Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Eva Perkausová překvapila tajnou svatbou na Mauriciu. Je z ní vdaná paní Hecko
Eva Perkausová překvapila tajnou svatbou na Mauriciu. Je z ní vdaná paní Hecko Z krásné moderátorky Evy Perkausové je vdaná paní. Na exotickém ostrově Mauricius si tajně vzala svého dlouholetého přítele, podnikatele Ivana Hecko. Eva Perkausová sdílela tuto radostnou událost i se svými instagramovými fanoušky. Na Instagram čerstvě přidala svou svatební fotku a změnila si jméno na Eva Hecko Perkausová.
Článek
12 nejčastějších dlouhodobých problémů po překonání covidu-19: Až 100 procent vyléčených lidí bojuje s únavou
12 nejčastějších dlouhodobých problémů po překonání covidu-19: Až 100 procent vyléčených lidí bojuje s únavou I když se z onemocnění covid-19 vyléčíte, nemáte vyhráno. Negativní testy na covid nevylučují, že se vám po prodělání koronaviru nevyhnou další zdravotní komplikace. Na dlouhodobé problémy, se kterými se po překonání covidu-19 lidé potýkají, se zaměřili vědci z Indiana University. Zveřejnili seznam 12 nejčastějších z nich. Které potíže to jsou?
Článek
Očkování dětí proti koronaviru od 1. července: Dítě starší 12 let musí mít souhlas obou rodičů
Očkování dětí proti koronaviru od 1. července: Dítě starší 12 let musí mít souhlas obou rodičů Od 1. července se budou moci proti covidu-19 nechat v Česku očkovat děti starší 12 let. Aby mohlo být dítě naočkováno, musí k tomu mít souhlas obou rodičů. To může vyvolat problémy například v rozvedených rodinách. Mladí lidé starší 16 let, kteří již mají k očkování přístup, souhlas rodičů mít nemusejí.
Článek
Brambory patří i do bot: Tento trik našich prababiček obuv dokonale roztáhne a zbaví zápachu
Brambory patří i do bot: Tento trik našich prababiček obuv dokonale roztáhne a zbaví zápachu Potřebujete rozchodit nové boty? Pokud se chystáte třeba na ples a vaše kožené lodičky jsou vám příliš těsné, vyzkoušejte trik našich prababiček. Do boty přes noc vložte oloupanou bramboru. Jde o velmi jednoduchý, ovšem účinný způsob, díky kterému se vám nové boty dokonale roztáhnou. Tak proč to nezkusit?
Článek
Koronavirus v Česku: Reprodukční číslo kleslo na hodnotu 0,8, podle dat má ČR vrchol pandemie koronaviru za sebou
Koronavirus v Česku: Reprodukční číslo kleslo na hodnotu 0,8, podle dat má ČR vrchol pandemie koronaviru za sebou V posledních dnech se snižuje počet pozitivně testovaných k celkovému počtu provedených testů a reprodukční číslo kleslo na hodnotu 0,8. Podle těchto dat se zdá, že Česko už má vrchol druhé koronavirové vlny za sebou. Roste však bohužel počet mrtvých. Od začátku pandemie koronaviru v Česku podlehlo k 12. listopadu již 5 570 lidí.
Článek
Podzimní rovnodennost 2023: Kdy letos nastane astronomický podzim?
Podzimní rovnodennost 2023: Kdy letos nastane astronomický podzim? Podzimní rovnodenností nastává astronomický podzim. Datum podzimní rovnodennosti se mění, a proto vždy nevychází na stejný den ani hodinu. Začátek astronomického podzimu může přitom nastat mezi 21. až 24. zářím. Na kdy tedy vychází datum podzimní rovnodennosti 2023 a s ním i začátek astronomického podzimu 2023?
Článek
Mít sestru z nás dělá lepšího člověka. Podle studií je to prospěšné pro duševní zdraví
Mít sestru z nás dělá lepšího člověka. Podle studií je to prospěšné pro duševní zdraví Po všech těch hádkách, křičení, házení věci a dohadování se vám dnes ukážeme, jak prospěšné pro vás je mít sestru a čemu všemu vás jistě naučila. O tom, jak velký vliv na život člověka mají rodiče, není pochyb, ovšem osobnost člověka formují i jeho sourozenci, především sestra. O co tedy jedináčci přicházejí?
Článek
Láska Taylora a Danielle Morrisových je inspirací. Danielle si vzala Taylora dva roky poté, co v Afghanistánu přišel o všechny končetiny
Láska Taylora a Danielle Morrisových je inspirací. Danielle si vzala Taylora dva roky poté, co v Afghanistánu přišel o všechny končetiny Láska nezná hranic a když někoho milujeme, tak se vším všudy. Příkladem pro nás všechny je příběh Taylora a Danielle Morrisových z americké Iowy. Jejich život se změnil 3. května roku 2012 v Afganistánu, kdy Taylor coby americký voják šlápnul na minu. Utrpěl velmi vážná zranění, v důsledku kterých bohužel přišel o všechny končetiny.
Článek
Známý polský youtuber spáchal sebevraždu skokem z 12. patra. Bylo mu 35 let
Známý polský youtuber spáchal sebevraždu skokem z 12. patra. Bylo mu 35 let Polská média zveřejnila 18. července 2023 velmi smutnou zprávu. Podle jejich informací vyskočil z 12. patra výškového domu známý polský youtuber Rafal Górecki, který vystupoval pod pseudonymem Ravgor. Známý online tvůrce zemřel ve věku pouhých 35 let.
Článek
Zemřela profesorka Boženka ze Sněženek a machrů. Herečce Valentině Thielové bylo 89 let
Zemřela profesorka Boženka ze Sněženek a machrů. Herečce Valentině Thielové bylo 89 let Český showbyznys zasáhla smutná zpráva. Ve věku 89 let zemřela v sobotu 15. října 2022 česká herečka Valentina Thielová, kterou snad každý znal jako profesorku Boženku z filmu Sněženky a machři. O odchodu této herecké legendy informovala její rodina.
Článek
Mýty o mužích, kterým my ženy stále věříme
Mýty o mužích, kterým my ženy stále věříme O mužích koluje spousta mýtů. Zda jsou pravdivé, nebo ne, to už si většinou musí zjistit každá žena sama. Častokrát tak zjistíme, že to, co jsme považovaly za neotřesitelnou pravdu, je vlastně úplný blábol. O jakých mýtech je řeč?
Článek
Kdy dát ven rajčata a papriky? Správná doba je důležitá
Kdy dát ven rajčata a papriky? Správná doba je důležitá Máte doma za oknem sazenice rajčat a paprik a už se nemůžete dočkat, až je vysadíte na venkovních záhoncích? Jelikož je správná doba výsadby rajčat a paprik opravdu důležitá, vyplatí se vám v tuto chvíli ještě počkat. Kdy tedy dát ven rajčata a papriky? Odpověď na tuto otázku by měl znát každý zahrádkář.
Článek
Když se influencerka uviděla na vánoční fotce, zůstala v šoku. Po 12 měsících váží o 30 kilogramů méně a je z ní kočka
Když se influencerka uviděla na vánoční fotce, zůstala v šoku. Po 12 měsících váží o 30 kilogramů méně a je z ní kočka K vánočním svátkům patří hory jídla a přibírání na váze. To britská influencerka Sadie Sjogren se naopak o loňských Vánocích rozhodla, že půjde do sebe a začne hubnout. Její úsilí odstartovala vánoční fotka, na níž se tato 26letá žena sama sobě vůbec nelíbila. A jak je na tom Sadie Sjogren po 1 roce hubnutí? Shodila neuvěřitelných 30 kilogramů.
Článek
Bývalá prostitutka Gwyneth Montenegrová spala s 10 tisíci muži. Díky tomu ví, po čem muži touží
Bývalá prostitutka Gwyneth Montenegrová spala s 10 tisíci muži. Díky tomu ví, po čem muži touží Gwyneth Montenegrová z Austrálie pracovala 12 let v eskort servisu. Za tu dobu prošlo její postelí více než 10 tisíc mužů. Jak tato 39letá žena přiznává, o mužích se dozvěděla opravdu dost. Ví proto, po čem ve skutečnosti touží. A nejde jenom o postelové hrátky. Podle Gwyneth Montenegrové mají muži zájem také o něco jiného.
Článek
Ewa Farna oslavila 29 let. Na Instagramu krátce shrnula svůj předchozí rok
Ewa Farna oslavila 29 let. Na Instagramu krátce shrnula svůj předchozí rok Polsko-česká zpěvačka Ewa Farna sfoukla na narozeninovém dortu v pátek 12. srpna již 29 svíček. Na svém Instagramu následně poděkovala všem svým příznivcům za přání. Talentovaná zpěvačka se rovněž rozepsala o tom, jak prožila poslední rok svého života. Zvládla totiž nejen dvě desky, ale i porod.
Článek
Rok Buvola 2021 podle čínského horoskopu: Co nás čeká a která znamení budou nejšťastnější
Rok Buvola 2021 podle čínského horoskopu: Co nás čeká a která znamení budou nejšťastnější Rok 2021 je podle čínského horoskopu rokem kovového Buvola, který začne na čínský lunární Nový rok 12. února 2021 a potrvá do 31. ledna 2022. Pro koho bude rok 2021 opravdu šťastným a co nás všechny podle čínského horoskopu v roce Buvola 2021 čeká?