Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Čtenářka píše: Víte, jak udržet chuť a vůni koření? Papriku dejte k „ledu“
Čtenářka píše: Víte, jak udržet chuť a vůni koření? Papriku dejte k „ledu“ Gurmánský zážitek. Pod tím si každý představí možná trochu něco jiného. Někomu se vybaví luxusní večeře při svíčkách, někomu dávné jídlo z dětství, které podle rodinného receptu připravovala jeho babička. Ačkoliv kulisy se mění, všechny tyto nezapomenutelné chvíle spojuje to samé. Jedinečné chutě a vůně.
Článek
Čtenářka píše: První tři roky života jsou pro mozek rozhodující. Jak podpoříte jeho vývoj?
Čtenářka píše: První tři roky života jsou pro mozek rozhodující. Jak podpoříte jeho vývoj? Zatím se sice batolí, žvatlá, ale vy víte, jak velký pokrok to znamená. Každým dnem vaše dítě zdolává nejrůznější překážky a vy se radujete z jeho prvních slov a nemotorných krůčků. Všechnu náročnou koordinaci pohybů, vizuálních a sluchových vjemů má však na starosti ten nejpropracovanější „hardware“ na světě – mozek.
Článek
Hormonální, nehormonální a chemická antikoncepce: Znáte jejich výhody a nevýhody?
Hormonální, nehormonální a chemická antikoncepce: Znáte jejich výhody a nevýhody? Před nechtěným početím se můžete chránit celou řadou antikoncepčních metod. Některé ženy nedají dopustit na hormonální antikoncepci. Jiné sahají po nehormonální antikoncepci, kterou často kombinují se spermicidními přípravky. Ať už se chráníte jakkoliv, každá z těchto metod má své výhody a nevýhody. Zajímá vás, která z nich je nejspolehlivější?
Článek
Proč nepíše? 5 důvodů, proč se muži neozývají
Proč nepíše? 5 důvodů, proč se muži neozývají Máte nový objev a domníváte se, že by z toho mohlo být něco víc. Jenže když mu jako první napíšete, dlouho vám neodepisuje nebo se vám neozve vůbec. Zajímá vás, proč vám tento muž sám od sebe nenapíše? Důvodů, proč se vám neozývá, může být hned několik.
Článek
Pozitivní dopad Keto diety na lidi s nadváhou
Pozitivní dopad Keto diety na lidi s nadváhou Nadváha je v dnešní době velmi aktuální téma, které řeší čím dál tím větší procentu světové populace. Lidé často zkoušejí neúspěšné diety a programy na hubnutí, které v minimálním množství přinesou úspěch a po skončení přinesou kila i problém zpátky. Dlouhodobá nadváha navíc způsobuje řadu onemocnění a náběh na cukrovku.
Článek
Dopřejte si kávovou detoxikaci: Co se stane s vaším tělem, když na sedm dnů vyřadíte kofein?
Dopřejte si kávovou detoxikaci: Co se stane s vaším tělem, když na sedm dnů vyřadíte kofein? Přemýšleli jste někdy nad tím, co se stane, když přestanete pít kávu? Jak si sami sobě namlouváte, rozhodně nebudete unavení a bez energie. Vyzkoušejte sami na sobě sedmidenní kávový detox, který přinese vašemu tělu samé pozitivní věci. Nakonec zjistíte, že kofein obsažený v kávě ke svému životu vlastně vůbec nepotřebujete.
Článek
Mladší muž a starší žena: Proč se tak přitahují a má jejich vztah budoucnost?
Mladší muž a starší žena: Proč se tak přitahují a má jejich vztah budoucnost? Už dávno není tajemstvím, že se zralejší ženy poohlížejí po mnohem mladších protějšcích. A na druhé straně to rozhodně nezůstává bez odezvy. Vztah s mladším mužem je pro více než třicetileté či čtyřicetileté ženy opravdu velkým lákadlem, kterému mnohé z nich podlehnou. Jaký má ale jejich vztah budoucnost? Přinášíme nejdůležitější pro a proti.
Článek
Randění s introvertem: Tento muž vám bude naslouchat, ovšem potrvá dlouho, než se vám otevře
Randění s introvertem: Tento muž vám bude naslouchat, ovšem potrvá dlouho, než se vám otevře Říká se, že protiklady se přitahují. Jestliže máte extrovertní povahu a začala jste se scházet s mužem, který je rozený introvert, neházejte flintu do žita. Spojením extroverta a introverta můžete do budoucna vytvořit velmi harmonický partnerský vztah, je ovšem důležité, abyste respektovali své rozdíly. A to už v průběhu samotného randění.
Článek
S celerem společně ku zdraví. Jaké jsou výhody konzumace celeru a v čem je pro naše tělo prospěšný?
S celerem společně ku zdraví. Jaké jsou výhody konzumace celeru a v čem je pro naše tělo prospěšný? I přesto, že se dnes s celerem můžeme setkat jen v polévkách či salátech, naši předci věřili jeho účinkům a byli dokonce i přesvědčeni o jeho magických schopnostech. Kromě samotného celeru hojně konzumovali dokonce i jeho listy.
Článek
Znáte všechny výhody vody s citrónem? Je to jednoduchý a nesmírně výživný nápoj
Znáte všechny výhody vody s citrónem? Je to jednoduchý a nesmírně výživný nápoj Jen málokdo si ráno ke snídani nedá kávu nebo čaj. Ovšem existuje ještě něco mnohem lepšího a pro naše tělo i prospěšnějšího a to je citrón. Vymačkaná šťáva z citrónu dohromady s teplou nebo i se studenou vodou dokáže totiž opravdové zázraky!
Článek
Jak snadno vymačkat citrusové plody a jaké jsou zdravotní výhody jejich šťávy?
Jak snadno vymačkat citrusové plody a jaké jsou zdravotní výhody jejich šťávy? Dnes vám přinášíme jednoduchý trik, který zejména ocení všechny domácí hospodyňky, které rády vaří. Citrónová šťáva je pro naše zdraví jednoznačně prospěšná a navíc se hodí i do některých pokrmů. Ovšem vymačkávání citrónů tak jednoduché už není a někdy v něm, ačkoliv se snažíte sebevíc, ještě spousta šťávy zbyde.
Článek
Jaké jsou výhody toho, když máte během těhotenství u sebe psa? Vědci v tom mají jasno
Jaké jsou výhody toho, když máte během těhotenství u sebe psa? Vědci v tom mají jasno Čekáte miminko a zároveň máte doma i psího kamaráda? V tom případě pro vás máme dobrou zprávu! V následujícím článku najdete odpovědi na to, co vám toto spojení přinese, a věřte nám, nic zlého to nebude!
Článek
Malá žena jako znamení trvalého vztahu. Jaké výhody nese soužití s ní?
Malá žena jako znamení trvalého vztahu. Jaké výhody nese soužití s ní? Ne nadarmo se říká „co je malé, to je milé“ a o malých ženách to platí dvojnásob. A kromě toho, že jsou milé a hlavně roztomilé, tak je dokázáno, že jsou také těmi nejlepšími partnerkami. Jak je to možné? Na to se podíváme v dnešním článku.
Článek
Randění po třicítce: V čem je těžší najít si partnera pro život?
Randění po třicítce: V čem je těžší najít si partnera pro život? Seznámit se není snadné. A to hlavně po třicítce. Seznámení se s novým člověkem, ze kterého by se mohl vyklubat potenciální partner, už spousta žen, kterým je nad třicet, nenechává náhodě. Rozdíl v seznamování po třicítce ve srovnání s tím, když vám bylo dvacet, je ale zásadní. S čím byste měla počítat, když v tomto věku hledáte životního partnera?
Článek
Nejkrásnějším mužem světa 2022 je herec Chris Evans. Souhlasíte s jeho umístěním?
Nejkrásnějším mužem světa 2022 je herec Chris Evans. Souhlasíte s jeho umístěním? Magazín The People každým rokem zveřejňuje žebříček nejkrásnějších mužů světa. Zajímá vás, který fešák zabodoval v letošním roce? Nejsexy mužem planety pro rok 2022 je dle magazínu The People americký herec Chris Evans.
Článek
Švédka Maja Svensson nosí celé tři roky stejné oblečení: Její přístup má bezesporu své výhody
Švédka Maja Svensson nosí celé tři roky stejné oblečení: Její přístup má bezesporu své výhody Steve Jobs, Mark Zuckerberg, Gwyneth Paltrow či Vera Wang. Tito lidé byli a také jsou proslulí tím, že nosí stále dokola stejné kousky oblečení. Jejich stylem se inspirovala také švédská podnikatelka žijící v USA Maja Svensson, kterou můžete už po tři roky potkávat ve stejných kouscích oblečení. Jaké jsou podle ní výhody tohoto typu oblékání?