu také podřídíme veškerou přípravu. Jakou? To se podívejte!
Článek
První rande: Varovné signály, kdy raději hodit zpátečku
První rande: Varovné signály, kdy raději hodit zpátečku První rande lze s nadsázkou přirovnat k pracovnímu pohovoru. Právě během něj se snažíte co nejvíc dozvědět o svém protějšku, se kterým byste mohla do budoucna tvořit pár. Pozorně proto naslouchejte a všímejte si i těch nejmenších detailů. A navíc: Prozradíme vám několik varovných signálů, při kterých byste raději měla dát nohy na ramena.
Článek
Žena s alopecií si během prvního rande sundala paruku. Video ukazuje, jak reagoval její partner
Žena s alopecií si během prvního rande sundala paruku. Video ukazuje, jak reagoval její partner První rande bývá obvykle sázkou do loterie. Buď si se svým protějškem sednete, nebo ne. Během první schůzky se mnohdy o svém potenciálním partnerovi dozvíte věci, které vás donutí přemýšlet nad tím, zda z rande raději neutéct. Na hru na upřímnost vsadila i Eve Betts trpící alopecií, která si během prvního rande před partnerem sundala paruku.
Článek
Zbabělé rozchody přes internet. Tohle jsou ty nejnebezpečnější z nich
Zbabělé rozchody přes internet. Tohle jsou ty nejnebezpečnější z nich Sociální sítě vládnou světu a jejich vliv se odráží i co se týče seznamování. V dnešní době není nic výjimečného, že se pár potká právě na Facebooku, online seznamce či na jiné síti. Bohužel stejně jako v běžném životě, i ve virtuálním prostředí dochází k rozchodům, které ubližují.