Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Mýty o mužích, kterým my ženy stále věříme
Mýty o mužích, kterým my ženy stále věříme O mužích koluje spousta mýtů. Zda jsou pravdivé, nebo ne, to už si většinou musí zjistit každá žena sama. Častokrát tak zjistíme, že to, co jsme považovaly za neotřesitelnou pravdu, je vlastně úplný blábol. O jakých mýtech je řeč?
Článek
Kdy dát ven rajčata a papriky? Správná doba je důležitá
Kdy dát ven rajčata a papriky? Správná doba je důležitá Máte doma za oknem sazenice rajčat a paprik a už se nemůžete dočkat, až je vysadíte na venkovních záhoncích? Jelikož je správná doba výsadby rajčat a paprik opravdu důležitá, vyplatí se vám v tuto chvíli ještě počkat. Kdy tedy dát ven rajčata a papriky? Odpověď na tuto otázku by měl znát každý zahrádkář.
Článek
2. 2. 2022, 20. 2. 2022 a 22. 2. 2022 podle numerologie: Co tato magická data znamenají?
2. 2. 2022, 20. 2. 2022 a 22. 2. 2022 podle numerologie: Co tato magická data znamenají? Letošní únor je na magická data obzvlášť plodný. Středa 2. 2. 2022, neděle 20. 2. 2022 a úterý 22. 2. 2022 obsahují záplavu číslic hodnoty 2. Co tato skutečnost podle zásad numerologie znamená a co tedy můžeme od letošních únorových magických dat vlastně očekávat?
Článek
Kde se lidé v Česku nejčastěji nakazili koronavirem: Zdravotní statistici z ÚZIS zveřejnili oficiální data
Kde se lidé v Česku nejčastěji nakazili koronavirem: Zdravotní statistici z ÚZIS zveřejnili oficiální data Lidé v Česku se v předchozích měsících infikovali novým koronavirem nejčastěji na pracovišti a v rodině. Na nákaze se jenom velmi málo podílejí společenské akce, dovolená nebo sport. Vyplývá to z dat, které zveřejnili zdravotní statistici z Ústavu zdravotnických informací a statistiky (ÚZIS) na svých oficiálních webových stránkách.
Článek
Únor 2020 přináší magická data ve znamení dvojek: Zjistěte, co vás čeká
Únor 2020 přináší magická data ve znamení dvojek: Zjistěte, co vás čeká Během letošního února prožijeme celkem tři magická data. A to 2. 2. 2020, 20. 2. 2020 a 22. 2. 2020. Také jste zaskočeni tou záplavou dvojek, které jsou doprovázené nulami? Podle numerologů nemusíte, dvojka totiž symbolizuje vytrvalost, partnerství, soudržnost i osobní růst.
Článek
Věci, které denně používáme, mají také datum spotřeby. Podívejte se na to, které to jsou
Věci, které denně používáme, mají také datum spotřeby. Podívejte se na to, které to jsou Většina výrobků včetně potravin má své datum expirace. Jenže věděli jste, že tohle datum mají i věci, které běžně doma používáte a ani by vás nenapadlo je vyměnit? Zde je seznam 10 takovýchto věcí, které je zapotřebí čas od času vyhodit a nahradit je novými.
Článek
Štěpánka ze Svatby na první pohled má novou image. Podívejte se, jak jí to sluší
Štěpánka ze Svatby na první pohled má novou image. Podívejte se, jak jí to sluší Sympatická Štěpánka Hadenová se díky televizní reality show Svatba na první pohled proměnila v celebritu. Tato nejoblíbenější televizní nevěsta všechny dostala svým jedinečným smyslem pro humor, otevřeností a nadhledem. Štěpánka ze Svatby na první pohled nyní překvapila i na svém Instagramu. Výrazně totiž změnila svou image.
Článek
Anička Slováčková ukázala barevné vlasy a nové tetování. Co na její novou image říkáte?
Anička Slováčková ukázala barevné vlasy a nové tetování. Co na její novou image říkáte? Herečka, zpěvačka a influencerka Anička Slováčková se toho rozhodně nebojí. Na Instagramu představila svou novou image, která je pěkně odvážná. Anička se pochlubila nejen barevnými vlasy, ale také novým tetováním. Jak se vám její nový vzhled líbí?
Článek
Radka Třeštíková se předvedla s krátkou ofinou a kroužkem v nose. Totálně změnila image
Radka Třeštíková se předvedla s krátkou ofinou a kroužkem v nose. Totálně změnila image Spisovatelka Radka Třeštíková sdílela na Instagramu selfie, které pořídila bezprostředně po návratu z kadeřnického studia. Kadeřnice si tentokrát oblíbenou spisovatelku vzala opravdu do parády a proměnila ji v úplně jinou ženu.
Článek
Fakta a mýty o pohlavních chorobách. Na co si dát pozor?
Fakta a mýty o pohlavních chorobách. Na co si dát pozor? Aktivní sexuální život s sebou nese riziko onemocnění některou z pohlavních chorob, to jistě víme všichni. Jenže s tímto rizikem se pojí i jisté mýty, které nás zbytečně děsí a vytváří paniku.
Článek
Co dát za kuchyňskou linku: Stěnu obložte mozaikou, přírodním kamenem i trendy skleněnou deskou
Co dát za kuchyňskou linku: Stěnu obložte mozaikou, přírodním kamenem i trendy skleněnou deskou Přemýšlíte nad tím, že dáte své kuchyni nový vzhled? Nemusíte se hned pouštět do modernizace, nebo dokonce nákupu nové kuchyňské linky. Vaše kuchyň prokoukne i tehdy, když zajímavě obložíte stěnu za kuchyňskou linkou. Využijte hned několik možností, které jsou moderní, nadčasové a budou vaší kuchyni zaručeně slušet.
Článek
Koronavirus v Česku: Reprodukční číslo kleslo na hodnotu 0,8, podle dat má ČR vrchol pandemie koronaviru za sebou
Koronavirus v Česku: Reprodukční číslo kleslo na hodnotu 0,8, podle dat má ČR vrchol pandemie koronaviru za sebou V posledních dnech se snižuje počet pozitivně testovaných k celkovému počtu provedených testů a reprodukční číslo kleslo na hodnotu 0,8. Podle těchto dat se zdá, že Česko už má vrchol druhé koronavirové vlny za sebou. Roste však bohužel počet mrtvých. Od začátku pandemie koronaviru v Česku podlehlo k 12. listopadu již 5 570 lidí.
Článek
Taťána Kuchařová si naordinovala 21denní jarní detox. Před startem očistné kúry si stihla dát ještě pivo a chlebíček
Taťána Kuchařová si naordinovala 21denní jarní detox. Před startem očistné kúry si stihla dát ještě pivo a chlebíček S příchodem jara se řada lidí snaží očistit od škodlivých látek, které se s v jejich tělech nahromadily v průběhu zimních měsíců. Také modelka Taťána Kuchařová se pouští do intenzivní jarní očisty. Na svém instagramovém účtu oznámila, že od 1. dubna zahajuje 21denní detox. Ještě před jeho začátkem si stihla dát pivo a obložený chlebíček.
Článek
Změna času na zimní 2023 nás čeká poslední říjnovou neděli. Na jaké datum vychází?
Změna času na zimní 2023 nás čeká poslední říjnovou neděli. Na jaké datum vychází? Chcete vědět, kdy se v roce 2023 mění čas na zimní? Změna letního času na zimní 2023 nastane poslední říjnovou neděli. Na jaké datum letos změna času z letního na zimní vychází a jak konkrétně budete muset přenastavit hodiny?
Článek
Kdy se mění čas na zimní 2022: Zapište si datum, kdy se vyspíme o 1 hodinu déle
Kdy se mění čas na zimní 2022: Zapište si datum, kdy se vyspíme o 1 hodinu déle Děje se tomu rok co rok, ale většina z nás má problémy zapamatovat si přesné datum. Chcete vědět, kdy se mění čas na zimní v roce 2022 a který říjnový den posuneme ručičku na hodinách o jednu hodinu dopředu?
Článek
Nejnebezpečnější znamení zvěrokruhu podle databáze sériových vrahů: Na koho byste si měli dát extra pozor?
Nejnebezpečnější znamení zvěrokruhu podle databáze sériových vrahů: Na koho byste si měli dát extra pozor? Zajímá vás, jaká jsou nejnebezpečnější znamení zvěrokruhu? V tom případě uvítáte informaci, že databáze sériových vrahů Killer.Cloud sestavila seznam 488 sériových vrahů, který rozčlenila podle jejich znamení zvěrokruhu. Na která hvězdná znamení byste si měli dát extra pozor?