Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Čtenářka píše: Víte, jak udržet chuť a vůni koření? Papriku dejte k „ledu“
Čtenářka píše: Víte, jak udržet chuť a vůni koření? Papriku dejte k „ledu“ Gurmánský zážitek. Pod tím si každý představí možná trochu něco jiného. Někomu se vybaví luxusní večeře při svíčkách, někomu dávné jídlo z dětství, které podle rodinného receptu připravovala jeho babička. Ačkoliv kulisy se mění, všechny tyto nezapomenutelné chvíle spojuje to samé. Jedinečné chutě a vůně.
Článek
Čtenářka píše: První tři roky života jsou pro mozek rozhodující. Jak podpoříte jeho vývoj?
Čtenářka píše: První tři roky života jsou pro mozek rozhodující. Jak podpoříte jeho vývoj? Zatím se sice batolí, žvatlá, ale vy víte, jak velký pokrok to znamená. Každým dnem vaše dítě zdolává nejrůznější překážky a vy se radujete z jeho prvních slov a nemotorných krůčků. Všechnu náročnou koordinaci pohybů, vizuálních a sluchových vjemů má však na starosti ten nejpropracovanější „hardware“ na světě – mozek.
Článek
Patricie Pagáčová je těhotná. Hvězda seriálů Ulice a Sestřičky předvedla těhotenské bříško na Instagramu
Patricie Pagáčová je těhotná. Hvězda seriálů Ulice a Sestřičky předvedla těhotenské bříško na Instagramu Babyboom mezi českými celebritami pokračuje dál. Narození svého prvního dítěte oznámila na Instagramu také herečka Patricie Pagáčová, kterou jistě znáte i pod jejím dívčím příjmením Solaříková. I když na miminku se svým manželem Tiborem Pagáčem nepracovali úmyslně, říká, že nejkrásnější věci v životě jsou právě ty neplánované.
Článek
Věříte na anděly? Možná jste jím právě vy a ani to netušíte
Věříte na anděly? Možná jste jím právě vy a ani to netušíte Také vám babičky a maminky říkávaly, že vás ochraňují vaši andělé, kteří nad vámi bdí a dohlížejí na vás? Určitě všichni znáte známou modlitbu: „Andělíčku, můj strážníčku…”. Ta mnohé z nás provázela celé dětství. Jak je to ale vlastně s anděly, jsou opravdu mezi námi?
Článek
Orální sex podle horoskopu: Které znamení vám to udělá nejlíp?
Orální sex podle horoskopu: Které znamení vám to udělá nejlíp? Říká se, že na orální sex musíte mít talent. Jestli dokonale ovládáte tuto techniku a dokážete svého partnera přivést až do nebe, ovlivňuje také znamení zvěrokruhu, ve kterém jste se narodili. Dokážete svého partnera dokonale uspokojit pusou, nebo je s vámi nuda? Pokud patříte mezi následujících pět znamení, orální sex je vaší doméno číslo 1.
Článek
Jeden grapefruit denně s vámi udělá divy: Zlepšíte si imunitu a zhubnete
Jeden grapefruit denně s vámi udělá divy: Zlepšíte si imunitu a zhubnete Také patříte k lidem, kteří nemají rádi grapefruity pro jejich hořkou chuť? Potom děláte velkou chybu. Grapefruity se řadí k nejzdravějším citrusovým plodům, a zvláště na podzim a v zimě byste si měli dopřát alespoň jeden kus tohoto ovoce denně.
Článek
Hubnutí jako nejčastější novoroční předsevzetí: Jak se motivovat, abyste v něm byla úspěšná
Hubnutí jako nejčastější novoroční předsevzetí: Jak se motivovat, abyste v něm byla úspěšná Dala jste si jako novoroční předsevzetí, že zhubnete? Ať už chcete v letošním roce snížit svou váhu o pět, deset, nebo dokonce dvacet kilogramů, je před vámi opravdu náročná cesta. Abyste své novoroční předsevzetí předčasně nevzdala a byla ve svém úsilí úspěšná, měla byste se umět také správně motivovat. Jak na to?
Článek
Šikovná australská maminka šije návleky na bezpečnostní pásy: Její geniální nápad může zachránit život i vašemu dítěti
Šikovná australská maminka šije návleky na bezpečnostní pásy: Její geniální nápad může zachránit život i vašemu dítěti Jednoduchý nápad bývá mnohdy tím nejlepším řešením. Tuto myšlenku potvrzuje také australská maminka Natalie Bellová, která šije na první pohled obyčejné návleky na bezpečnostní pásy autosedaček. Každý z návleků je však originál, protože se na něm píše o zdravotních problémech konkrétního dítěte.
Článek
5 největších hitů kapely Rybičky 48: Znáte je všechny?
5 největších hitů kapely Rybičky 48: Znáte je všechny? Česká pop-punková kapela Rybičky 48 má na svém kontě spoustu hitovek. Také na jejich hudbě ujíždíte? Máme pro vás ochutnávku 5 největších hitů této populární kapely, z nichž některé jistě uslyšíte i na jejich koncertě v pražské O2 areně ve čtvrtek 20. října 2022.
Článek
Vzácná desetikoruna z roku 1995 má vysokou sběratelskou hodnotu. Podívejte se, zda ji nemáte v peněžence
Vzácná desetikoruna z roku 1995 má vysokou sběratelskou hodnotu. Podívejte se, zda ji nemáte v peněžence Na první pohled se vám může zdát, že jde o běžnou minci. Jenže chyba lávky. Podívejte se do své pokladničky a pravidelně si kontrolujte také svou peněženku. Možná budete patřit mezi šťastlivce a objevíte vzácnou desetikorunu z roku 1995, která má hodnotu několika deseti tisíc korun. Jak ji poznáte? Všímejte si unikátního nápisu.
Článek
Lžička medu každé ráno: Co to s vámi udělá?
Lžička medu každé ráno: Co to s vámi udělá? Každý nový den odstartujte jednou lžičkou medu. Pochutnáte si, svému tělu dodáte energii a výrazně prospějete i svému zdraví a kráse. Med je totiž zázračným elixírem, který obsahuje vitaminy, minerály, enzymy, aminokyseliny a také antioxidanty. Pro lidské tělo má zkrátka řadu výhod. Proč byste jej tedy neměli jíst jenom v období chřipek?
Článek
Znáte všechny svatomartinské tradice? Svatý Martin přijíždí na bílém koni 11. 11., nesmí chybět husa, rohlíčky ani víno
Znáte všechny svatomartinské tradice? Svatý Martin přijíždí na bílém koni 11. 11., nesmí chybět husa, rohlíčky ani víno Ačkoliv se ani letos na svatého Martina sněhu nedočkáme, 11. listopad je přelomovým datem. Symbolizuje totiž konec podzimu a příchod zimy. K svatomartinským tradicím nemyslitelně patří svatomartinská husa a svatomartinské víno, ale také svatomartinské rohlíčky. Jaké mají tato tradiční jídla vůbec význam?
Článek
Tomáš Zástěra ze Survivoru ukázal svou novou přítelkyni. Tvoří opravdu krásný pár
Tomáš Zástěra ze Survivoru ukázal svou novou přítelkyni. Tvoří opravdu krásný pár Oblíbený moderátor a účastník reality show Survivor Tomáš Zástěra šel konečně s pravdou ven. Tento sympaťák, který byl dlouhou dobu single, se pochlubil novou přítelkyní. Poprvé se s ní veřejně objevil na jubilejním 60. ročníku Českého slavíka, společnou fotku sdílel také na svém Instagramu.